KÊre Beautywaxbar Jeg accepterer, at jeg har taget fejl af datoen, og jeg skal nok betale gebyret pÃ¥ 469 kr. NÃ¥r det er sagt, synes jeg, at jeres hÃ¥ndhÊvelse er meget kortsigtet. Jeg f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har fÃ¥et lavet Þjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imÞdekommende..man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Mine bryn bli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The best threading in town. Rani is very reliable, consistent and kind. Would highly recommend ðžâ¥ïž
Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har vÊret helt fantastisk. Jeg blev mÞdt af et imÞdekommende og venligt personale, der sÞrger for, at jeg fÞlte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- æ¯ã®ãã¯ã€ããã³ã° ãµãŒãã¹
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beauty Wax Bar â Professionel skÞnhedsklinik i Sydhavn, KÞbenhavn Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skÞnhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, KÞbenhavn. Vi er specialiserede i hÃ¥rfjerning med bÃ¥de sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til bÃ¥de kvinder og mÊnd, og vi tilbyder skrÊddersyede behandlinger med fokus pÃ¥ kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange Ã¥rs erfaring i skÞnhedsbranchen. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ professionalisme, tryghed og en personlig tilgang â uanset om det er din fÞrste voksbehandling, eller du besÞger os regelmÊssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, sÃ¥ du altid fÞler dig i trygge hÊnder. Vi arbejder udelukkende med nÞje udvalgte produkter, der er skÃ¥nsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregÃ¥r i en rolig og afslappet atmosfÊre, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere pÃ¥ velvÊre og selvforkÊlelse. Vores mest populÊre behandlinger inkluderer: ⢠Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen â skÃ¥nsom hÃ¥rfjerning uden kemikalier ⢠Voksbehandlinger â hurtig og effektiv hÃ¥rfjerning med varmvoks ⢠Ansigtsbehandlinger â dybderens, glÞd og hudpleje tilpasset din hudtype ⢠Bryn og vipper â retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen â noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gÞr os umage for at skabe resultater, du bÃ¥de kan se og mÊrke. ð Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn â tÊt pÃ¥ offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores klinik â hvor skÞnhed, tryghed og faglighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mega skÞn klinik
Mega skÞn klinik, fokus pÃ¥ velvÊre og ro. God behandling, jeg blev vokset, og det var hurtigt gjort og meget skÃ¥nsomt. Alt i alt skÞn behandling ð

5 meget store stjerner
Jeg har altid haft gode oplevelser hos Rani. Både med bryn, vipper og sugaring. Om det var med min lille pige på maven imens eller kun mig der samtidig kunne lette mit hjerte hos Rani. Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det.

Wonderful Professionals
The team works hard to be at the top of their game, they are open to receive feedback and work on it. Their service keeps getting better and they always receive their clients with a smile on their faces ð. I love the classic facial and sugaring and have seen wonderful results from their lash lift.

Jeg har fået lavet Þjenbryn
Jeg har fået lavet Þjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imÞdekommende..man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Mine bryn bliver flot formet, neglene holder lÊnge, og min hud fÞles frisk og velplejet efter ansigtsbehandling. Altid en god oplevelse hos BeautyWaxBar.. kan varmt anbefales!

Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Fik lavet super flotte bryn & rigtig sÞdt personale. Kommer gerne igen! ð

kÊmpe anbefaling
Jeg får altid mine bryn ordnet hos Rani og går tilfreds derfra hver gang. Hun er megadygtig, sÞd og nÊrvÊrende!

10/10
Jeg kÞrer 40 minutter for at få ordnet mine bryn hos Rani, hun er både yderst kompetent og behagelig at vÊre hos.
Mine varmeste anbefaling til hende.

Beautywaxbar ããã®åç
Rani er altid sÞd og gÞr sit bedste

Beautywaxbar ããã®åç
Wonderful experience and highly recommend it
The ambience is super calming and cosy. The staff are very professional and know what they are doing.

Professionelt og trygt.
Altid dejligt at vÊre til behandling hos Rani. God stemning og professionelt arbejde. Har gået fast hos hende de sidste 5 år og er meget tilfreds. Vil ikke skifte hende ud med en anden. Kan kun anbefale Beauty Wax Bar.

