Jeg bestille en plakat, men da jeg skulle hente den var pakken helt krÞllet og Þdelagt og det samme med plakaten indeni. Jeg skrev derfor til dem, og de sendte en ny plakat med det samme. Nu hÊnge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde bestilt en plakat, men fik desvÊrre en forkert tilsendt. Ãn mail krÊvede det at fÃ¥ rette fejlen, og nÊste morgen lÃ¥ en ny plakat foran min hoveddÞr - no questions asked! Dét er god kundese... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger. NÃ¥r man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igÃ¥r, som var blevet trykket under forsendelsen, henven... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fede plakater, men rammerne er virkelig elendige. I mens vi forsÞgte at finde ud af hvor og hvor hÞjt/lavt plakaterne skulle hÊnge, faldt de af 100 gange. Vi mÃ¥tte opgive at hÊnge dem op til sidst, fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Personlige rejseplakater ðð Markér dine rejsedestinationer med BeenPosters plakater ved at stemple BEEN THERE under de attraktioner, du har besÞgt ðœððð°â©
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Beenposter leverer kundeservice i verdensklasse - intet mindre! De går det ekstra skridt for at sikre glade og tilfredse kunder, og det sÊtter jeg enormt stor pris på. Og så har de nogle fede plakater :-)

BeenPoster ããã®åç
Jeg har haft tÊt kontakt med kundeservice hos Beenposter og er begejstret for den gode service. Jeg oplevede to gange at min Danmarksplakat havde fået tryk under transporten. De er blevet byttet uden problemer og jeg glÊder mig helt vildt til at hÊnge min nye plakat op i mit kÞkken.
Min varmeste anbefaling til de fine plakater og kundeservice hos Beenposter.

BeenPoster ããã®åç
Hurtig levering og lÊkkert produkt.
Super positiv oplevelse. Hurtig forsendelse og lÊkkert produkt.
Kan klart anbefales.

Fremragende kundeservice!
Jeg har haft en super nem og behagelig oplevelse hos Beenposter. Stor ros for hurtig kundeservice og et fedt produkt!
The poster was beautifull when I saw it online, and even more beautifull when I've received it, and saw it for the first time in real life.
It's good fun to stamp the countries I've been in, and I was surprised that one single poster can be used by two persons - there's two stamps with different colours.
Smooth delivery, great experience!

BeenPoster ããã®åç
Jeg fik en plakat i julegave og Þnskede at bytte til anden farve. Jeg blev mÞdt med den bedste service og vil helst sikkert anbefale til andre.

BeenPoster ããã®åç
Grundet Black friday var der tilbud, hvilket betÞd at den farve som skulle vÊre inkl i prisen, ikke blev fremsendt (fik en lyserÞd i stedet for en grÞn, hvilket ikke passede sÃ¥ godt til brormands juleÞnske) ðð.. men Mathilde fik hurtigt og nemt lÞst âproblemetâ og fremsendt den Þnskede farve pÃ¥ deres regning. God kundeservice. ð€ðŒ
Fantastisk plakat! Giver et perfekt indblik i hvad du har set samt hvad måske er nÊste destination.
Samtidig et lÊkkert design - 5 stjerner herfra.
Virkelig flot plakat og ramme. I min optik skal de kÞbes samlet, plakaten er ikke nok alene. Jeg glÊder mig til at se hvilke plakater der kommer fremadrettet
FANTASTISK idé!
Virkelig flot plakat, hvor jeg kan mindes alle mine rejser og have en bucket list for de nÊste mange år.
LÊkkert stempel i god kvalitet.
Super flot plakat og design, der pynter så fint i hjemmet! Stempel virker og er i god kvalitet. Modtog den allerede efter 2 dage. Rigtig god og professionel service.
Virkelig en flot og unik plakat, som allerede hÊnger og pynter i hjemmet. Super nem og hurtig levering.
Modtog min flotte poster for 2 dage siden, ligner den på deres side. super flot og god service. Sikke en god ide.