ZamówiÅam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostÄpne wysyÅka w jeden dzieÅ, zapÅaciÅam paypo. OczywiÅcie po 4 dniach anulowaÅam bo nie zostaÅo wysÅane a zamówiÅam szybciej na allegro. Zero odze... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dramat. Baza przyszÅa uszkodzona. Po 3tygodniach Åaskawie wysÅali kuriera by wymieniÄ na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponujÄ bazÄ dwa razy droÅŒsza twierdzÄ c ÅŒe tamtej nie majÄ juÅŒ na stanie.... ãã£ãšèŠã
KupiÅem sÅuchawki bezprzewodowe po tygodniu napisali ÅŒe dostawa siÄ opóźni o tydzieÅ po dwóch tygodniach wezwali mnie do kontaktu ws wstrzymania zamówienia, nie zadzwonili ani nie napisali sami, po cz... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam na stronie fotelik, który miaÅ byÄ wysÅany w ciÄ gu 48 h. MinÄ Å ponad tydzieÅ a fotelika brak, zarówno ÅŒadnej wiadomoÅci w tej sprawie. Po dÅugim oczekiwaniu na kontakt dowiedziaÅam siÄ, ÅŒe f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Odradzam!!
Odradzam!!! MiaÅam pecha nie przeczytaÄ opinie przed zakupem!
Jak skutek- brak kontaktu, nie wysyÅajÄ
zamówienia kilka tygodni, kolejne kilka tygodni prosisz siÄ o zwrot Årodków , a liczy siÄ tym ÅŒe wysyÅasz pismo przed sÄ
dowe i tylko wtedy oddajÄ
ci Årodki! Tacy sprzedawcy nie powinni siÄ pojawiaÄ w internecie, t bardziej ze daleko nie sÄ
najtaÅsi.
Tragedia
Tragedia. ZamówiliÅmy fotelik. W dniu planowanej dostawy napisaÅam co siÄ dzieje z towarem i dostaÅam informacjÄ ÅŒe nie posiadajÄ go na magazynie i dadzÄ mi inny. Ok zgodziÅam siÄ. MinÄ Å znów tydzieÅ. DostaÅam informacjÄ ÅŒe do koÅca tyg bÄdzie on wysÅany. Niestety nie doszÅo do wysÅania , znów zostaÅam w rozmowie poinformowana ÅŒe wysyÅka bÄdzie pod koniec tygodnia nastÄpnego. ZÅoÅŒyÅam rezygnacjÄ bo po co kopac siÄ z koniem.. nie polecam !
Katastrofalne doÅwiadczenie z tÄ firmÄ
Katastrofalne doÅwiadczenie z tÄ
firmÄ
. ZamówiÅem wózek dzieciÄcy za 5299 zÅ dwa tygodnie wczeÅniej, poniewaÅŒ na stronie internetowej widniaÅa informacja o wysyÅce w ciÄ
gu 4 dni. Po tygodniu skontaktowaÅem siÄ z firmÄ
, aby zapytaÄ o status zamówienia. ZostaÅem zapewniony, ÅŒe wózek na 100% zostanie wysÅany w nastÄpnym tygodniu.
Po kolejnym tygodniu zadzwoniÅem ponownie i tym razem usÅyszaÅem nowÄ
wymówkÄ rzekome opóźnienia u producenta. Informacja ta byÅa niezgodna z prawdÄ
, poniewaÅŒ na stronie producenta wózek byÅ dostÄpny od rÄki. Sytuacja staÅa siÄ dla mnie zbyt niepewna, dlatego zdecydowaÅem siÄ anulowaÄ zamówienie.
Zwrot pieniÄdzy zostaÅ dokonany dopiero 12. dnia i to wyÅÄ
cznie pod duÅŒÄ
presjÄ
z mojej strony. Zgodnie z polskim prawem sprzedawca nie moÅŒe przekroczyÄ 14 dni na dokonanie zwrotu. Gdybym nie otrzymaÅ pieniÄdzy na czas, byÅem gotów podjÄ
Ä kroki prawne.
