レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service. De hjalp med at finde den helt rigtige kombination til vores rejse med to mindre bÞrn. Og det levede helt op til forventningerne. De var gode til at fÃ¥ styr pÃ¥ det sidste med res... もっず芋る

Vi havde en fantastisk oplevelse med Bech Travel! Vores rejse til Mauritius var helt igennem perfekt – alt fungerede bare fra start til slut. Servicen var i top hele vejen igennem, og vi fÞlte os virk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var lidt sent ude da vi skulle arrangere en tur til Mauritius og evt. et andet sted i ”nÊrheden”. Da vi ingen tidligere erfaring havde med Mauritius , og ikke havde tid til at undersÞge det.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Klar anbefaling af BECH Travel Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fÃ¥et lynhurtig og god hjÊlp lige siden. Morten har arrangeret hele rejsen fra start til slut... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

BECH Travel skrÊddersyer rejser til Mauritius, Maldiverne og Sydafrika. Vi rejser altid i forvejen og besÞger de forskellige resorts, sÃ¥ vi sikrer os, at vores kunder kan forvente det bedste af det bedste. Morten Bech, stifter af BECH Travel, har selv besÞgt Mauritius hele 10 gange, hvorfor de allerbedste 4- og 5-stjernede resorts nÞje er udvalgt, da vi Þnsker at tilbyde det bedste af oplevelser, strande og mad. Derfor fÃ¥r rejsende hos BECH Travel ogsÃ¥ personlig rÃ¥dgivning om destinationerne samt de forskellige resorts, da vi Þnsker et perfekt match mellem den rejsende, destinationen og resortet. Rejser du med os, venter en tÊt og personlig kommunikation, hvor vi sikrer en problemfri og sikker oplevelse med pÃ¥lidelige partnere – og sker der noget uforudsigeligt under rejsen, er vi her for dig. Sammen skaber vi din drÞmmerejse, som ikke skuffer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

111件のレビュヌ

Bech Travel har lige fra vores fÞrste kald til dem leveret en udsÞgt service. Morten var rigtig god til at spÞrge ind til vores Þnsker og komme med gode forslag, så vi fik lige nÞjagtig den tur, der passede til os. Da vores fly blev forsinket i KBH og vi derfor ikke kunne nå vores fly videre til Mauritius, havde vi straks SÞren i telefonen og han sÞrgede for alt - Êndrede transfer, bookede om osv. Vi rejser gerne med Bech Travel igen, har aldrig tidligere fået så god service. Og de kan altså også lave gode golfrejser. Vi boede på C-Mauritius, og det passede fint til os, afslappet og god mad og vine. Det endte faktisk med at Morten og Co lavede en rejse videre til Sydafrika for halvdelen af vores selskab - igen fordi rådgivning og kommunikationen var helt i top. Der blev holdt Teams mÞde for at lave den optimale tur. Så 5 stjerner er nÊsten ikke nok til Bech Travel. Vi har rejst mange gange til fjerne destinationer, men aldrig fået samme service fÞr.

2023幎4月19日

BECH Travel からの回答

Tusind tak, Janne, for den flotte anmeldelse og meget pÊne ord om vores rådgivning og service. Det er vi meget taknemmelige for. Men fÞrst og fremmest er vi glade for I fik den rejse I drÞmte til Mauritius og fÞlte jer i trygge hÊnder - selv da der kom en uforudset Êndring.

Skulle I overveje Mauritius igen, eller Maldiverne, er I altid velkomme til at kontakte os igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

En god og tryg oplevelse

God og nÊrvÊrende rådgivning fra Morten/Bech Travel til vores Þnsker og behov for en familietur til Mauritius med 2 uger i en villa i syd og 1 uge i en villa i nord. God og tryg vejledning fra Morten, som har et godt kendskab til forholdene på Mauritius. Også god modtagelse og guidning fra lokale kontaktpersoner samt fine transporter fra lufthavn til villaer.
Kan varmt anbefales.

2023幎4月1日

BECH Travel からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Lars. Det glÊder os at hÞre, at vi kunne give dig og din familie den rette vejledning og hjÊlp til at planlÊgge jeres tur til Mauritius og at I blev taget godt imod af vores lokale kontakter på destinationen.

