OmlÊgning og udvidelse af terrasse
To friske fyre fra Hornslet, Henrik og Oliver.
Kompetent rådgivning og tilbud.
Virkelig kvalitetsarbejde. Tidshorisont en uge, tog kun 4 dage.
En uge efter kom de og spurgte om alt var ok, sådan.
Vi er din lokale multiservicevirksomhed med base i Hornslet, hvorfra vi kÞrer til opgaver i hele Midtjylland. Hos os får du en bred vifte af tjenester, der dÊkker alt fra belÊgning og stÞttemure til trÊfÊldning og nyanlÊg af haver. Hos B.D. Multiservice sÊtter vi en Êre i at levere kvalitetsarbejde til både private og erhvervskunder. Uanset om du skal have gravet ud til en terrasse, fÊldet et trÊ eller have lagt rullegrÊs i din nye have, står vi klar med de bedste lÞsninger.
Estruplund 1, 8543, Hornslet, ãã³ããŒã¯
To friske fyre fra Hornslet, Henrik og Oliver.
Kompetent rådgivning og tilbud.
Virkelig kvalitetsarbejde. Tidshorisont en uge, tog kun 4 dage.
En uge efter kom de og spurgte om alt var ok, sådan.
Har fået anlagt indkÞrsel og gårdhave - i alt ca. 100 kvm. God kommunikation gennem hele projektet. De var gode til at tage fat i os, når der lÞbende skulle tages nogle beslutninger, og de kom med deres råd og vejledning.
Vi oplevede Oliver og Henrik som meget professionelle, behagelige og ordentlige.
Det, de har lavet, ser super godt ud, og de klarede udfordringen med det skrånende terrÊn rigtig godt. Varm anbefaling herfra.
Vi fik anlagt udendÞrs terrasse med keramiske fliser. Fantastisk flot udfÞrt arbejde. Rigtig god kommunikation gennem hele projektet. Alt var i orden. Klar anbefaling herfra.
Vi skulle have bygget fundament til garage. Under hele processen har der vÊret god kommunikation og vejledningen.
De har vÊret gode til at komme med rådgivning og forklare de forskellige dele under byggeriet. De er venlige og professionelle
Stor anbefaling herfra!
flot arbejde og alle aftaler overholdt. Vi skulle ha ryddet vores have og startet op forfra med nye fliser og chausse sten og drÊn og plantekummer. Virkelig flot arbejde der vil holde i mange år. Vi kan kun anbefale Oliver og Henrik som gÞr et fantastisk flot arbejde
Stor tilfredshed med kommunikation og kvalitet i udfÞrslen af opgaven. Vi fik god rådgivning og lagt fliser samt en stÞttemur. Meget pÊnt arbejde. Det fungerer perfekt med et lille firma, hvor både Oliver og Henrik kigger på opgaven og giver et tilbud, og at det også er Oliver og Henrik der efterfÞlgende udfÞrer opgaven.
Vi er fuldt tilfredse med hele processen og ville klart bruge dem igen.
Fik anlagt sten til terrasse i flot sildeben. God kommunikation med Oliver og alle aftaler blev overholdt. De leverede til tiden og er super flot resultat. Stor anbefaling herfra!
God kommunikation og udfÞrelse hele vejen. De fjernede en betonplade og lagde nye fliser i vores indkÞrsel, og gennem hele processen var de gode til at komme med råd og vejledning og var sÊrdeles behagelige at have med at gÞre.