レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Woensdag wastafel en onderdelen om hem compleet te maken, zodat hij gelijk gemonteerd kan worden. Dag erna alles bezorgt. Helemaal top, goed verpakte wastafel met dik bubbelplastic. Totaal wel meerd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We werden door een vriendin geattendeerd op Badkamerwinkel.nl voor de aanschaf van onze badkamer. We zijn vanuit het midden van het land naar Wateringen gereden met hoge verwachtingen. Deze verwachtin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afgelopen maand hebben we sanitair uitgezocht voor onze badkamer. Aangezien de loodieters dezelfde week nog wilden beginnen gelijk alles besteld wat we nodig waren. Van inbouwdelen tot aan kranen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ervaring was goed, had per ongeluk 2 douchegoten besteld terwijl ik er maar 1 nodig had. Gelijk gemailt en kreegf ff later gelijk antwoord dat ik de 2de kon opsturen of naar een dichtsbijzijnde winkel... もっと見る

企業情報

1. バスルーム用品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bij Badkamerwinkel.nl vind je alles voor je badkamer. Alle A-merken, standaard laaggeprijsd. Bestel online, of in één van onze winkels.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Erg goede service

Snelle en adequate reactie op een onderdelen vervang vraag. Ook zeer snel et juiste onderdeel geleverd.

2024年1月23日

Badkamerwinkel.nl からの回答

Beste M.A Frentz, dank je wel voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je aankoop gewenst. Groetjes, Jasmijn.

NIET TE VERTROUWEN, GEVEN GEEN GELD TERUG BIJ RETOUR

Geld wordt niet teruggestort bij een retour. Ik wacht nu al meer dan een maand op mijn geld terug en wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

KOOP HIER NIET!

2024年1月24日

Hoi Tim,
Hartelijk dank voor je beoordeling.
Wat vervelend dat uw retour later is verwerkt dan gewenst. De standaard verwerking voor onze retouren is 1-2 weken. De verwerking van uw retour was wat later dan we wilde, maar we zien dat het bedrag wel veel eerder aan u is overgemaakt dan u dacht. Heel ongelukkig dat er verwarring is ontstaan onder welke naam en mogelijk op welk bankrekeningnummer dit is overgemaakt. Onze excuses. Groetjes Jasmijn.

Super snelle perfecte levering

2024年1月20日

Beste Kris,
Bedankt voor de goede beoordeling en erg fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen. Hopelijk tot snel in één van onze winkels of webshop. Fijne dag!

5つ星のうち5の評価

Supersnel en exacte levering !!

2024年1月20日

Beste Thierry,
Wat goed om te lezen dat uw bestelling snel en op de gewenste tijd is geleverd! Veel plezier met uw aanschaf en natuurlijk bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij zijn geholpen door dhr Massimo

Wij zijn geholpen door dhr Massimo

Hij gaf ons direct een goed gevoel en het was ons duidelijk dat hij verstand had van de producten die hij verkocht.
Hij was ook behulpzaam met zijn advies en wat de nazorg betreft hadden we het volgens mij niet beter kunnen treffen.

Badkamerwinkel is wat ons betreft zeker een aanrader.

2024年1月6日

Beste Sam Mud,
Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen! Mijn collega Massimo heeft veel kennis en ervaring van sanitair en kan u daar heel goed bij helpen, maar dat heeft u gelukkig ook ervaren. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel in de winkel. Fijne dag!

Snel geleverd,netjes verpakt,wel…

Snel geleverd,netjes verpakt,wel schroeven, geen pluggen,raar.

2024年1月21日

Beste Gerrie Veen,
Bedankt voor de feedback. En goed om te lezen dat u uw bestelling snel en in goede orde hebt ontvangen. Geniet nog van uw dag.

5つ星のうち5の評価

Service is goed na telefonisch contact

Service is goed na telefonisch contact. Product besteld en de volgende dag geleverd voor de laagste prijs.

2024年1月18日

Beste Hendrik Sinnema,
Bedankt voor de review. Wij doen altijd ons best om de beste service te leveren en fijn om te lezen dat u tevreden bent. Fijne dag toegewenst!

Douche en fontainjeset

Artikelen opgehaald bij de winkel in orde. Aardige personnel. Nuttige advies.

2024年1月18日

Beste Alessandro,
Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u naar alle tevredenheid bent geholpen in één van onze winkels. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens. Fijne dag!

