レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostępne wysyłka w jeden dzień, zapłaciłam paypo. Oczywiście po 4 dniach anulowałam bo nie zostało wysłane a zamówiłam szybciej na allegro. Zero odze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dramat. Baza przyszła uszkodzona. Po 3tygodniach łaskawie wysłali kuriera by wymienić na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponują bazę dwa razy droÅŒsza twierdząc ÅŒe tamtej nie mają juÅŒ na stanie.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kupiłem słuchawki bezprzewodowe po tygodniu napisali ÅŒe dostawa się opóźni o tydzień po dwóch tygodniach wezwali mnie do kontaktu ws wstrzymania zamówienia, nie zadzwonili ani nie napisali sami, po cz... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam na stronie fotelik, który miał być wysłany w ciągu 48 h. Minął ponad tydzień a fotelika brak, zarówno ÅŒadnej wiadomości w tej sprawie. Po długim oczekiwaniu na kontakt dowiedziałam się, ÅŒe f... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 151ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Złodzieje, oszuści - unikać jak ognia

Oszuści i tyle ! Zakupiłam fotelik samochodowy który widniał jako dostępny wysyłka miała się odbyć do 3 dni roboczych. Po tygodniu po mojej interwencji o braku realizacji zamówienie uzyskałam informacje ÅŒe niby czekają na dostawę. Po kolejnym tygodniu napisali do mnie ÅŒe u producenta nie ma tego fotelika, zaŌądałam zwrotu środków bo to jawne oszustwo. Od miesiąca trzymają moje środki i nie chcą oddać a ja nie mam za co kupić fotelika dla dziecka!

2026幎3月15日
5぀星のうち1の評䟡

Mija miesiąc czasu od kiedy zamówienie

Mija miesiąc czasu od kiedy zamówienie miało być u mnie totalnie nie polecam z nadzieja ze to konkretna firma zamowilam rowerek który miałam dać na prezent do urodzin nie doszedł I czekam kolejne tygodnie go nadal nie ma banda oszustów poniewaÅŒ napisane jest ze wysyłka 3 dni oczekiwania

2026幎4月4日
5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam wózek z najnowszej kolekcji

Zamówiłam wózek z najnowszej kolekcji. Zaproponowano mi bardzo atrakcyjną i konkurencyjną cenę jeÅŒeli tylko poczekam dwa tygodnie na dostawę, poniewaÅŒ sklep czekał na towar od producenta. Przystałam na taka propozycję o ile wózek dotrze do mnie przed świętami . Słowo zostało dotrzymane a córcia na święta wozi się w pięknym wózku za bardzo fajną cenę. Dziękuję i polecam 💛🐣

2026幎4月3日

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.
Sklep sprzedaje towar, którego nie ma na stanie- pomimo imformacji na stronie sklepu, ÅŒe wysyłka jest w ciągu 1 dnia.
Towar zakupiony 19.03.2026 r., wysyłka 31.03.2026 r. Dramat.

2026幎3月31日

Jestem zazenowany poziomem obslugi

Jestem zazenowany poziomem obslugi, oczywiscie zamowienie nie zostalo wyslane przez pare tygodni, wysylanie maili, dzwonienie, deklaracje, ze zamowienie juz za chwile bedzie wyslane i zaslananie sie brakiem wysylki przez producenta. Jezeli nie ma na stanie to czemu deklarują panstwo wysylke w tak szybkim czasie?

2026幎3月31日
5぀星のうち1の評䟡

Niestety nie przeczytałem opinii przed

Niestety nie przeczytałem opinii przed zakupem i napaliłem się na niską cenę. Oni cały czas ściemniają, fotelików nigdy na stanie nie mają a potem czekasz na pieniądze w nieskończoność. Okropne doświadczenie i współczuję prowadzić tak gównianą firmę.

