AYA&IDA レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

The kids straw bottle is very popular in my son’s vuggestue, I believe more than half of the children in his class use one. I appreciate the brand offers spare parts instead of expecting customer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid god og professional support. Super hurtig levering. Skønne produkter som holder hvad de lover - 12 timer varmt og 24 koldt. Har både drikkeflaskerne i flere str. lunch boxes, termocups og f... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre, og vores filosofi er at tænke på de kommende generationer og samtidig gøre en forskel for dem, der ikke har de samme muligheder som os i Danmark. AYA&IDA blev skabt ud fra et ønske om at undgå plastik i mad- og drikkeopbevaring – og dermed risikoen for mikroplast. Vi ønsker at tilbyde holdbare produkter, der gør det lettere at undgå plast- og engangsprodukter i hverdagen. Derfor arbejder vi med lang levetid, kvalitet og reparation som grundprincipper i vores design. Fordi vi mener, at gode produkter er dem, der kan bruges længe og repareres, når det er nødvendigt.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 43件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Såvel hele handelen som forsendelse var…

Såvel hele handelen som forsendelse var fejlfrie

2026年8月20日

Kære Søren

Tusind tak for din fine anmeldelse - det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en til os 🌱

5つ星のうち5の評価

The kids straw bottle is very popular…

I appreciate the brand offers spare parts instead of expecting customers to buy a completely new bottle when something needs replacing. It’s a small but meaningful way to reduce waste, and I think it sends a great message to the next generation. It’s something I truly appreciate as a parent.

Please keep up the wonderful work, we’ll be happy to continue choosing AYA&IDA for our family.

2026年9月3日

Dear Fei,
Thank you so much for your kind words about us and our products. It means a lot to hear that you’re happy with them. We’re truly grateful that you took the time to leave us a review 🤍

Thank you again, and we wish you a wonderful day ☺️

Best wishes,

Super kunde service

Super kunde service. Kan helt klart anbefales

2026年8月18日

Kære Tobias

Tusind tak for dine søde ord om os. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os ☺️

Tusind tak og skøn dag til dig ☀️

5つ星のうち5の評価

Produkter og kommunikation i topklasse

Er meget tilfreds med kommunikationen og produkterne Aya & Ida forhandler. Fik også prøvet deres koncept med reservedele, hvilket gør det muligt ikke at skulle kassere eller bestille nye produkter fordi der en del af et produkt som er defekt. Det var utrolig nemt gennem deres hjemmeside. Gode produkter, god service.

2026年8月19日

Kære Jonas

Tusind tak for dine søde ord om både vores produkter og kundeservice - dejligt at høre, at du er tilfreds med vores AYA&IDA Care-koncept. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 🌱

Meget søde

Meget søde, min kop raslede efter nogle ganges brug, og de sendte straks en ny til mig :) meget god service og meget gode produkter!

2026年8月7日

Kære Emilie

Tusind tak for dine søde ord om både vores produkter og kundeservice - dejligt vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, som man bliver meget tilfreds med. Billige i forhold til kvalitet. Super med reparationssæt i forhold til miljøet.

2026年7月24日

Kære Bente

Tusind tak for dine søde ord om vores produkter. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og hurtig service fra…

Virkelig god og hurtig service fra Aya&Ida ifm. nogle defekte kopper. Elsker deres produkter. Tusind tak⭐️

2026年7月13日

Kære Pernille

Tusind tak for dine søde ord om os og vores produkter. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

Tusind tak og skøn sommer til dig 🌻

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering af virkelig gode…

Hurtig levering af virkelig gode produkter.
Det er dejligt med alle de smukke farver, der gør at der skal nye produkter til, selvom de er meget holdbare.

2026年5月21日

Kære Grethe

5つ星のうち1の評価

Den holder det ikke kold .👎🏻🤬

Den holder det ikke kold .👎🏻🤬
Siger at det er verdens bedste tarmo vandflaske men det er falsk .👎🏻😡
Holder kun ok 👇🏻😤

2026年6月1日

Kære Gorm
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at din flaske ikke lever op til dine forventninger. Det lyder umiddelbart som om, at der kan være tale om en fejl på produktet, da flasken naturligvis skal kunne holde dine drikkevarer kolde i den tid, vi oplyser.

Vi vil meget gerne hjælpe dig og finde en god løsning. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på info@ayaandida.dk, så vil vi se nærmere på det ☺️

Superlækre produkter

Jeg har to af deres "Cup2Go" termokopper i 380ML. Størrelsen er rigtig god - jeg overvejer dog også at købe én i 500 ML.

Jeg fik den første termokop som en gave fra min arbejdsgiver, og måtte lige have en til :-)

Designet er i min optik superflot, og den holder det man putter i den varm i rigtig lang tid. Ideel til når man skal ud på en lidt længere køretur.

