Brukar normalt sett inte köpa dyra saker utan att klÀmma och kÀnna först men nÀr Fredrik kom med förslag pÃ¥ en Flipper kÀndes det helt sÀkert frÃ¥n start. Den otroligt snabba Ã¥terkopplingen pÃ¥ alla tu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabbt, enkelt och proffsigt.
Köpte en Askeladden C80 av BÃ¥tgiganten och Fredrik. Mycket seriös och bra genomförd affÀr! AffÀren gjordes upp pÃ¥ distans utan att vi trÀffades. Leverans fixade BÃ¥tgiganten dÃ¥ bÃ¥ten kom frÃ¥n Danmark.... ãã£ãšèŠã
Köpt bÃ¥t av Fredrik pÃ¥ distans med en enkel och smidig process dÀr vÃ¥r nuvarande bÃ¥t gick i inbyte. Fredrik var snabb pÃ¥ att svara och lyhörd frÃ¥n första kontakt. Processen med distansköp kÀndes tryg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Varmt vÀlkommen till Båtgiganten, vi Àr ett gÀng glada båtmÀnniskor med många års erfarenhet från försÀljning av både nya och begagnade båtar. Vi Àr en nytÀnkande och modern båtmÀklare som har visionen att göra båtköpet till ett så enkelt och tryggt köp som möjligt. SÀljbrygga och kontor vid Skanstull i Stockholm.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Smidigt att sÀlja sin båt till Båtgiganten
Min båt hade varit till försÀljning hÀr i Finland i några veckor utan att vÀcka större intresse. Men sedan hörde Båtgiganten av sig och nÀr vi kom överens om priset så gick köpprocessen otroligt smidigt. BetjÀningen och sÀrskilt kommunikationen var enastående genom hela processen, Ànda tills jag överlÀmnade båten för transport. Det hÀr professionella teamet rekommenderas varmt.
I have used BÃ¥tGiganten to transport myâŠ
I have used BÃ¥tGiganten to transport my boat down to MalmÞ. The expirence was competent, quick and service friendly. They get of course 5 stars from með
utmÀrkt service och hjÀlp genom helaâŠ
utmÀrkt service och hjÀlp genom hela affÀren, jÀttefin Yamarin 60 DC fick vi levererad till vår båtklubb.
Kan starkt rekommenderas.
HjÀlpsamma och bra bemötande.
Allt fungerade bra. HjÀlpsamma.
BÀttre service får man leta efter
BÀttre service fÃ¥r man leta efter. Köpte en bÃ¥t digitalt. Levererades frÃ¥n Finland. Snabb, tydlig, enkel, personlig kommunikation frÃ¥n början till slut, vÀldigt imponerande service. Stort tack till er och en vÀnlig far pÃ¥ bryggan som hjÀlpte till. Vi ses i sommar!âïž
Min bÃ¥taffÀr kÀndes trygg frÃ¥n förstaâŠ
Min båtaffÀr kÀndes trygg från första början, och båten jag köpte uppfyllde mina förvÀntningar. SÀljare Leo har från första stund agerat vÀldigt proffsigt och förtroendeingivande. Han kÀndes sÀker och trygg under hela affÀren, och var noga med att jag skulle bli en nöjd kund.
Smidigt båtköp
Bra hjÀlp med provkörning och hjÀlp att lasta båten på kÀrra. Kunnig sÀljare och bra hjÀlp med finansiering.
Mycket nöjda!
Försommaren 2022 köpte vi vår första båt genom Båtgiganten. Vi Àr vÀldigt nöjda, allt gick mycket smidigt och de har varit generösa med tips och råd. Vi kan rekommendera Båtgiganten för deras goda service och kunnande!
VÀldigt seriöst bÃ¥tföretag och vÀldigtâŠ
VÀldigt seriöst båtföretag och vÀldigt service minded. Skicket på båten jag köpte överensstÀmde med beskrivningen på annonsen och båten går galant och jag Àr super nöjd med allt från första kontakt till leverans.
Handlar mer Àn gÀrna igen av Båtgiganten,
BÀsta hÀlsningar Victor Ãfverberg
Enkelt, snabbt, tryggt och effektivt
Min båt låg 35 mil från Båtgigantens sÀljbrygga men detta medförde inga bekymmer alls. Från start till genomförd affÀr tog Leo på Båtgiganten hela ansvaret. Snabbt, effektivt och med klara och tydliga besked hela vÀgen. Jag Àr mycket nöjd och grymt imponerad av en snyggt genomförd båtaffÀr. Enkelt - snabbt - tryggt - effektivt. Tack Leo för ditt excellenta jobb och Tack Båtgiganten för en så vÀlstrukturerad affÀrsidé!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