KÊre Beautywaxbar Jeg accepterer, at jeg har taget fejl af datoen, og jeg skal nok betale gebyret pÃ¥ 469 kr. NÃ¥r det er sagt, synes jeg, at jeres hÃ¥ndhÊvelse er meget kortsigtet. Jeg f... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet Þjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imÞdekommende..man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Mine bryn bli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The best threading in town. Rani is very reliable, consistent and kind. Would highly recommend ðžâ¥ïž
Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har vÊret helt fantastisk. Jeg blev mÞdt af et imÞdekommende og venligt personale, der sÞrger for, at jeg fÞlte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- ã¢ã€ãã㊠ããŒ
- è±æ¯ãµãŒãã¹
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- æ¯ã®ãã¯ã€ããã³ã° ãµãŒãã¹
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beauty Wax Bar â Professionel skÞnhedsklinik i Sydhavn, KÞbenhavn Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skÞnhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, KÞbenhavn. Vi er specialiserede i hÃ¥rfjerning med bÃ¥de sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til bÃ¥de kvinder og mÊnd, og vi tilbyder skrÊddersyede behandlinger med fokus pÃ¥ kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange Ã¥rs erfaring i skÞnhedsbranchen. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ professionalisme, tryghed og en personlig tilgang â uanset om det er din fÞrste voksbehandling, eller du besÞger os regelmÊssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, sÃ¥ du altid fÞler dig i trygge hÊnder. Vi arbejder udelukkende med nÞje udvalgte produkter, der er skÃ¥nsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregÃ¥r i en rolig og afslappet atmosfÊre, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere pÃ¥ velvÊre og selvforkÊlelse. Vores mest populÊre behandlinger inkluderer: ⢠Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen â skÃ¥nsom hÃ¥rfjerning uden kemikalier ⢠Voksbehandlinger â hurtig og effektiv hÃ¥rfjerning med varmvoks ⢠Ansigtsbehandlinger â dybderens, glÞd og hudpleje tilpasset din hudtype ⢠Bryn og vipper â retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen â noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gÞr os umage for at skabe resultater, du bÃ¥de kan se og mÊrke. ð Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn â tÊt pÃ¥ offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores klinik â hvor skÞnhed, tryghed og faglighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd.
Sydhavnsgade 42, 2450, kÞbenhavn sv, ãã³ããŒã¯
- info@beautywaxbar.dk
- beautywaxbar.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Professionelt personale
Det er altid en god oplevelse at komme hos Beauty Wax Bar. Personalet er professionelt og hensynsfulde. Jeg går altid derfra med et godt resultat.

Beautywaxbar ããã®åç
Personalet er altid sÞde og behageligeâŠ
Personalet er altid sÞde og behagelige at tale med under enhver behandling. De gÞr deres arbejde til UG. Jeg går altid derfra og er 100% tilfreds.

ðð»ðð»ðð»
Jeg har fået ordnet bryn hos Rani. Hun er super sÞd, hurtig og dygtig :-) Er meget tilfreds med resultatet.

Beautywaxbar ããã®åç
God service! Og godt resultat! De er Meget sÞde når man er der fÞrste gang :-)

Bedste sted
Har aldrig fÃ¥et lavet sÃ¥ flotte bryn, som hos Beauty Wax Bar, rigtig god service, behandling, man fÞler sig rigtig hjemme, og helt sikkert et sted jeg vil komme igen, og sÃ¥ flot arbejdeâ¥ïž

Rani er virkelig dygtig
Rani er virkelig dygtig, professionel og imÞdekommende. Priserne er helt fair og kvaliteten er iorden. Hun har mine bedste anbefalinger âââââ

Kan kun anbefales! :)
Kan kun anbefales! Havde aldrig prÞvet wax eller sugaring og har nu prÞvet begge dele hos Beauty Wax bar. Det er mit indtryk, at de anvender nogle af de bedste produkter på market derinde. Man er i trygge og erfarne hÊnder - Det var i hvertfald tydeligt at mÊrke, at behandler var rutineret og dygtig. Jeg vil bestemt anvende Beauty Wax Bar igen. Resultatet af min behandling derinde er i hvert fald fremragende, har fået så blÞd og lÊkker hud efterfÞlgende! :)

Beautywaxbar ããã®åç
SuverÊn god behandling til en megetâŠ
SuverÊn god behandling til en meget rimelig pris.
Rani en en mester til threading & sugaring og klinikken er altid åben.