レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestille en plakat, men da jeg skulle hente den var pakken helt krÞllet og Þdelagt og det samme med plakaten indeni. Jeg skrev derfor til dem, og de sendte en ny plakat med det samme. Nu hÊnge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt en plakat, men fik desvÊrre en forkert tilsendt. Én mail krÊvede det at fÃ¥ rette fejlen, og nÊste morgen lÃ¥ en ny plakat foran min hoveddÞr - no questions asked! Dét er god kundese... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger. NÃ¥r man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igÃ¥r, som var blevet trykket under forsendelsen, henven... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fede plakater, men rammerne er virkelig elendige. I mens vi forsÞgte at finde ud af hvor og hvor hÞjt/lavt plakaterne skulle hÊnge, faldt de af 100 gange. Vi mÃ¥tte opgive at hÊnge dem op til sidst, fo... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Personlige rejseplakater 🌎📍 Markér dine rejsedestinationer med BeenPosters plakater ved at stemple BEEN THERE under de attraktioner, du har besÞgt 🗜🌋🏝🏰⛩

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

94件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Kan kun give Mathilde og hendes firma

Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger.
Når man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igår, som var blevet trykket under forsendelsen, henvendte jeg mig til hende, hun bad om billeder af kasse og indhold, det fik hun så igår og allerede idag kunne jeg hente en ny pakke i pakkeshop, det er da total god service her lige op til jul, så gaven kan gives i perfekt stand 😁👏👏 absolut 5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

2023幎12月23日

BeenPoster からの回答

Hej Helle, tusind tak for denne skÞnne anmeldelse! Det glÊder mig, at du har haft en god oplevelse 🙏🏌 Jeg er glad for, at jeg kunne hjÊlpe! 🀗 De bedste hilsner Mathilde

Jeg har fået en fantastisk service hos Beenposter.dk

Jeg har fÃ¥et en fantastisk service hos Beenposter. Jeg fik en pakke, som var blevet trykket flad af pakkefirmaet, og rammer, stempel og trykfarve var vÊk. Beenposter sendte mig straks en nu. En stor tak til Mathilde, som jeg var i kontakt med 😊

2023幎12月22日

BeenPoster からの回答

Hej Lena, jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjÊlpe! Tusind tak for din positive anmeldelse 🌟🙏🏌 Bedste hilsner Mathilde

Nogle virkelig flotte plakater

Nogle virkelig flotte plakater, der synlig gÞre ting man har oplevet som familie, samt ting vi skal opleve i fremtiden. Samt at der er små glimt af det vi skal se uden at hive Google frem, det gÞr for vores sÞn med ADHD og Autisme at han bliver forberedt på hvordan tingene kan se ud. Vi har både kÞbt Danmark og Europa.

2023幎12月18日

BeenPoster からの回答

Hej Kathe, sikke en dejlig anmeldelse at fÃ¥. Tusind tak for det! Det gÞr mig varm om hjertet, at plakaterne kan bidrage positivt hjemme hos jer 🌟 De bedste hilsner Mathilde

God og hurtig service

Pakken blev hurtigt sendt, men da jeg modtog, kunne jeg se at DAO ikke har behandlet pakken så godt, og plakaten var beskadiget.
Skrev til BeenPoster sent sÞndag, og forklarede problemet, mandag formiddag var der allerede en ny plakat på vej.

2023幎12月9日

BeenPoster からの回答

Hej Kasper, mange tak for din anmeldelse! Fedt at hÞre, at du har vÊret glad for min hjÊlp og service. Det er min fineste opgave! Jeg Þnsker dig en skÞn jul 🎄🌟

Jeg har haft en sublim oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle hos beenposter.dk
De fik hurtig pakket og afsendt produktet, så jeg havde det efter et par dage. EfterfÞlgende har jeg fået en sublim kundeservice, da jeg havde lavet en fejl i bestillingen. De Þnsker virkelig at gÞre en forskel for deres kunder. :)

2023幎12月15日

BeenPoster からの回答

Hej Iben, hvor er det en dejlig anmeldelse at lÊse! 🙏🏌 Tusind tak for at du havde lyst til at dele din positive oplevelse her 🌟 De bedste hilsner Mathilde

Fantastisk service og smukke plakater!

Jeg er helt vild med de smukke plakater. Jeg har kÞbt bÃ¥de Europe og World plakaterne og de er SÅ flotte.
Jeg modtog ordren hurtigt, men opdagede at der manglede stempel og stempelpude. Jeg skrev til kundeservice og det manglende blev hurtigt eftersendt. Der lå endda en lille ekstra ting med, som slet ikke havde vÊret nÞdvendigt, men bestemt vÊrdsat. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse og ikke sidste gang jeg kÞber her.

2023幎12月18日

BeenPoster からの回答

Hej Kirstine, tusind tak for din anmeldelse! 🀗 Det betyder rigtig meget, nÃ¥r man har en forholdsvis lille forretning som min, at kunder er glade og tilfredse, ogsÃ¥ selvom vi kom til at lave en lille pakkefejl midt i juletravlheden. SÃ¥ igen mange tak for at dele din positive oplevelse. Du er til enhver tid velkommen tilbage pÃ¥ shoppen! 🌟 Jeg Þnsker dig en skÞn juletid! 🎄🎁
Bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

De havde sendt mig en forkert plakat

De havde sendt mig en forkert plakat. Det skrev jeg og gjorde opmÊrksom på og spurgte hvordan jeg kunne returnere.
Men i stedet fik jeg lov at beholde den plakat, og sÃ¥ ville de eftersende den nye ogsÃ¥. Rigtig god service ☺

2023幎12月14日

BeenPoster からの回答

Hej Malou, jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjÊlpe. Tusind tak for at dele din positive oplevelse her 🀗 Bedste hilsner Mathilde

God ide og gine plakater

God ide og fine plakater, men 199,- for rammelister er helt vÊk

2023幎12月17日

BeenPoster からの回答

Hej Brian, fedt at du kan lide bÃ¥de idéen og plakaterne! Det er trods alt dejligt, at du kan lide essensen af BeenPoster, som netop ér min idé og plakaterne 🙏🏌 Det gÞr mig dog ret Êrgerlig at se en anmeldelse pÃ¥ én stjerne baseret pÃ¥ prisen pÃ¥ et tilvalgsprodukt, som du er fri til at undlade at kÞbe - eller forsÞge at finde i tilsvarende kvalitet til prisen andetsteds 🀗 Som en forholdsvis lille shop betyder hver enkelt anmeldelse super meget, og jeg gÞr derfor alt, hvad jeg kan for at folk er glade og tilfredse. Derfor er det bare super Êrgerligt, at blive bedÞmt med én stjerne grundet prisen pÃ¥ et produkt, nÃ¥r du faktisk samtidig udtrykker ros for plakaterne og idéen...
- De bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

God service ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde en reklamation på ophÊng hvor magneterne ikke var okay.
Jeg havde skrevet til Mathilde fra Beenposter fra en anden mail, og vi var gået noget forbi hinanden .
Jeg har efterfÞlgende fået tilsendt nogle nye ophÊng, var dog ikke hjemme da DAO var forbi, så har ikke testet dem endnu.
Men tak for god service, og jeg glÊder mig så meget til at få min smukke Danmark plakat op.

2023幎12月17日

BeenPoster からの回答

Hej Lene, tusind tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for, at jeg kunne hjÊlpe! Jeg Þnsker dig en god jul! 🎄🌟

Sindssygt god service!

Sindssygt god service selvom der var travlt. Der manglede en ramme i min pakke og den kom indenfor 24 timer. Super produkt

2023幎12月16日

BeenPoster からの回答

Hej Mie, dejligt at lÊse at du synes, at kundeservicen er god! Tak for at dele din positive oplevelse 🌟 Bedste hilsner Mathilde

Ingen kunde servise at finde

Jeg har modtaget min pakke fra jer i dag.
da jeg åbnede den var der kun en ramme og en plakat i den Jeg har betalt for to ramme og to plakater,
mit ordre nr er 19251,

Det er Jule gaver, jeg står og mangler

2023幎12月15日

Hej Alex,
FÞrst og fremmest beklager jeg rigtig meget, at du mangler noget i din ordre! Det mÃ¥ vÊre smuttet i juletravlheden. Det er jeg ked af. Jeg ville Þnske, at du havde sendt mig en mail pÃ¥ info@beenposter.dk, som jeg ser hver eneste dag. Der ville jeg kunne hjÊlpe dig med det samme og eftersende det, du mangler. Der ville du ogsÃ¥ opleve, at der er masser af kundeservice at finde, hvis du blot kontakter mig 🙏🏌🌟 Jeg har sendt dig en mail og ogsÃ¥ pakket det, du mangler, som vil blive sendt hurtigst muligt - ogsÃ¥ inden jul😊
De bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

God kundeservice

KÞbte en del plakater samt tilhÞrende rammer. Hurtig levering. Havde problemer med en af rammerne, og kontaktede Beenposter. Super sÞd og hurtig tilbagemelding og fik meget hurtigt tilsendt ny ramme. Virkelig god service. Ekstra bonus var at gaven var til manden som har alt. Det var den perfekte gave. Den er blevet vores “bucket-liste”. Varm anbefaling herfra bÃ¥de til firma og deres varer.

2023幎11月20日

BeenPoster からの回答

KÊre dig, tusind tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de produkter og service! God fornÞjelse med bucketlisten og god stemplelyst, nÃ¥r I fÃ¥r set endnu flere steder! 🌟 Bedste hilsner Mathilde

KÊmpe anbefaling

Hurtig levering og super lÊkker kvalitet.
Rammeholderne holder fast med 3 små magneter. De sidder pÊnt og man skal ikke frygte at få sine fingre mast eller at den skal sidde 100% fÞrste gang. Den er så flot og har en rigtig pÊn stÞrrelse.
Mega fed vare, jeg kommer til at kÞbe herfra igen.

