Basicebikes レビュー 368

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Betaalbaar, rijdt goed. Track in trace is makkelijk te activeren. Veel keuzen via online welke wil je het hebben. Vriendelijk medewerker. We kunnen niet keuzen maken via online welke dag wil... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Foi a melhor escolha que fiz em comprar minha nova bicicleta nessa empresa.Amei o atendimento,e a entrega foi rápida! Het was de beste keuze die ik heb gemaakt om mijn nieuwe fiets bij dit bedrijf... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Je koopt een fatbike waarvoor je als extra betaald voor het in elkaar zetten ,alleen doen ze dat dan half zodat je de rest zoals spiegel ,voetsteunen , reflecters en voorrekje nog zelf moet doen. St... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik had een probleem met het maken van een afspraak, en heb hierover een klacht ingediend. Ik ben daarna gebeld en ben netjes te woord gestaan. Basic Ebikes heeft ervoor gezorgd dat alles weer werkt e... もっと見る

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Slechte service en veel praatjes

Gister is de fatbike geleverd die we op 4 aug hadden besteld. Hadden er eerst 2 besteld maar eentje laten annuleren. Toen zichtbaar op de rekening dat van beide fatbike het geld was terug gestort. Weer erachteraan gegaan waarna we eentje opnieuw moesten bestellen.
Op 10-10 bericht dat die fiets op 12-10 zou worden bezorgd met het brede begrip van na 13u. Tegen 15.30u kwam die eindelijk. Telefoonhouder niet erbij en zou nageleverd worden en bij het uitpakken blijkt er geen accu in de fatbike te zitten. Bezorger geeft aan deze wordt Di bezorgd en de medewerkers geven weer aan wordt Di of wo bezorgd.
Waardeloos. Ze zouden na alles een spoedkoerier erop moeten zetten.
Alles draait alleen om geld krijgen.
Smoesjes al weken schudden ze met gemak uit de mouw.

Gr Remmerde

2025年10月13日

Beste Tamara,

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat we inmiddels telefonisch contact hebben gehad en samen tot een passende oplossing zijn gekomen. We hopen dat alles naar wens is opgelost en dat u onze inzet waardeert.

Team BasicFatbikes

Goede sevice

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, prettige klantenservice.
Goede keuze als je een fatbike zoekt zonder al te veel gedoe. Over het algemeen zorgt BasicFatBikes voor een prima ervaring.

2025年10月4日

Top service en persoonlijk

Hey. Wou zeggen dat ik super ben geholpen was daar langs gereden. Terwijl ik daar voor bij andere bedrijf was langs gegaan waar ik slecht ben geholpen met die vragen die ik had en ze na me keken zo van ja ja schiet koop nou maar en weg en op na de volgende klant.. Dus daar weg gaan en kwam zo hier terecht waar en jongen man tegen kwam en hij me alles en netjes heeft uit gelegd over de fatbike . En heb daar gelijk besloten om hem te kopen en hij zij doe het gewoon in 3 keer betalen wat ook best fijn was . En had gevraagd of ze um a u b voor dochter de verjaardag zouden willen brengen en dag hebben ze ook gedaan super super werd netjes voor de deur gebracht met alles erbij slot gereedschap en vriendelijke bezorger . Kortom top en hij zij mocht er wat zijn bel ons.. Dan komt goed. Dussss top services 👍💪

2025年9月30日
5つ星のうち4の評価

Fatbike 👍

Helaas wat langer geduurd als de verwachte 24 uur maar ik zaterdag besteld dus hadden gehoopt op levering zondag / maandag maar begrijpelijk dat dit later werd daarna goede communicatie over de levering dus wat later geleverd maar super blij

2025年9月24日

Basicebikes からの回答

Dank voor uw eerlijke en positieve review! Het kan zo zijn wegens omstandigheden door drukte dat we de 24uur reden niet redden, maar fijn dat de communicatie duidelijk was en dat u uiteindelijk blij bent met uw fiets. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Beste aankoop

Legt heel snel contact met je op hun bellen jou terug snelle reactie goeie kwaliteit

2025年9月12日

Basicebikes からの回答

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze snelle reacties en de kwaliteit waardeert. We staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

5つ星のうち5の評価

Wat ben ik blij dat ik bij Basic…

Wat ben ik blij dat ik bij Basic fatbikes mijn bestelling hebt geplaatst. Ik ben vanaf het begin met alle zorg en aandacht geholpen en geadviseerd. Super service en behulpzame medewerkers!! Ik raad iedereen aan om bij hun te bestellen!!! Keep up to good work!!!

2025年9月1日

Basicebikes からの回答

Hartelijk dank voor je enthousiaste review en je vertrouwen in BasicFatbikes. Wat mooi om te lezen dat je onze service en begeleiding zo hebt ervaren. Wij geven graag iedere klant de aandacht die hij of zij verdient. Heel veel plezier met je bestelling en bedankt voor je warme aanbeveling!

5つ星のうち5の評価

Het was 1 groot feest na het wachten…

Het was 1 groot feest na het wachten het rijd heel fijn en soepel 😊

2025年9月23日

Basicebikes からの回答

Wat geweldig om te horen dat het wachten het helemaal waard was en dat je zo geniet van het rijden! 😊 We wensen je heel veel fijne en veilige kilometers toe.

5つ星のうち2の評価

ik ben niet tevreden met de levering en…

ik ben niet tevreden met de levering en de service

2025年9月16日

Basicebikes からの回答

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de levering en service. U kunt contact met ons opnemen via service@basicfatbikes.nl zodat we dit samen kunnen oplossen.

5つ星のうち5の評価

Het was goed en het team was aardig en…

Het was goed en het team was aardig en hulpzaam
En ik heb een aanbieding want de kleur die ik wilde het was niet 👌👍

2025年9月15日

Basicebikes からの回答

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat ons team u goed heeft geholpen. Jammer dat de gewenste kleur er niet was, maar gelukkig heeft u wel een mooie aanbieding kunnen krijgen.

5つ星のうち4の評価

Goed midag heb me bestelling snel…

Goed midag heb me bestelling snel ontvangen was goed geholpen ben tevreden gr hussen

2025年9月3日

Basicebikes からの回答

Bedankt voor je mooie review Hussen! Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat alles naar wens is verlopen. We helpen je in de toekomst graag weer verder.

Super sprzedawca

Super sprzedawca . Zamówiony rower został dostarczony już następnego dnia po zamówieniu . Kontakt ze sprzedawcą jest bardzo szybki . W kilka minut otrzymałem potwierdzenie zamówienia i ekspresowa wysyłka . Polecam w 100 % . Dziękuję Basicfatbikes .

2025年9月18日

A very professional company

A very professional company. Contact with the store was quick and efficient. My bike arrived the next day. I recommend it.

2025年9月2日

Basicebikes からの回答

Thank you for your kind words! We’re glad to hear the bike arrived so quickly and that you’re happy with our service. Enjoy your rides!

Kind regards,

Binnen 2 dagen kwam de Fatbike

Binnen 2 dagen kwam de Fatbike. Snelle service.

2025年9月1日

Basicebikes からの回答

wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fatbike en staan altijd klaar mocht u nog vragen hebben.

Houd aan zijn afspraak

Ik heb op zondag mijn fatbike besteld. En ik ging er vanuit dat mijn fatbike woensdag geleverd werd omdat zondag geen werk dag. Maandag werd ik netjes gebeld. Dat ik dinsdags mijn fatbike werd geleverd. En dinsdag kreeg ik netjes een track en trace.

2025年9月2日

Basicebikes からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de communicatie en snelle levering. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fatbike!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。