Babylove レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag köpte ett bord i februari som skulle komma efter en-två veckor. Den kom åtta veckor senare efter fyra mail konversationer och ett samtal till kundservice. Bordet var sönder vid leverans så nu vänt... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Beställde en barnmadrass i början av april med angiven leveranstid på cirka 1,5 vecka. Nu har det gått över 4 veckor och varan har fortfarande inte skickats. Jag har varit i kontakt med k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min dotter fick i överraskningspresent på sin treårsdag en hussäng från babylove. Jag upplevde att den var smidig att montera, supersnygg och när jag hade en fråga kring vad jag ska göra med en plank... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundsupport! Vi hade en nedmonterad säng som ett stort "plockepinn" utan att veta hur vi monterar tillbaka den till en säng. Kontaktade Babyloves kundtjänst en sen kväll och hade hela monte... もっと見る

企業情報

1. 子供の店

当該企業による記述

Nätbutik för alla som uppskattar barnrumsinredning

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 42

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Varning för detta blufföretag!!

Varning för detta blufföretag!!! Tog flera månader för oss att få hem vår säng som sedan var helt trasig så vi fick vänta ytterligare fler veckor på delar. Sängen är så dålig kvalite och knakar så ingen man sova i den

2023年8月1日
5つ星のうち5の評価

Seriösa och otroligt bra service

Seriösa och otroligt bra service. Jag skickade ett mail igår och fick svar samma dag. Jag hade glömt en vara och för att slippa betala frakten så mailade jag butiken och fick bra hjälp och fri frakt. Jag kommer definitivt beställa fler gånger.

Tack Hanna för bra och fin hjälp ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2024年7月17日
5つ星のうち1の評価

Beställ aldrig från denna hemsida

Beställ aldrig från denna hemsida! Aldrig varit så besviken på en sida som denna.
*Dröjer länge innan man får varorna
*Får fel varor, resten av varorna saknades, andra gången som dem skickade enligt överenskommelse så var det igen varor som saknades ändå
*Dåligt bemötande massa dåliga ursäkter hela tiden. Även om man ber och göra rabatt pga väntan i flera månader att får hela tiden fel. Dem bryr sig inte. Svarar inte ens på denna email.
*sängen köpte vi maj för att göra redo till dotterns födelsedagspresent i juni9. Nu är vi i juli fortfarande den är inte klar pga hela tiden saknas det delar av den.
Rekommenderar inte denna sida!

2024年7月4日

Superfina saker

Superfina saker!
Dock blev det lite knas med själva leveransen. Jag hade bla beställt en säng.
Fick mail från Babylove att den skickats och att det var 2 kollin.
När schenker väl levererade sängen var det endast ett kolli, och massor med delar borta.
Mailade kundtjänst om detta. Fick svar redan efter 1 timme att de skulle kolla upp vad som hänt med leverantören, för det var 2 kollin som blivit skickade. Redan efter ca 15 min fick ett mail om att andra kollit hade hamnat på ett utlämningsställe och att jag kunde hämta det där. Hon hade skickat med kod och allt.
Super trevlig och snabb hjälp från Hanna på kundtjänst.

2024年7月1日

VARNING

VARNING, kan inte rekommendera det här företaget. Vi har fått vänta länge på våra varor då det har skickats fel antal och fortfarande så fattas en madrass till våningssängen. Otroligt frustrerande hur man kan göra fel så många gånger i en och samma beställning.

2024年6月19日

Tack Hanna på Babylove

Tack Hanna på Babylove. Du är helt otrolig snabb, MYCKET trevlig och du tog reda på fakta på mina frågor snabbt och enkelt vilket resulterade i att jag kunde göra en beställning som jag önskade och drömt om länge så STORT tack Hanna för hjälpen jag fick idag 2024-06-18
Ni lever upp till ordet LOVE iaf ;)

Varma hälsningar
Rebecka M

2024年6月18日

Fick skadade delar

Beställde en våningssäng som kom i 3 olika leveranser, alla vid olika datum. När jag väl fått alla delar visade sig att flertalet delar var skadade. Visserligen skickade de mig nya delar, men det dröje ytterligare flera veckor, och mina barn var utan säng. Oseriöst företag utan telefonnummer till kundtjänst.

