レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Forsinket anmeldelse vedrÞrende kÞb i december. Jeg bestilte et armbÃ¥nd til julegave, men pakken blev desvÊrre vÊk under forsendelsen. Khani tilbÞd uden tÞven en lÞsning og sendte hurtigt et nyt armbÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

At modtage en eller flere af disse vandfaste utrolig smukke smykker glÊder enhver kvinde ❀ oveni i glÊden,vil du mÊrke goden og varmen i sjÊlen Ved at lÊse betydning, historien til disse smykker... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastiske smukke smykker til en herlig pris! Smykkerne var allerede klare til afhentning efter en dag, og ejerne var meget venlige og sÞde. Det er sÃ¥ skÞnt at endelig finde nogle smykker, der er van... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super flotte smykker - har gÃ¥et med dem uafbrudt i et par mÃ¥neder nu, og de er stadig lige sÃ¥ flotte pÃ¥ trods af klorvand, saltvand, bad, sved mm. Normalt mister guldbelagte smykker farven lynhurtig... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 宝食デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

KHANI Smykker tilbyder udelukkende prisvenlige, vandfaste og allergivenlige PVD-belagte smykker fremstillet af 316L kirurgisk stÃ¥l. Vi har slidstÊrke smykker i bÃ¥de guld og sÞlv, og du finder dem til Danmarks bedste priser pÃ¥ KHANI.dk! 🌟

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

60件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

God service trods mindre fejl

Forsinket anmeldelse vedrÞrende kÞb i december. Jeg bestilte et armbånd til julegave, men pakken blev desvÊrre vÊk under forsendelsen. Khani tilbÞd uden tÞven en lÞsning og sendte hurtigt et nyt armbånd afsted. Alt i alt endte det med at blive en god oplevelse, trods forsinkelse. Tak for god service. :-)

2025幎12月24日

Hej Vivi,

Tusinde tak for din anmeldelse og de pÊne ord om vores kundeservice! 🩵

Det er altid utrolig Êrgerligt, nÃ¥r et fragtfirma mister en pakke – isÊr i december, hvor tiden er knap! Selvom forsinkelsen var uden for vores hÊnder, er det allervigtigste for os, at vi fÃ¥r lÞst problemet lynhurtigt for dig.

Vi er super glade for, at du endte med at have en god oplevelse hos os! 🙏

Christian | KHANI Smykker

Flotte smykker og super kundeservice

Super flotte smykker, som jeg er virkelig glade for - og så er kundeservicen bare i top! Jeg var sent ude ift en kandidatgave, hvor der blev gjort meget for at jeg fik smykkerne i tide🙏🏻

2025幎12月6日

Hej Lena,

Tusinde tak for de flotte ord! 🩵 De er meget vÊrdsat! 🙏

Vi håber du er kommet godt ind i det nye år! 🎊

Nemt plus gave

Jeg er vild med, at jeg fik et par gratis Þreringe med i min ordre, som jeg oven i kÞbet synes var fine.

2025幎12月2日

Hej Jea,

Tusinde tak for anmeldelsen! Den er vi virkelig glade for at lÊse! 🙏🩵

Vi håber du er kommet godt ind i det nye år! 🎊

Fantastiske smykker

Helt Êrligt nogle fantastiske smykker. De har holdt i snart et Ã¥r, og der absolut ingen mÊrker efter slid eller misfarvninger - de her smykker holder til alt!😍

2024幎10月20日

Hej Johanna,

Tusinde tak for de rosende ord og den meget flotte anmeldelse! Den er vi virkelig beÊrede over at lÊse! 🙏🩵

Vi hÃ¥ber du nyder resten af sommeren! ☀

Varme sommerhilsner,

Extremely helpful

When delivery company messed up their parcels and I received the wrong order they delivered the new order in a day and personally to my door. Super flexible and kind and the pieces are good quality and pretty.

2025幎6月2日

Hi Emmi,

Thank you very much for the kind and honest review! We are very pleased to hear that you appreciate our efforts, despite the troublesome delivery.

