MÃ¥ desvÊrre melde mig i koret hos dem der har fÃ¥et latterlige parkeringsbÞder pÃ¥ en ellers halvtom parkeringsplads. En gang for at glemme at sÊtte skiven, en anden gang for at holde uden for striben s... ãã£ãšèŠã
ForstÃ¥r ik folk der fÃ¥r parkeringsbÞde.. Holder man mere end de to timers gratis, sÃ¥ skal man jo bare sÞrge for og betale i automaterne og prisen er da ret fair kontra andre steder og man kan endda f... ãã£ãšèŠã
Utroligt dÃ¥rlig center, Men er desvÊrre nÞdt til at handle en gang imellem der, det slÃ¥r mig tit at f.eks. elevator og rulletrapper ikke virker, og der lugter tit af ielevatoren isÊr ned mod Netto,... ãã£ãšèŠã
KÊft det er fÞrste og eneste gang vi besÞger det mÞg center nÃ¥r man kommer ud til en flot parkeringsbÞde (uden noget i ruden) selvom man har prÞvet gennemskue reglerne. OVEN I DET - sÃ¥ er betali... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ballerup Centret er et shoppingcenter med fokus på den enkelte, familien og bÞrnene. Vi har alt fra aktiviteter for bÞrn, til hyggelige caféer med mulighed for en god kop kaffe i ro og fred. Ballerup Centret rummer over 60 butikker inden for kategorier...
Baltorpvej 2, 2750, Ballerup, ãã³ããŒã¯
- ballerupcentret.dk
Ãrlighed og tillid.
Jeg har altid brugt Louis Nielsen, og bliver ved med at få synsprÞve og briller her. (Ballerup)
Medarbejderne er altid imÞdekommende og giver sig god tid til at svare på spÞrgsmål og de viser priserne på computeren, så jeg er aldrig i tvivl om hvad jeg får, og hvad jeg betaler for.
Udvalget af stel er stort og varieret, og priserne for en komplet brille er altid fair.
LeverandÞrsvigt
Startede fÞrst i april 2022 med synsprÞve.
Nåede at få 3 sÊt briller.
Det fÞrste udleveret 21.april.Det andet omkring 1.juli
Det tredie i november.
Da ingen af dem fungerede fik jeg mine penge tilbage.
I december kontaktede jeg anden optiker og 14 dage efterkunne jeg hente briller der fungerede,så det er sidste gang jeg kommer hos Louis Nielsen
Jeg er overbevist om fejlen ikke ligger hos optiker,men
Hos dem,der laver brillerne
Det var nok et af mine sidste besÞg..
Jeg holder faktisk meget af at besÞge jer, da jeres butikker for det meste opfylder mit âhverdags-shopping-behovâ. Til gengÊld er jeres samarbejde med jeres parkerings partner (City Parkeringssystemer) helt pÃ¥ mÃ¥nen! Der bliver skilte og anvist om, at der er 2 timers gratis parkering, men dette er ikke tilfÊldet! De to timer begynder at starte ligesÃ¥ snart kameraet fanger dig, og tager derfra sÃ¥ ikke hÞjde for hvor meget âtrafikâ der mÃ¥tte vÊre, eller hvornÃ¥r du rent faktisk parkere din bil! Sidst jeg tjekkede, var en parkering nÃ¥r et kÞretÞj holdte stille. I burde skamme jer!
Kommer gerne i Ballerup centret
Fin stemning og et overskueligt center :)
Har ikke handlet i ballerup centeret iâŠ
Har ikke handlet i ballerup centeret i flere år dårlig parkering kedelige butikker det er simpel hen et rigtigt trist center tar i rÞdovre centeret gratis parkering og mange forretninger.
Parkering
Jeg har - som så mange andre åbenbart - har fået en helt urimelig parkeringsbÞde. Tjekker ud på maskinen prÊcis to timer efter, jeg er ankommet. Pakker varer, kÞrer tilbage med indkÞsvogn og siger farvel til familen. Det tog 14 minutter på taget, som koster 815 kr. Har gjort indsigelse, men får bare svar, at jeg skal lÊse skiltningen, som i Þvrigt ikke stemmer overens med den skrivelse, man finder, når man googler parkering i Ballerup Centret, så til potentielle kunder vil jeg advare om at de '2 timers gratis parkering' er baseret på ud/indkÞrsels tid. Er i 5 min om at kÞre ud, så får I en bÞde, som virkelig batter
Find et andet sted at handle - jeg tÞr ikke lÞbe risikoen igen.