2026幎3月20日

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam! Na zamówienie czekam ponad 4 tygodnie i co tydzień jestem informowany i potrzebie kolejnych paru dni na realizację! Wiosna przyszła a dziecko nadal nie ma wózka.Okropna i bezczelna obsługa telefoniczna kobiety tam pracujące powinny być zwolnione. Dziś po usłyszeniu tej samej gadki co przez ostatnie tygodnie anulowałem zamówienie. Bardzo długi czas zwrotu pieniędzy na konto.UwaÅŒajcie ludzie -to oszuści i wyłudzacze !

2026幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Z całego serca odradzam jakiekolwiek

Z całego serca odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie . To, co mnie spotkało, to jawne lekcewaÅŒenie klienta i brak podstawowej uczciwości.

Zamówiłam fotelik dla dziecka, opłaciłam wszystko z góry, a wysyłka miała być w 24 godziny. W rzeczywistości firma przeciągała termin w nieskończoność, tłumacząc się wymówkami – bo NIE MAJĄ towaru na stanie, mimo ÅŒe oferują go w sprzedaÅŒy.

Po anulowaniu zamówienia zaczęły się kolejne absurdy – nagle zasłaniają się 14 dniami na zwrot pieniędzy, choć to oni nie wywiązali się z umowy od samego początku. Zero odpowiedzialności, zero szacunku dla klienta.

Czuję się wprowadzona w błąd i zwyczajnie oszukana.Nadal czekam na zwrot pieniędzy. UwaÅŒajcie!!! A raczej omijajcie szerokim łukiem!

2026幎3月30日

opóźniona wysyłka

Produkt dotarł z ponad tygodniowym opóźnieniem, na szczęście bez uszkodzeń, choć kask był wrzucony do kartonu, w którym swobodnie latał. Sklep sam z siebie nie przekazywał ÅŒadnych informacji o opóźnieniu, a obsługa klienta kaÅŒdorazowo obiecywała, ÅŒe towar zaraz zostanie wysłany i tak przez półtorej tygodnia. Bardzo nie polecam, szkoda nerwów.

2026幎3月27日
5぀星のうち1の評䟡

Odradzam zakupy na stronie babyhit.pl

Odradzam zakupy na stronie babyhit.pl .Pierwsze zamówienia złoÅŒyliśmy 21.02 było to łóŌeczko przy zamówieniu było ÅŒe dostawa w ciągu 3 dni . Po kilku dniach przyszło info na maila ÅŒe nie mają go w magazynie czy poczekamy do połowy marca zgodziliśmy się .28.02 zamówiliśmy wózek i tu zaczęło się równieÅŒ był przy zamówieniu dostępna była wysyłka teÅŒ jakoś w kilka dni jednak po upływie tygodnia nie było wózka ani ÅŒadnej informacji więc napisaliśmy maila na którego nikt nie odpisał więc zadzwoniliśmy Pani przez telefon oznajmiła ÅŒe nie mają czekają na dostawę ÅŒe w kolejnym tygodniu będzie u nas .Na pytanie dlaczego nas o tym nie poinformowali Pani nie umiała udzielić odpowiedzi .Kolejny tydzień brak wózka oraz kontaktu ze strony sprzedającego więc kolejny raz telefon to samo oni nie mają czekają itp w kolejny tygodniu będzie . Nadszedła połowa marca łóŌeczka brak oraz jakie kolwiek informacji wózka oczywiście teÅŒ więc kolejne maila telefony to samo wózka nie mają będzie za tydzień a łóŌeczko w połowie kwietnia więc 29.04 rezygnacja z łóŌeczka Pani poinformowała nas o tym ÅŒe zwrot nastąpi w ciągu 14 dni ... I powiedziała ÅŒe wózek do końca tygodnia przyszłego będzie na 100% u nas . Początek kolejnego tygdonia telefon do Państwa czy podtrzymują deklaracje ÅŒe wózek zostanie dostarczony do kina tygodnia i tu oczywiście zmiana ÅŒe dopiero na koniec tygodnia będzie u nich więc stwierdziliśmy ÅŒe rezygnujemy to był 23.03 we wtorek zaczęłam z nimi pisać na czacie który jest dostępny u nich na stronie poinformowała Pani ÅŒe skontaktowaliśmy się z prawnikiem jeśli kolejny raz nie dotrzymają słowa sprawę zgłosimy dalej .... pani prosiła o chwilę cierpliwości zapewniała ÅŒe wtorek wyjdzie od nich zwrot i dostanę na maila potwiedzenie oczywiście tak się nie stało więc w środę rano znowu pisałam i tu chodziaz raz pozytywne zaskoczenie Pani zapewniła ÅŒe zwrot wyszedł od i wysłała powtórzenie była to środa 25.03 pieniądze rzeczywiście tego samego dnia do nas dotarły .Ale czytają te wszystkie komentarze bałam się ÅŒe będziemy czekać tygodniami jak nie którzy klienci .

