レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestille en plakat, men da jeg skulle hente den var pakken helt krÞllet og Þdelagt og det samme med plakaten indeni. Jeg skrev derfor til dem, og de sendte en ny plakat med det samme. Nu hÊnge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt en plakat, men fik desvÊrre en forkert tilsendt. Én mail krÊvede det at fÃ¥ rette fejlen, og nÊste morgen lÃ¥ en ny plakat foran min hoveddÞr - no questions asked! Dét er god kundese... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger. NÃ¥r man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igÃ¥r, som var blevet trykket under forsendelsen, henven... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fede plakater, men rammerne er virkelig elendige. I mens vi forsÞgte at finde ud af hvor og hvor hÞjt/lavt plakaterne skulle hÊnge, faldt de af 100 gange. Vi mÃ¥tte opgive at hÊnge dem op til sidst, fo... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Personlige rejseplakater 🌎📍 Markér dine rejsedestinationer med BeenPosters plakater ved at stemple BEEN THERE under de attraktioner, du har besÞgt 🗜🌋🏝🏰⛩

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

94件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Kom dagen efter bestilling

Bestilte i går, ankom i dag. Super service

2024幎9月6日

BeenPoster からの回答

Hej Carina, mange tak for din anmeldelse! SkÞnt at du har haft en super oplevelse hos os! ☀ - Bedste hilsner Mathilde

Jeg havde forlagt min stempelpude og

Jeg havde forlagt min stempelpude og mangler stadig 15 steder. Dem vil jeg gerne kunne stemple med samme farve.
Jeg oplevede en meget venlig og enorm hurtig service.
Og nu jeg er her - deres produkt- plakaten er fantastisk flot.

2024幎8月22日

BeenPoster からの回答

Hej Tina, hvor skÞnt at lÊse! 💚 Jeg er glad for, at jeg kunne hjÊlpe! Rigtig god stemplelyst med de sidste 15 steder 🙏🏌🍀 - Bedste hilsner Mathilde

Rigtig god og hurtig kundeservice.

Rigtig god og hurtig kundeservice.
Jeg modtog desvÊrre en poster, som var blevet krÞllet og en bundlisten som var lidt skÊv.
En mail med billeder af poster og bundlisten, beskrivelse af modtaget emballages udseende.

3-4 dage havde jeg ny poster og bundliste.

Rigtig god service

2024幎8月6日

BeenPoster からの回答

Hej Morten, tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse trods det, at plakaten havde fÃ¥et en hÃ¥rd medfart i fragten. Jeg er glad for, at jeg kunne hjÊlpe! HÃ¥ber du bliver rigtig glad for plakaten! ☀ Bedste hilsner Mathilde

Meget positiv kundeservice

Meget positiv kundeservice.
Jeg modtog desvÊrre en plakat, som var blevet krÞllet. Efter en mail med billeder af pakken og plakaten, fik jeg straks eftersendt en ny.

2024幎8月7日

Hej Annie,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, nÃ¥r en pakke indimellem bliver skadet i fragten, men jeg er super glad for, at kunne hjÊlpe hurtigt med at fÃ¥ sendt en ny. Du er altid velkommen tilbage pÃ¥ shoppen! ☀
- Bedste hilsner Mathilde

Sjusket kundeservice.

FÞrst havde firmaet "glemt" mig, så jeg selv måtte gÞre opmÊrksom på at min ordre skulle sendes. Efter flere mails frem og tilbage, for at få opklaret hvornår jeg så modtog pakken, så ankom den til at jeg kunne give den vÊk i gave - DesvÊrre var den sjusket pakket, således at plakaten havde fået flere buk. Det forelÊgger jeg for stifteren af Beenposter, som fÞrst mistÊnkeliggÞre min fremlÊgning, dernÊst prÞver at tÞrre den af på fragtfirmaet, og til sidst ignorere min anmodning om at få pengene tilbage, og istedet blot sender mig en ny plakat...

Mit råd: Find en anden leverandÞr af din eventyrplakat.

