レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi placerede nok Ã¥rets mindste ordre (en dÞr til lavloftet bondehus fra 1876). Medarbejderen Kristian behandlede os som om, at vi kom med Ã¥rets stÞrste ordre. Bango og Kristian fortjener 5 stjerner... もっず芋る

䌁業が回答したした

Genial service, gode priser og hurtig levering. Bestilte 3 dÞre fra SWEDOOR inkl karme. Prisen var langt bedre end andre forhandlere, og leveringstid var kun 2 dage. Absolut top service fra start t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l, kom hurtigt igennem uden at skulle trykke mig videre i div. muligheder. Stort set uden ventetid. Bestilte om mandagen, fik leveret onsdag 2 dage senere. Samtidig til m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg bestilte en Fransk dÞr fra Swedoor, som blev leveret til tiden! EfterfÞlgende spiste vores lille hvalp en del af sprossen rundt om et af de smÃ¥ glas vinduer. Jeg var bitter... もっず芋る

䌁業情報

5. ドア卞業者
  6. ガレヌゞ ドア提䟛業者

Bango に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste specialbutik indenfor vinduer, dÞre og garageporte

Med en butik på over 10.000m2 og altid mere end 5.000 dÞre, vinduer og garageporte på lager og klar til afsendelse er Bango Danmarks stÞrste butik indenfor netop disse områder. Du er altid velkommen til at kigge forbi Danmarks stÞrste vindueslager.

Vinduer

Vinduer er den fÞrste tredjedel af Bangos verden. Vi har flere Ã¥rtiers erfaring med rÃ¥dgivning, kÞb og salg af brugte vinduer, nye vinduer, restpartier og alt det tilbehÞr der hÞrer til. Derudover tilbyder vi at fÃ¥ specialproduceret vinduer og dÞre efter mÃ¥l.

Vinduer er ikke bare vinduer. Specielt i de senere år, hvor energivenlighed og klima er kommet på den almene dagsorden, har udviklingen indenfor vinduesproduktion taget til. Vi er helt opdaterede på trends og tendenser, når det drejer sig om vinduescertificeringer og miljÞvenlighed indenfor vinduesindustrien.

DÞre

DÞre er nÊsten en tredjedel af vores sortiment. Vi forhandler bÃ¥de hoveddÞreindvendige dÞre med karm og indvendige dÞre uden karm. De kommer i mange forskellige kvaliteter - fra restpartier, outlet og fabriksnye til omgÃ¥ende levering.

I kategorien indvendige dÞre finder du eksempelvis franske dÞrebranddÞre, almindelige glatte dÞre og en masse andre former for dÞre. Af yderdÞre finder blandt andet facadedÞre, terrassedÞre og skydedÞre. Blandt vores sortiment finder ud dÞre til udendÞres brug, blandt andet i form af vores udhusedÞre i hÞj kvalitet.

Garageporte

Garageporte er det sidste ben i vores forretning. Vi bryster os af at have Danmarks billigste garageport - Trendline garageporten fra ProDoor - det er en CE mÊrket kvalitetsport pÃ¥ trods af den lave pris. Vi sÊlger garageporte med forskellige overflader og i mange forskellige stÞrrelser.

Få gode råd og professionel vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte Bango, hvis du har brug for gode rÃ¥d. Du kan ogsÃ¥ finde vejledninger til valg af vinduer, dÞre og garageporte i vores artikelarkiv.

4.7

通垞1カ月以䞊経っおから回答

nent og hurtig

2024幎1月20日

Hej Anne Mette RÞdsgaard,

Tak for de fem stjerner og din korte, men sÞde anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som både effektiv og hurtig. Hos Bango bestrÊber vi os på at levere en hurtig og problemfri oplevelse for hver eneste kunde, og det er fantastisk at hÞre, at vi har levet op til disse standarder i dit tilfÊlde.

Vi vÊrdsÊtter din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Uffe og Teamet hos Bango

Such caring and fantastic customer

Such caring and fantastic customer service! Thank you, Christian! The double French door I ordered was damaged during delivery. I emailed and called Bango and Christian was very quick in responding. The whole time he kept reassuring me that we will find a solution. The problem was mine - I failed to check the product within 48 hours, which was a deadline apparently stated on the packaging. I'm new to renovation and only understood the rules now. But Christian was very kind and helpful. They are delivering the door very quickly so my builders don't have to wait too long. Another great thing, their prices are way more reasonable than Bygmax. I think the difference is 45%! I'm so happy to have ordered my doors from Bango!

