レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi placerede nok Ã¥rets mindste ordre (en dÞr til lavloftet bondehus fra 1876). Medarbejderen Kristian behandlede os som om, at vi kom med Ã¥rets stÞrste ordre. Bango og Kristian fortjener 5 stjerner... もっず芋る

䌁業が回答したした

Genial service, gode priser og hurtig levering. Bestilte 3 dÞre fra SWEDOOR inkl karme. Prisen var langt bedre end andre forhandlere, og leveringstid var kun 2 dage. Absolut top service fra start t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l, kom hurtigt igennem uden at skulle trykke mig videre i div. muligheder. Stort set uden ventetid. Bestilte om mandagen, fik leveret onsdag 2 dage senere. Samtidig til m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg bestilte en Fransk dÞr fra Swedoor, som blev leveret til tiden! EfterfÞlgende spiste vores lille hvalp en del af sprossen rundt om et af de smÃ¥ glas vinduer. Jeg var bitter... もっず芋る

䌁業情報

5. ドア卞業者
  6. ガレヌゞ ドア提䟛業者

Bango に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste specialbutik indenfor vinduer, dÞre og garageporte

Med en butik på over 10.000m2 og altid mere end 5.000 dÞre, vinduer og garageporte på lager og klar til afsendelse er Bango Danmarks stÞrste butik indenfor netop disse områder. Du er altid velkommen til at kigge forbi Danmarks stÞrste vindueslager.

Vinduer

Vinduer er den fÞrste tredjedel af Bangos verden. Vi har flere Ã¥rtiers erfaring med rÃ¥dgivning, kÞb og salg af brugte vinduer, nye vinduer, restpartier og alt det tilbehÞr der hÞrer til. Derudover tilbyder vi at fÃ¥ specialproduceret vinduer og dÞre efter mÃ¥l.

Vinduer er ikke bare vinduer. Specielt i de senere år, hvor energivenlighed og klima er kommet på den almene dagsorden, har udviklingen indenfor vinduesproduktion taget til. Vi er helt opdaterede på trends og tendenser, når det drejer sig om vinduescertificeringer og miljÞvenlighed indenfor vinduesindustrien.

DÞre

DÞre er nÊsten en tredjedel af vores sortiment. Vi forhandler bÃ¥de hoveddÞreindvendige dÞre med karm og indvendige dÞre uden karm. De kommer i mange forskellige kvaliteter - fra restpartier, outlet og fabriksnye til omgÃ¥ende levering.

I kategorien indvendige dÞre finder du eksempelvis franske dÞrebranddÞre, almindelige glatte dÞre og en masse andre former for dÞre. Af yderdÞre finder blandt andet facadedÞre, terrassedÞre og skydedÞre. Blandt vores sortiment finder ud dÞre til udendÞres brug, blandt andet i form af vores udhusedÞre i hÞj kvalitet.

Garageporte

Garageporte er det sidste ben i vores forretning. Vi bryster os af at have Danmarks billigste garageport - Trendline garageporten fra ProDoor - det er en CE mÊrket kvalitetsport pÃ¥ trods af den lave pris. Vi sÊlger garageporte med forskellige overflader og i mange forskellige stÞrrelser.

Få gode råd og professionel vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte Bango, hvis du har brug for gode rÃ¥d. Du kan ogsÃ¥ finde vejledninger til valg af vinduer, dÞre og garageporte i vores artikelarkiv.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

461件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Rigtig Go behandling og information .

Rigtig Go behandling og information .
Kan kun vÊre meget tilfreds😄👍

2023幎11月2日

Hej Jens Andersen Boje,

Tusind tak for de varme ord og den flotte vurdering! Det er fantastisk at hÞre, at du er tilfreds med behandlingen og informationen, du har modtaget. Din tilfredshed er vores hÞjeste prioritet, og vi er altid her for at hjÊlpe med råd og vejledning.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Teamet hos Bango

Helt ny dÞr og stort glasvindue leveret

Helt ny dÞr og stort glasvindue leveret på 3 dage efter bestillingen. Jeg troede vinduet ville vÊre brugt, men det er helt nyt. Og jeg fik det for 1/5 af prisen hvis jeg havde kÞbt direkte fra vinduesgrossist !

2023幎10月27日

Hej Ballon Lasse,

Fantastisk at hÞre, at du er så tilfreds med din nye dÞr og vindue! Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder den bedste vÊrdi for pengene og en hurtig leveringstid. Det glÊder os at kunne overraske positivt med kvaliteten og prisen. Tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. God hjemmeside.
Kan anbefales

2023幎10月18日

Hej Bent
Tak for de pÊne ord og den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores hjemmeside og service. Tak for din anbefaling - vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden. Rigtig god dag!
Team Bango. 🌟🚪🌟

Super hurtig og sikker levering

Super hurtig og sikker levering
DÞrene var pakket omhyggeligt til transport.

2023幎10月14日

Hej Carl Erik Hansen,

Stort tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores levering og den omhu, vi lÊgger i at pakke vores produkter sikkert. At sikre, at vores kunder modtager vores varer i perfekt stand, er en topprioritet for os. Tak for at du valgte Bango, og for at dele din positive oplevelse.

Bango Teamet.

Hel og aldeles fantastisk service.

2023幎10月10日

Hej Morten Mark MÞller,

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Det er netop vores mål at levere den bedste service til vores kunder. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Mange taknemmelige hilsner,
Bango Teamet.

Super hurtig levering til den rigtige pris

Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og til den rigtige pris. What's not to like

2023幎10月5日

Hej JÞrn Kim Jensen,

Tusind tak for din positive feedback! Det glÊder os at hÞre, at du fandt vores hjemmeside overskuelig, og at leveringen levede op til dine forventninger. Vi arbejder konstant pÃ¥ at levere den bedste service til den rigtige pris. Tak fordi du valgte Bango, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. 😊

Bango Teamet

Fejl fra min side. I har styr på det, super.