We hope you have a fantastic summer! ☀🩵

Warm wishes,
Christian | KHANI Smykker

Rigtig god service og fine smykker.

Rigtig god service og fine smykker.

2025幎6月10日

Hej Philippa,

Tusinde tak for anmeldelsen, og de tilhÞrende sÞde ord.

Rigtig god weekend! 🩵

Christian | KHANI Smykker

Super fine varer og flot indpakning.

2025幎3月17日

Hej Karina 👋

Tusinde tak for din anmeldelse - vi er glade for at du sÊtter pris pÃ¥ indpakningen og vores smykker! 🙏

Rigtig god weekend!

Christian | KHANI Smykker

Alt og har kun haft gode oplevelser

Alt og har kun haft gode oplevelser hver gang jeg har kÞbt herinde

2024幎12月13日

Hej Nadia 👋

Tusinde tak for din anmeldelse - det betyder meget at du har haft gode oplevelser! 🙏

Rigtig god sÞndag!

Rigtig god service

Rigtig god service. Fine smykker til god pris

2025幎1月10日

Hej Pernille 👋

Tusinde tak for din anmeldelse, og de meget sÞde ord! 🙏🩵

Vi Þnsker dig en rigtig god dag!

Altid tilfreds

Altid tilfreds - bÃ¥de med produkter og kundeservice sÃ¥ derfor har jeg gennem flere Ã¥r kÞbt smykker hos netop Khani, bÃ¥de til mig selv og som gaver🙏

2024幎11月27日

Hej Christina 👋

Tusinde tak for din anmeldelse - det betyder meget at du vÊrdsÊtter bÃ¥de kundeservice og produkter! 🙏

Rigtig god jul! 🎄

Helt perfekt

Bestilte en halskÊde og to armbånd til min datter på Black friday og allerede to dage efter stod det foran min dÞr. Super god kvalitet og hurtig levering:)

Fem stjerner herfra!

2024幎11月29日

Hej 👋

Tusinde tak for anmeldelsen og de varme ord - det betyder meget 🙏

Rigtig god jul! 🎄

Skuffende kvalitet

Fin hjemmeside med stort udvalg af smykker, der tager sig pÊnt ud på hjemmesiden.
Varerne bliver sendt i en flad kuvert, hvor smykkerne er pakket ind i små folie poser. Ikke så indbydende, men det var hvad det var. Det er jo en smagssag, hvad man mener om det.
Kvaliteten af smykkerne var skuffende.
Creolernes lukkemekanisme var trÊge og svÊre at lukke. Virkede skÊve.
På kÊdeÞreringene var der skarpe kratere hvor stift skulle fÞres ind i Þret.
PerleÞreringene var meget uens i udfÞrelse, så de så meget uens ud når man havde dem på som sÊt.
Jeg var i dialog med Khani, i forhold til returnering. Jeg måtte sende retur på egen regning. Hvilket var skuffende når varerne var fejlbehÊftede.
Returnering og refundering forlÞb uden problemer.

TilfÞjelse til anmeldelse (d 5-12-2024):
Har efterfÞlgende fået en undskyldning fra Khani, med anerkendelse af at der var fejl på smykkerne og returfragt er blevet refunderet. Tak for det.

2024幎11月19日

Hej Anne,

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på vores Trustpilot-profil. Vi sÊtter stor pris på din feedback, selvom vi desvÊrre ikke er enige i alle de punkter, du nÊvner. Vi vil dog gerne tage fat på de specifikke ting, du har fremhÊvet:

1) Indpakning & transport:

Vi pakker altid vores smykker med stor omtanke både for miljÞet og for at sikre, at de er godt beskyttet under transporten. Den flade indpakning er valgt for at minimere miljÞaftrykket pr. pakke og samtidig give den bedst mulige beskyttelse. Vi undgår overflÞdige materialer som papkasser og fyld, der skaber unÞdvendigt affald.

