Balsalen レビュー 311

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super skøn butik med mange skønne varer. Jeg har nu prøvet at handle hos dem online og vil klart anbefale “Balsalen”. De sender hurtigt og returnerer man får man også hurtigt pengene retur Jeg vil... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店
  2. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands

4.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

God service og super lækre ting

God service og super lækre ting . Ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍😀 er mega glad for mit tæppe

2024年9月6日

Hej Berit. Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi glæder os til næste gang! 😍

Rigtig god dag til dig.

Balsalen からの回答

Hej Lene. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er vild med butikken, og at leveringen levede op til dine forventninger 🫶🏼

Dejligt udvalg og hurtig levering

Dejligt udvalg og hurtig levering

2024年7月25日

Balsalen からの回答

Hej Susan. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og leveringstid 👏🏼

5つ星のうち5の評価

En rigtig fin taske- til prisen

En rigtig fin taske- til prisen. Tak!

2024年7月13日

Balsalen からの回答

Hej Jenny. Vi er glade for, at du har fundet en taske hos os, som du er tilfreds med - både ift. kvalitet og pris.

Rigtig god dag 🤎

5つ星のうち5の評価

Superhyggeligt butik med et bredt…

Superhyggeligt butik med et bredt udvalg af bolig interiør, tøj, smykker og meget mere.
Hyggeligste butik i latiner kvarteret

2024年7月10日

Balsalen からの回答

Hej Marlene. Tusind tak for dine fine ord. Vi er glade for, at du synes det er hyggeligt at besøge os. Tak for dine besøg! 🫶🏼

5つ星のうち5の評価

Lækre kelimtæpper i god kvalitet og…

Lækre kelimtæpper i god kvalitet og blide farver. Har købt tæpper der to gange, og kan kun anbefale dem.
Derudover hurtig levering begge gange

2024年6月25日

Balsalen からの回答

Hej Hanne. Tak fordi du vælger at købe dine tæpper hos os. Det betyder virkelig meget 🤎 Og skønt, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os!

Rigtig dejlig dag til dig.

FANTASTISK STED AT HANDLE

Har handlet hos Balsalen en del gange efterhånden, og jeg har kun ros og positive ting at sende videre til andre.
Tingene kommer hurtig og altid god kvalitet.
10 stjerner herfra.
Min næste ordrer er snart på vej igen.

2024年5月28日

Hej Pia. Tak for den meget fine anmeldelse 🫶🏼

Vi er glade for, at du er tilfreds med at være kunde hos os, og at vi lever op til dine forventninger. Vi glæder os til at se dig igen 🤎

5つ星のうち5の評価

Virkelig fin og imødekommende…

Virkelig fin og imødekommende kundeservice.

2024年5月25日

Balsalen からの回答

Hej Birgitte. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice - det gør os superglade!

Rigtig god dag til dig 🤎

5つ星のうち4の評価

Fin butik med mange skønne og lækre…

Fin butik med mange skønne og lækre ting.
Fik så fin service af en smilende ekspedient, som gik rundt i butikken og ydede sin service til kunderne.
Desværre var personen som stod ved kassen, ikke særlig smilende under ekspeditionen og da vi sagde tak og god weekend, nikkede hun bare.
Lidt øv oplevelse lige til sidst

2024年5月30日

Balsalen からの回答

Hej Anita. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har oplevet en ekspedient som ikke virkede smilende - det har bestemt ikke været hensigten. Nogle gange kan man have lidt for mange bolde i luften som gør, at man i nogle situationer kan virke fjern. Og det er vi selvfølgelig kede af, hvis det er sket her. Vi gør alt, hvad vi kan for at være imødekommende og yde en god service.

Rigtig dejlig dag til dig 🥰

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。