2024幎1月18日

KÊre Hellerup resident,

Tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en stor glÊde at hÞre om din positive oplevelse med vores kundeservice, og isÊr om den stÞtte, du modtog fra Christian. Vi beklager dybt de udfordringer, du oplevede med leveringen af din franske dobbeltdÞr, men er glade for, at Christian kunne hjÊlpe med at finde en tilfredsstillende lÞsning hurtigt.

Vi forstår, at renoveringsprojekter kan vÊre komplekse, og vi strÊber altid efter at vÊre fleksible og imÞdekommende over for vores kunders behov, isÊr når det kommer til uventede situationer. Det er fantastisk at hÞre, at vi kunne imÞdekomme dine behov og holde dine byggere i gang uden forsinkelser.

Tak for at påpege vores konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste vÊrdi for pengene.

Vi sÊtter pris på, at du valgte Bango til dine dÞre, og vi ser frem til at hjÊlpe dig med fremtidige projekter!

dÞren ikke godkendt

DÞren må vÊre opbevaret forkert
den buger ca 5 mm på midten,
det må vÊre en ommer eller stor prislag retur

2024幎1月13日

KÊre Ib Nielsen,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt at hÞre om de problemer, du har oplevet med din dÞr. Kvalitet og kundetilfredshed er vores hÞjeste prioriteter, og det lyder bestemt ikke som den standard, vi strÊber efter at levere.

Vi har gjort forsÞg på at kontakte dig for at få yderligere information om de skader, du nÊvner. DesvÊrre har vi ikke haft held med at komme igennem. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi er forpligtede til at finde en tilfredsstillende lÞsning på dette problem.

Kunne du venligst kontakte os direkte på info@bango.dk eller ringe til os på 86822088?

Endnu en gang, vi beklager ulejligheden, og vi ser frem til at hÞre fra dig, så vi kan gÞre det rigtige.

Teamet hos Bango

Hurtig levering selv om der var dårligt

Hurtig levering selv om der var dårligt vejr men syntes portoen var dyr

2024幎1月12日

Hej JÞrgen SÞrensen,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og din anerkendelse af vores hurtige levering, selv under dårlige vejrforhold. Vi bestrÊber os på at levere vores produkter til tiden, uanset vejrforholdene, og det er dejligt at hÞre, at dette blev opfyldt i dit tilfÊlde.

Vi forstår din bekymring omkring leveringsomkostningerne. Hos Bango strÊber vi efter at holde vores priser så konkurrencedygtige som muligt, samtidig med at vi sikrer kvalitet og pålidelighed i leveringen. Vi vil fortsÊtte med at arbejde på at finde de bedste leveringsmuligheder for at optimere både service og omkostninger for vores kunder.

Endnu engang tak for din feedback, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Uffe & Teamet hos Bango

Skulle have en ny " Motor" til min Êldre Garage port, og efter en snak med sÊlgerne fra Bango fik jeg anbefale en model som kunne de ting jeg eftersÞgt.
Jeg fik ovenikÞb Bango til at afkorte skinne og rem så den passede til de individuelle mål jeg havde at arbejde med, uden mer betaling.
Derudover fik jeg personligt hjÊlp over telefonen da jeg havde vanskeligheder med at installere en med kÞb RCT fjernbetjening.

Alt i alt en super oplevelse, i en tid hvor service er en uddÞde oplevelse..

2024幎1月8日

Hej Brian

Tak for din fremragende anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig med at finde den rette motor til din garageport og tilpasse den til dine specifikke behov uden ekstra omkostninger. Vores mål er altid at yde personlig service og sikre, at vores kunder får den hjÊlp, de behÞver, isÊr når det kommer til noget så teknisk som installation og opsÊtning.

Vi er glade for at kunne tilbyde denne hjÊlp og stÞtte over telefonen, og det er fantastisk at hÞre, at din oplevelse med os har vÊret så positiv. Tak for at fremhÊve vÊrdien af god kundeservice i en tid, hvor det kan synes sjÊldent.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden, skulle behovet opstå!

Uffe & Teamet hos Bango

Der er ikke så meget at skrive.....Kom

Der er ikke så meget at skrive.....Kom, Så og Sejrede....noget i den stil.
Valgte at hente i Thorning, da det det kun er ca. 20 min fra mit hjem, fik en super god service om hvordan det kÞbte skulle bruges....så 5 stjerner her fra.

2024幎1月5日

Hej Kurt ElkjÊr,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er begejstrede for at hÞre om din positive oplevelse hos os i Thorning. At kunne tilbyde hjÊlpsom og informativ service er en kernevÊrdi for os, og det lyder til, at vi har levet op til denne standard under dit besÞg.