Za kaÅŒdym razem telefon odbieraÅa ta sama osoba, która przedstawiaÅa nowe, niewiarygodne wyjaÅnienia. ByÅ to mój pierwszy i zdecydowanie ostatni zakup w tej firmie. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.
Nie polecam ! Ogromne opóźnienia !
Zamówienie miaÅem otrzymaÄ w ciÄ gu niespeÅna tygodnia. Finalnie czas oczekiwania wyniósÅ miesiÄ c , zamówienie podzielone na 2 dostawy w róŌnych terminach. Rozumiem, ÅŒe kaÅŒdej firmie moÅŒe zdarzyÄ siÄ opóźnienie ,ale wtedy informuje siÄ klienta czy zwróciÄ mu pieniÄ dze czy poczeka dÅuÅŒej i taka reakcja byÅaby okej. Na mojego maila odpowiedź dostaÅem dopiero po 5 dniach . ByÅ to mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. NIE POLECAM
OmijaÄ z daleka
3 tygodnie oczekiwania na dostawÄ, po rezygnacji z zamówienia, trzeba byÅo kilkukrotnie prosiÄ siÄ o zwrot pieniÄdzy. Cudem odzyskaÅam pieniÄ dze. W przeszÅoÅci dwukrotnie kupowaÅam tam produkty i nie byÅo takich akcji, teraz coÅ jest z tÄ firmÄ nie tak. Nie sÄ godni zaufania, szkoda ryzykowaÄ
Uwaga to oszuÅci!
Potwierdzam wczeÅniejsze opinie. Po zamówieniu i opÅaceniu zero kontaktu. Na maile nie odpisujÄ a przez telefon zmyÅlajÄ kolejne terminy.
ZamówiÅem fotelik
ZamówiÅem fotelik, który miaÅ byÄ po 9 dniach. PrzyszedÅ po miesiÄ
cu, tylko kurier miaÅ dostarczyÄ przesyÅkÄ door to door. Zamiast zostawiÄ przesyÅkÄ, to zostawiÅ awizo i odesÅaÅ przesyÅkÄ na pocztÄ gÅównÄ
, skÄ
d nie byÅo moÅŒliwoÅci odebrania jej. Ani termin przesyÅki, ani sposób dostarczenia nie zostaÅy dotrzymane.
Nie polecam.
Po tygodniu oczekiwania na przesyÅkÄâŠ
Po tygodniu oczekiwania na przesyÅkÄ skontaktowaÅam siÄ ze sklepem. OtrzymaÅam informacjÄ, ÅŒe czas wysyÅki wydÅuÅŒy siÄ do dwóch tygodni!
Nie polecam. Zamówienie opÅacone 18.01.2026 r. (fotelik Maxi Cosi Emerald 360 PRO) nie zostaÅo zrealizowane. Sprzedawca wielokrotnie zmieniaÅ deklarowane terminy wysyÅki, a towar do dziÅ nie zostaÅ nadany. OtrzymywaÅem jedynie kolejne przesuniÄcia daty, bez realnych dziaÅaÅ.
WystÄ
piÅem równieÅŒ o zwrot Årodków, jednak pieniÄ
dze nie zostaÅy mi zwrócone, mimo ÅŒe sprzedawca nie wykonaÅ umowy i miaÅ taki obowiÄ
zek. Brak wysyÅki + brak zwrotu to dla mnie sygnaÅ bardzo niepokojÄ
cy.
ZgÅosiÅem sprawÄ do Tpay oraz przygotowaÅem formalne wezwanie do zwrotu pieniÄdzy. TakÅŒe zobaczymy co dalej.
Nie polecam zakupów, dopóki firma nie zacznie terminowo realizowaÄ zamówieÅ i wywiÄ
zywaÄ siÄ z podstawowych obowiÄ
zków wobec klientów.
