KÊre Beautywaxbar Jeg accepterer, at jeg har taget fejl af datoen, og jeg skal nok betale gebyret pÃ¥ 469 kr. NÃ¥r det er sagt, synes jeg, at jeres hÃ¥ndhÊvelse er meget kortsigtet. Jeg f... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet Þjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imÞdekommende..man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Mine bryn bli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The best threading in town. Rani is very reliable, consistent and kind. Would highly recommend ðžâ¥ïž
Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har vÊret helt fantastisk. Jeg blev mÞdt af et imÞdekommende og venligt personale, der sÞrger for, at jeg fÞlte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- ã¢ã€ãã㊠ããŒ
- è±æ¯ãµãŒãã¹
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- æ¯ã®ãã¯ã€ããã³ã° ãµãŒãã¹
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beauty Wax Bar â Professionel skÞnhedsklinik i Sydhavn, KÞbenhavn Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skÞnhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, KÞbenhavn. Vi er specialiserede i hÃ¥rfjerning med bÃ¥de sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til bÃ¥de kvinder og mÊnd, og vi tilbyder skrÊddersyede behandlinger med fokus pÃ¥ kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange Ã¥rs erfaring i skÞnhedsbranchen. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ professionalisme, tryghed og en personlig tilgang â uanset om det er din fÞrste voksbehandling, eller du besÞger os regelmÊssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, sÃ¥ du altid fÞler dig i trygge hÊnder. Vi arbejder udelukkende med nÞje udvalgte produkter, der er skÃ¥nsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregÃ¥r i en rolig og afslappet atmosfÊre, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere pÃ¥ velvÊre og selvforkÊlelse. Vores mest populÊre behandlinger inkluderer: ⢠Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen â skÃ¥nsom hÃ¥rfjerning uden kemikalier ⢠Voksbehandlinger â hurtig og effektiv hÃ¥rfjerning med varmvoks ⢠Ansigtsbehandlinger â dybderens, glÞd og hudpleje tilpasset din hudtype ⢠Bryn og vipper â retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen â noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gÞr os umage for at skabe resultater, du bÃ¥de kan se og mÊrke. ð Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn â tÊt pÃ¥ offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores klinik â hvor skÞnhed, tryghed og faglighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd.
Sydhavnsgade 42, 2450, kÞbenhavn sv, ãã³ããŒã¯
- info@beautywaxbar.dk
- beautywaxbar.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
A+ service and good price
Rani is fast, thorough, and fun to chat with. Iâve tried many businesses closer to home but this one is worth the commute!

Beautywaxbar ããã®åç
Intet mindre end fantastisk ð€©
ð€©â€ïž Fantastisk sted, fantastisk personale og en fantastisk dejlig, skÞn og behagelig oplevelse. Har allerede booket en ny tid. Jeg fik rettet bryn, farvet bryn, fjernet hÃ¥r pÃ¥ hage og overlÊbe og en klassisk ansigtsbehandling, massagen var himmelsk.

Lovely experience all around
I had a lash lift done at the clinic. The result was beautiful, the surroundings were elegant, and the staff was really sweet and welcoming. Iâll definitely be coming back again! <3

Jeg har gÃ¥et hos Rani i flere Ã¥r og harâŠ
Jeg har gået hos Rani i flere år og har altid vÊret meget tilfreds. Anbefaler hende også til alle jeg taler med.

Professionelt sted
Har vÊret hos beautywaxbar flere gange, og har altid vÊret godt tilfreds med deres behandlinger (lash lift). Har bestemt også planer om at komme igen!

Professionel og rar behandler, Mana
Er i lÊngere tid kommet hos Mana, som er den skÞnneste og blideste behandler. Hun er dygtig og meget grundig. Dertil er hun også godt selskab og husker én fra gang til gang.
Jeg kan varmt anbefale Mana.

Beautywaxbar ããã®åç
Byens bedste til lashlift og farvning
Tre gange har jeg vÊret nede forbi og fået lash lift og farve og jeg er super glad for resultatet <3

For the past 6 months
For the past 6 months, Iâve always chosen them to take care of my eyebrows. I highly recommend them â super professional!

Beautywaxbar ããã®åç
Rigtig god sted og rigtig god service
Rigtig god sted og rigtig god service! De er virkelig dygtige og sÞde
jeg kommer altid her for at få rettet mine Þjenbryn og anbefaler det altid til min familie og venner

Tryg og professionel behandling
Rani er bÃ¥de dygtig, erfaren og fÃ¥r en til at fÞle sig tryg og rigtig godt behandlet. Tak ð

Beautywaxbar ããã®åç
Helt vidunderligt sted at komme
Helt vidunderligt sted at komme - FÞler mig i komplet trygge rammer mht faglighed. Ydermere er her en venlig atmosfÊre.
Jeg kan kun anbefale at komme her nÊste gang man Þnsker en lille âforbedring â ð

Excellent
Excellent service by Rani and very good work everytime! Highly recommend

Jeg har fÃ¥et ordnet Þjenbryn hos Rani iâŠ
Jeg har fået ordnet Þjenbryn hos Rani i 6 år og hun er den bedste!

Fantastisk oplevelse hos Beauty WaxâŠ
Fantastisk oplevelse hos Beauty Wax Bar! Professionel, grundig og utrolig venlig service. Altid rene omgivelser og hÞj kvalitet i behandlingerne. Kan stÊrkt anbefales!

Beautywaxbar ããã®åç
Er kommet hos Rani siden hun startedeâŠ
Er kommet hos Rani siden hun startede sin klinik, det har både vÊret til sugaring og ansigtsbehandling og har altid vÊret tilfreds :-)

Beautywaxbar ããã®åç
Perfect treatment and professionalism!

Beautywaxbar ããã®åç
Tilfreds kunde gennem mange år
Jeg er kommet i klinikken de sidste mange år og har vÊret meget tilfreds med mine behandlinger (negle, Þjenbryn mm) og med den gode service de giver. Stor anbefaling herfra.

Jeg har vÊret hos Beauty Was Bar iâŠ
Jeg har vÊret hos Beauty Was Bar i KÞbenhavn et par gange nu â og jeg bliver imponeret hver gang! Personalet er sÃ¥ sÞde og imÞdekommende, og man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder fra start til slut.
Behandlingen bliver altid lavet med stor omhu, og resultatet er lige i Þjet â bÃ¥de professionelt og med et Þje for detaljen. Der er en dejlig rolig stemning i salonen, og man kan virkelig mÊrke, at de gÃ¥r op i deres arbejde og i at give en god oplevelse.
Det er blevet mit go-to sted, når jeg vil forkÊle mig selv lidt. Kan kun anbefales!