2024年4月29日

Det sämsta leverantören.

Den sämsta leverantören.
Jag beställde en säng och en hylla från de. fick sängen efter 3 månader ! trots att de stått i deras hemsida leveranstid 3-5 veckor .
Det saknade delar i Sängen vilket skulle ta ytterligare 5 veckor att få de hem . Jag blev debiterad för en hylla som de aldrig har skickat . Jag varnar er alla av denna oseriösa företag .

2024年5月8日

bra köpupplevelse

bra köpupplevelse, madrassen kom i tid. Tyvärr en reva i tyget men fick snabb och bra hjälp från Hanna och ett nytt fodral skickades snabbt.

2024年5月27日
5つ星のうち4の評価

Lång leveranstid.

Vi beställde en säng med tillbehör från babylove.
Tillbehören kom inom ett par dagar medan vi fick vänta över en månad på själva sängen.
Sängen är stabil och fin, men de förborrade skruvhålen för att montera sängen var slarvigt gjorde och vi var tvungna att både rensa dem på spån och borra om ett par stycken vilket gjorde monteringen mycket jobbigare än den behövt vara.

2024年5月3日
5つ星のうち1の評価

Har aldrig varit så besviken på en…

Har aldrig varit så besviken på en hemsida som denna, att man endast har kontakt via mejl och svarar jätte segt, skickar inte ut spårnings nummer, ändrar datum på leverans 3 gånger, sedan inte kunna justera leverans alternativ då det står oklart på hemsidan angående leveranstid då
Sängen i säg är inte specialbeställd utan det är en mått som redan finns att välja på, så oklart !

2024年5月30日

Manglende levering

Vi har bestilt en seng hos Baby-Love, som vi desværre endnu ikke har modtaget. Leveringstiden på 3-4 uger var angivet på hjemmesiden, hvorfor vi forventede en lang levering. Da vi modtog sengen, var det desværre den forkerte seng. Vi kontaktede derfor kundeservice, som var rigtig langsomme til at vende retur til os. Efter et par ugers opfølgning og korrespondance med kundeservice fik vi at vide, at de manglende dele til sengen ville blive sendt direkte fra leverandøren. Vi har nu ventet i over tre uger og har stadigvæk ikke modtaget de sidste dele. Vi har forsøgt at kontakte kundeservice gentagne gange i forhold til leveringstid på delene, men vi bliver ignoreret og hører intet retur. Vi venter derfor stadigvæk… vi vil ikke anbefale, at købe fra denne hjemmeside.

2024年5月29日

Varning

Varning, Beställ inte från denna leverantör. Jag fick halva min beställning andra halvan skickade dom till ett ombud långt bort. Jag kunde inte hämta sängen via postombud utan att hyra skåpbil. Fast i mitt orderkännande står det hemleverans.
Jag frågade om jag kunde skicka tillbaka det jag fick hem till dörren. Tyvärr svarade dom och skriver sängar är ingen ångerätt på.Det är en specialbeställning. Konstigt då det finns i deras vanliga sortiment. Så nu står jag med en halv säng som jag inte får skicka tillbaka. Men tvungen att betala hela summan. Beställ aldrig från denna sida .

2024年5月24日
5つ星のうち1の評価

Hur länger skall vi vänta?!

Jag är mycket missnöjd med min upplevelse av denna säljare. Trots att det utlovades leverans inom utsatt tid, har jag nu väntat i över tre veckor utan att få min säng. Dessutom har mina försök att kontakta säljaren via e-post förblivit obesvarade. Nu har två besvikna barn som är trött på att vänta. Denna brist på kommunikation och service är oacceptabel, och jag kan tyvärr inte rekommendera denna säljare till andra.

2024年5月15日

Trustpilot エクスペリエンス