Babylove レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag köpte ett bord i februari som skulle komma efter en-två veckor. Den kom åtta veckor senare efter fyra mail konversationer och ett samtal till kundservice. Bordet var sönder vid leverans så nu vänt... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Beställde en barnmadrass i början av april med angiven leveranstid på cirka 1,5 vecka. Nu har det gått över 4 veckor och varan har fortfarande inte skickats. Jag har varit i kontakt med k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min dotter fick i överraskningspresent på sin treårsdag en hussäng från babylove. Jag upplevde att den var smidig att montera, supersnygg och när jag hade en fråga kring vad jag ska göra med en plank... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundsupport! Vi hade en nedmonterad säng som ett stort "plockepinn" utan att veta hur vi monterar tillbaka den till en säng. Kontaktade Babyloves kundtjänst en sen kväll och hade hela monte... もっと見る

企業情報

1. 子供の店

当該企業による記述

Nätbutik för alla som uppskattar barnrumsinredning

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 42

レビューを書く

Uppskattad produkt

Produkten var väldigt uppskattad av barnen och kom bra emballerat.
Materialet och färg stämmer bra överens med bilder.
Ungefärliga leveranstiden höll inte, dock låg det på transportbolaget.

2024年4月12日

Fantastisk service!

Håller på att inreda min dotters rum och har beställt många fina saker från Babylove. En av varorna var repig vid leverans så jag mailade supporten. Redan dagen efter hade jag fått återkoppling och väldigt bra hjälp av Hanna på Babylove. Uppskattar så mycket när företag tar väl hand om sina kunder. Kommer absolut handla igen! Tack Hanna och hela Babylove!

2024年4月11日
5つ星のうち1の評価

Skulle inte rekommendera detta företag

Skulle inte rekommendera detta företag. Beställde en säng 2024-02-17. Leveranstiden ska enligt hemsidan vara 2-3 veckor men har fortfarande inte fått någon säng. Har mailat företaget fyra gånger, de två första gångerna svarar de att de ska kolla med sin leverantör men återkommer sedan aldrig med något svar. De sista två mailen har de fortfarande inte svarat på. Får idag ingen kontakt med företaget och ingen säng så långt ögat kan nå, men här hemma finns en besviken 3 åring som längtar efter sin nya säng.

5つ星のうち5の評価

Babylove uppfyller sina löften!

Babylove erbjuder otroligt charmiga barnmöbler och detaljer till barnrummet. Det är svårt att hitta något som motsvarar deras sortiment någon annanstans. Supporten de ger är alltid av högsta kvalitet. De är snabba att svara och bemöter alla frågor på ett mycket vänligt sätt. Ett extra tack till Hanna på Babylove, som nyligen hjälpte mig!

5つ星のうち5の評価

Kanonbra kundtjänst, tack Hanna!

Efter att ha köpt begagnad säng som var köpt på babylove letade jag reservdel. Fick en exceptionellt bra hjälp av Hanna på kundtjänsten, som letade reda på rätt reservdelar hos leverantören. Kan verkligen rekommendera babylove där man som kund kan känna sig trygg med hjälp även efter ett köp! Tack Hanna!

100% nöjd

Har köpt både säng, madrass och sängkläder från Babylove och är 100% nöjd. Sängen var enkel att bygga upp och den känns stabilt och är dessutom jättefin. Sängkläderna är fina och behåller färgen/formen även efter många tvättar. Leveransen gick smidig och fort.
Rekommenderar Babylove varmt!

2023年5月16日

Beställ inte härifrån.

För det första beställde jag hemleverans men ett av paketen kom till ett ombud 4km ifrån mitt hem. Jag har ingen bil och känner ingen med bil. Enligt avin skulle paketet väga 10kg och på mått stod bara 0. Så jag hoppades kunna ta det på bussen i barnvagnen. När jag kom fram är paketet 1,5m och väger över 20kg. Som tur var jobbade det en snäll tjej på utlämningsstället som erbjöd sig att köra hem paketet åt mig. Det andra paketet som jag beställde samtidigt kom med hemleverans dagen efter.

Jag köpte en säng. När jag först öppnade paketen stank det av färg/kemikalier. Flera av bitarna satt fast i varandra då färgen inte verkar ha torkat ordentligt innan det packades. Några bitar satt fast i emballaget. Detta resulterade i att flera bitar tappade färg när jag försökte separera dem. Flera bitar saknades färg i hörnen då färgen lossnat.

Instruktionerna var i 6 steg. Men skulle behövt vara många fler steg, kanske 15-20 steg så det blir mer tydligt i vilken ordning som är effektivast att bygga. Fick göra om flera gånger och det tog otroligt lång tid.

Dessutom var flera bitar för långa eller sneda. Så jag fick själv försöka kapa och sandpappra för att bitarna skulle passa ihop. Sen var många hål inte helt borrade. En planka sprak på båda sidorna vid montering, inget som stör funktionen, men det ser inte så fint ut.

Det medföljde pluggar som man ska sätta över skruvarna när sängen är monterad och klar för att skruvarna inte ska synas. Men det medföljde inte tillräckligt för att täcka alla. Ungefär hälften kunde vi täcka. Några av pluggarna var dessutom i fel storlek.

Nu när sängen är monterad känns den väldigt knarrig och ostabil. Det går inte att flytta sängen utan att det känns som att den ska gå sönder. Ribbotten är väldigt tunn och det känns som de kommer gå sönder när vårt barn går i sängen. (Det är en våningssäng och vårt barn sover där uppe) Står att den ska hålla 80kg där uppe men jag tvekar att det håller ens över 30kg.

Det är nu 10 dagar sedan montering och det stinker fortfarande kemikalier/färg.

2024年4月2日

Handla inte från de

Handla inte från de! Dålig kvalitet på sängar/ möbler och madrasser som tillverkas i Polen. Beställde dyr säng som först kom sent och när vi väl skulle montera upptäckte vi massa defekter, och vi fick även vissa delar i fel mått skickade. Dålig kundservice där de endast svarar via mejl vilket tar långt tid utöver det var de inte tillmötesgående. Vi var absolut inte nöjda med kvaliteten deras service. Till slut tog det mer än 2 månader att få sängen och utöver all strul kunde de endast erbjuda 300kr i avdrag. Ett skämt företag som inte verkar bry sig om sina kunder eller behålla de.

2024年4月5日
Babylove ロゴ

Babylove からの回答

Vi är otroligt stolta över att alla våra sängar tillverkas inom EU. Våra fabriker ligger i Polen, Tyskland och Danmark.
Sängarna tillverkas i trä, med miljövänliga material och färger som är certifierade. Att de tillverkas inom EU möjliggör för oss att kunna erbjuda ett stort och varierat utbud.

Att sängarna tillverkas på beställning innebär att de ibland kan dröja några veckor innan man får sin säng, dessa tider jobbar vi hårt för att de ska vara så korta som det bara går att göra dem.

Det händer också, om än rätt sällan, att det blir transportskador eller fel från fabriken. Det är hemskt tråkigt, men då försöker vi i den mån det går att ersätta trasiga delar, att följa upp med fabrikerna på hur vi ska bäst åtgärda fel.

Vi jobbar också med att stänga av fabriker som tyvärr håller för dålig kvalitet i sitt service arbete.

Det är otroligt tråkigt om du inte blivit nöjd, det är vi hemskt ledsna för. Tyvärr kan vi inte erbjuda pengar tillbaka för en säng som man också väljer att behålla, eller på något generellt sätt erbjuda stora rabatter. Vi jobbar från fall till fall med att erbjuda den hjälp som fallet kräver.

Mvh
Babylove