Zamówienie za prawie 700zÅ zÅoÅŒone 3goâŠ
Zamówienie za prawie 700zÅ zÅoÅŒone 3go lutego, 20go po raz 2 zostaÅem okÅamany, ÅŒe paczka lada moment zostanie wysÅana, takÅŒe po 3 tygodniach nie doczekaliÅmy siÄ zakupionego produktu. Osoby na infolinii kÅamiÄ i oszukujÄ , chyba najgorszy sklep z jakim miaÅem stycznoÅÄ.
Nie polecam!
ZÅoÅŒyÅam zamówienie 6.02, przy produkcie informacja o wysyÅce w ciÄ
gu 10 dni. Po 6 dniach od zamówienia status zmieniony z "czekamy na dostawÄ" na "pakowanie" i do tej pory wszystko byÅo dobrze. Po upÅyniÄciu 10 dni brak postÄpów, napisaÅam maila -oczywiÅcie bez odpowiedzi. Na nastÄpny dzieÅ zadzwoniÅam na infoliniÄ, pani poinformowaÅa mnie, ÅŒe paczka zostanie jeszcze dziÅ nadana, jutro bÄdzie u mnie. Kolejny dzieÅ, gdzie miaÅam otrzymaÄ paczkÄ, a status cofnÄ
Å siÄ na "czekamy na dostawÄ", kolejny telefon - ta sama gadka, ÅŒe z przesyÅkÄ
wszystko w porzÄ
dku, jutro bÄdzie u mnie, co znowu nie nastÄ
piÅo. Kolejny mail z proÅbÄ
o rzetelnÄ
informacjÄ na temat zamówienia bez odzewu. U mnie na szczÄÅcie dziÄki cofniÄciu siÄ statusu i wybranej przesyÅki za pobraniem udaÅo siÄ szybko anulowaÄ zamówienie.
Nie polecam - chyba, ÅŒe ktoÅ ma czas i nerwy siÄ z nimi uÅŒeraÄ.
Potwierdzam negatywne komentarze
Potwierdzam negatywne komentarze. KÅamiÄ z czasem wysyÅki. Na stronie dwa dni. A potem zaczyna siÄ cyrk i ciÄ gle zwodzenie klienta. WyÅlemy do piÄ tku, w piÄ tek ,ÅŒe we wtorek. TÅumaczÄ siÄ,ÅŒe czekajÄ na wysyÅkÄ producenta. Taki majÄ profil oszukiwania klientów. Leci zgÅoszenie do UOKiK poniewaÅŒ jest to ich staÅa praktyka. Nie polecam zakupów w tym sklepie.
Czas oczekiwania wg strony
Czas oczekiwania wg strony: 3 dni.
Po 14 dniach i trzech emailach dostaÅam wiadomoÅÄ, ÅŒe jednak czas oczekiwania na zabawkÄ za 100zÅ to PONAD DWA MIESIÄCE.
Od listopada czekam na wysyÅkÄâŠ
Od listopada czekam na wysyÅkÄ zamówienia. Kontakt ze sprzedajÄ cym bardzo ciÄÅŒki. Nikomu nie polecam.
Produkt
Produkt, który zostaÅ zamówiony miaÅ zostaÄ wysÅany w ciÄ
gu 5 dni.
DziÅ mija 1,5 miesiÄ
ca i produkt nadal czeka na jakiekolwiek dziaÅanie ze strony sklepu.
Osoba pracujÄ
ca na infolinii powinna przejÅÄ podstawowe szkolenie dot. obsÅugi klienta. Brak jakiejkolwiek informacji, na której moÅŒna opieraÄ dalsze dziaÅanie (âwysyÅka w tym tygodniuâ, âczekamy na dostawÄ od producentaâ). Moje ulubione stwierdzenie Pani z infolinii - âco nam zrobi negatywna opinia przy tylu zamówieniachâ.