2026幎2月21日
5぀星のうち1の評䟡

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

ZłoÅŒyłam zamówienie na fotelik samochodowy Joie Every Stage R129 w ofercie outletowej za 600 zł. Zamówienie zostało przyjęte i przez ponad tydzień widniało w systemie jako „w realizacji”. Przez cały ten czas nikt ze sklepu nie poinformował mnie o ÅŒadnym problemie.

Dopiero po moim kolejnym kontakcie telefonicznym dowiedziałam się, ÅŒe produkt w rzeczywistości nie jest dostępny w magazynie i zamówienie nie moÅŒe zostać zrealizowane.

W zamian zaproponowano mi zakup nowego egzemplarza fotelika za 750 zł albo innego egzemplarza outletowego za około 648 zł (czyli ich standardową cenę outletową). Oznacza to w praktyce, ÅŒe miałam zapłacić więcej za błąd sklepu, mimo ÅŒe moje zamówienie zostało wcześniej przyjęte i przez tydzień było w realizacji.

Na końcu otrzymałam informację, ÅŒe jest to „oferta ostateczna”, a w przeciwnym razie mogę jedynie czekać do 14 dni na zwrot pieniędzy.

Cała sytuacja jest szczególnie nieprzyjemna, poniewaÅŒ chodzi o fotelik samochodowy dla dziecka – przez ponad tydzień czekałam na produkt, który okazał się niedostępny, a sklep nie zaproponował rozwiązania na warunkach zbliÅŒonych do pierwotnego zamówienia.

Niestety takie podejście do klienta – brak informacji, brak odpowiedzialności za własny błąd i przerzucanie kosztów na kupującego – sprawia, ÅŒe nie mogę polecić zakupów w tym sklepie.

2026幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

Na ramę wózka miałam czekać 2 dni. Po prawie tygodniu czasu wózka dalej nie było na stanie. Dzwoniąc na infolinię dowiedziałam się ÅŒeby się nie martwić, wózek będzie na dniach. Po przeczytaniu opinii zaczęłam męczyć ich mailowo o anulowanie zamówienia.. w końcu doczekałam się, telefon z babyhit,ÅŒe niestety nie mają koloru który wybrałam, ale mogą w tej samej cenie zaoferować inny droÅŒszy kolor. Nie zgodziłam się bo zaleÅŒało mi na czasie( z tamtym byłyby pewnie takie same kłopoty, na stronie był równieÅŒ dostępny za kilka dni).Jeśli nie ma tego co zamówiłam to domagałam się zwrotu środków, w odpowiedzi dostałam ÅŒe wózek dotrze do mnie do końca tygodnia. WÓZEK KTÓREGO NIE MA. W odpowiedzi napisałam im ÅŒe w takim razie proszę o anulowanie zamówienia, w związku z niewywiązaniem się z czasu dostawy. Po jeszcze kilku mailach przypominających w przeciągu 3 dni pisania i ponaglenia w końcu udało się anulować. Na zwrot czekałam koleje 2 tygodnie!Podsumowując, prawie miesiąc czasu czekania, proszenia się i zamroÅŒone 4 tysiące. Nie polecam!

2026幎2月17日
5぀星のうち1の評䟡

Tragedia - brak zamówionego produktu i pieniądze zablokowane praktycznie przez miesiąc!