Jeg må derudover tilstå, at jeg har en svaghed for Milkshakes fra fx McD. Desværre får man de sædvanlige papsugerør når man køber disse Milkshakes, som bliver fuldstændig ubrugelige, allerede inden man har nået at konsumere halvdelen fordi pappet går i opløsning. Derfor købte jeg også et sæt med 4 sugerør i rustfrit stål fra AYA&IDA. Dem har jeg altid med i bilen :-) De er tilmed meget nemme at rengøre med den medfølgende mini-børste.

2026年5月12日

Kære HOS

Tusind tak for dine søde ord og ros af vores produkter. Det gør os så glade at høre, at du har glæde af vores produkter på flere måder i din hverdag.

Tusind tak, fordi du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚
Rigtig skøn dag til dig ☺️

Outstanding Design and Exceptional Customer Service

I’ve been using Aya&Ida Cup2Go mugs almost daily and really appreciate their design and quality. One of mine is 3–4 years old and still in excellent condition. The second had an issue after a year, as the enamel coating started to peel.
I contacted customer support, and their response was outstanding—fast, friendly, and efficient. I reported the issue on Monday and received a replacement by Wednesday, even with international shipping.
This experience motivated me to write my first Trustpilot review. Great products combined with exceptional service go a long way—experiences like this truly build strong customer loyalty and make you want to stick with the brand.

2026年5月12日

Dear Mateusz,

Thank you so much for your lovely review – and especially for your kind words about both our products and our customer service. We’re very happy that we were able to help you. We truly appreciate that you took the time to write a review for us 💚

Thank you so much, and have a wonderful day ☺️
Best regards

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Tak for at reagere hurtigt og imødekommende på min henvendelse! ☺️

2026年5月11日

Kære MH

Tusind tak for dine søde ord om vores kundeservice - dejligt vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

Jeg elsker deres Care-koncept

Jeg elsker deres Care-koncept, hvor man kan få nye reservedele, så man ikke skal udskifte hele sit produkt. Rigtig god kvalitet, tåler opvaskemaskine og sød kundeservice. Alt godt 😃

2026年4月20日

Kære Nanna

Rigtig god service

Rigtig god service

2026年4月21日

Kære Heidi

Hvis jeg kunne give 6 stjerner

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det.

Virksomheden giver exceptionel god service. De bedste anbefalinger herfra.

Og deres produkter er meget holdbare.
Går noget i stykker, så udskiftes det.

2026年4月30日

Kære Maria

Tusind tak for dine søde ord - dejligt vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, flotte og brugbare produkter.

2026年3月23日

Kære Mette

Tusind tak for dine søde ord - og for at bestille hos os. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

I have a coffee cup from Aya & Ida

I have a coffee cup from Aya & Ida, which is the best and I use it everyday at work. So the lid of the cup started to leak, I really didn't want to through away the cup, since it was in perfect condition but didn't know what to do since I've bought it from some local eco store years ago. Luckily I've googled you guys and figured that I can purchase lid for the cup only! That's super cool! So my coffee mug is back in business again! Couldn't be more satisfied, thanx!

2026年3月18日

Dear Olga

Thank you so much for your lovely review of us, and not least your kind words about our CUP2GO. We’re so glad you found the lid on our website, so you can continue enjoying your cup. It truly makes us happy that you took the time to write us a review ☺️

Thank you again, and have a wonderful day ✨
Best regards,

Kæmpe anbefaling

Vi elsker deres produkter her hjemme. Vi har to drikkeflasker med almindeligt låg og sportslåg, en Thermo Cup with straw og to kids straw bottle, og alle lever op til vores forventninger. De holder drikkevarerne kolde, er pæne og praktiske. Jeg har udset mig deres sports bottle og food’ies som næste must haves 🤩

Jeg elsker Aya&Ida Care-konceptet, så man ikke behøver skifte et helt produkt, hvis noget går i stykker (har dog ikke været nødvendigt at bruge endnu).

Derudover er deres kundeservice fantastisk. Fik lov at købe det nye stålsugerør til Thermocup with straw, selvom det ikke var på webshoppen endnu.

2026年3月11日

Kære Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse af os og ikke mindst dine søde ord om vores produkter og kundeservice. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os ☺️

Tusind tak og skøn dag til dig ✨

5つ星のうち5の評価

Kan VARMT anbefale dette firma og deres produkter

Har fået DEN BEDSTE SERVIVE fra dette danske firma, og deres produkter er af virkelig høj kvalitet. Jeg benytter hele tide deres drikke dunke, som jeg med mig overalt, for de holder på varm/koldt indhold i mange timer - virkelig et fantastisk produkt.
Havde et lille problem med et låg der ikke kunne lukkes helt pga af en lille fejl med en gummi parkning, og med det samme byttede de det uden det mindste problem. Virkelig god service 👌

2026年3月20日

Kære Mark

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst dine søde ord om både vores kundeservice og vores produkter - dejligt at vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os ☺️

Tusind tak og skøn dag til dig ✨

Trustpilot エクスペリエンス