Sidste gang jeg har handlet i Ballerup Centret
Fremadrettet er jeg nu fri for at handle i Ballerup Centret.
Jeg var ikke opmÊrksom på de "nye" regler omkring 2 timers parkering som ikke er skiltet sÊrligt godt.
VÊlger nu RÞdovre Centeret som ikke "stjÊler" pengene op af lommen på pensionister.
ForstÃ¥r ik folk der fÃ¥râŠ
Forstår ik folk der får parkeringsbÞde.. Holder man mere end de to timers gratis, så skal man jo bare sÞrge for og betale i automaterne og prisen er da ret fair kontra andre steder og man kan endda få ekstra psrkeringstid i forbindelse med biograf besÞg. Synes centeret er blevet bedre med tiden i forhold til butiks udvalg, dog kan der til tider stadig blive ALT FOR VARMT og indelukket.
KÞb ALDRIG gavekort til Ballerup centert
Jeg fik et gavekort til Ballerup centret i julegave og jeg nåede desvÊrre ikke at bruge det hele inden man pludselig lukkede det ned med begrundelse om at der ville komme et nye. Man fik herefter at vide at man kunne vente til april eller gå igennem en meget omstÊndig proces med at downloade et pdf dokument som skal underskrives og sendes på mail. Pdf er jo ikke editerbart, så det krÊver at man konverterer til word, udfylder,udskriver, underskriver papirformen, indscanner og sender. Hvorefter man allernådigst kan håbe at få sine egne penge overfÞrt senest efter 10 dage. Man skal oven i kÞbet selv angive restbelÞbet på kort som man ikke kan få oplyst nogen steder.
Det er den ringeste service jeg nogen sinde har oplevet. KÞb ALDRIG gavekort i Ballerup centret da du ikke lÊngere har kontrol over dem. Tror det er på kant med loven.
Har centret en holdning til dårlige p-oplevelser, som jeg kan se at jeg ikke ene om
Ligesom mange andre så er jeg forundret over Ballerup Centrets manglende interesse I at servicere deres kunder, skrev til dem vedr. deres helt igennem usympatiske parkeringssystem/leverandÞr, men fik svaret at jeg skulle henvende mig direkte til dem, hvilket er det samme som at sige "vi er sgu da ligeglade"!
Det er uforståeligt og kan derfor kun blive til boykot fremover.
Tyveri ved hÞjlys dag
Jeg vil som en tidligere kunde har gjort det, gerne anmelde et tyveri. Det er sket på Ballerup Centrets parkeringsplads, hvor jeg har mistet 815 kroner til en gemen parkeringspengemaskine. Jeg kunne have sluppet med 20 kroner, hvis jeg havde opdaget, at det ikke er nok, at man er i sin bil inden for de 2 timer, men at man skal kÞre helt ud af centeret fÞr en registrering sker, og i Þvrigt er tiden for indkÞrslen for vores vedkommende angivet ca. 15 minutter fÞr vi ankom, idet jeg med sikkerhed ved, at jeg kÞrte ind på et andet tidspunkt, idet vi havde reserveret bord og kom for sent. Jeg vil gerne advare andre om at hygge sig i centret, når man senere modtager en bÞde med poste, selvom vi var i vores bil til tiden, altså inden vi overskrider de to gratis timer, men vi stod og talte med vores bÞrn og bÞrnebÞrn (som i Þvrigt også har modtaget en bÞde), fÞrend vi forlod p-området. Ballerupcentret behÞver ikke takke mig for besÞget, hvilket jeg i Þvrigt synes er en hel uacceptabel måde, at indlede fremsendelsen af en uberettiget bÞde på. Det er fÞrste og også sidste gang jeg sÊtter mine ben der. I skulle i den grad skamme jer over at behandle jeres kunder, som bruger en masse penge i jeres center, på den måde.