2024幎6月29日

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Enhver dårlig anmeldelse leder til, at jeg ser indad, og vil gÞre mit ypperste for at råde bod på det, der måtte vÊre gået skÊvt. Både i det enkeltstående tilfÊlde, men naturligvis også til fremtiden.

Derfor tog jeg også straks kontakt til dig pr. mail, da jeg lÊste anmeldelsen, hvor vi har haft en fin dialog. Jeg vil naturligvis gerne svare på kommentaren her på Trustpilot, da der jo er mange andre kunder, som lÊser disse anmeldelser og danner sig egne meninger.

Jeg vil fÞrst og fremmest beklage rigtig meget, at du har haft en dårlig oplevelse, og opfatter min kundeservice som sjusket. Det er jeg ked af, da jeg virkelig gÞr mit bedste for at gÞre alle glade og tilfredse. Jeg erkender dog, at det ikke altid er muligt.

Jeg vil gerne svare på de forskellige dele af din anmeldelse her, så det er helt transparent, hvad der fra begge synspunkter er fundet sted.

Grundet en fejl, på baggrund af en opdatering i vores system, blev nogle få ordrers pakkelabels beklageligvis fÞrst printet ud to dage efter bestilling. Dette forsinkede leveringen med nogle dage, hvilket jeg på mail forklarede og beklagede. Ligeledes sikrede jeg mig, at plakaten ville nå frem i tide til, at den kunne gives i gave.

Da jeg hÞrte fra dig igen, var det meget uheldige sket, at plakaten var kommet skadet frem. Da en skade på en plakat ofte skyldes fragten, spurgte jeg ind til, om du kunne sende nogle billeder af emballagen, da jeg så ville oprette en sag hos fragtselskabet. Dette er almindelig procedure ved en reklamation. At denne forespÞrgsel blev modtaget som en betÊnkeliggÞrelse, er jeg naturligvis ked af.

DernÊst sÞrgede jeg for, at der med det samme blev pakket og sendt en ny plakat afsted til dig. Den kan jeg forstå her, er modtaget.

Jeg beklager mange gange forsinkelsen i leveringen - og jeg beklager naturligvis også, at det uheldige skete, at den fÞrste plakat kom skadet frem. Jeg håber, at gavemodtageren bliver glad for den nye plakat, og at den Þkonomiske godtgÞrelse, du oveni har modtaget for svie og smerte, modtages som gode hensigter herfra.

De bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

Super kundeservice

Jeg var så heldig/uheldig at få to Danmark plakater i fÞdselsdagsgave. Jeg kontaktede Beenposter og uden problemer er den ene byttet til en med Europa.
Så ud over at produktet er lÊkkert designet og udfÞrt så er kundeservice i top.

2024幎6月23日

BeenPoster からの回答

Hej Randi, tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at hÞre 🙌🏌❀ Du er altid velkommen tilbage pÃ¥ shoppen en anden gang igen. Bedste hilsner Mathilde

Sublim kundeservice

Havde bestilt en plakat, men fik desvÊrre en forkert tilsendt.

Dét er god kundeservice, og en forbilledlig ansvarstagen for sit firma og produkt! Mindre end 5 stjerner vil vÊre tÃ¥beligt 👍🏻

2024幎5月17日

BeenPoster からの回答

Hej Keen, sikke en skÞn anmeldelse at vÃ¥gne op til! Tak for at dele. Det betyder virkelig meget for mig og min butik 🙏🏌☀ Dejligt, at jeg kunne hjÊlpe og fedt at hÞre, at den rigtige plakat kom hurtigt frem! Rigtig god dag,

Yderst tilfreds

Så fine plakater. Virkelig godt fundet på.

2024幎4月23日

Hej Anna,
Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at hÞre ☀ - Mathilde

Fantastisk service og et fedt produkt.