Oplevelse hos Beauty Wax Barð
Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har vÊret helt fantastisk.
Jeg blev mÞdt af et imÞdekommende og venligt personale, der sÞrger for, at jeg fÞlte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside er overskuelig og giver detaljeret information om de forskellige behandlinger, de tilbyder.
Resultatet lever altid op til mine forventninger, og jeg går derfra tilfreds efter hvert besÞg. <3

5 stjerner! Fantastisk behandling og service
Jeg har fÃ¥et en ansigtsbehandling, manicure og voksning af arme, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utrolig professionelle, venlige og dygtige. Ansigtsbehandlingen var afslappende og virkelig effektiv â min hud fÞles helt fornyet. Manicuren blev udfÞrt til perfektion, og voksningen var overraskende hurtig og nÊsten smertefri.
Jeg fÞlte mig virkelig i gode hÊnder hele vejen igennem, og resultatet var langt over forventning. Jeg kan varmt anbefale stedet og glÊder mig allerede til mit nÊste besÞg. Tak for en fantastisk oplevelse!

KÞbenhavns bedste sugaring!
Har vÊret kunde hos Rani i mere end 8 år og altid tilfreds med sugaring behandlinger! Der er altid mulighed for gode tricks til f.eks. indgroede mm. Rani er skarp med tråd og er den eneste jeg ville overlade min hårfjerning til.

Beautywaxbar ããã®åç
Gummi negle og alt gÞr ondt
Mine negle er Þdelagte. Jeg kan ikke tage tÞj på uden mine negle bukker og gÞr ondt. Jeg sagde flere gange at jeg havde et håndvÊrker arbejde og bruger hÊnderne meget. På intet tidspunkt bliver jeg anbefalet eller fortalt at dette kunne vÊre en dårlig behandling for mine negle.
Da jeg ringer dagen efter og vil have mine penge retur, får jeg afvide det var min egen skyld og at jeg ikke kunne få mine penge tilbage.
SÃ¥ 637 kr ud af vinduet ð
Kan varmt anbefale Beuty Wax Bar
Har besÞgt Bauty Wax, gennem mange år efterhånden. Virkelig rar og prosseionel betjening og altid top kvalitet ensartet arbejde. Kan varmt anbefale Beuty Wax bar.

Ikke godt
Har fået lavet sugaring i rigtig mange år andre steder. Hos beautywaxbar, gÞr det bare ondt, selv når det smÞres på, og der bliver taget alt for store områder, og voksen bliver ikke skiftet. Du skal have skraberen frem når du kommer hjem. Det er ikke grundigt, og går alt for hurtigt

Ãdelagte negle!
En rigtig dÃ¥rlig behandling! Jeg skulle have fjernet mine Gelé negle. Hun gjorde det i en helt forkert rÊkkefÞlge, og sleb med den mest dÃ¥rligste og langsomme fil ever.. behandlingen tog godt og vel 1 time og 15 minutter for aftagening af negleð³ prisen for det var 470,- det jo vanvittigt!
30 minutter efter, at jeg var taget derfra begyndte mine 2 negle at gÞre ondt. Hun har slebet mine EGNE negle alt for langt ned nu til at de har fået en flÊnge i siden, på midten af neglen, og er blevet helt Þdelagte. Det gÞr simpelthen så ondt og de er mega Þmme. ( også når man trykker på fingeren dvs. en cm fra neglen )
Jeg har snakket med dem over telefon efterfÞlgende, og mener Ãkke at det er deres skyld. Men at det ku ha vÊret min egen. De kan heller ikke sende pengene tilbage, fordi sÃ¥dan fungere det Ã¥benbart ikke i deres forretning. At man ikke kan stÃ¥ til ansvar..for et stykke arbejde de har lavet. Og pludselig begynde at lÊgge skylden pÃ¥ kunden! Har ingen ord for dette, kÊmpe respektlÞst og totalt uprofessionelt.ð¡

Altid den bedste behandling <3
Får altid den bedste behandling hos Rani og Beauty Wax Bar - jeg har fulgt Rani i flere år og det vil jeg blive ved med. Har stor tiltro til hende, det personale hun har ansat og de studerende hun har i lÊre. Dygtigt og venligt personale, som formår at vÊre både professionelle og personlige. GlÊder mig til alle mine aftaler, og anbefaler BWB til alle!

God service, nogenlunde resultat
God service og behandling. Fik lavet lashlift, som dog blev lidt mere buet på det ene Þje, og derfor sÊtter vipperne sig lidt fast i Þjenlåget.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã