Babylove レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte ett bord i februari som skulle komma efter en-tvÃ¥ veckor. Den kom Ã¥tta veckor senare efter fyra mail konversationer och ett samtal till kundservice. Bordet var sönder vid leverans sÃ¥ nu vÀnt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en barnmadrass i början av april med angiven leveranstid pÃ¥ cirka 1,5 vecka. Nu har det gÃ¥tt över 4 veckor och varan har fortfarande inte skickats. Jag har varit i kontakt med k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min dotter fick i överraskningspresent pÃ¥ sin treÃ¥rsdag en hussÀng frÃ¥n babylove. Jag upplevde att den var smidig att montera, supersnygg och nÀr jag hade en frÃ¥ga kring vad jag ska göra med en plank... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk kundsupport! Vi hade en nedmonterad sÀng som ett stort "plockepinn" utan att veta hur vi monterar tillbaka den till en sÀng. Kontaktade Babyloves kundtjÀnst en sen kvÀll och hade hela monte... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

NÀtbutik för alla som uppskattar barnrumsinredning

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Fin hussÀng men madrassen luktar fruktansvÀrt!!

Fin sÀng men madrassen blev vi tvungna att slÀnga
 den luktade sÃ¥ mycket kemikalier och gift att det gick inte ens att vistas i rummet!! Aldrig i livet att jag lÃ¥ter min tvååring sova pÃ¥ nÃ¥t sÃ¥nt! Trots att vi vÀdrat den ute (vilket man verkligen inte ska behöva göra..) sÃ¥ luktade den lika mycket! Fick bara till svar frÃ¥n er att det ej finns nÃ¥n Ã¥ngerrÀtt pÃ¥ era madrasser. Hade önskat nÃ¥gon form av kompensation frÃ¥n er!

2023幎8月2日

Babylove からの回答

Hej Josefine och tack för ditt omdöme

Jag ser att vi har erbjudit dig en möjlighet att returnera madrassen för undersökning då alla våra madrasser tillverkas i EU och Àr OEKO-tex certifierade.

Den lukten du beskriver låter inte bra och behöver undersökas nÀrmare av oss för att kunna göra en bedömning och gå vidare i Àrendet.

Då det låter som att du har kasserat produkten så kan vi tyvÀrr inte kompensera för något vi inte fick chans att undersöka eller åtgÀrda. Det Àr viktigt att man sparar produkten och följer instruktioner kring reklamationer för att dessa ska kunna hanteras.

Mvh

Tack till Sofie

Tack till Sofie!
Sån service. Jag mejlade angående en trasig vara som hade gått sönder i transporten, 30 min efter mitt mejl så hade Sofie ornat att en ny vara skickats till mig. Sån service, kommer garanterat handla hÀrifrån igen!

2023幎8月10日

Varning

Varning! Sådant illa skött företag. Först nÀr jag sjÀlv kontaktade företaget efter tre veckor och undrade över de helt uteblivna leveranserna, först då fick jag reda på att det mesta av det jag bestÀllt var slut?

2023幎8月4日

tack för ditt omdöme !

Vad tråkigt att höra om din dåliga upplevelse hos oss och vi beklagar att dina bestÀllda varor tog slut i lager.

Då vi inte kan se något ordernummer eller mejladress så skulle vi uppskatta om du kan kontakta oss på babylove@babylove.se och ange ditt ordernummer samt "TP" som referens så ser vi till att du får hjÀlp av oss.

Jag hoppas att vi kan få en ny chans i framtiden.

Önskar dig en fortsatt fin fredag!

Dålig kvalité

Enkel design och dålig kvalité. Knarrar och ribbotten som inte håller. Utdragbar dubbelsÀng och lådor dÀr inget sitter fast i skenor för att dra ut smidigt.
VÀldigt besviken med vårat köp.

2023幎3月6日

tack för ditt omdöme !

Vad tråkigt att höra om din dåliga upplevelse hos oss och vi beklagar att produkten inte motsvarar dina förvÀntningar.

Jag hoppas att vi kan få en ny chans i framtiden.

Önskar dig en fortsatt fin fredag!

5぀星のうち5の評䟡

Trygghet, kvalitet och bra service

Så fina produkter och barnen Àlskar hussÀngen som vi köpt via babylove. Fått snabb och vÀldigt bra service vid varje tillfÀlle som jag har varit i kontakt med dem. Behövde en reservdel till sÀngen och den bestÀlldes via deras kundtjÀnst vÀldigt enkelt och kom fram snabbt. Vid ett annat tillfÀlle nÀr en del på sÀngen gick sönder så fick jag snabbt en ny, och dessutom förbÀttrad del. Trots att vi har haft otur med att barnens sÀng hade en del som gick sönder så upplever jag att produkterna har bra kvalitet! Har Àven en kÀnsla av trygghet nÀr jag handlar från dem då jag vet att jag kan få sån bra hjÀlp om det skulle vara några problem.

2023幎7月23日

Varan levererades inte och efter 7

Varan levererades inte och efter 7 veckor hörde vi av oss, inte dem. DÀrefter kom byrÃ¥n, men den var felmonterad och vi höll pÃ¥ i 7 mÃ¥nader med att skriva och fixa med den innan allt var klart. Sedan som kompensation ger de 10% rabatt av ”good will” för att citera företaget. Rekommenderas ej

2023幎6月23日

Babylove からの回答

Hej ! Liksom i våra tidigare kontakter så ber vi Àven hÀr om ursÀkt för att detta drog ut i tiden och att din upplevelse av oss inte Àr i linje med hur vi vill upplevas.

Din produkt görs för hand av ett litet familjeföretag och givetvis kan fel uppstå och vårt fokus har hela tiden varit på att lösa problemet så att er produkt blir enligt det ni förvÀntat er.
Som du sjÀlv kÀnner till så fick vi vetskap om ytterligare åtgÀrd på den, först nÀr nya ersÀttningsdelar till det första felet anlÀnde, detta gjorde givetvis att reklamationsÀrendet blev Ànnu lÀngre, men det blir inte helt rÀttvist att framstÀlla det som att vi tagit 7 månader på oss att lösa en reklamation åt er, det stÀmmer ju helt enkelt inte.

Dock tog det oavsett för lång tid vilket vi håller med om, och dÀrför kompenserade er Àven fast vi åtgÀrdat felen och att ni nu har en komplett produkt.

Vi har tyvÀrr inte utrymme att göra mer Àn så och beklagar att det resulterar i att din upplevelse av oss landar i detta. Du får mer Àn gÀrna höra av dig igen om du vill ge oss en ny chans i framtiden. Och vi hoppas att ni får mycket glÀdje av produkten nu framåt. Mvh/Babylove

Sofie frÃ¥n Baby Love gav mig vÀrldens

Sofie från Baby Love gav mig vÀrldens bÀsta service, hon svarade snabbt och direkt på mitt mail och jag fick hjÀlp med det jag behövde vÀldigt snabbt, utan konstigheter!! Rekommenderar jÀttemycket!! ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎6月14日
5぀星のうち3の評䟡

JÀttefin sÀng, mycket dålig frakt från UPS

JÀttefin sÀng och bra dialog med Babylove. Men leveransen från UPS var under all kritik. Vi var hemma i 3 dagar och vÀntade på en sÀng som de informerat om skulle komma då. Inget hÀnde. Några dagar senare stod plötsligt paketet utanför vår dörr utan förvarning och då var vi på semester. Otroligt dålig upplevelse och jag hoppas Babylove ser över sina underleverantörer.

2023幎6月1日

Babylove からの回答

Hej Lia och tack för ditt omdöme ⭐ Beklagar att din sÀng inte kom nÀr den förvÀntades sÃ¥ ska det givetvis inte vara. Vi kommer att undersöka detta vidare med transportören. Mvh /Babylove 🌞

Fantastiskt fin service!

Jag kontaktade Babylove ang en produkt som jag köpt för drygt ett år sedan som gått sönder och jag fick ganska omgående svar från en medarbetare som heter Sofie, som direkt bekrÀftade min reklamation och erbjöd mig valmöjligheten att bestÀmma vilken typ av kompensation jag önskade. Superbra service!

2023幎5月17日
5぀星のうち5の評䟡

Fick tips om Babylove genom vÀnner som

Fick tips om Babylove genom vÀnner som rekommenderade dem och hittade en fin sÀng som jag ville köp till min dotter. Jag var dock lite osÀker på vilken madrass som skulle passa sÀngen då det finns så många varianter. NÀr jag stÀllde frågor via mejl fick jag blixtsnabba svar från en trevlig kundtjÀnstmedarbetare hos dem, vÀldigt proffsigt och personligt. SÀngen hade lite lång leveranstid för stunden men det var helt klart vÀrt att vÀnta lite extra på denna sÀng! Dottern (och Àven jag) Àr supernöjd och barnrummet fick ett riktigt lyft av denna sÀng, stort tack!

2023幎5月12日

Mycket bra leverans

Mycket bra leverans, snabb leverans, bra paketerat, bra kundbemötande och uppdatering kring leveransen

2023幎1月16日

Nöjd!

Vi har köpt en hussÀng som vi Àr jÀttenöjda med.
Jag tycker om att man kan bestÀlla storlek anpassade sÀngar och att Babylove har en vÀldigt proffsigt bemötande. Jag kan rekommendera Babylove och deras superfina barn produkter!

2023幎3月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス