Hurtig levering, men leveret pÃ¥ hjemmeadressen, pÃ¥ trods af at leveringsadressen er angivet til sommerhuset, hvor vi opholdt os. Ingen telefonisk kontakt inden levering pÃ¥ trods af Þnske. Har endn... ãã£ãšèŠã
Fik nÞjagtig det jeg havde bestilt - levering fra fabrik fÞr tid, sÃ¥ alt super - dog burde varen vÊre fratrukket dansk moms, da varen blev fortoldet ved indfÞrelse til FÊrÞerne. SÃ¥ jeg kom til at beta... ãã£ãšèŠã
Jeg Êrgrer mig over, at jeg ikke havde lÊst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte fra bedz.dk. Jeg kontaktede virksomheder forud for min bestilling og fik at vide, at leveringstiden var 1-2 uger.... ãã£ãšèŠã
Vi stod ret akut og manglede en madras med special mÃ¥l til vores campingvogn. Jeg skrev i chatten, at jeg kunne se, at vi ikke kunne nÃ¥ at fÃ¥ madrassen inden vores ferie med de 10-12 arbejdsdages leve... ãã£ãšèŠã
- ãããå°éåº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- å®¶å ·è·äºº
- ãããã¬ã¹å°éåº
- æ€ å匵ãåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores egen lille godnat historie. Der var engang en nysgerrig lille ugle ved navn Oliver som boede en fredelig lille skov. Oliver elskede at udforske om dagen, men når natten faldt på, havde han svÊrt ved at falde til ro og sove. En aften spurgte han sin kloge ven, Luna månen, hvorfor sÞvn var så vigtig. Luna smilede blidt og forklarede: "SÞvn er som en magisk drik, der hjÊlper din krop og dit sind med at hvile og restituere. Når du sover, bliver dine muskler stÊrke, din hjerne rydder trÊtte tanker ud, og du gÞr dig klar til nye eventyr i morgen." Oliver lyttede opmÊrksomt og besluttede sig for at prÞve at sove tidligt. Den nat drÞmte han om at flyve hÞjt og udforske nye steder og vågne op frisk og klar. Fra da af forstod Oliver, at sÞvn var en sÊrlig gave, der gjorde hver dag lysere og sjovere. Og derfor gik skovvennerne altid tidligt i seng, vel vidende at en god nats sÞvn holdt dem glade, sunde og fulde af undren. God sÞvn er fundamentet for vores ve og vel og for vores virke i verden. Vi ved, at sengen du sover i om natten, er afgÞrende for dit liv om dagen. Og spÞrger du os, så bÞr god sÞvn ikke vÊre noget, man blot drÞmmer om. Derfor bestrÊber vi os hver dag på at designe og producere senge og skrÊddersyede madrasser, som netop sikrer, at du og dine kÊre sover godt om natten, så I får mest muligt ud af dagen.
Fabriksvej 2K, 4960, Holeby, ãã³ããŒã¯
- hello@bedz.dk
- bedz.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk service
Fantastisk service.
God vejledning og guide for mål til madras. OrdrebekrÊftelse hurtigt. LÞfte om levering overholdt.
Tak for god service
selve kÞbet var ok
selve kÞbet var ok, lige bortset fra at min ordre var glemt. Men det var hurtigt rettet.
Det eneste dårlige var leveringen, fÞrst blev det sendt til Valby og jeg bor i NykÞbing Falster. En meget uforskammet chauffÞr ringede og nÊrmeste beordrede mig ned for han skulle sandlig ikke bÊre så meget. Jeg kontaktede vognmanden og han lovede mig varen dagen efter. Den kom også men igen til det forkerte sted og da jeg oplyste chauffÞren det blev han lige så sur og meget uforskammet. Jeg fik lige en hilsen med på vejen på et sprog jeg ikke forstod. Så hvis jeg var jer ville jeg skifte transportÞr.
Kvalitet ift personaleservice og slutresultat af bestilling.
Serviceminded og meget venligt personale i firmaet.
Kort leveringstid.
Fuld tilfredshed i arbejdets udfÞrsel og skÞn special lavet hynde i smukt stof.
Tak for en super oplevelse.
DÃ¥rlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Det tager meget lang tid fÞr de svarer på mail og det er umuligt at kontakte dem telefonisk
DÃ¥rlig kundeservice
DÃ¥rlig kommunikation
Jeg har kÞbt kÞjeseng og madrasser for nu 20 dage siden
Der er ingen info vedr leveringstider. Jeg har forsÞgt at få svar via mail uden held. Efter 10 dage kom der en mail om at mine varer var afsendt. Det viste sig kun at dreje sig om madrasserne, som nu er kommet, men jeg har stadig ingen information om hvornår jeg kan forvente selve kÞjesengen. Jeg forsÞgte at ringe til bedz, og fik at vide at det muligvis var fordi den kom direkte fra fabrikken, men at de ville vende tilbage. Det er nu en uge siden og har stadig ikke hÞrt noget.
Forhåbentlig kommer sengen på et tidspunkt, men det er dårlig kundeservice.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice! Sanne fiksede lynhurtigt, at vi kunne få ekstra dele og dermed "customize" vores kÞjeseng. Sengen er af god kvalitet og er god og stabil!
Måtte rykke for bekrÊftelse
Måtte rykke for bekrÊftelse, og kunne ikke komme i kontakt. Da det så lykkedes gik det stÊrkt.
Den bedste vejledning og det bedste kÞb!
Springmadrassen samt topmadras, som vi bestilte til autocamperen, har vi nu sovet på i en uge. Aldrig har vi sovet så godt. Vi fik fin fin vejledning da vi ringede til Bedz. Madrsasen var klar til aftalt tid. Og den blev endda båret ud og lagt på plads i bilen da vi hentede den. Fantastisk service!
Det bedste kÞb vi har gjort!
Hurtigt og nemt tak.
Ãv Þv Þv
Fik lovning på levering på ca 8-10 dage. Der gik desvÊrre 5 uger fÞr vi fik vores varer
Lidt lang leveringstid og fik kunâŠ
Lidt lang leveringstid og fik kun halvdelen af ordren til tiden. Måtte selv henvende mig 2 gange fÞr der skete noget..bestilte sidst i februar og fik den del leveret sidst i marts, så "kun" en måned undervejs..
Virkelig skidt oplevelse
Virkelig skidt oplevelse. Kundeservice reagerer ikke på email og/eller tager ikke telefonen. De bestilte varer endnu ikke modtaget her efter 14 dage. Kan ikke anbefales.
2 weeks delay and no delivery info
The mattress was supposed to be delivered 2 weeks ago. We have not received any shipping information, neither a tracking number. Last week the courier called me and ask if I am home, without any notice of the delivery. We were not and ask if we can get a new date or agree the delivery day so we can work from home. He promised to call back, nothing happened. We called Bedz, explained the situation. They mentioned that they are aware of the problems and will send us the phone number to call. 5 days passsed, and again nothing happened.

Bedz ããã®åç