Balsalen レビュー 311

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super skøn butik med mange skønne varer. Jeg har nu prøvet at handle hos dem online og vil klart anbefale “Balsalen”. De sender hurtigt og returnerer man får man også hurtigt pengene retur Jeg vil... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店
  2. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands

4.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Please improve pacaging

Received a good product but the packaging was awful. The box with ceramic pots was filled with loose small plastic stuffing/filling that was extremely difficult to clean up. My cat got some small particles from the stuffing on his fur and accidentally swallowed when trying to clean himself. Please consider using paper or cardboard alternatives that are much safer and easier to recycle

2025年2月25日

Balsalen からの回答

Dear Ann, I am so sorry you had a bad experience with our packaging.
We use paper, bio degradable corn filling and bubble plast made from recycled plastic. But we do also reuse a lot of the packaging that we receive from our vendors. So maybe you have been unfortunate and received some of the reused plastic.
We are always interested in improving our packaging and making it as sustainable as possible, and reusing the filling we receive is a part of it. I am so sorry if it ended up in your cats stomach!
Could it be the biodegradable filling that you received? It looks a lot like plastic, but is actually made from corn and can be easily dissolved in water and used for watering your plants or poured directly in the drain.

Lækre varer

Lækre varer. Super service.

2025年2月11日

Hej Lena. Dejligt at høre! Rigtig god dag til dig 👏🏼

5つ星のうち5の評価

Hurtigste levering og refundering og ny bestilling sendt

Hurtigste levering + refundering af ene vare og ny bestilling modtaget. meget imponeret og tilfreds, kun lidt utilfreds med butik ligger i Århus og ikke lidt tættere på mig 😝💰💃🏻

2025年2月1日

Balsalen からの回答

Hej Pernille. Tak for din søde anmeldelse - også selvom du ikke er tilfreds med placering af butikken! 😆 Vi håber, at du tiltrods for afstanden, kigger forbi en dag hvor du er i Aarhus 🤎

Kh. Emilie

5つ星のうち5の評価

Skarp service og hurtig levering

Altid skarp service og med hurtig levering 👍🏻 når besøger butikken er det altid en fornøjelse at blive mødt af nærværende, søde, sjove og professionelle ansatte. Butik med meget atmosfære og kæmpe flair for indretning og æstetik 😊

2025年1月28日

Hej med dig ☺️

Tusind tak for din anmeldelse. Dine søde ord gør os helt varme 🤎 Vi er glade for, at du både har handlet online og i butik og samtidig taknemmelig over, at du er tilfreds med servicen - uanset om det er online eller i butik 🙏🏼

Rigtig dejlig dag til dig ✨

5つ星のうち5の評価

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service. Lækre produkter

2024年12月20日

Balsalen からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi så glade for at høre 👏🏼

Rigtig god dag til dig!

5つ星のうち5の評価

Super service og god kvalitet.

Super service. Og altid god kvalitet.
Min bestilling var pakket ind som gaver da jeg afhentede i butikken - præcis som jeg havde efterspurgt muligheden for under “bemærkninger” da jeg bestilte.

2024年12月13日

Balsalen からの回答

Hej Anne. Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med indpakning, service samt kvalitet. God dag til dig! 🤎

God oplevelse

God oplevelse! Ny favorit butik!
Både online og i forretningen har jeg fået god og meget venlig betjening.

2024年12月10日

Balsalen からの回答

Hej Dorthe. Det er vi bare SÅ glade for at høre! Fedt at du både har handlet online og i vores fysiske butik - det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

En vidunderlig oase i Århus!

Balsalen er en vidunderlig lille oase i Århus. Først og fremmest pga. den utrolig søde, kompetente og dygtige betjening man ALTID bliver mødt med! Jeg bliver simpelthen så glad, hver gang jeg har været i Balsalen. Dertil kommer, at det virkelig er en smukt indrettet butik, hvor såvel tøj som interiør og tilbehør virkelig kommer til sin ret! Jeg har flere gange handlet tøj hos Balsalen og jeg får ALTID en super god behandling og virkelig god service. Butikken forhandler noget virkelig smukt og klassisk udseende tøj, samtidig med at det er tydeligt at mærke, at ejer Trine selv håndplukker varerne - det er ikke mærker man finder sådan lige på ethvert gadehjørne! Jeg ELSKER seriøst at komme i Balsalen og skal altid lige derind, når jeg er i Århus. Det er klart blevet min favoritbutik!

2024年11月28日

Hej Line. Sikke en fin anmeldelse - TAK 🫶🏼

Vi er vildt glade for, at du vælger at besøge os, når du er i Aarhus. Og hvor er det fedt at høre, at du har oplevet en god service og er vild med vores udvalg. Kæmpe tak! Vi glæder os til at se dig næste gang, du er i Aarhus 🤎

5つ星のうち5の評価

Fantastisk butik - handler der ofte

Fantastisk personlig butik, super lækker indretning og stemning, elsker at handle der, deres priser er fra billig til dyr, godt håndværk, ting man ikke lige finder andre steder, nye varer hele tiden, køber både tøj, keramik, planter, creme, lys, tasker, vanter, gaver osv der - følg deres insta for der sker noget hele tiden og så er de SUPER søde - og bonus er når
butikshunden Carla ( mener jeg den hedder) er på job

2024年11月20日

Balsalen からの回答

Hej Marianne. Du har helt ret! 😉 Butikshunden hedder Carla, og hun er storelsket af mange af vores kunder 🐶

Tak for din fine anmeldelse - den er vi meget taknemmelige for! Megafedt at du følger med på vores Instagram, det er vi glade for! 😍

5つ星のうち5の評価

Nemt og hurtigt og så en ekstra stjerne…

Nemt og hurtigt og så en ekstra stjerne for at indpakningen er med fokus på miljøet

2024年10月29日

Balsalen からの回答

Hej Jessie. Tak for din anmeldelse. Vi går meget op i, at genbruge noget af alt det emballage, der sendes frem og tilbage. Tak fordi du har lagt mærke til det, og sætter pris på det 👏🏼

Yndlingsbutik i Århus

Yndlingsbutik i Århus. Altid et besøg værd - og sød personale.

2024年10月25日

Tusind tak - det betyder meget 🫶🏼

Rigtig god dag til dig.

Skøn butik

Stor anbefaling herfra. Skøn butik som jeg besøgte i efterårsferien, venligt personale og god service, mange skønne ting og behagelig atmosfære.
Efterfølgende har jeg bestilt varer online og det var super god service og hurtig levering.
5 store stjerner.

2024年10月14日

Balsalen からの回答

Hej Dorte. Tusind tak for besøget og tusind tak for dine søde ord - det betyder meget. Dejligt at høre, at du både har besøgt os i butikken og efterfølgende online. Hvor er vi glade for, at du har været tilfreds med begge oplevelser 🤎

Rigtig god dag til dig.

5つ星のうち5の評価

Jeg er super tilfreds med det tæppe jeg…

Jeg er super tilfreds med det tæppe jeg har købt hos Balsalen. Tæppet levede til fulde op til billedet på hjemmesiden.
Jeg har allerede kig på endnu et tæppe😀

2024年9月24日

Balsalen からの回答

Hej Rie. Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at tæppet levede op til dine forventninger.

Ræk endelig ud til os, hvis du har brug for hjælp til det nye tæppe, du har i kikkerten, så hjælper vi dig gerne 🫶🏼

Rigtig dejlig dag til dig.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。