MÃ¥ desvÊrre melde mig i koret hos dem der har fÃ¥et latterlige parkeringsbÞder pÃ¥ en ellers halvtom parkeringsplads. En gang for at glemme at sÊtte skiven, en anden gang for at holde uden for striben s... ãã£ãšèŠã
ForstÃ¥r ik folk der fÃ¥r parkeringsbÞde.. Holder man mere end de to timers gratis, sÃ¥ skal man jo bare sÞrge for og betale i automaterne og prisen er da ret fair kontra andre steder og man kan endda f... ãã£ãšèŠã
Utroligt dÃ¥rlig center, Men er desvÊrre nÞdt til at handle en gang imellem der, det slÃ¥r mig tit at f.eks. elevator og rulletrapper ikke virker, og der lugter tit af ielevatoren isÊr ned mod Netto,... ãã£ãšèŠã
KÊft det er fÞrste og eneste gang vi besÞger det mÞg center nÃ¥r man kommer ud til en flot parkeringsbÞde (uden noget i ruden) selvom man har prÞvet gennemskue reglerne. OVEN I DET - sÃ¥ er betali... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ballerup Centret er et shoppingcenter med fokus på den enkelte, familien og bÞrnene. Vi har alt fra aktiviteter for bÞrn, til hyggelige caféer med mulighed for en god kop kaffe i ro og fred. Ballerup Centret rummer over 60 butikker inden for kategorier...
Baltorpvej 2, 2750, Ballerup, ãã³ããŒã¯
- ballerupcentret.dk
Det nye p system er der jo ingen derâŠ
Det nye p system er der jo ingen der opdager. Ren cash cow for centret. Vi kommer der ikke mere.
TÊnk at man skal betale 92kr for atâŠ
TÊnk at man skal betale 92kr for at parkere der fra kl 9:38 til 14:37 også er de fÞrste to timer gratis! Det er ret utilfredsstillende service efter mand vÊlger deres center frem for rÞdovrecentret. Mega Êrgerligt!
Jeg ved godt hvor jeg skal handle nÊste gang.
Grådig parkeringsservice
Jeg synes det er virkelig Êrgerligt at man skal risikere en parkeringsbÞde for at komme og bruge og lÊgge penge i jeres center. Det gÞr jeg ikke en anden gang. Benytter i stedet centre hvor de Þnsker kunder og ikke har solgt deres p pladser til privat parkering kun for pengenes skyld
Jeg vil gerne give FÞtex iâŠ
Jeg vil gerne give FÞtex i Ballerupcentret stor stor ros.
Jeg fik sendt en pakke forkert, som vil tage mig over en time at få hentet.
Ringede til dem, og selvom det egentligt ikke var dem jeg skulle kontakte, så fik 2 sÞde damer lige fikset min pakke og sendt Den afsted til rigtige adresse! Tusinde tak!
Min pakke er kommet i dag allerede!!!
MÃ¥ desvÊrre melde mig i koret hos demâŠ
Må desvÊrre melde mig i koret hos dem der har fået latterlige parkeringsbÞder på en ellers halvtom parkeringsplads. En gang for at glemme at sÊtte skiven, en anden gang for at holde uden for striben som man ikke kunne se for sne. Utroligt at ejerne af centret ikke fatter hvor meget det skader deres egen forretning på lang sigt. Selve centret er vel ok, selvom andre centre har stÞrre udvalg af butikker.
Utroligt man skal have en P-BÞde for atâŠ
Utroligt man skal have en P-BÞde for at holde i jeres center i en time. Jeg kan tage pÃ¥ Fisketorvet, RÞdovre Centrum, Lyngbycentret, Sillebroen, ROâs Torv osv osv, UDEN at man skal tÞrres for 895 kr, fordi man benytter jeres center.
Jeg har handlet i centret siden år 2004, men det så slut nu...
Ses i RÞdovre centrum!
KAN KUN GIVE DE ANDRE ANMELDER RET .NOKâŠ
KAN KUN GIVE DE ANDRE ANMELDER RET .NOK DANMARKS HISTORIENS KEDELIGSTE CENTRE HAR SELV KUN VÃRET DER EN GANG I 1973 SELVOM JEG BOR VED SIDEN AF .NU SKAL VI SÃ OGSÃ UDENBYS NÃ R VI SKAL BIOGRAFEN .BRUGER IKKE POSTHUS HANDLER KUN MED FIRMAER UDEN OM POSTNORD.DE BYGGER OG BYGGER OG DÃ RLIGERE BLIVER DET GANG PÃ GANG, FOR KÃNT ER DET F......... IKKE. BYENS ÃJEBÃ
jeg kan absolut ikke anbefale at brugeâŠ
jeg kan absolut ikke anbefale at bruge dette center de har ikke noget at byde på som du ikke kan få andre steder jo et emsig p firma
nu kender jeg lidt til branche og p vagte er lavt lÞnnet og resten skal tjenes ind ved provision. men det der giver en rigtig grÊm smag er at
centeret også tjener på p afgiften ime anbefaling er at bruge andre steder som ikke bruger p vagter men hvor du betale for den tid du er der så som Lyngby stor center Fields eller Sille broen
undgå en hver chance for at få en p afgift drop skod centret ballerup jeg bor i ballerup men kÞre frem over til en af de andre
Service findes ikke
Et rigtig skod center der ignorere ens henvendelser.
City Parkeringsservice anvender systematisk afpresning
Ballerup Centret anvender City parkeringsservice som åbenlyst anvender afpresning ved inddrivelse af parkeringsbÞde. Vi fik en bÞde som vi har betalt, men alligevel modtager vi uretmÊssigt tre rykkere som vi ikke Þnsker at betale. Vi har gjort dem opmÊrksom på det men de afslår uden grund. Helt systematisk sender de nu regningen videre til inkasso. Samlet regning for rykker og inkasso salÊr er nu oppe på 810kr ud over selve bÞden. De spekulere i at ingen instanser kan hjÊlpe når der er tale om rykkergebyr.
Ballerup Center ÃV ÃV ÃV
Ballerup Center ÃV ÃV ÃV
I princippet er der tale om et fint center, der har det meste. I fredags anvendte vi 1500 kr. Men Êv kom ud til en parkeringsbÞde pÃ¥ 795 kr. Ãv mit automatiske parkeringshjul var gÃ¥et i stykker fordi min sÞn havde leget med det, fair nok. Men hallo et sted som det burde have en af de her automatiske nummerplade systemer der giver en mulighed for at betale i en automat, selv sildebeoen i Frederikssund har et ?
Det er sidste gang jeg anvender jeres center Þv tÊnk at have sÃ¥dan en gammeldags parkerings-penge-maskine mod jeres kunder pÃ¥ en tom parkerings plads ÃV.
/Johan