Jeg bestilte 2 Þreringe via hjemmesiden d. 16/9 og jeg kunne hente dem i en pakkeshop d. 18/9. Ãreringene kom i en gaveÊske der var pakket ind i gavepapir samt med et lille kort og en hilsen. Supe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Scarasa qualità all'attenzione di prodotti e soddisfazione utente. Bisogna semirae bene per raccogliere al meglio, soprattutto in tempi di crisi
Det er den hyggeligste butik, med det vel nok mest imÞdekommende og venlige personale. IsÊr ejerne er Sà sÞde og hjÊlpsomme, og uden tvivl afsindigt dygtige. Skulle have lavet Þrestikkere om, sam... ãã£ãšèŠã
Har lige hentet min ring som skulle laves mindre og âpudsesâ op, mit kÊreste eje da den bÃ¥de har tilhÞrt min mormor og min mor. WOW ð€©ðð» et flot arbejde Thomas har leveret, jeg fik bÃ¥de vÃ¥de Þjn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service og hurtig fragt
Super god service - jeg er så glad for mine Þreringe :)
Mine varmeste anbefalinger til Barbara Maria!
Vi valgte at besÞge Barbara Maria i vores sÞgen efter de perfekte vielsesringe for os - en beslutning vi er lykkelige for at vi tog. Jeg selv havde forelsket mig i et af Thomasâ egne designs, men min kommende mand var derimod mere usikker ift. valg af vielsesring. Vi bookede tid i forretningen og blev mÞdt af den bedste service, vi nogensinde har oplevet. AtmosfÊren og stemningen i forretningen er varm og indbydende, man fornemmer med det samme hvor professionelle, passionerede og dygtige til deres hÃ¥ndvÊrk, Maria og Thomas er og vi fÞlte os med det samme enormt velkomne og var sÃ¥ positivt overraskede over hvor varm og nÊrvÊrende en betjening vi fik. I mange andre forretninger kan man tit fÞle at det hele skal gÃ¥ hurtigt, sÃ¥ nÊste kunde kan komme til, men hos Barbara Maria fÞlte vi os fra fÞrste sekund taget kÊrligt i hÃ¥nden og fornemmede, at der var ro og tid til at trÊffe den rette beslutning mht. vores vielsesringe. Maria fik lynhurtigt sporet sig ind pÃ¥ min kommende mands prÊferencer og selvom han ikke selv kunne beskrive hvad han Þnskede, formÃ¥ede Maria at vejlede ham til at fÃ¥ fremstillet en ring, som er lige ham og som han nu virkelig glÊder sig til at bÊre, til trods for at han aldrig har gÃ¥et med ring. Vi havde desuden medbragt noget arveguld, som vi Þnskede kunne indgÃ¥ i handlen og dette fik vi tilmed en rigtig god pris pÃ¥, svarende til dagspriserne for guldet. Sidst men ikke mindst Þnskede vi desuden en mere personlig gravering med egen hÃ¥ndskrift i vores ringe, hvilket er endnu en fantastisk mulighed man har hos Barbara Maria. Thomas klarede graveringen samme dag som vi hentede ringene, imens vi spiste frokost pÃ¥ havnen. De fÊrdige ringe er fantastisk smukke og jeg var rÞrt til tÃ¥rer da vi fik dem.
Processen med at få fremstillet vielsesringe hos Barbara Maria har overgået alle vores forventninger og tilmed efterladt os med en romantisk og mindevÊrdig oplevelse i rygsÊkken. Vi vil uden tvivl anbefale Barbara Maria til alle vi kender. Af hjertet tak til Maria og Thomas!
En helt sublim service og dejligt med eget vÊrksted
Det er den hyggeligste butik, med det vel nok mest imÞdekommende og venlige personale. IsÊr ejerne er SÃ
sÞde og hjÊlpsomme, og uden tvivl afsindigt dygtige.
Skulle have lavet Þrestikkere om, samt Êndret stÞrrelse pÃ¥ en ring, og deres arbejde er SÃ
fint. De havde pudset mine smykker så fint op, at de funklede om kap med solen.
Mine varmeste anbefalinger.
En fantastisk god og kompetent service
En fantastisk god og kompetent service. Kunne ikke Þnske os det bedre.
Fantastisk & hurtig service!
Det er sjÊldent jeg efterlader anmeldelser herinde, men denne gang bliver jeg simpelthen nÞdt til det, for er virkelig imponeret! Bestilte et sÊt Þreringe mandag d. 6. og modtog dem dagen efter - endda fint pakket ind som en gave ð€© Tak for god og ekstremt hurtig service - bliv endelig ved med det!