Do godziny od âmiÅejâ rozmowy telefonicznej z konsultantem miaÅ nastÄ
piÄ kontakt ze strony dziaÅu realizacji zamówieÅ. Mija miesiÄ
c i nikt siÄ nie skontaktowaÅ.
Na wiadomoÅci e-mail rzekomo odpowiadajÄ
w 48h - sprawdzone, odpowiadajÄ
w okoÅo póÅtora tygodnia.
Jak firma z takim podejÅciem klienta funkcjonuje, to juz wyÅŒsza matematyka.
Lepiej zamówiÄ produkt delikatnie droÅŒszy u innego sprzedajÄ
cego, niÅŒ szarpaÄ siÄ z podmiotem, który z klienta robi baÅwana.
Brak towaru.
ZamówiÅam gondolÄ, po kilku dniach dostaÅam informacjÄ, ÅŒe jej nie ma na stanie i czy kupiÄ droÅŒszÄ
. ZgodziÅam siÄ. TydzieÅ - nic, ÅŒadnych zmian w statucie zamówienia. Po tygodniu - ÅŒe sklep oczekiwuje na dostawÄ czyli sprzedali mi droÅŒszy towar, którego nie mieli. A jak dzwoni siÄ na infoliniÄ to siÄ sÅyszy "wysyÅka w piÄ
tek" i robiÄ
z Ciebie debila na infolinii. Pani przez telefon mówi, ÅŒe zwrot pieniÄdzy w przeciÄ
gu 3 dni roboczych poczym wysyÅa mejla, ÅŒe majÄ
14 dni.
Niestety nie polecam z tego sklepu, nic tam wiÄcej nie zamówiÄ.
Po opiniach, aÅŒ dziwne, ÅŒe tego nie zamknÄli. Totalny brak szacunku do klienta.
Zdecydowanie nie polecam.
Zdecydowanie nie polecam.
Sklep przyjmuje pieniÄ
dze za towar, którego nie ma na stanie. Zamówienie nr 1630770 z dnia 28.11.2025 byÅo realizowane przez ponad 3 miesiÄ
ce bez podania konkretnego terminu dostawy.
Kontakt praktycznie nie istnieje:
⢠brak odpowiedzi na maile
⢠nikt nie odbiera telefonu
⢠zero informacji o statusie zamówienia
Po rezygnacji z zakupu brak zwrotu pieniÄdzy i brak jakiejkolwiek reakcji ze strony sklepu.
JeÅŒeli nie chcesz straciÄ czasu, nerwów i pieniÄdzy â omijaj ten sklep szerokim Åukiem.
Nie polecam zakupów na tej stronie
Nie polecam zakupów na tej stronie, czas realizacji bardzo wydÅuÅŒony, brak rzetelnych informacjÄ. Strata czasu.
Brak dostawy zamówienia
17.01 zÅoÅŒyÅam zamówienie z podanÄ
informacjÄ
, ÅŒe czas oczekiwania na przesyÅkÄ wynosi 10 dni roboczych. ZamówiÅam mimo wszystko. AleÅŒ byÅam naiwna , ÅŒe najpierw nie przeczytaÅam opinii Klientów. 11.02 dzwoniÅam po raz kolejny. Po raz kolejny obiecano mi dostawÄ zamówienia âw nastÄpnym tygodniuâ, bo przecieÅŒ âsami czekamy na dostawÄ od producentaâ.
Na maile nie odpowiadajÄ
Cud, ÅŒe telefony odbierajÄ
Z czystym sercem nie polecam.
ProszÄ trzymajcie kciuki, aby moje zamówienie w koÅcu do mnie dotarÅo..
Nie polecam, od listopada czekaÅam na zamówienie w lutym postanowili je anulowaÄ, mimo ciÄ gÅych informacji, ÅŒe produkt bÄdzie gotowy do wysyÅki âza tydzieÅâ . A produkt na stronie widnieje jako dostÄpny.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