Smykkerne bliver altid leveret i vores genanvendelige poser, som også beskytter dem og gÞr det nemt for dig at opbevare og transportere smykkerne fremover. De små "folie" poser der også medfÞlger, sikrer at smykkerne ikke bliver ridset eller vikler sig sammen undervejs.

2) Udfordringer med produkterne:

Med hensyn til lukkemekanismen beklager vi, at den oplevedes lidt stiv. Dette er dog noget, der med tiden vil blive smidigere, og vi havde naturligvis gerne hjulpet med dette, hvis du ikke havde valgt at returnere varen.

Vi har ogsÃ¥ undersÞgt kÊdeÞreringene nÞje og kan desvÊrre ikke genkende de “kratere,” du beskriver. Det samme gÊlder perleÞreringene – vi udvÊlger alle perler med stor omhu for at sikre, at de matcher hinanden sÃ¥ godt som muligt. Ferskvandsperler er dog et naturprodukt, og derfor vil der altid vÊre smÃ¥ forskelle, som gÞr dem unikke. Vi respekterer naturligvis, at du havde en anden opfattelse.

3) Returnering:

Vi dÊkkede fragten pÃ¥ din oprindelige ordre og sendte dig ogsÃ¥ et gratis smykke, som vi hÃ¥ber, du har glÊde af. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er forpligtede til at betale returfragten, nÃ¥r et kÞb fortrydes – dette fremgÃ¥r ogsÃ¥ af vores refusionspolitik.

Vi har dags dato refunderet dig det fulde belÞb for returfragten du har betalt.

Tak igen for din tid og feedback – vi vÊrdsÊtter det virkelig. Vi er selvfÞlgelig kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, men vi tager dine kommentarer til os og arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre os! 🙏

De bedste hilsner,
Christian | KHANI Smykker

Det er rigtig fine smykker af god kvalitet.
Hurtig forsendelse og hurtig reaktion når man skriver til dem.
Kan absolut anbefale at handle hos Khani smykker

2024幎11月26日

Hej Rie,

Tusinde tak for din anmeldelse - Den er vi enormt taknemmelig for! 🙏🩵

Held og lykke med fÞdselsdagen, og rigtig glÊdelig jul til dig og resten af familien! 🎄

Christian | KHANI Smykker

Har haft kÞbt nogle smykker

Har haft kÞbt nogle smykker, og de er i hvertfald ikke vandfaste, de er blevet grå/sÞlv ved låsen, skal have skrevet til dem ang det.
Det er ikke så fedt..

SÞd service, blev kontaktet og de undskyldte og gav mig pengene retur 🙏🏌🙏🏌

2024幎9月12日

Hej Nanna,

FÞrst og fremmest vil vi gerne undskylde mange gange for den uheldige oplevelse, du har haft med vores produkt. Vi har aldrig tidligere oplevet problemer med Þreringene fra din ordre, og vi vil derfor meget gerne blive klogere på omfanget af den slitage, du beskriver.

Vi tager din feedback meget alvorligt og har derfor straks sendt dig en mail. Det er vigtigt for os, at alle vores produkter lever op til de standarder, vi sÊtter – bÃ¥de hvad angÃ¥r kvalitet og holdbarhed. At forgyldningen allerede viser tegn pÃ¥ slid, er bestemt ikke acceptabelt.

Vi forstår, at selv små fejl som denne kan vÊre både frustrerende og skuffende, isÊr når man forventer et produkt af hÞj kvalitet.

Vores mål er altid at levere produkter, som vores kunder kan vÊre fuldt ud tilfredse med, og vi er virkelig Êrgerlige over, at vi ikke har levet op til dine forventninger i dette tilfÊlde.

Vi håber virkelig, at du vil give os muligheden for at rette op på fejlen.

Endnu en gang vil vi gerne undskylde for ulejligheden! Vi håber, at vi kan finde en lÞsning, der efterlader dig med en positiv oplevelse.