Intet mindre end fantastisk flot arbejde
WOW ð€©ðð» et flot arbejde Thomas har leveret, jeg fik bÃ¥de vÃ¥de Þjne og kuldegysninger pÃ¥ begge ben da jeg gensÃ¥ ringen. Jeg er dybt taknemmelig over det virkelige flotte og helt igennem fantastiske arbejde der er udfÞrt. Mine varmeste anbefalinger bÃ¥de pÃ¥ opgaven og den gode service i butikken ðªð»â€ïž
Barbara Maria & Thomas kan varmt anbefales
Barbara Maria har vÊret en fantastisk oplevelse for os. Fra start til slut har de udvist en nÊrvÊrende og behagelig tilgang, som har gjort hele processen utrolig smidig og positiv. Deres service har overgået vores forventninger, og vi har fÞlt os velkomne og vÊrdsatte gennem hvert eneste skridt.
Vi har isÊr vÊret imponerede over deres opmÊrksomhed på detaljer og deres evne til at forstå vores behov og Þnsker. De har skabt en atmosfÊre, hvor vi har fÞlt os trygge og godt tilpas, og deres professionalisme kombineret med en varm og personlig service har gjort, at vi fÞler os mere end tilfredse. Vi står nu med de mest fantastiske vielsesringe.
Vi er enormt glade for den service, vi har modtaget fra Barbara Maria, og vi vil uden tvivl anbefale dem til alle, vi kender. De har formået at levere en oplevelse, der er både mindevÊrdig og tilfredsstillende, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem igen i fremtiden.
Reparation af Marguritte ring
Har fået repareret mit barnebarns marguritte ring fra Georg Jensen, fordi hun havde fået slået emaljen af. Det er så flot lavet, at man slet ikke kan se hvor skaden er repareret. Samtidig kostede det kun kr. 300,00 og det var inkl. opretning at ringen da den var klemt skÊvt. Andre smykkeforetninger ville ikke påtage sig opgaven og påstod det ikke kunne lade sig gÞre. Kundeservicen var helt i top og jeg vil varmt anbefale BarbaraMaria
De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger. Tak for rigtig god kundeservice, hvor der er tid og overskud til at trÊffe de rigtige valg - både fÞr og efter kÞbet. KÞbte min vielsesring fra Barbara Marias egen produktion, og den måtte tilrettes lidt. Det klarede Thomas med et smil på lÊben og på ganske kort tid. Tilmed kunne jeg handle lokalt - og med en bedre service end de stÞrre smykkebutikker.
God service, fåes ikke bedre.
Flot og overskuelig hjemmeside hvor jeg med det samme fandt de Þreringe mit barnebarn Þnsker sig..
Fik allerede pakken indenfor et dÞgn, og Þreringene var i gaveÊske, pakket ind i lÊkkert gavepapir og bånd selv om jeg ikke havde bedt om det. Det er da service der ikke fåes bedre. Tak.
Service langt over det forventelige
Fandt en lille fejl på deres hjemmeside, som blev rettet Þjeblikkeligt.
Fandt et unikt armbånd til min kÊreste og de var super behjÊlpelige med kort og indpakning.
Alt besvÊrliggjort af kommunikationen fra mellemÞsten, men dette blev også lÞst.
Pakken forsvandt ved Post Nord, men Maria brugte 50 minutter på at opspore den, så service langt over det forventelige.
Super god kundeservice ....
Super god kundeservice ..... Super guldsmed som laver utrolig flotte ting og bare kan deres kram :)
Min datter skulle have lavet en ring om og det virker bare som om de virkelig har styr på tingene her og kan lave mirakler :)
Super god og venlig service
Super god og venlig service. Mange smykker at vÊlge imellem. Man kan også få lave sine gamle smykker om til noget andet unikt.
Kan klart anbefales.
Fabelagtig service og betjening
Fabelagtig service og betjening. Fantastisk udvalg af unika smykker.
Scarasa qualità all'attenzione diâŠ
Helt fantastisk betjening
Helt fantastisk betjening. LÊkker butik og varer. Endnu engang har et af vores bÞrn fået huller i Þrerne hos Barbara Maria. Helt i ÞjenhÞjde med datteren, som var tryg hele vejen igennem.
Jeg lavende bestilling på 2 smykker
Jeg sendte bestilling på 2 smykker. DesvÊrre var det ene ikke på lager. Ejerne ringende med det samme og beklagede og var behjÊlpelig med at finde alternativer. Jeg nåede aldrig at gennemfÞrer handlen da jeg fandt varene på lager et andet sted. Men god stil af ejer at vende tilbage så hurtigt og hjÊlpsomt.
Har nu handlet hos vores lokaleâŠ
Har nu handlet hos vores lokale guldsmed flere gange. Både kÞb af smykker, service af ur samt kÞb af remme til ure. Hyggelig butik, altid god og venlig service. Jeg er vistnok blevet fan :)
Service ud over det det sÊdvanlige
Jeg havde fået en vare i gave, der desvÊrre ret hurtigt gik i stykker. Dem jeg havde fået den af, kunne ikke finde kvitteringen, men barbaramaria var meget hjÊlpsom, fandt frem til hvornår varen var kÞbt og hjalp med at få lÞst problemet.
Tak for god service.
Helt fantastisk service
KÞbte smykker fÞr jul og fik en meget personlig og fin service. Virkelig en god oplevelse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