2023幎12月9日

BeenPoster からの回答

Hej Naja, tusind tak for at dele din positive oplevelse! Dejligt at hÞre, at du er glad og tilfreds! Du er altid velkommen tilbage pÃ¥ shoppen 🌟
Bedste hilsner Mathilde

Super, proffesionel og god håndtering af forsvundet pakke

Efter lidt leveringstumult, med en pakke der af DAO blev stillet foran hoveddÞren frit synligt, og derefter forsvandt/stjålet, modtog jeg mine super fede, i god kvalitet, 4 plakater incl. rammer og stempler. Det skal siges at DAO tidligere med vejkort, beskrivelse og visning af andre steder er blevet orienteret om problematikken med forsvundne pakker

Marilde var super god til håndteringen, og det blev forholdsvis let klaret og nye plakater/rammer blev 2 dage senere modtaget.

Heldigvis for DAO (1 stjerne på trustpilot) blev deres manglende og i min optik uprofessionel håndtering, og var meget ansvarsfraskrivelse, i den grad vejet op af Matilde fra BeenPosters handlinger.

Stor ros for det.
Både 50-års fÞdselsdagsgaven og julegaverne blev reddet, takker vÊre Matilde og ikke DAOs kundehåndtering.

Fra Matildes i mail til mig:
“ Da jeg vÊgter glade kunder hÞjere end Þkonomi, sÃ¥ vÊlger jeg, at sende dig en ny pakke”
Se det er ekstraordinÊr service 😃🌟

2023幎12月6日

BeenPoster からの回答

Hej Lars, TUSIND TAK for denne virkelig fine anmeldelse. Det gÞr mig rigtig glad, at jeg har kunne hjÊlpe i en ellers rigtig trÊls situation med en forsvunden pakke pÃ¥ dÞrtrinnet. Tak for at dele din gode oplevelse. Det betyder virkelig meget, nÃ¥r man alene driver en forretning, at hÞre tilbage fra glade og tilfredse kunder 🙏🏌🌟 Fantastisk at alle gaverne nÃ¥ede frem i tide ogsÃ¥! Rigtig glÊdelig jul 🎄

Lovely!!!

I have ordered my Denmark poster for me and my girlfriend and we love it. Everything is as it should be. I have decided to get another one for my sister and her husband as a gift for Christmas. Thank you so much Mathilde! Wish there were 10 stars on trustpilot :)

2023幎12月5日

BeenPoster からの回答

I am so happy to read this! Thank you very much for sharing. You are always welcome back in the shop. Merry Christmas 🌟
Best, Mathilde

Super service!

Havde kÞbt en plakat et par dage fÞr Black Friday. Samme plakat var da på tilbud til Black friday, og Beenposter refundere selvfÞlgelig differencen.
Super god service!

2023幎11月24日

BeenPoster からの回答

Hej Anders, tusind tak for at dele din gode oplevelse her! Dejligt, at du er glad og tilfreds 🌟
Bedste hilsner Mathilde

DAO ville ikke stå til ansvar, det ville BeenPoster

DAO havde hjemmeleveret pakken, men den kunne ikke findes nogen steder. DAO ville ikke stå til ansvar men sagde jeg kunne tage kontakt til BeenPoster og kÞbe en ny.
Mathilde fra BeenPoster var super forstående og sendte uden tÞven en ny plakat (denne gang med pakkeboks levering).
Plakaten er af god kvalitet og lever op til alle forventninger.
Fantastisk og hurtig kundeservice, 5/5

2023幎11月21日

BeenPoster からの回答

Hej Marcus, tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at jeg kunne hjÊlpe, og endnu gladere for, at du er glad og tilfreds! Jeg Þnsker dig god stemplelyst med plakaten! 🀗
Bedste hilsner Mathilde

Hurtig tilbagemelding og lÞsning på system fejl.

Havde ikke modtaget nogen mail fra den med tracker nummer, men efter jeg havde gjort opmÊrksom på det gik der ingen tid fÞr det kom på plads. Fejl sker og systemer bliver upålidelige, men hos BeenPoster blev der rettet op på ingen tid. Super service og god kommunikation. 5 stjerner herfra

2023幎11月13日

BeenPoster からの回答

Hej Morten, sikke en dejlig anmeldelse at lÊse! Tusind tak for den 🙏🏌 Jeg er super glad for, at vi kunne rette op pÃ¥ det og hjÊlpe hurtigt 🌟

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Havde modtaget en plakat i gave, som desvÊrre var blevet trykket under fragten. Jeg fik svar med det samme, og fik en ny plakat sendt med det samme. Flot og god kvalitet

2023幎8月23日

BeenPoster からの回答

Hej Louise, tak for din anmeldelse! Det er Êrgerligt, nÃ¥r en pakke en sjÊlden gang bliver skadet i fragten, og sÃ¥ gÞr jeg, alt hvad jeg kan for at fÃ¥ sendt en ny hurtigst muligt 🀗 Det er dejligt, at du er tilfreds med bÃ¥de service og produktet! 🙌🏌 Rigtig god dag,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。