Fantastisk service og et fedt produkt.
KÞbt som gave og de er virkelig flotte
Kan absolut anbefales.
Venlig hilsen Michael west

2024幎4月23日

Hej Michael,
Mange tak for din anmeldelse! Fedt at hÞre, at du synes om bÃ¥de produktet og servicen! Du er altid velkommen tilbage pÃ¥ shoppen 🀗 Bedste hilsner Mathilde

Fantastisk produkt og oplevelses hjÊlper

Efter bare to dage, lige op til påske endda, har vi modtaget vores plakat, stempel og blÊk. Kvaliteten er helt som lovet og vi glÊder os allerede til at få stemplede flere destinationer! Kan helt klart anbefales!

2024幎3月28日

BeenPoster からの回答

Hej Rosalia, tusind tak for at dele din positive oplevelse her! Jeg er glad for, at alt er, som det skal vÊre! Rigtig godt stempeljagt! 🙏🏌🌟 Bedste hilsner Mathilde

Virkelig god service 🀩

Nu hÊnger der en mega fin plakat i spisestuen.
Virkelig god service, de svarede mig samme dag jeg skrev en mail til dem 🀩
5 ud af 5 velfortjente stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎3月7日

BeenPoster からの回答

Hej Kamilla, tusind tak for din fine anmeldelse! Det er jeg super glad for! 🙏🏌 Det er altid uheldigt, nÃ¥r en pakke en sjÊlden gang bliver trykket i fragten, sÃ¥ jeg er glad for, at jeg hurtigt kan hjÊlpe med kontakt til fragtselskabet og forsendelse af en ny pakke, nÃ¥r uheldet er ude 😊 OgsÃ¥ tak for det fine billede, du sendte! Plakaten ser super godt ud hjemme hos dig! ☀ De bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

Super kvalitet og god service

Super fin service.
Jeg havde behov for at ombytte en plakat. Ombytningen var nemt og hurtigt. Da jeg Þnskede flere produkter, blev det let tilfÞjet.
Stor ros og anbefaling. Fin service og meget fine plakater i super kvalitet.

2024幎2月12日

BeenPoster からの回答

Hej Pia, tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt. Du er altid velkommen tilbage pÃ¥ shoppen en anden gang ☀❀

Lovely poster, sent quickly

Very nice poster, packed lovingly and sent quickly. Our only additional wish would be an add-on option for multiple ink colors, so that if there is more than one person in a household each could have a color to indicate if they had "been there".

2024幎2月10日

BeenPoster からの回答

Hello Kate, thanks a lot for your positive review! I am really happy you like the poster 🀗
I understand your wish, and I am sorry that you didn't see it on the shop as we actually have that option already - right here you can see the different ink colors: https://www.beenposter.dk/vare/stempelfarver/
You are always welcome back at the shop! Best regards Mathilde

Imponerende

Flot plakat, god ide, rigtig hurtig levering

2024幎1月15日

BeenPoster からの回答

Hej Mie, tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at hÞre 🀗 Bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

Verdensklasse kundeservice

KÞbte deres Danmarks plakat, desvÊrre havde DAO ikke behandlet pakken godt, så der var kommet folder på plakaten. Mathilde svarede straks og sendte en ny plakat selvom det ikke var hendes skyld.
Kundeservice i verdensklasse og vi er super glade for vores pÊne plakat og ramme.

2023幎11月23日

Hej Rita,
Jeg ser fÞrst denne anmeldelse nu. Tusind tak for den! Det er skÞnt at lÊse, at du har haft en god oplevelse. Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjÊlpe, og at I er glade for bÃ¥de plakaten og rammelisten 🌟 Rigtig god weekend!
Bedste hilsner Mathilde

En virksomhed med ansvar - dejligt!

