レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte 2 Þreringe via hjemmesiden d. 16/9 og jeg kunne hente dem i en pakkeshop d. 18/9. Øreringene kom i en gaveÊske der var pakket ind i gavepapir samt med et lille kort og en hilsen. Supe... もっず芋る

Scarasa qualità all'attenzione di prodotti e soddisfazione utente. Bisogna semirae bene per raccogliere al meglio, soprattutto in tempi di crisi

Det er den hyggeligste butik, med det vel nok mest imÞdekommende og venlige personale. IsÊr ejerne er SÅ sÞde og hjÊlpsomme, og uden tvivl afsindigt dygtige. Skulle have lavet Þrestikkere om, sam... もっず芋る

Har lige hentet min ring som skulle laves mindre og “pudses” op, mit kÊreste eje da den bÃ¥de har tilhÞrt min mormor og min mor. WOW 🀩👍🏻 et flot arbejde Thomas har leveret, jeg fik bÃ¥de vÃ¥de Þjn... もっず芋る

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

God service og hurtig fragt

Super god service - jeg er så glad for mine Þreringe :)

2025幎9月18日
自発的なレビュヌ

Mine varmeste anbefalinger til Barbara Maria!

Vi valgte at besÞge Barbara Maria i vores sÞgen efter de perfekte vielsesringe for os - en beslutning vi er lykkelige for at vi tog. Jeg selv havde forelsket mig i et af Thomas’ egne designs, men min kommende mand var derimod mere usikker ift. valg af vielsesring. Vi bookede tid i forretningen og blev mÞdt af den bedste service, vi nogensinde har oplevet. AtmosfÊren og stemningen i forretningen er varm og indbydende, man fornemmer med det samme hvor professionelle, passionerede og dygtige til deres hÃ¥ndvÊrk, Maria og Thomas er og vi fÞlte os med det samme enormt velkomne og var sÃ¥ positivt overraskede over hvor varm og nÊrvÊrende en betjening vi fik. I mange andre forretninger kan man tit fÞle at det hele skal gÃ¥ hurtigt, sÃ¥ nÊste kunde kan komme til, men hos Barbara Maria fÞlte vi os fra fÞrste sekund taget kÊrligt i hÃ¥nden og fornemmede, at der var ro og tid til at trÊffe den rette beslutning mht. vores vielsesringe. Maria fik lynhurtigt sporet sig ind pÃ¥ min kommende mands prÊferencer og selvom han ikke selv kunne beskrive hvad han Þnskede, formÃ¥ede Maria at vejlede ham til at fÃ¥ fremstillet en ring, som er lige ham og som han nu virkelig glÊder sig til at bÊre, til trods for at han aldrig har gÃ¥et med ring. Vi havde desuden medbragt noget arveguld, som vi Þnskede kunne indgÃ¥ i handlen og dette fik vi tilmed en rigtig god pris pÃ¥, svarende til dagspriserne for guldet. Sidst men ikke mindst Þnskede vi desuden en mere personlig gravering med egen hÃ¥ndskrift i vores ringe, hvilket er endnu en fantastisk mulighed man har hos Barbara Maria. Thomas klarede graveringen samme dag som vi hentede ringene, imens vi spiste frokost pÃ¥ havnen. De fÊrdige ringe er fantastisk smukke og jeg var rÞrt til tÃ¥rer da vi fik dem.
Processen med at få fremstillet vielsesringe hos Barbara Maria har overgået alle vores forventninger og tilmed efterladt os med en romantisk og mindevÊrdig oplevelse i rygsÊkken. Vi vil uden tvivl anbefale Barbara Maria til alle vi kender. Af hjertet tak til Maria og Thomas!

2025幎6月7日
自発的なレビュヌ

En helt sublim service og dejligt med eget vÊrksted

Skulle have lavet Þrestikkere om, samt Êndret stÞrrelse pÃ¥ en ring, og deres arbejde er SÅ fint. De havde pudset mine smykker sÃ¥ fint op, at de funklede om kap med solen.

Mine varmeste anbefalinger.

2025幎3月11日
自発的なレビュヌ

Fantastisk & hurtig service!

Det er sjÊldent jeg efterlader anmeldelser herinde, men denne gang bliver jeg simpelthen nÞdt til det, for er virkelig imponeret! Bestilte et sÊt Þreringe mandag d. 6. og modtog dem dagen efter - endda fint pakket ind som en gave 🀩 Tak for god og ekstremt hurtig service - bliv endelig ved med det!