5つ星のうち1の評価

Serviceverlening wordt afgeschoven naar leverancier

Nadat ik ontdekte dat er bepaalde onderdelen ontbraken bij twee badkamerkranen melding gemaakt bij badkamerwinkel.nl. Helaas was dat niet binnen 48 uur dus verwezen ze me door naar de leverancier, Grohe. Dit is natuurlijk geen serviceverlening! Ze hadden gewoon beide kranen terug moeten nemen, mij twee nieuwe kranen moeten sturen en dan zelf moeten uitzoeken met Grohe. Nu schuiven ze het af op de klant.

2024年1月17日

Hoi Jeroen,
Hartelijk dank voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je levering incompleet was. Onze excuses.
We ontvangen het liefst een melding zo snel mogelijk. In uw situatie was het, het meest praktisch via het serviceformulier aan te melden. We zijn in contact met je om hier een zo snel mogelijke oplossing in te vinden. Excuus dat dit langer duurt dan we willen. We vertrouwen op een juiste oplossing hiervoor voor u. Groetjes Jasmijn.

goede producten

goede producten, binnen korte tijd geleverd.

2024年1月11日

Beste Liviu Popvici,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en levering, daar doen wij het voor. Geniet van uw dag.

5つ星のうち5の評価

Compliment aan de klantenservice !

Compliment aan de klantenservice !

onder andere tegels besteld en bij aankomst helaas 2 gebroken, klantenservice gebeld en 2 dagen later een complete doos tegels ontvangen. dit is wat je noemt een warme douche ! dank voor de service !

2024年1月3日

Beste Jan RB,
Bedankt voor de mooie complimenten! Jammer dat de levering van de tegels niet in één keer goed ging, maar fijn dat wij het met een nalevering hebben kunnen oplossen. Graag tot snel in één van onze winkels of webshop en een fijne dag toegewenst!

Very very bad

After a lot of discussion for cancelling my order , Employee said that it is not possible to cancel before delivery , you can return after delivery, when I returned without opening this product , I got email that product is broken so they can not return mymoney

2024年1月12日

Dear Ritesh,
Thank you for you review.
Unfortunately we couldn't cancel your order, because this was to far in the sending-order processes. We have contacted our logistics for this and did our very best, but couldn't cancel your order anymore. We advised you to return the product by transport or to bring the product by one of our stores to prevent that we would receive the product damaged. You have chosen to return the product by delivery service and unfortunate we received the product broken. We are sorry for this situation.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Prima dus.

Beste Gerda Bakker,
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag.

5つ星のうち4の評価

Badkamerwinkel heeft goed geholpen om onvoorziene problemem op te lossen

Badkamerwinkel heeft goed geholpen om onvoorziene problemen op te lossen en was flexibel in het afhandelen van een klacht.

Beste M.A. Neher,
Fijn om te lezen dat wij u goed hebben kunnen helpen met uw klacht! En bedankt voor het achterlaten van een review, dat wordt gewaardeerd. Fijne dag!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, wel gek op Nl site 20 euro goedkoper maar kon daar niet bestellen, adres onbekend. Bij levering op pakbon staat wel Nederlands adres.

Beste Ann Van Hamme,
Fijn dat uw bestelling snel is geleverd! Bedankt voor de goede beoordeling en de feedback! Met uw feedback kunnen wij alleen maar onze service verbeteren. Fijne dag!

5つ星のうち4の評価

Ik had een eerdere bestelling gedaan…

Ik had een eerdere bestelling gedaan maar jammer genoeg was een extra artikel nu niet te krijgen en daar is snel op gereageerd.

Bedankt weer! Hopelijk is mijn onderdeel snel te leveren en ik wacht op jullie reactie.

2024年1月4日

Beste Nagtegaal,

Bedankt voor uw review, maar wat jammer om te lezen dat het artikel nu niet te krijgen is. Fijn dat u al reactie van ons hebt ontvangen en hopelijk is het artikel snel te leveren. Fijne dag toegewenst en tot snel! Groet, Isabel

misleidende aanbieding

Op de site een fantastische aanbieding gevonden maar liefst 52 procent korting!! Althans dat denk je dan. Advertentie op de site complete wc set geberit inclusief inbouwreservoir. Wc pot ,bril. En wandplaat. Dit wordt ook bevestigd op de mail. So far so goed.