Skulle I overveje en ny familietur til Mauritius, så er du / I altid velkomne til at kontakte os igen.

Meget postiv oplevelse

Ærlig og god behandling. Forventningsafstemningen var spot on! Perfekt service. Anbefaler varmt.

2023幎3月1日

BECH Travel からの回答

Tak for denne fine anmeldelse og anbefaling af BECH Travel. SÊtter vi stor pris på. Er glad for I fik den rejse I drÞmte om.

I er altid meget velkomne til at kontakte os igen.

SkÞn tur

SkÞn tur, dejligt sted og godt arrangeret :)

2023幎2月14日

BECH Travel からの回答

Mange tak for din anmeldelse Julie, er glad for I havde en skÞn tur. Skulle I overveje at tage afsted igen, så er I altid velkomne til at kontakte os.

Mange hilsner

Skal du til Maldiverne skal du vÊlge BECH Travel

Vi havde ikke vÊret på Maldiverne fÞr og der er rigtig mange muligheder og det kan blive lidt uoverskueligt.
Morten fra Bech Travel, var super god til at samle alle vores Þnsker og finde lige den Þ og det resort, som passede til os.
Morten var meget behagelig at snakke med og rigtig go til at vejlede og informere.
Vi har tidligere oplevet selvskaber, der havde mere travlt med at oversÊlge i sted for at lytte til kunden. Hos BECH har vi kun oplevet at vi er blevet imÞdekommet og lyttet på og vi sammen fandt det perfekte sted.
Skal vi til Maldiverne igen, vil vi naturligvis kontakte BECH/Morten og det vil vi anbefale andre også at gÞre.
I bliver bestemt ikke skuffet.

2023幎1月27日

BECH Travel からの回答

Sikke pÊne ord, stor tak for dem.

Øen I besÞgte er ogsÃ¥ et af mine personlige favoritsteder i Maldiverne. Hvorfor det glÊder mig at I blev lige sÃ¥ begejstrede for Þen som jeg selv gjorde.

Skulle I overveje at genbesÞge Maldiverne (eller Mauritius) er I altid velkomne til at kontakte mig / os igen.

Mvh. Morten, BECH Travel

En sober behandling

Jeg fik en god og sober behandling, som jeg gerne vil anbefale til andre. Kunne vÊlge mellem relevante tilbud, og jeg fÞler bestemt ikke, at der var noget, der var oversolgt. Også stor fleksibilitet ved Êndring af vores planer.

2023幎1月22日

BECH Travel からの回答

Tak for din anmeldelse, Villum. Det glÊder os at du kan anbefale BECH Travel til andre os. Vi gÞr os altid umage for at vÊre Êrlige om de produkter og hoteller vi tilbyder, hvorfor det netop glÊder os at du skriver at I fÞler at intet var oversolgt.

I er altid velkomne til at kontakte os igen.

Morten, BECH Travel

Den skÞn rejse med den stÞrste tryghed

Den skÞn rejse med den stÞrste tryghed - da de altid lige var en sms i nÊrheden hvis det var det mindste spÞrgsmÃ¥l vedr rejsen, retningslinjer eller andet

Kan kun varmt bÃ¥de anbefale Bech Travel og Mauritius - sikke en oplevelse ♥

2022幎12月8日

BECH Travel からの回答

Tak for denne fine anmeldelse af os. Det varmer at hÞre at I havde en god rejse til Mauritius, samt at I fÞlte jer trygge ved at rejse med os. Vi gÞr altid hvad vi kan for at vÊre så tilgÊngelige som muligt og hurtige til at svare på alle former for spÞrgsmål.

Skulle I overveje en ny tur til Mauritius, eller måske Maldiverne, er I altid velkomne til at tage fat i os igen.

KÊmpe anbefaling!

Super god og hurtig hjÊlp til en last minute rejse! Morten har besÞgt alle hoteller og kan give grundig vejledning, så man ved prÊcis hvad man får. Og så var det oven i kÞbet billigere end de priser jeg kunne finde på transport og hotel online!

2022幎11月15日

BECH Travel からの回答

Stor tak for de pÊne ord Emilie. De varmer. Er oprigtigt glad for I havde en god ferie på Mauritius - og at vi sammen lykkedes med at finde det helt rigtige hotel til jer.

I er altid meget velkomne til at kontakte os igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。