レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kom ind pÃ¥ restauranten med mine 3 bÞrn og skulle have noget hurtig mad. Der var beskidt pÃ¥ gulvene, selv mine bÞrn sagde der var beskid, og det er altsÃ¥ bÞrn, sÃ¥ ja der var meget beskidt. Der gik... もっず芋る

Bakken er et dejligt sted. Havde dog en direkte dÃ¥rlig oplevelse hos spisestedet. Delikatessen. Deres Churros er uden sammenligning de dÃ¥rligste jeg nogen sinde har puttet i munden. Bortset fra... もっず芋る

Frygtelig betjening af ungarbejderne ved billetsalget. Vi havde kÞbt billetter pÃ¥ forhÃ¥nd og stod pÊnt og ventede i kÞ i smÃ¥ 30 minutter. De unge stod bare og snakkede og kun én af de 5 tilstede betje... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

During the early hours of the evening until 22.00 we serve a range of different burgers and sides. Djs goes on at 23.00 and sometimes there is live shows from 22.30. Questions regarding lost and found: lost@bakkenkbh.dk Bakken FlÊsketorvet...

• FlÊsketorvet 19, 1711, KÞbenhavn, デンマヌク

• bakkenkbh.dk

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

48件のレビュヌ

American Diner på Bakken

American Diner på Bakken..

Et kÊmpe flop af en restaurant.
50 minutters ventetid på 4 KOLDE burgere og vi kunne få 4 nye hvis man ventede yderligere 20 minutter.
Ydermere var deres crispy chicken burger en hel almindelig, kedelig opvarmet flad kylling.

Og så skulle man tro at deres medarbejdere kunne tage hånd om problemet, men i stedet blev en ung kvindelig medarbejder vred og bad den anden medarbejder tage over mens hun siger “Den tager du, jeg skrider”:

Dårlig betjening og dårlig koordination.

2023幎8月3日

Ingen ordentlig mad

Maden er virkelig uinspirerende og kÞerne lange og de mennesker som arbejder tÊnker mere over deres udseende end det de laver...ikke kun de unge, og så de Êldre . Jeg spurgte efter ingredienserne i maden ...og det tog lang tid at få svar som stadig var uklart.... og nok ikke helt sandt

2023幎4月10日

Spil ikke bakkens spillemaskiner

Spil ikke bakkens spillemaskiner, dem hvor man skal komme 2 kr i. Ideen er at man skal ramme så prÊcist, at de skubber til de mÞnter der hÊnger udover og herved gevinst.
Det er IKKE tilfÊldet, 3 gange får vi skubbet en masse 2 kroner ned, de ryger idag ned men kommer ikke ud af maskinen.

Da vi tilkalder en teknikker forklarer han at der sikker en sikkerhedsordning der gÞr at man nÞdvendigvis ikke udbetaler pengene. Den ordning gÞr at lemmen der skal udbetale pengene kun er åben i 2 måske 5 sekunder.
Det pÃ¥stÃ¥s at man har lavet den sikkerhedsordning i tilfÊlde af folk de skubber til maskinen 😳

Hold jer fra dem, det er synd og intet andet.

SÃ¥ ringe !

2023幎4月9日

Awful place

Awful place, awful stuff!! They destroyed my evening!! I had to step out from that place for half of hour, when I came back - they didn't allowed me to come in with their beer, when I showed receipt to the guard, to proof that I bought beer in their place, they kicked me off at all!!!

2018幎2月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