Det må i sku undskylde, det var den forkerte butik jeg skrev om.

I gjorde det super, super betjening og hurtig levering.

2023幎10月6日

Hej Jonny Andersen,

Tak for din feedback. Vi beklager eventuelle ulemper. Det er vores standardprocedure at samle ordrer for samme kunde for at spare fragt. Vi kan dog ikke finde din ordre i vores system ud fra navnet du har givet her. Kunne du venligst kontakte os direkte med ordredetaljer, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og finde en lÞsning for dig?

Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback hjÊlper os med at forbedre.

God og nÞjagtig hjemmeside

God og nÞjagtig hjemmeside. God service på stedet og super service på levering af et meget stort vindue.
Tak for god behandling. Kan varmt anbefales

2023幎10月6日

Hej Frank,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og service, både på stedet og ved leveringen. At levere kvalitet i både produkter og service er altafgÞrende for os, og vi er stolte over at kunne leve op til dine forventninger. Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at tjene dig igen i fremtiden.

Uffe
Team Bango.dk 🌟

Bestilling af 3 dÞre inkl karmsÊt

Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig og super god levering og service.

2023幎9月18日

Hej Mette Degn,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er overvÊldede over at hÞre, at du fandt vores hjemmeside nem og overskuelig, og at du er tilfreds med vores levering og service. Det er netop vores mål at sÞrge for en smidig og behagelig kundeoplevelse fra start til slut. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med dine fremtidige projekter.

Med varme hilsner,
Uffe
Bango A/S teamet

Hurtig og rigtig god pris

Bestilte kl. 14 og fik leveret dagen efter kl. 11:45. Helt fantastisk. Den helt rigtige pris, det helt rigtige produkt, god vejledning på hjemmesiden så alt til opsÊtning mv. kom med. Rigtig god oplevelse.

2023幎9月13日

Hej Poul Strandmark,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de positive ord! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores service og fandt vejledningen pÃ¥ hjemmesiden nyttig. Det er netop det vi strÊber efter hos Bango A/S – hurtig levering, korrekt vejledning og kundetilfredshed. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Mange tak for din stÞtte!

Venlig hilsen,
Bango A/S teamet

Super hurtig levering og fine vare

Super hurtig levering og varen var lige som den skule vÊre

2023幎9月5日

Hej Lailah,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten af den vare, du har modtaget. Det er netop denne form for tilfredshed, vi strÊber efter for alle vores kunder.

Ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Fin hjÊlp vha kundeservice

Fin hjÊlp vha kundeservice, og hurtig levering.

2023幎9月1日

Bango からの回答

Vi er begejstrede for at hÞre, at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice og hurtig levering. Tak for at tage dig tid til at dele din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder meget for os!

Mange tak for din stÞtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Within 24 hours I got a new Door

Within 24 hours I got a new Door (Swedoor) from Bango. Ordering, payment + delivery just very good. Nicely wrapped in protective materials.

2023幎9月1日

Hej Morten,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med hele processen fra bestilling til levering. Vores mål er altid at levere produkter af hÞj kvalitet så hurtigt og effektivt som muligt, og det er skÞnt at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger.

Skulle du have brug for mere hjÊlp eller har andre projekter i fremtiden, er du altid velkommen til at tage fat i os.

2023幎8月23日

Hej Per,

Tak for de 5 stjerner og de positive ord om vores service! Det er skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder den bedste service mulig, og det er utroligt opmuntrende at hÞre, at vi har lykkes med det i dit tilfÊlde.

Vi ser frem til at kunne servicere dig igen i fremtiden.

Bango A/S

Flotte varer til en fornuftig pris og

Flotte varer til en fornuftig pris og en perfekt og hurtig levering. Det var virkelig nemt.
Johnny

2023幎8月18日

Hej Johnny,

Mange tak for din strÃ¥lende 5-stjernede anmeldelse! Det varmer at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de vores produkter og den hurtige levering🌞
Vi arbejder hårdt på at gÞre hele processen så nem og effektiv som mulig for vores kunder, og det er skÞnt at hÞre, at det lykkes.

Hvis der er noget mere, vi kan assistere med i fremtiden, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Uffe fra Bango

Hurtig ekspedition og Levering

Hurtig ekspedition og Levering. 😊😊 STOOOORT 5-tal fra mig.

2023幎8月21日

Hej Mikkel
Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse og det "STOOOORT 5-tal"! Vi er utroligt glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores hurtige ekspedition og levering.

Det er prÊcis den slags feedback, der motiverer os til at fortsÊtte med at gÞre vores bedste for vores kunder hver eneste dag.

Hvis der er noget mere, vi kan hjÊlpe med i fremtiden, skal du endelig ikke tÞve med at tage kontakt.

Uffe Karlsen

Da jeg ik er hÃ¥ndvÊrker chattede jeg

Da jeg ik er håndvÊrker chattede jeg med en supporter og han hjalp mig hele vejen med div mål til det dÞrhul jeg havde. DÞren kom nÊste dag. Hurtig effektivt og professionelt

2023幎7月26日

Hej Mitz,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en positiv oplevelse med vores supportteam, og at dÞren ankom til tiden.

At hjÊlpe dig med målinger og gÞre processen så problemfri som muligt er prÊcis, hvad vi strÊber efter. Det er altid dejligt at hÞre direkte fra vores kunder, at vi lykkes med det.

Mange tak for din tid og for at vÊlge Bango. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjÊlp eller har spÞrgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。