レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestille en plakat, men da jeg skulle hente den var pakken helt krÞllet og Þdelagt og det samme med plakaten indeni. Jeg skrev derfor til dem, og de sendte en ny plakat med det samme. Nu hÊnge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt en plakat, men fik desvÊrre en forkert tilsendt. Én mail krÊvede det at fÃ¥ rette fejlen, og nÊste morgen lÃ¥ en ny plakat foran min hoveddÞr - no questions asked! Dét er god kundese... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger. NÃ¥r man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igÃ¥r, som var blevet trykket under forsendelsen, henven... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fede plakater, men rammerne er virkelig elendige. I mens vi forsÞgte at finde ud af hvor og hvor hÞjt/lavt plakaterne skulle hÊnge, faldt de af 100 gange. Vi mÃ¥tte opgive at hÊnge dem op til sidst, fo... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Personlige rejseplakater 🌎📍 Markér dine rejsedestinationer med BeenPosters plakater ved at stemple BEEN THERE under de attraktioner, du har besÞgt 🗜🌋🏝🏰⛩

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

94件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super flot plakat

Super flot plakat, glÊder mig til at komme igang med at stemple af, sammen med ungerne, hvor vi har vÊret.
Også super leveringstid

2025幎1月26日

BeenPoster からの回答

Hej Marie Louise, det er skÞnt at lÊse! Tak for din anmeldelse. Jeg Þnsker jer rigtig god stemplelyst og hÃ¥ber, at I fÃ¥r en masse dejlige oplevelser 💫 Kh Mathilde, BeenPoster

Hurtig levering og fantastisk produkt

2024幎12月25日

BeenPoster からの回答

Hej Sune, det er vi glade for at hÞre! Mange tak for din anmeldelse og god stemplelyst med din plakat 🙌🏌 - Mvh Mathilde

Virkelig hurtig service

Virkelig hurtig service. Fik pakken efter 2 dage og det var mellem jul og nytår.

2024幎12月26日

BeenPoster からの回答

Hej Frederikke, mange tak for din anmeldelse! Vi gÞr os altid umage med at pakke og sende sÃ¥ hurtigt som muligt 📊🌟
Kh Mathilde

Gode nemme rammer

Rammer meget nemme at bruge

2024幎12月26日

Hej Lotte, hvor skÞnt at hÞre! Tusind tak for din anmeldelse 💚

Virkelig god kundeservice

Jeg modtog en plakat i julegave der desvÊrre var bÞjet/ krÞllet, og fik ikke lavet en reklamation inden fristen var udlÞbet. Men blev glÊdeligt overrasket da jeg alligevel og helt uden problemer kunne fÃ¥ en ny tilsendt.(endda uden nogen omkostninger) Det er virkelig god kundeservice 😁⭐ er meget tilfreds og ogsÃ¥ med plakaten som er rigtig fin 😊

2024幎12月25日

BeenPoster からの回答

Hej Henriette, det er jeg super glad for at hÞre. Dejligt, at du har haft en positiv oplevelse i mÞdet med vores kundeservice. Rigtig god stemplelyst til dig! 💚 - Kh Mathilde

Fantastisk service.

Jeg havde desvÊrre modtaget en Europa-plakat i stedet for en Danmark-plakat. Jeg kÞbte plakaten til Black Friday, så der er nok sket en fejl i travlheden netop denne dag.

Jeg kontakter butikken, og forklarer fejlen.
40 minutter efter jeg har skrevet mailen, er fejlen rettet og den bestilte plakat er sendt afsted.

Det er utrolig flot service - tak!

2024幎12月27日

BeenPoster からの回答

Hej Linda, tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse! Rigtig godt nytÃ¥r. Kh Mathilde 💚

Hurtig ekspedition og god service

Hurtig ekspedition og god service. Jeg bestilte en plakat og der var problemer med at betalingen ikke gik igennem. Fik svar på mail indenfor få timer. Da det lykkedes at bestille og betale blev ordren ekspederet og afsendt hurtigt

2024幎12月2日

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er skÞnt at lÊse. Jeg hÃ¥ber, at du bliver rigtig glad for din plakat! Bedste hilsner Mathilde / BeenPoster 💚

Nemt / godt

Overskuelig bestilling - hurtig levering.

2024幎12月2日

Hej Lena,
Dejligt at lÊse! Tak for din anmeldelse. Jeg hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for din plakat 💚

Suplim service!

Jeg oplevede sådan en imÞdekommende, fleksibel og venlig kundeservice. Hurtigt og personligt svar.
Derudover synes jeg det er et genialt koncept, som giver inspiration og motivation til at komme ud og få nogle skÞnne oplevelser. Jeg har allerede handlet herinde tre gange. -Også en mega god gave-ide. KÊmpe anbefaling herfra

2024幎12月1日

KÊre dig,
Sikke en skÞn anmeldelse at lÊse. Jeg er super glad for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de kundeservice og produkterne. Tusind tak for at dele 💚
Bedste hilsner Mathilde

DesvÊrre ikke en god oplevelse med

DesvÊrre ikke en god oplevelse med deres kundeservice. KÞber i god tro plakat 5 dage fÞr Black friday, da hjemmesiden ikke fortÊller noget om at de kÞrer Black friday tilbud. Jeg opdager så, at plakat er sat 100 kr. ned på Black friday og skriver til kundeservice og spÞrger om jeg ikke kan få de 100 kr. refunderet, da det kun er 5 dage siden jeg har kÞbt plakaten. Det vil de ikke. Rigtig dårlig oplevelse desvÊrre. Jeg har nu valgt at fortryde mit kÞb. Kan ikke anbefale at kÞbe hos dem

2024幎11月29日

Hej Karina,
Det er en Êrgerlig anmeldelse at få. Det er svÊrt at gÞre alle tilfredse, men alligevel er jeg ked af, at lÊse om din oplevelse her. Jeg gÞr altid mit bedste for at kunder har en god oplevelse i min lille online butik.
Jeg vil derfor vÊre helt gennemsigtig her, og skrive det svar, jeg også sendte til dig, da du kontaktede mig over mail tidligere i dag. Så er det op til andre kunder at vurdere, om de synes det samme som dig.

Jeg forstår selvfÞlgelig godt, at det kan fÞles Êrgerligt at have lagt en ordre 5 dage fÞr Black Friday. Black Friday er blevet en stor handelsdag, som udbredes mere og mere hvert år. Og vi vil selvfÞlgelig gerne leve op til de forventninger, som vores kunder har på netop denne dag. Vi Þnsker ikke at deltage i Black Week, men vil gerne give vores kunder én dag om året, hvor priserne på plakaterne sÊttes ned. Derfor har vi valgt, for 3. år i trÊk, at have et tilbud på Black Friday som den eneste dag.

Vi har forsÞgt at informere sÃ¥ bredt som muligt om tilbuddet i dag – bÃ¥de gennem opslag pÃ¥ vores sociale medier tidligere pÃ¥ ugen og direkte til dem, der har kontaktet os. Derfor kan vi desvÊrre ikke Êndre tidligere ordrer til Black Friday-priser, da tilbuddet kun gÊlder for kÞb foretaget i dag.

Jeg refunderer selvfÞlgelig din ordre, sÃ¥ snart den kommer retur til os. Jeg Þnsker dig en rigtig god juletid 🌟

Bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

God og hurtig service

Bestilte plakat, 3 stempler med farver og skinner til ophÊng. Den ene af farverne havde en ret uheldig farvelÊgning af plakaten.
Jeg skrev om mit problem, og fik svar (en sÞndag) af Mathilde der lÞste problemet med det samme;
- Ny farve og stempel, og en ny plakat så vi kunne starte forfra.

Flotte varer, og endnu bedre service.

2024幎10月27日

KÊre Kristian,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder mig, at du har haft en god oplevelse! Jeg Þnsker jer rigtig god stemplelyst! 🌟

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, og super hjÊlpsom. Jeg havde bestilt forkert plakat, og efter jeg skrev på mail kunne jeg sende det forkerte tilbage og modtage den rigtige plakat.

2024幎11月12日

BeenPoster からの回答

Hej Jeannette, dejligt at lÊse, at du har haft en god oplevelse! Tusind tak for at fortÊlle om den her 💚

Kundeservice over al forventning

DesvÊrre fik DAO forlagt/smidt min pakke vÊk. Jeg rettede henvendelse til BeenPoster, som gensendte ordren, så ville de tage kampen med DAO.
Virkelig god og hurtig kundeservice isÊr når man tÊnker på, at fejlen slet ikke ligger hos dem.
SÃ¥ stor ros herfra.

2024幎9月16日

Hej Lene,
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse her 💚 Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe! Du er altid mere end velkommen tilbage pÃ¥ shoppen 🌟

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。