Tragedia! Najpierw po 5 dniach od złoÅŒenia zamówienia otrzymałem maila z informacją o jego anulowaniu. Kiedy zadzwoniłem zapytać o powód anulacji odpowiedziano mi, ÅŒe jest nim brak płatności z mojej strony. Szkopuł polegał jedynie na tym, ÅŒe pieniądze wysłałem i to od razu za pośrednictwem Tpay. Poproszono mnie zatem o wysłanie potwierdzenia w/w przelewu, co uczyniłem, po czym dostałem odpowiedź, ÅŒe rzeczywiście pieniądze do nich trafiły, tłumacząc się niby bałaganem księgowym itp., w związku z czym rozpoczynają realizację zamówienia. W tym momencie to juÅŒ jednak ja podziękowałem i poprosiłem o jego anulację, poniewaÅŒ w międzyczasie naczytałem się w internecie prawie samych bardzo złych opinii na temat tego sklepu. Poinformowano mnie zatem, ÅŒe pieniądze zostaną mi zwrócone w terminie 14 dni i zgadnijcie Państwo jak długo z tym zwlekali - oczywiście do ostatniego dnia i to po moich telefonach + mailach na które do chwili obecnej nie otrzymałem odpowiedzi. Koniec końców zlecono mi zwrot tych pieniędzy (choć nie zaksięgowano mi ich jeszcze na koncie, poniewaÅŒ z maila otrzymanego przeze mnie od Tpay wynika, ÅŒe moÅŒe to zająć kolejne 7 dni...), ale moje doświadczenia z tym portalem są jak najgorsze, tzn. brak zamówionego produktu oraz zablokowane pieniądze praktycznie przez miesiąc tak ÅŒe ja po raz drugi klientem tego sklepu juÅŒ na pewno nie zostanę i wszystkim innym, z całego serca, zalecam to samo. Pozdrawiam

2026幎3月13日
5぀星のうち1の評䟡

Zamówiliśmy wózek pod koniec listopada

Zamówiliśmy wózek pod koniec listopada. W opisie produkt miał być w przeciągu 3 tygodni. Przed świętami firma napisał, ÅŒe zamówienie będzie po świtach u nas. Po świtach kolejny mail, ÅŒe zamówienie będzie po nowym roku. Nie muszę chyba dalej pisać, ÅŒe nie przyszło i znowu kolejny mail o wydłuÅŒonym czasie realizacji. Po napisaniu maila do w/w firmy odnośnie naszego zamówienia i czasu oczekiwania do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Dzwonienie co tydzień na infolinię i dostawaliśmy informacji, ÅŒe zamówienie będzie w przyszłym tygodniu u nas. Na początku marca zadzwoniliśmy ponownie i pani poinformowała nas, ÅŒe zamówienie, a był to poniedziałek wychodzi od nich i maksymalnie do środy będzie u nas. Poinformowaliśmy aby napisali nam wiadomość z ustaleń z rozmowy. Jak moÅŒna się domyślić ÅŒadnej takiej wiadomości nie otrzymaliśmy. Ponowny telefon we wtorek i inna pani powiedziała, ÅŒe ma dla nas źle wiadomości bo czas dostawy znowu jest wydłuÅŒony i moÅŒe będzie zrealizowane pod koniec marca. TakÅŒe po 4 miesiącach niezrealizowanego zamówienia jak i cały czas oszukiwania nas co do realizacji zrezygnowaliśmy o zaŌądaliśmy zwrotu pieniędzy. Otrzymaliśmy informację, ÅŒe zwrot pieniędzy moÅŒe potrwać do 14 dni. Nigdy więcej nic nie zamówimy z tego sklepu. Jeśli ktoś nie chce być oszukiwany zarówno przez sklep jak i konsultantów tego sklepu nie polecamy. Jakoś w innym sklepie zamówiliśmy wózek i jeszcze tego samego dnia mieliśmy go w domu.

2026幎3月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