Komen alles keurig leveren op de afgesproken datum maar de wc pot ontbreekt. Even bellen dan zal het wel goedkomen. Nee dus sorry mevrouw het is een fout op de website we kunnen u wel een aanbieding doen van een losse pot. Aanbieding is gewoon de prijs op de site.
Nee meneer ik heb al een complete set besteld zoals bevestigd op de mail. Sorry mevrouw we weten van het probleem er zijn al meer mensen geweest met hetzelfde probleem en die kochten er gewoon allemaal een losse pot bij.

Nou sorry meneer maar ik voel me zwaar bedonderd ja zelfs opgelicht. Kom alles maar ophalen en hopelijk krijg ik mijn geld netjes terug. Kortom zwaar teleurgesteld in badkamerwinkel.nl

Dus als u hier besteld eerst even bellen of de advertentie klopt, want voor u het weet krijgt u maar de helft onder het mom sorry foutje bedankt!!

Volgens mijn orderbevestiging DIT HEB JE BESTELD:
Producten Aantal Prijs
Geberit UP100 toiletset - inclusief bedieningsplaat & Geberit iCon wandcloset verkort 49 cm rimfree met toiletzitting met deksel topfix-softclose

Art.nr.: TO-143
Prijs 740 euro nu 52% korting!!
Daar zit toch duidelijk een toiletpot bij.
De advertentie staat nog steeds op de site. Geen fout maar misleiding! Een up100 set met bedieningsplaat en toiletzitting is geen 740 euro dus nee ik had niet kunnen nagaan dat er geen pot bij zat.

2023年12月21日

Hoi Sandra,
Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling.
We hebben inderdaad veel mooie aanbieding op onze website. We bieden onder andere verschillende sets aan met een mooie korting. Helaas stond er als uitzondering voor deze set iets onjuist vermeld. U had kunnen nagaan dat het toilet niet werd meegeleverd, maar we begrijpen uw verwarring. We doen ons best de productinformatie zo goed mogelijk weer te geven en er alles aan te doen om deze situaties te voorkomen. We betreuren deze situatie ontzettend en dit is heel vervelend. Onze excuses voor dit ongemak. We hebben direct doorgeven om de productinformatie te verduidelijken. Fijn dat u de bestelde producten heeft ontvangen en dit goed is geleverd. Gezien uw situatie is onder andere de optie aangegeven de bestelling kosteloos bij u op te halen voor retour. Met uw melding gaan we aan de slag en zullen kritisch kijken om onze service verlening te optimaliseren. Groetjes Jasmijn.

5つ星のうち1の評価

wat er gigantisch misgaat is dat ze…

wat er gigantisch misgaat is dat ze pakketten opsturen via het baggerbedrijf DHL. Wacht nog steeds op bestelling.

2023年12月20日

Hoi L. Wijnands,
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat ongelukkig dat je levering door verschillende omstandigheden vertraagd was. We maken gebruik van verschillende bezorgdiensten voor al onze leveringen. We kunnen ons voorstellen dat dit vervelend is geweest, zeker als je het product snel nodig had. Inmiddels hebben we contact gehad en zien we dat het product aan je is geleverd. We hebben ons best gedaan deze vertraging voor je te beperken, maar we begrijpen dat deze zending niet helemaal naar wens is geweest. Onze excuses.

5つ星のうち1の評価

Datalek je gegevens zijn niet veilig

Helaas datalek waarbij gegevens van de klanten op straat liggen . Krijg je opeens spam in je mail ? Dit is de oorzaak. Zie ook topics op tweakers . Absurd dit geen enkele communicatie

2023年12月18日

Beste,
Wij zijn eerder helaas op de hoogte gesteld van een mogelijk datalek. We verzekeren dat wij deze zaak uiterst serieus hebben genomen en hier een grondig onderzoek in is geweest. Het lek is niet bij ons geïdentificeerd. Alle klanten die ons reeds een melding hebben gestuurd zijn persoonlijk op de hoogte gebracht en gecontacteerd.
We kunnen bevestigen dat al onze applicaties volledig up-to-date zijn en we hanteren strikte whitelisting-procedures om de veiligheid van ons netwerk en onze systemen te waarborgen. Daarnaast hebben we al jaren tweefactorauthenticatie als standaard voor alle applicaties.
We willen benadrukken dat de bescherming van klantgegevens voorop staat in alles wat we doen.
Ook kunnen wij u bevestigen dat de Autoriteit Persoonsgegevens melding op 8 november 2023 compleet is gemeld.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。