The kids straw bottle is very popular in my son’s vuggestue, I believe more than half of the children in his class use one. I appreciate the brand offers spare parts instead of expecting customer... もっと見る
企業が回答しました
Er meget tilfreds med kommunikationen og produkterne Aya & Ida forhandler. Fik også prøvet deres koncept med reservedele, hvilket gør det muligt ikke at skulle kassere eller bestille nye produkter for... もっと見る
企業が回答しました
Vi elsker deres produkter her hjemme. Vi har to drikkeflasker med almindeligt låg og sportslåg, en Thermo Cup with straw og to kids straw bottle, og alle lever op til vores forventninger. De holde... もっと見る
企業が回答しました
Altid god og professional support. Super hurtig levering. Skønne produkter som holder hvad de lover - 12 timer varmt og 24 koldt. Har både drikkeflaskerne i flere str. lunch boxes, termocups og f... もっと見る
企業が回答しました
AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre, og vores filosofi er at tænke på de kommende generationer og samtidig gøre en forskel for dem, der ikke har de samme muligheder som os i Danmark. AYA&IDA blev skabt ud fra et ønske om at undgå plastik i mad- og drikkeopbevaring – og dermed risikoen for mikroplast. Vi ønsker at tilbyde holdbare produkter, der gør det lettere at undgå plast- og engangsprodukter i hverdagen. Derfor arbejder vi med lang levetid, kvalitet og reparation som grundprincipper i vores design. Fordi vi mener, at gode produkter er dem, der kan bruges længe og repareres, når det er nødvendigt.
Niels Bohrs Vej 12B, 6000, Kolding, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har flere af deres produkter og er glad for dem - og rigtig god kundeservice ved den ene fejl på et enkelt produkt som viste sig. Bare i orden :)

AYA&IDA からの回答
Vi har alle en drikkeflaske fra Aya&Ida i familien, og er vild med at man kan bestille reservedele til dem, så de holder i mange mange år.

AYA&IDA からの回答
Som altid er jeg super glad for mine produkter fra AYA& IDA🌸 hurtig levering og god service 🤩

AYA&IDA からの回答
Virkelig fede termokrus (Cup2go)
Lækkert design og super funktionalitet!
Kundeservice helt i top!!

AYA&IDA からの回答
Rigtig god service, at de tilbyder reservedele til deres produkter, så de kan holde næsten evigt🙏

AYA&IDA からの回答
Kundeservice er i top og deres drikkeflasker er af virkelig god kvalitet. En af mine Aya&Ida vandflasker trængte til et nyt låg og jeg købte et nyt på hjemmesiden.
Jeg modtog pakken med et nyt låg, men det passede ikke til drikkeflasken, da det var defekt. Deres søde kundeservice var hurtig til at svare og de fik løst problemet og sendte et nyt låg. Super god stil. Fem stjerner her fra

AYA&IDA からの回答
Rigtig gode og flotte produkter - har alt i serien ! God service - hurtige svar!

Fantastisk god service. Hurtig og imødekommende. Her vil man gerne handle 😊👌

AYA&IDA からの回答
Produkter af god kvalitet og virkelig kundeservice

AYA&IDA からの回答
Elsker elsker dem, jeg har 2 termokopper, 2 forskelig str. jeg har ikke brugt anden siden jeg købt dem. Ikke engang almindelig tekopper. Bruger dem hverdag. Kan stærkt anbefale dem. Det er de bedste termoopper du kan købe

AYA&IDA からの回答
Har anvendt deres TO2GO kop i flere år hver dag, og de er super til morgen kaffen. Har også skrevet til dem og de svar hurtigt og dybtgående på min henvendelse, præcis som det skal være.

AYA&IDA からの回答
Fantastisk firma, og super produkter.
Kan 100% anbefale at købe Aya&Ida produkter, de holder hvad de lover.

AYA&IDA からの回答
Fantastisk god service ☺️🤩Jeg lavede en reklamation, fik hurtigt tilbagemelding og info vedr. produktet og tilmed to nye kopper tilsendt. Super kommunikation 🌸
Og fantastiske produkter✨

AYA&IDA からの回答
Lækre og praktiske produkter, som vi dagligt anvender og er glade for hjemme hos mig. Desuden en hurtig og hjælpsom kundeservice.

AYA&IDA からの回答
Skønne produkter og god service.
Kaffekopperne holder varmen næsten hele dagen og termoflasken holder vandet køligt.

AYA&IDA からの回答
Great products that really keep drinks cool for ages.
They have great customer service too. I needed some parts, after losing them when hiking, and they were super helpful and supportive.

Super kundeservice!!
Jeg købte en cup2go for et år siden og nu begynder lakken at skalle af. Jeg kontaktede kundeservice, og spurgte om koppen ikke tåler opvask. De svarede, at de netop havde opdateret hjemmesiden, med besked om, at den IKKE tåler opvasker, men da min kop var købt før opdateringen, ville de straks sende mig en ny. Den kom få dage senere.
Jeg er meget tilfreds og så glad for mig kop, som både gør hvad den skal (holde min kaffe varm) og ser godt ud sammen.
Elsker mine produkter fra Aya&Ida!
Så tak og stor anbefaling herfra! 🙏🏻

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。