KÊft det er fÞrste og eneste gang vi besÞger jer
KÊft det er fÞrste og eneste gang vi besÞger det mÞg center når man kommer ud til en flot parkeringsbÞde (uden noget i ruden) selvom man har prÞvet gennemskue reglerne.
OVEN I DET - sÃ¥ er betalingsfristen SÃ
KORT at PostNord fÞrst har leveret brevet EFTER betalingsfristen = gebyr OVENI!
Vil I gerne skrÊmme kunderne vÊk - jamen så får I sgu 5 stjerner.
Center-tur OG parkerings bÞde
Center-tur OG parkerings bÞde, det er lidt det, man må tage med (!) Men ellers et meget hyggeligt center. Nogen gange lugter der lidt underligt, og der er ret indelukket. Og der er nÊsten ingen bÊnke, man kan sidde på.
FÞj for en parkerings-ordning I harâŠ
FÞj for en parkerings-ordning I har valgt at stÞtte. City parkeringssystemer APS er decideret ubehagelige i kontakten. Det er slut med at handle hos jer i Ballerup Centeret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarvelige parkeringsregler
Man må kun holde parkeret i 2 timer. Derfor flyttede jeg bilen, efter biografbesÞget, da vi skulle spise på restaurant. Men jeg fik alligevel en bÞde på 815kr. Det viser sig, at man skal kÞre helt ned fra parkeringspladsen på taget og kÞre tilbage parkeringspladsen igen. Dyre lÊrepenge. Tror jeg snupper et andet sted at handle.
Jeres p-ordning stinker !!!
Jeres p-ordning stinker af svindel.
Har modtaget to rykkerskrivelser nu uden forudgående p-bÞdeforlÊg.
Man kunne få den grumme mistanke, at firmaet ikke udsender bÞder, fÞr de sender rykker - inklusiv nu et rykkergebyr.
Vi ses ikke mere BC. FÞj for h....
Urimelig parkeringsforhold - kan ikke anbefales
Jeg har - som så mange andre åbenbart - fået en helt urimelig parkeringsbÞde og også dårlig behandling af jeres selskab. Så til potentielle kunder vil jeg advare om at de '2 timers gratis parkering' er baseret på ud/indkÞrsels tid. Er i 5 min om at kÞre ud, så får I en bÞde.
Vi er blevet enige om ikke at komme i Ballerup Centret igen. Det er simpelthen for Êrgerligt at havne i sådan en parkerings penge-maskine.
Virkelig dÃ¥rlig information omâŠ
Virkelig dårlig information om parkering. Jeg har fået en 2. rykker, men ingen opkrÊvning eller 1. rykker. Derudover har jeg intet set omkring betaling eller regler om parkering, da jeg er kÞrt ind. Jeg har nu en regning på 1040 kr for at have parkeret i god tro i 3 timer ...
Jeg må desvÊrre
Jeg må desvÊrre, som mange andre konstatere, at jeres samarbejdspartner omkring parkering har vÊret en decideret ubehagelig oplevelse. Jeg fik en p-afgift i oktober 2021. Den erkender jeg og den var ok, da jeg ikke opfyldte reglerne. P-selskabets efterfÞlgende håndtering har vÊret under al kritik og jeg håber, at I vil lÞbende evaluerer jeres samarbejdspartnere. Ballerup Centret er et fantastisk sted at handle, men med City Parkering som samarbejdspartner er I selv kraftigt medvirkende til mere og mere handel flyttes fra jeres fysiske butikker til nethandel
Jeres parkeringsselskab
Som andre skriver - hvad i alverden sker der for, at I har fået det mest afsindige parkeringssystem til at overse jeres pladser? For noget der ville have kostet en 20,- får man en regning på 800 KRONER. Det er nÊrmest komisk, indtil man kommer i tanke om at det er tre ugers madbudget. Det er simpelthen for groft. Har svÊrt ved at se hvordan I vil bibeholde jeres kunder på langt sigt, når I viser så lidt tillid til dem ved at hyre en moralsk fordÊrvet parkeringstjeneste til at flÊnse dem. Er der underskud i kassen eller hvad? Jeg har handlet i Ballerup centret i 10 år, men det er slut nu. Det der gider jeg ikke stÞtte op om.