AYA&IDA レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

The kids straw bottle is very popular in my son’s vuggestue, I believe more than half of the children in his class use one. I appreciate the brand offers spare parts instead of expecting customer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er meget tilfreds med kommunikationen og produkterne Aya & Ida forhandler. Fik også prøvet deres koncept med reservedele, hvilket gør det muligt ikke at skulle kassere eller bestille nye produkter for... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi elsker deres produkter her hjemme. Vi har to drikkeflasker med almindeligt låg og sportslåg, en Thermo Cup with straw og to kids straw bottle, og alle lever op til vores forventninger. De holde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid god og professional support. Super hurtig levering. Skønne produkter som holder hvad de lover - 12 timer varmt og 24 koldt. Har både drikkeflaskerne i flere str. lunch boxes, termocups og f... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre, og vores filosofi er at tænke på de kommende generationer og samtidig gøre en forskel for dem, der ikke har de samme muligheder som os i Danmark. AYA&IDA blev skabt ud fra et ønske om at undgå plastik i mad- og drikkeopbevaring – og dermed risikoen for mikroplast. Vi ønsker at tilbyde holdbare produkter, der gør det lettere at undgå plast- og engangsprodukter i hverdagen. Derfor arbejder vi med lang levetid, kvalitet og reparation som grundprincipper i vores design. Fordi vi mener, at gode produkter er dem, der kan bruges længe og repareres, når det er nødvendigt.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 43件

レビューを書く

Great product

Great product. I have bought several and gave them away to friends and family. Great sustainability. Great colours, keep beverages warm or cold. Just love them.

2025年4月23日

AYA&IDA からの回答

Thank you so much - we're glad you think so! 💚

Min elskede beige 350ml drikkedunk <3

Jeg elsker deres drikkedunke! jeg har en beige 350ml? Og den er fantastisk! Holder vandet koldt i sygt lang tid. Mega behagelig at holde, hvis det giver mening, like dens tekstatur er sårn rug men på en god måde. 10/10

2025年3月20日

Kære Anna Elisabeth,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os, og så dejligt at høre, at du har så stor glæde af din drikkeflaske 💚
Tusind tak og skøn dag til dig ☺️

5つ星のうち5の評価

Har modtaget et nyt låg kvit og frit

Har modtaget et nyt låg kvit og frit, da vi havde fået det gamle ødelagt. Yderst god service, som matcher de fantastiske produkter.

2025年4月3日

Kære Jane,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord om både vores produkter og kundeservice. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚

Quality products

Quality products that keep things cold or hot as the product is presented, pleasant to the touch, the right shape for both those with large and small hands, there are components that can be replaced, you can accessorize the initial product to your liking.

2025年3月24日

Thank you so much Simona - we're glad you think so! 💚

Konge produkt

Konge produkt - både vandflasker og kaffekopper bruges hver dag.

2025年3月8日

Kære Michael,
Tusind tak for din anmeldelse og de søde ord 😊
Ønsker dig en skøn dag 💫

Kæmpe anbefaling

Absolut bedste drikkeflaske og termokop jeg nogensinde har haft. Holder varmt og koldt så længe jeg har behov. Har købt flasker til mine børn nu også, så de kan drikke koldt vand over sommerhalvåret. Kæmpe anbefaling! PS. Og så er designet bare flot!

2025年3月11日

Kære Sofie,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord om vores produkter. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚

Virkelig skønne produkter

Virkelig skønne produkter - både funktionelle og æstetiske

Kære Jette,
Tusind tak for dine søde ord om vores produkter. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse 💚
Du ønskes en dejlig dag ☺️

5つ星のうち5の評価

Altid super lækre vare og de kommer hurtigt

Dejlige varer man altid modtager

Kære Simone,

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt, jeg har haft min to-go-kop med ud i stalden(heste) i flere timer i sne og frost, og indholdet forbliver varmt i timevis. De er også super hårdføre.

Kundeservice er også fantastisk, og da jeg glemte at hente min pakke så den blev sendt tilbage var det intet problem at få den sendt igen. Jeg skulle ovenikøbet kun betale for fragten tilbage til mig, selvom at de skulle betale den både frem og tilbage.

Kære Emily,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord om os. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚

Super gode produkter

Super gode produkter , jeg havde et problem med en drikkedunk, problemet blev hurtigt løst af kontoret

2025年2月20日

Kære Simone,

Elsker deres TO GO kopper

Elsker deres TO GO kopper, de er så flotte i farverne og virkelig gode at drikke af og de holder 100% tæt. Mit næste ønsker er at prøve deres shaker bottle.

2025年2月24日

Hej Betina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine søde ord og at du har taget dig tiden til det 💚

Bedste hilsner,

Gode produkter

Gode produkter. Er særlig glad for at man kan få reservedele. Hjemmesiden er nem at navigere, lynhurtig levering.

2025年1月21日

Kære Angela,

What great products!

What a great product the Cup2go is.
Sleek design and excellent to keep your drinks warm for a long period.
The matching bottle is also an excellent product.
Great company, with good ethics and lovely to see donations made to charitable organisations.

2025年1月13日

Thank you so much Emi - we're glad you think so! 💚

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - fra dag til dag. Og lækre produkter.

2025年1月21日

Kære Figarine,
Tusind tak for din fine anmeldelse, det gør os så glade.

5つ星のうち1の評価

Adresse

Jeg havde bestilt et termokrus fra AYA&IDA og der gik næsten 2 uger før jeg fik en besked om at der ikke var skrevet en adresse på min ordre men når jeg går ind og tjekker ordrebekræftelsen så står min adresse derpå og samme dage som jeg fik beskeden fra gls om at der ikke stod nogen addresser til dem og at jeg skulle ringe til dem fik jeg en e-mail om at gls har sendt den tilbage fordi at jeg ikke havde ringet til dem men jeg havde fået beskeden et par timer før også hvis jeg ville have min pakke skal jeg betale for fragt af deres fejl

2025年1月8日

Kære Emilie,
Jeg beklager mange gange den bøvlede situation med din pakke og den mangelfulde information fra GLS. Vi har fået pakken retur fra GLS, da den manglede et husnummer, og derfor ikke kunne leveres på din hjemmeadresse.

Jeg har sendt dig en e-mail og efterspørger dit husnummer, og så snart jeg får dette fra dig, sørger jeg for at sende pakken afsted til dig med det samme uden beregning.

Jeg håber, at vi kan få pakken hurtigt afsted til dig, og at GLS leverer korrekt denne gang.

Jeg beklager meget bøvlet omkring din pakke, og ønsker dig en skøn dag.
Maja, Team AYA&IDA

Stilrene produkter

Det er nogle lækre stilrene produkter af gedigen kvalitet som tåler knubs. Derudover viste Aya&Ida sig meget imødekommende, da en leverance var forsvundet under fragten, og de sendte straks ordren på ny, trods eftersøgningsperioden hos fragtfirmaet ikke var udløbet.

2024年12月20日

Kære Daniel,
Tusind tak for din anmeldelse og søde ord om vores produkter. Dejligt vi kunne hjælpe dig, så du kunne få afleveret dine gaver.
Tak og skøn dag til dig ☺️

Uundværlige produkter

Uundværlige produkter af super kvalitet og lækkert design! Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

2024年12月7日

Kære Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚
Tusind tak og skøn dag til dig ☺️

Trustpilot エクスペリエンス