Jeg kÞbte til Jul en Europa-plakat fra BeenPoster. DesvÊrre havde de fÃ¥et pakket deres Danmark-plakat til mig i stedet. Jeg beskrev mit problem i en mail til BeenPoster, som de besvarede meget hurtigt. De tog Þjeblikkeligt ansvaret for fejlen pÃ¥ sig, sendte mig den rigtige plakat med det samme, og lod mig beholde Danmark-plakaten. FÃ¥ dage efter modtog jeg sÃ¥ min Europa-plakat, som desvÊrre var blevet mast under transporten med Dao og derfor var Þdelagt. Jeg skrev endnu en gang til BeenPoster for at hÞre, om de eller jeg selv skulle “tage kampen op” med Dao. Igen modtog og besvarede de min mail hurtigt og med det, for en virksomhed, allermestmest klÊdelige serviceniveau, man kan tÊnke sig. De tog (igen) det fulde ansvar for, at jeg kunne modtage min Europa-plakat, og de overtog sagen om erstatning med Dao. Tilmed fik jeg eftersendt deres plakatlister, som jeg ikke havde kÞbt i fÞrste omgang, men som jeg nu havde fortrudt, og disse uden fragtomkostninger. Nu har jeg fÃ¥et min, denne gang, helt fine og uskadte Europa-plakat, som jeg glÊder mig til at hÊnge op.
Og alt dette i en travl tid henover Jul og NytÃ¥r. Tak til BeenPoster for en fremragende service! Stor kundetilfredshed herfra🙏🏌⭐

Mvh Sofie

2024幎1月6日

Hej Sofie,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at hÞre, at du er glad og tilfreds, selvom vi fÞrst lavede en pakkefejl, og du dernÊst var uheldig med en skadet pakke i fragten. Vi sÊtter en Êre i at hjÊlpe sÃ¥ godt og sÃ¥ hurtigt, vi kan, sÃ¥ det er bare skÞnt at lÊse, at det er vÊrdsat! Jeg Þnsker dig en rigtig god aften 🀗
Bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

Hurtig og nem kundeservice

Jeg modtog desvÊrre en plakat der var beskadiget under levering og da jeg ikke opdagede det indenfor 5 dage, da den skulle bruges som julegave, vil DAO ikke dÊkke skaden.
Mathilde derimod svarede med det samme og har sendt en ny plakat afsted direkte til modtageren af julegaven, efter hun så billederne af den.
Jeg kan varmt anbefale Beenposter, efter en tryg og behagelig behandling :)

2023幎12月28日

Hej Cathrine,
Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse! Du er altid velkommen tilbage pÃ¥ shoppen en anden dag 😊

Fede plakater, elendige rammer

Fede plakater, men rammerne er virkelig elendige. I mens vi forsÞgte at finde ud af hvor og hvor hÞjt/lavt plakaterne skulle hÊnge, faldt de af 100 gange. Vi måtte opgive at hÊnge dem op til sidst, fordi de bliver ved med at falde fra hinanden.. virkelig Êrgeligt, når man har tilkÞbt dyre rammer - isÊr når konceptet lidt falder til jorden, hvis det skal i en reel fast ramme.

2023幎12月28日

Hej Lisa,
Dejligt at hÞre, at du kan lide plakaterne! Det lyder dog til, at du har fÃ¥et en rammeliste, hvor der er en produktionsfejl.. Det er naturligvis meningen, at de skal kunne holde plakaten, sÃ¥ derfor har du vÊret uheldig og fÃ¥et en dÃ¥rlig liste. Det beklager jeg. Jeg ville Þnske, at du blot ville sende en mail til info@beenposter.dk med problematikken, i stedet for at skrive her. Jeg ser mailen hver dag, og vil rigtig gerne hjÊlpe dig med at fÃ¥ en ny liste 😊

Meget hÞj kvalitet!

KÞbte en Danmark plakat med egetrÊslister, til kÊresten i julegave.
Er meget imponeret over kvaliteten af både plakaten, listerner og stemplet dertil!
Det er skrevet fra en meget kritisk person 😅
Kan varmt anbefales!!

2023幎12月24日

BeenPoster からの回答

Hej Rasmus, det er altid fedt at imponere en kritiker! 😉 Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder mig, at kvaliteten hele vejen rundt lever op til forventningerne (og mÃ¥ske lidt til) Super fedt! Bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。