Hurtig levering, men leveret pÃ¥ hjemmeadressen, pÃ¥ trods af at leveringsadressen er angivet til sommerhuset, hvor vi opholdt os. Ingen telefonisk kontakt inden levering pÃ¥ trods af Þnske. Har endn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik nÞjagtig det jeg havde bestilt - levering fra fabrik fÞr tid, sÃ¥ alt super - dog burde varen vÊre fratrukket dansk moms, da varen blev fortoldet ved indfÞrelse til FÊrÞerne. SÃ¥ jeg kom til at beta... ãã£ãšèŠã
Vi stod ret akut og manglede en madras med special mÃ¥l til vores campingvogn. Jeg skrev i chatten, at jeg kunne se, at vi ikke kunne nÃ¥ at fÃ¥ madrassen inden vores ferie med de 10-12 arbejdsdages leve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãããå°éåº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- å®¶å ·è·äºº
- ãããã¬ã¹å°éåº
- æ€ å匵ãåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores egen lille godnat historie. Der var engang en nysgerrig lille ugle ved navn Oliver som boede en fredelig lille skov. Oliver elskede at udforske om dagen, men når natten faldt på, havde han svÊrt ved at falde til ro og sove. En aften spurgte han sin kloge ven, Luna månen, hvorfor sÞvn var så vigtig. Luna smilede blidt og forklarede: "SÞvn er som en magisk drik, der hjÊlper din krop og dit sind med at hvile og restituere. Når du sover, bliver dine muskler stÊrke, din hjerne rydder trÊtte tanker ud, og du gÞr dig klar til nye eventyr i morgen." Oliver lyttede opmÊrksomt og besluttede sig for at prÞve at sove tidligt. Den nat drÞmte han om at flyve hÞjt og udforske nye steder og vågne op frisk og klar. Fra da af forstod Oliver, at sÞvn var en sÊrlig gave, der gjorde hver dag lysere og sjovere. Og derfor gik skovvennerne altid tidligt i seng, vel vidende at en god nats sÞvn holdt dem glade, sunde og fulde af undren. God sÞvn er fundamentet for vores ve og vel og for vores virke i verden. Vi ved, at sengen du sover i om natten, er afgÞrende for dit liv om dagen. Og spÞrger du os, så bÞr god sÞvn ikke vÊre noget, man blot drÞmmer om. Derfor bestrÊber vi os hver dag på at designe og producere senge og skrÊddersyede madrasser, som netop sikrer, at du og dine kÊre sover godt om natten, så I får mest muligt ud af dagen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super betjening
At finde det Þnskede på hjemmesiden
At finde det Þnskede på hjemmesiden, var ikke svÊrt, ej heller ikke at bestille og betale.
OpfÞlgning og kommunikation ved forsinkede varer, var alt for dårlig. SÊrligt at der ikke blev ringet tilbage som lovet.
Når det så er sagt, så er kÞjesengen vi kÞbte meget god og solid, så den var vÊrd at vente på.
Beyond expectation
Vi aftalte en meget kort leveringsperiode (ti dage) for en seng i en sÊrlig stÞrrelse. Levering skete til tiden, sengen var som aftalt - og blev båret op på anden sal. Og sidst, men ikke mindst: det er en meget fin seng!
Ok start - men dÃ¥rlig afslutningâŠ
Fra starten fin service og de bestilte produkter blev leveret som forventet.
DesvÊrre levede de ikke op til forventningerne og skulle retur.
Det var intet problem, der var fri returret inden 100 dage. Varen blev hentet hos os af fragt mand som aftalt.
Vi havde pakket varen i 3 lag tyk plast.
Nu blev det sommerferie og nedlukning i 2-3 uger fair nok.
Jeg kontakter Bedz for at få refundering, de undersÞger og jeg må skrive flere gange, så kommer der besked om at vare var smudsig ved modtagelse og der fratrÊkkes 350 kr.
Der går yderligere 8 dage fÞr udbetaling sker.
Det er lÞgn varen var ikke smudsig da den blev sendt fra os.
Jeg har skrevet til dem flere gange uden at få svar, at ringe er umuligt.
DÃ¥rlig kundeservice og logistikproblemer
Jeg Êrgrer mig over, at jeg ikke havde lÊst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte fra bedz.dk. Jeg kontaktede virksomheder forud for min bestilling og fik at vide, at leveringstiden var 1-2 uger. Her 4 uger efter har jeg endnu ikke modtaget min vare, men pengene for varen er allerede trukket på min konto. Jeg har kontaktet kundeservice flere gange. Får enten intet svar eller uklare/intetsigende svar. Må på det kraftigste fraråde folk at handle på bedz.dk.
Service medarbejderne hjÊlpsomme
Service medarbejderne hjÊlpsomme, når fÞrst man kom ignm. til dem.
BEDZ.dk har ikke helt styr pÃ¥ deres logistik og lovede levering, men man har det indtryk at de kÊmper for det. En bÊnkhynde i lÊder var flot forarbejdet i alle detaljer med specialmÃ¥l og udskÊring. Virkeligt lÊkkert produkt. SÃ¥ skÊrp lige lovede leveringstider, samt nemmere adgang til hotline, sÃ¥ er der fuldt hus hos trustpilot nÊste gang⊠tak til servicemedarbejderne, der gjorde et godt job - âtrods alle odds?â
100% upÃ¥lidelig fuskerâŠ
Det er en 100% upålidelig fusker virksomhed.
De har aldrig haft varerne i deres annoncer og lyver om alt.
Piratvirksomhed.
Ekstrem dårlig service !!
Ekstrem dårlig service !!
Svarer ikke på tlf og kan ikke oplyse om en ordre der er lagt 1 måned tidl.
7-8 dages lev skriver de men der er gået 1 måned og ingen info om noget, ej heller nogen der kan svare på noget
Ikke eksisterende "kundeservice" og decideret lÞgn.
Jeg bestiller en topmadras fra Bedz, og der står intet om at produktet er forsinket til levering. Det finder jeg ud af når jeg skriver til dem, adskillige gange!!!!! Og de svarer mig efter lang tid og de svarer i Þvrigt ikke på spÞrgsmålet omkring levering. Så skriver jeg IGEN og IGEN og så endelig får jeg en melding om at det bliver leveret til nÊrmeste pakkeshop og at jeg får et T&T nummer når den er afsendt.
Begge dele viser sig at vÊre det pureste LÃGN. Der er intet T&T og Bring ringer mig op en tilfÊldig fredag og siger nu stÃ¥r de her med min topmadras foran min dÞr. Jeg ringer til Bring kundeservice og de siger at de aldrig leverer topmadrasser i pakkeshop det er noget vÊrre vrÞvl. Jesus Christ!!! SÃ¥ fÃ¥r jeg skrevet IGEN til Bedz og nu begynder det sjove - de ignorerer mig for fuld smadder. Som i Êgte ghosting som om de var en teenager pÃ¥ Tinder. Det er sÃ¥ absurd uprofessionelt jeg aldrig i mit liv har oplevet lignende. Nu hat jeg efter en uge, ja en hel uge uden svar, ringet til Bring og de vil bare gerne hjÊlpe mig og sende topmadrassen tilbage uden omkostninger og sÃ¥ kan jeg fÃ¥ mine penge retur fra Bedz og det kan jeg love for at jeg fÃ¥r!!!!!!!!!
Scam og forfÊrdelig kundeservice
Jeg havde bestilt et produkt, hvorefter jeg fik at vide at det desvÊrre var udsolgt men at jeg kunne vÊlge en anden farve.
På grund af besvÊret spurgte jeg om rabat og de sagde at de gerne ville give mig 200 kr i rabat.
Det produkt jeg så modtog var ikke den rigtige model i en anden farve, men en billigere model. Min så kaldte rabat var bare prisforskellen på de to modeller.
Efter en masse skrivning frem og tilbage er de nu begyndt at ignorere mine mails.
Aldrig i dit liv skal du kÞbe noget fra dem, de prÞver at scamme dig og når du ikke vil finde dig i det ignorerer de dig.
KÊre bedz
KÊre bedz. Nu må jeg skrive her, for I svarer mig ikke på mail. Ihvertfald ikke mere, det gik godt i starten, men efter jeg afslog jeres kompensation på sÞlle 300 kr for et tarveligt produkt, hÞrte jeg ikke mere trods gentagne henvendelser.
Jeg skriver at jeres produkt er fint nok, men kun kosmetisk. Der mangler en pose skruer, som jeg selv må ud at kÞbe. Sengen indeholder 45 lameller, hvor halvdelen er for korte. DVS de ikke sidder forsvarligt fast. Da det er en tripplekÞje og der ligger 3 bÞrn er det da meget rart at sikkerheden er i orden.... Eller??
Jeg bruger et kÊmpe arbejde på selv at finde brÊdder og lave forsvarlige lameller, men halvt inde i arbejdet tÊnker jeg "ikke på vilkår".....
I vil kompensere mig 300 kr. Jeg skriver jeg gerne vil benytte min returret og hvordan vi gÞr det.
Her hÞrer jeg ikke mere. Kommunikationen fra jer er ikke eksisterende......
Det er da et skidt serviceniveau.....
Orden hedder 11027
Mvh line
False...
I am not a customer, and that is because I do not trust a company that advertise their product as being made in their own factory but will not show real photos of THEIR product. Instead they have uploaded photos from a company outside of Denmark.
They also did this WITHOUT the permission and knowledge of the owner of that business.
The wegner products are not theirs.
Shop with caution!

Bedz ããã®åç
Efter lidt trÊg start kommunikation harâŠ
Efter lidt trÊg start kommunikation har vi idag modtaget de lÊkreste hynder til vores bÊnk. LÊkker kvalitet og fantastiske hynder ððð

Bedz ããã®åç
Jeg bestilte ny indmad til hynder pÃ¥âŠ
Jeg bestilte ny indmad til hynder på sofa med specialmål.Blev guidet godt igennem og modtog efter få dage de perfekte hynder. Vil klart anbefale firmaet.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