Vi er glade for, at du valgte at hente dine produkter hos os og endnu gladere for, at vi kunne bidrage til en vellykket anvendelse af dit kÞb. Tak for at dele din oplevelse, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Uffe og Teamet hos Bango

4 Sweedoor bragt til dÞren 1œ dÞgn efter bestilling.
Det er god service!

2023幎12月29日

Hej Henning

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er utrolig glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores hurtige leveringsservice. Hos Bango strÊber vi efter at levere ikke kun kvalitetsprodukter, men også en service, der overgår kundernes forventninger. Din positive oplevelse bekrÊfter, at vi er på rette vej.

Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at anerkende vores indsats, og vi ser frem til at levere endnu mere god service til dig i fremtiden.

Uffe & Teamet hos Bango

Kristian var super til at hjÊlpe mig på

Kristian var super til at hjÊlpe mig på vej med dobbelt dÞre m/u slebet glas og forklare osv. god pris - at var fint. Tak og godt nytår.

2023幎12月20日

Hej Niels Christensen,

Tak for din fremragende anmeldelse og de fem stjerner! Det glÊder os at hÞre, at Kristian kunne hjÊlpe dig med at finde de perfekte dobbeltdÞre, og at du fandt vores priser og service tilfredsstillende. Vi vil sÞrge for at videregive din tak til Kristian – det betyder meget for os alle at fÃ¥ sÃ¥ positiv feedback.

Tak for din stÞtte, og et rigtig godt nytår til dig også!

Uffe & Teamet hos Bango

leder efter vinduer til en god pris da

leder efter vinduer til en god pris da jeg faldt over denne side.
men de havende samme pris som ny, som de Ander, så der var ikke noget at spare.
men så faldt jeg over outlet. det viste sig at de havde vindure på lager til en god pris, men for det meste var der kun 1 tilbage, men heldig vis fandt jeg 2 vindure som jeg kunne bruge, så jeg bestilte den ved ca. 11 tiden, fik den dagen efter det var hurtig.
så nÊste gang jeg leder efter et vindue eller dÞr, vil jeg lige kikke på deres hjemme side igen

2023幎12月19日

Hej Tom Larsen,

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glÊder os at hÞre, at du fandt, hvad du sÞgte i vores outlet-sektion og til en god pris. Vi bestrÊber os på at tilbyde et bredt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser, og det er fantastisk at vide, at vi kunne imÞdekomme dine behov så effektivt.

Hurtig levering er en del af vores serviceforpligtelse, og vi er glade for, at du oplevede dette fÞrstehånds. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage nÊste gang, du er på udkig efter vinduer eller dÞre.

Uffe & Teamet hos Bango

Meget hjÊlpsomme og behagelige at tale

Meget hjÊlpsomme og behagelige at tale med

2023幎12月21日

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Vi sÊtter stor pris på dine venlige ord om vores kundeservice. Det er vores mål at vÊre både hjÊlpsomme og imÞdekommende, og vi er glade for at hÞre, at du havde en positiv oplevelse ved at tale med os.

Hvis der er noget, vi kan gÞre for at forbedre vores service yderligere og gÞre din nÊste oplevelse med os endnu bedre, vil vi meget gerne hÞre fra dig.

Tak for din feedback og for at vÊlge Bango.

Jeg har en garageport fra 2019 der ikke

Jeg har en garageport fra 2019 der ikke ville åbne eller lukke. Jeg fik mulighed for at få telefonisk hjÊlp. Da ham jeg snakkede med ikke kunne hjÊlpe sendte han prompte en ny motor. Utroligt god service hele vejen igennem.

2023幎11月27日

Hej Casper,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og din anerkendelse af vores kundeservice. Vi beklager ulejligheden med din garageport, men er glade for at vi kunne assistere dig hurtigt og effektivt. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunders problemer lÞses med minimal besvÊr, og din oplevelse bekrÊfter, at vi holder dette lÞfte.

Vi står altid klar til at hjÊlpe, så tÞv ikke med at kontakte os igen, hvis du skulle have brug for yderligere assistance. Vi sÊtter pris på din feedback og ser frem til at fortsÊtte med at levere exceptionel service.

God information

2023幎11月24日

Hej Henrik Dahl-Petersen,

Tak for de fem stjerner og din positive feedback om vores information! Vi er glade for, at du fandt de oplysninger, vi tilbyder, nyttige og klare. Det er vores mål at sikre, at alle kunder fÞler sig godt informeret og trygge ved deres kÞb.

Vi vÊrdsÊtter, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og håber at betjene dig igen i fremtiden.