2025幎1月5日
自発的なレビュヌ

Intet mindre end fantastisk flot arbejde

WOW 🀩👍🏻 et flot arbejde Thomas har leveret, jeg fik bÃ¥de vÃ¥de Þjne og kuldegysninger pÃ¥ begge ben da jeg gensÃ¥ ringen. Jeg er dybt taknemmelig over det virkelige flotte og helt igennem fantastiske arbejde der er udfÞrt. Mine varmeste anbefalinger bÃ¥de pÃ¥ opgaven og den gode service i butikken 💪🏻❀

2024幎9月21日

Barbara Maria & Thomas kan varmt anbefales

Barbara Maria har vÊret en fantastisk oplevelse for os. Fra start til slut har de udvist en nÊrvÊrende og behagelig tilgang, som har gjort hele processen utrolig smidig og positiv. Deres service har overgået vores forventninger, og vi har fÞlt os velkomne og vÊrdsatte gennem hvert eneste skridt.

Vi har isÊr vÊret imponerede over deres opmÊrksomhed på detaljer og deres evne til at forstå vores behov og Þnsker. De har skabt en atmosfÊre, hvor vi har fÞlt os trygge og godt tilpas, og deres professionalisme kombineret med en varm og personlig service har gjort, at vi fÞler os mere end tilfredse. Vi står nu med de mest fantastiske vielsesringe.

Vi er enormt glade for den service, vi har modtaget fra Barbara Maria, og vi vil uden tvivl anbefale dem til alle, vi kender. De har formået at levere en oplevelse, der er både mindevÊrdig og tilfredsstillende, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem igen i fremtiden.

2024幎5月25日

Reparation af Marguritte ring

Har fået repareret mit barnebarns marguritte ring fra Georg Jensen, fordi hun havde fået slået emaljen af. Det er så flot lavet, at man slet ikke kan se hvor skaden er repareret. Samtidig kostede det kun kr. 300,00 og det var inkl. opretning at ringen da den var klemt skÊvt. Andre smykkeforetninger ville ikke påtage sig opgaven og påstod det ikke kunne lade sig gÞre. Kundeservicen var helt i top og jeg vil varmt anbefale BarbaraMaria

2023幎10月4日

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger. Tak for rigtig god kundeservice, hvor der er tid og overskud til at trÊffe de rigtige valg - både fÞr og efter kÞbet. KÞbte min vielsesring fra Barbara Marias egen produktion, og den måtte tilrettes lidt. Det klarede Thomas med et smil på lÊben og på ganske kort tid. Tilmed kunne jeg handle lokalt - og med en bedre service end de stÞrre smykkebutikker.

2023幎7月21日
自発的なレビュヌ

God service, fåes ikke bedre.

Flot og overskuelig hjemmeside hvor jeg med det samme fandt de Þreringe mit barnebarn Þnsker sig..
Fik allerede pakken indenfor et dÞgn, og Þreringene var i gaveÊske, pakket ind i lÊkkert gavepapir og bånd selv om jeg ikke havde bedt om det. Det er da service der ikke fåes bedre. Tak.

2023幎3月29日
自発的なレビュヌ

Service langt over det forventelige

Fandt en lille fejl på deres hjemmeside, som blev rettet Þjeblikkeligt.
Fandt et unikt armbånd til min kÊreste og de var super behjÊlpelige med kort og indpakning.
Alt besvÊrliggjort af kommunikationen fra mellemÞsten, men dette blev også lÞst.
Pakken forsvandt ved Post Nord, men Maria brugte 50 minutter på at opspore den, så service langt over det forventelige.

2022幎6月28日

Helt fantastisk betjening

Helt fantastisk betjening. LÊkker butik og varer. Endnu engang har et af vores bÞrn fået huller i Þrerne hos Barbara Maria. Helt i ÞjenhÞjde med datteren, som var tryg hele vejen igennem.

2019幎12月21日

Jeg lavende bestilling på 2 smykker

Jeg sendte bestilling på 2 smykker. DesvÊrre var det ene ikke på lager. Ejerne ringende med det samme og beklagede og var behjÊlpelig med at finde alternativer. Jeg nåede aldrig at gennemfÞrer handlen da jeg fandt varene på lager et andet sted. Men god stil af ejer at vende tilbage så hurtigt og hjÊlpsomt.

2018幎11月2日
自発的なレビュヌ

Service ud over det det sÊdvanlige

Jeg havde fået en vare i gave, der desvÊrre ret hurtigt gik i stykker. Dem jeg havde fået den af, kunne ikke finde kvitteringen, men barbaramaria var meget hjÊlpsom, fandt frem til hvornår varen var kÞbt og hjalp med at få lÞst problemet.

Tak for god service.

2018幎2月13日