レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

In korte tijd diverse kleding artikelen besteld. Geen enkele keer teleurgesteld. In verleden zo vaak teleurgesteld in bedrijven maar ben blij verrast door materiaal pasvorm en verzending nog niets te... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Artikel Retour. Ik had een keukenblok besteld en na het uitpakken zag ik dat ik deze niet kon plaatsen zoals gewenst. Zorgvuldig weer ingepakt, kon natuurlijk niet meer op de zelfde wijze maar het... もっと見る

5つ星のうち2の評価

We hebben 3 badmatten (verschillende maten) en 6 grote badhanddoeken gekocht bij Bader. Na tig keer wassen nog steeds veel stof en pluizen het dwarrelt door het huis en laat na afdrogen pluisjes op j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super snelle website, levering en goede kwaliteit. Heel fijn dat er ook broeken bestaan voor mensen met een kleinere lengte! Gedrongen is wellicht een wat minder fijne uitdrukking (hier kan misschien... もっと見る

企業情報

1. イベント・エンターテインメント

当該企業による記述

Postorderbedrijf BADER staat sinds 1929 voor kwaliteit & klantentevredenheid ✓ Kwaliteitsgarantie van alle producten ✓ Competente klantenservice ✓ Nu bestellen!

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Voor mij is het Bader !!

Ik bestel al zoveel jaar {vanaf 198 ?/199?} ik weet niet hoelang al, maar wel weet ik dat ik altijd dik tevreden ben en ook geweest. De service is goed maar wat ook aantrekkelijk is,dat er geen bestelkosten worden berekend, wat een artikel daardoor net iets duurder maakt en je zo af en toe een waardebon krijgt, wat ook heel fijn is. Dus daarom Bader ook voor een volgende keer ! M.vr.gr. Elja.

2026年2月14日

Geachte mevrouw Karstens,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw jarenlange vertrouwen in ons. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち5の評価

Ik ben al lang klant bij Bader.

Ik ben al lang klant bij Bader.
Ik ben zeer tevreden met de service van de klantenservice bij Bader!

2026年2月11日

Geachte heer/mevrouw Asiko,

Wat fijn om te lezen dat u al lang klant bent bij Bader, en dat u
zo tevreden bent over de klantenservice.

5つ星のうち5の評価

Zou dit graag willen invullen als het…

Zou dit graag willen invullen als het product thuis is. Het bestellen gaat heel snel.

Geachte mevrouw Heeres,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn om te vernemen dat het bestellen soepel verliep.
Wij zien uw review over uw bestelling graag tegenmoet.

Alles naar wens

Alles naar wens

Geachte heer/mevrouw Antonis,

5つ星のうち5の評価

Duidelijke website en makkelijk bestelproces

Duidelijke website en makkelijke begeleiding bij het bestelproces.

Geachte mevrouw van Beek,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Fijn om te vernemen dat u de website als duidelijk ervaart en het bestelproces makkelijk verliep.

5つ星のうち3の評価

Slechte prijs-kwaliteitverhouding

Bestelling en levering goed en snel. Echter prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht. Ik had een Adventkrans besteld. €69,95. Dus geen minne prijs, prachtig op de foto, in werkelijkheid een goedkoop prul.

2025年11月30日

Beste heer/mevrouw ten Berge,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat de bestelling en levering goed zijn verlopen.

Onze excuses dat de Adventkrans niet voldeed aan uw verwachtingen en nemen uw opmerking over de prijs-kwaliteitverhouding serieus.

Mocht u dan toch nog vragen hebben, dan mag u graag contact opnemen met onze afdeling Klantenservice via telefoonnummer: 077 – 3873337

5つ星のうち1の評価

Ik wacht al 2 weken op…

Ik wacht al 2 weken op ontvangstbevestiging van mijn retour gezonden schoenen. Ik wacht dus ook nog steeds op terugbetaling van het door mij betaalde bedrag van ca. 240 euro. Dit duurt echt allemaal veel te lang, ik ben hierover dus echt ontevreden. Mieke

2025年11月15日

Beste mevrouw Mieke,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Naar aanleiding van uw bericht wil ik u er graag over informeren dat de verwerking van een retourzending ongeveer 4-6 weken in beslag neemt, daar deze in ons magazijn te Duitsland worden verwerkt.

Nadat dit is gebeurd wordt het bedrag per ommegaande aan u teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald.
Dit is dan voor u zichtbaar onder de noemer van KLiNGEL of Payone,

Indien u een retourbewijs heeft ontvangen kunt u dit het beste bewaren tot u het geld teruggestort heeft gekregen.

Graag wil ik u tevens informeren dat u, mocht u in de toekomst nog iets bij BADER willen bestellen, dit uiteraard ook telefonisch of via een bestelkaartje kunt doen. In dat geval ontvangt u de factuur bij uw bestelling en bestelt u dus op rekening.

Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

5つ星のうち2の評価

Betaal bij dit bedrijf niet vooraf!!

Vervolg ervaring met Bader. Na weken wachten op levering van op 17 oktober geplaatste order van 3 truien vandaag een email ontvangen. Hierin werd mij medegedeeld dat de order door Bader geannuleerd is omdat het afleveradres niet zou bestaan. Woon sinds 7 jaar op dit adres in een van de oudste wijken van Heythuysen. Hoe gek wil je het hebben. Vandaag gebeld en de order ( waarvan 1 trui niet meer leverbaar zou zijn hoewel deze nog gewoon op de website staat) herplaatst uit pure nieuwsgierigheid wat er nu verder aan gekkigheid gebeurt. Levering zou nu over 10 dagen zijn. ( andere bedrijven leveren dag na plaatsing order).
Gelukkig heb ik nog niks betaald dus ik laat mij verrassen (hoop ik)

Waardeloze gang van zaken. Deutsche Gruendlichkeit. Laat mij niet lachen.

2025年11月11日

Beste mevrouw Winschermann,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Onze excuses dat u dit ervaart. Wij vinden het vervelend te lezen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een bestaand adres als “niet bestaand” wordt afgewezen, of dat producten als “niet leverbaar” worden weergegeven terwijl ze nog op onze website staan.

Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren.

Hopelijk verloopt de herplaatste bestelling nu wel goed.

Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag.

Nogmaals onze excuses.

Artikel retour

Ik heb 2 oktober twee lichtblauwe coltruien geretourneerd. Bestelnummer 094605J. Maat 42. Totaal bedrag 79,98.
Geen ontvangstbevestiging gekregen.
Ik verwacht toch dat het retourbedrag binnenkort op mijn rekening staat. Een slecht revieuw is niet wat Bader wil.

2025年10月2日

Beste mevrouw Van den Bosch,

Hartelijk dank voor uw bericht!

Wij hebben uw retour van de twee lichtblauwe coltruien (bestelnummer 094605J, maat 42) ontvangen.

Onze administratie geeft aan dat de terugbetaling inmiddels is verwerkt en het bedrag aan u is teruggestort.

Wij hopen dat hiermee alles naar tevredenheid is afgehandeld.

mocht u dan toch nog vragen hebben, dan vernemen wij dat graag.

5つ星のうち5の評価

Het was makkelijk om mijn bestelling te…

Het was makkelijk om mijn bestelling te plaatsen. Ik ga er van uit dat de levering ook voorspoedig verloopt.

2025年9月25日

Beste heer/mevrouw Van der Meer,

Hartelijk dank voor uw bericht!

Fijn om te horen dat het plaatsen van uw bestelling soepel verliep. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de levering net zo voorspoedig verloopt.

5つ星のうち4の評価

Kwaliteitsproducten tegen een redelijke…

Kwaliteitsproducten tegen een redelijke prijs.

2025年9月24日

Beste heer/mevrouw Wittmarschen,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze producten van goede kwaliteit en tegen een redelijke prijs waardeert.

Fijn postorderbedrijf

nog nooit een klacht gehad al vele jaren

2025年9月23日

Beste heer/mevrouw Verhoeff,

5つ星のうち4の評価

dit is de eerste keer

dit is de eerste keer, lijkt goed. liever geen nieuwsbrieven e.d.

2025年9月22日

Beste heer / mevrouw M.H.G,

Hartelijk dank voor uw eerste bestelling bij ons! Fijn om te horen dat alles goed lijkt te verlopen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u geen post meer van ons ontvangt.”

5つ星のうち3の評価

Specifieke filters voor wijdte schoenen…

Specifieke filters voor wijdte schoenen ontbreken

2025年9月21日

Beste heer/mevrouw Kaijser,

Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat het handig zou zijn om op wijdtematen te kunnen filteren.

We nemen uw opmerking mee als waardevolle suggestie voor verbetering van onze webshop.

snel en makkelijk

2025年9月19日

Beste mevrouw Schumacher,

5つ星のうち5の評価

Duidelijke uitleg over het product

Duidelijke uitleg over het product. Mooie grote en heldere foto's en goede beschrijving v.w.b. het product.

2025年9月18日

Beste mevrouw Aalders,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de uitleg en de foto’s duidelijk voor u zijn.

40 jaar klant bij BADER.

Ik ben al meer dan 40 jaar klant bij BADER naar volle tevredenheid.

2025年9月17日

Beste mevrouw Jacques en Vera Naus,

Hartelijk dank voor uw mooie revieuw!

Wat fijn om te horen dat u al meer dan 40 jaar klant bent bij BADER. Dank u dat u tevreden bent.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。