Teamet hos Bango

Hurtig levering og rigtig god pris

Hurtig levering og rigtig god pris. Og seriÞs embalering.

2023幎11月28日

Hej Labo,

Tusind tak for din fremragende anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med den hurtige levering og vores konkurrencedygtige priser. Vi lÊgger stor vÊgt på at sikre, at vores produkter når frem til vores kunder i perfekt stand, og det lyder til, at vores emballering har levet op til dine forventninger.

Tak for at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Teamet hos Bango

Rigtig god og fleksibel kundeservice 😊

Rigtig god og fleksibel kundeservice 😊 samt hurtig levering.

2023幎11月21日

Hej Steen Andersen,

Det varmer at modtage din 5-stjernede anmeldelse! Vi er meget taknemmelige for dine kommentarer om vores kundeservice og er glade for at hÞre, at du fandt dem både gode og fleksible. At levere hurtigt er noget, vi altid strÊber efter, og det er fantastisk at få bekrÊftet, at vi lever op til vores kunders forventninger.

Tak for at dele din oplevelse, og vi ser frem til at betjene dig igen med samme fleksibilitet og hastighed!

Uffe og teamet hos Bango

2023幎11月24日

Hej Knud Klinge,

Tak for de fem stjerner og din anerkendelse af vores service! Det er skÞnt at hÞre, at du er tilfreds med din oplevelse hos Bango. Vi sÊtter stor pris på din feedback og glÊder os til at yde dig endnu mere god service i fremtiden.

Super kundeservice

Super kundeservice, en bedre oplevelse end forventet.
Mange tak

2023幎11月21日

Hej Morten Thomsenn,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de rosende ord om vores kundeservice! Det er en stor glÊde for os at hÞre, at vi har kunnet overgå dine forventninger. Vi er her for at sikre, at hver kunde får en oplevelse, der er lidt ud over det sÊdvanlige, og din feedback bekrÊfter, at vi er på rette spor.

Mange tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen!

Teamet hos Bango

jeg har haft en rit dåli opleve fler

jeg har haft en rit dåli opleve fler gag lover di ringe og det gÞr di ikke og di lover og di siger ikke sand hed og di lever det få kert og ikke det pas til port som di har solt så kom di med mange undskyl

2023幎11月17日

KÊre Jimmy Jensen,

FÞrst og fremmest vil jeg takke for din anmeldelse og for muligheden for personligt at besÞge dig og gennemgå situationen med din port. Det er dybt beklageligt, at vores service og rådgivning vedrÞrende udskiftning af reservedelene fra din port kÞbt i 2016 ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg forstår din frustration over udfordringerne med at komme i kontakt med vores tekniker, og jeg vil forsikre dig om, at vi tager denne type feedback alvorligt, da det hjÊlper os med at forbedre vores kundeservice.

Jeg er glad for, at vi kunne finde en lÞsning, hvor du fik refunderet for de tidligere reservedele og modtog nye. Jeg håber inderligt, at den lÞsning vi har aftalt, vil lÞse problemet med tÊtning i bunden af din port, og jeg ser frem til at hÞre om resultatet af din afprÞvning af vores Garadry-system.

Tak for din tålmodighed og forståelse. Ønsker dig en god dag.

Uffe og team Bango

Best price and wonderfull service

2023幎11月1日

Hej André,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at give os fem stjerner! Vi er begejstrede for at hÞre, at du fandt vores priser konkurrencedygtige, og at du oplevede vores service som fremragende. Det er vores mål at sikre, at hver kunde får en vidunderlig oplevelse, når de handler hos os. Din feedback motiverer os til at fortsÊtte med at gÞre vores bedste.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Uffe & Teamet hos Bango

Hurtigt levering (allerede dagen efter)

Hurtigt levering (allerede dagen efter) og god kvalitet af bestild produktet (sÊlig lim men kun 3 måneders gammelt produktionsdato) og god pakked ind.

2023幎11月3日

Hej NBRDAM,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af dit kÞb. Vi bestrÊber os på at sikre, at alle vores produkter er friske og af hÞjeste standard, og vi er glade for, at dette blev reflekteret i dit kÞb. Tak også for at bemÊrke den omhyggelige indpakning - vi tager stor omhu i at sikre, at vores produkter når sikkert frem.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Uffe & Teamet hos Bango

Gode priser og super service

2023幎11月3日

Hej Thomas,

Hjertelig tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores priser og service. Vi strÊber altid efter at levere den bedste service til vores kunder, og din feedback bekrÊfter, at vi er på rette vej.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Bedste hilsner,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。