Christian | KHANI Smykker

Smukke produkter og god kundeservice

Jeg har modtaget de smukkeste Þreringe. Dog var der sket en ombytning ved den ene Þrering, som Khani lynhurtigt sendte en ny af. Rigtig gode produkter og god kundeservice.

2024幎6月26日

Hej Line,

Tusinde tak for din anmeldelse - Vi vil gerne beklage endnu en gang for ombytningen!

Det glÊder os at hÞre at alt spiller igen. Rigtig god weekend! 🙏🩵

Christian | KHANI Smykker

KÞbt nu er par gange smykker fra Khani

KÞbt nu er par gange smykker fra Khani og de er sem som holder og er altid pÊn.

2024幎7月9日

Hej Ester,

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse og de meget sÞde ord! 🩵

Vi hÃ¥ber at du fÃ¥r en fantastisk sommer! ☀

Helt igenmen fantastisk

Helt igenmen fantastisk, både deres smykker men også kunde service, jeg havde fået et smykke i gave, og kunne ikke pas det jeg skrev til dem og de hjalp mig så jeg kunne få det byttet også selvom jeg var meget sent ude (en hel måned efter jeg fik det)

Klart anbefales!

2024幎7月23日

Hej Astrid,

Tusinde tak for din anmeldelse og de meget sÞde ord! 🩵 Vi er glade for at kunne hjÊlpe. 🙏

Vi hÃ¥ber, at den nye stÞrrelse passer bedre, og at du har, og fortsat fÃ¥r, en fantastisk sommer! ☀

Allergisk reaktion

Fine og holdbare smykker! Jeg har dog fÃ¥et en allergisk reaktion (muligvis nikkelallergi) med klÞe og smÃ¥ blÊre pÃ¥ halsen efter at have gÃ¥et med to halskÊder herfra pÃ¥ trods af, at der reklameres med, at smykkerne er allergivenlige. Øv!

2024幎7月9日

KÊre Julie,

Vi har omgående sendt dig en mail for at undersÞge sagen nÊrmere!

Vi tager dine bekymringer omkring vores produkter meget alvorligt og tilbyder dig naturligvis en fuld refundering. Vi dÊkker også returforsendelsen, så vi kan foretage en grundig undersÞgelse af de specifikke smykker.

Vi stiller strenge krav til vores leverandÞrer, som kun producerer smykker i rustfrit stål med et nikkelindhold, der overholder de strenge danske grÊnsevÊrdier. Vi udfÞrer også regelmÊssige tests for at sikre, at nikkelindholdet i vores smykker forbliver på et sikkert niveau.

Dette er fÞrste gang (ud af mange tusinde solgte smykker), vi har modtaget en sådan henvendelse, og vi undrer os over, om reaktionen kan skyldes en anden faktor.

Vi beklager oprigtigt den ulejlighed, dette har forårsaget, og håber, du vil acceptere vores dybfÞlte undskyldning.

Vi ser frem til at hÞre fra dig og vil gÞre alt, hvad der står i vores magt, for at lÞse sagen til fulde!

Meget tilfreds :)

Jeg bestilte et par Þreringe og vi aftale et tidspunkt jeg kunne hente dem på. Men de havde desvÊrre glemt vores aftale, de undskyldte mange gange og det kan jo ske, de ville så betale for fragten. Da jeg så hentede min pakke, havde de lagt et par ekstra Þreringe i til mig, jeg blev så overrasket og glad! Det synes jeg er rigtig god service og viser de tÊnker på deres kunder. Jeg har anbefalet dem til flere veninder. Ikke nok med god service, så er smykkerne virkelig flotte, jeg går med dem dagligt.

2024幎6月28日

Hej Louise,

Tusinde tak for de sÞde ord! 🩵 Vi er enormt begejstrede for at du gÃ¥r med vores smykker til hverdag, og har anbefalet os til flere! 🙏

Tusinde tak for det, og for anmeldelsen - vi hÃ¥ber du har haft en forelÞbigt god weekend, og fÃ¥r en rigtig skÞn sommer! ☀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。