Vi fik en rigtig god service og anbefaling af et lokalt bedemands firma, der i Þvrigt indfriede alle vores forventninger. Vi var meget glade for Nielsâs hjÊlp og assistance. Vi anbefaler gerne Niels.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har kun fået en god oplevelse ved at besÞge begravelsesguiden og kan kun anbefale andre at gÞre det. Man får nogle emner at vÊlge imellem.
Midt i en stor sorg, skulle jeg finde hoved og hale i alt det praktiske der fÞlger, i forbindelse med min mors dÞd. Jeg googlede lidt i blinde og fandt heldigvis begravelsesguiden. Ringede dem op o... ãã£ãšèŠã
Ud fra min beskrivelse af min afdÞde bror og mig, blev der hurtigt fundet 2 muligheder der passede vore behov. Super dejlig samtale og hjÊlp. Desuden var der oplysninger med om alt der vedrÞrte i p... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
At jeg fandt "begravelsesguiden" pÃ¥âŠ
At jeg fandt "begravelsesguiden" pÃ¥ nettet har betydet ALT for mig i situationen. Jeg vidste intet, men den helt fantastiske herre, jeg fik i rÞret, gennemgik hele det kommende forlÞb med mig, svarede pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l og kunne yderligere anbefale et par bedemÊnd, hvoraf jeg valgte en. Ydermere sende han mig nogle links, som var til stor hjÊlp ð¥°.
Og sÃ¥ ringede han oven i kÞbet er par dage efter for at hÞre, om jeg var kommet godt videre i forlÞbet. Fantastisk service og opmÊrksomhed ðð
Vi blev vejledt pÃ¥ bedste vis og fik enâŠ
Vi blev vejledt på bedste vis og fik en rigtig god anbefaling til vores valg af bedemand, tak for det.
Lotte Voigt Andersson
Der var god service og de var gode til at finde nogle valgmuligheder af bedemÊnd
De var gode til at finde de rette valgmuligheder af bedemÊnd
Fantastisk hjÊlp
Ringe der til for hÞre om ting
Ringe der til for hÞre om ting
De meget hjÊlpsomme og de sagde den bedemand jeg havde fundet var rigtig god så jeg var meget taknemlig at de hjalp mig der med tingene
God vejledning
I forhold til Þnsker blev vi anbefalet en god lÞsning.
I forhold til Þnsker blev vi anbefalet 2 gode muligheder, hvor af vi valgte en god lÞsning.
Begravelsen var i juni 2024
SÃ¥ fintð
SÃ¥ fint, at der er nogen til at guide en lidt igennem, det man skal som pÃ¥rÞrendeð
Jeg er dog ikke sÃ¥ vild med de mange forespÞrgsler om anmeldelse pÃ¥ trustpilotð€·ââïž
Rigtig god hjÊlp
Jeg havde nogle ting, jeg var meget i tvivl om, omkring bisÊtning. og jeg fik en virkelig god samtale med en af jeres medarbejder, så jeg fik taget den rigtige beslutning. Og fik nummer på en rigtig god bedemand.
Alle burde have kendskab til jer
Super hjÊlpsom og meget nyttig oplevelse, ville Þnske der var et langt stÞrre kendskab til denne mulighed.
Tak for jerðð»
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse og de anbefalede en rigtig god bedemand
Vildledende markedsfÞring på nettet.
Vi fÞlte os i den grad fÞrt bag lyset af Begravelsesguiden, da de henviste til eget firma, som viste sig slet ikke at vÊre lokal funderet. Hvor er kvalitetssikringen her? I Þvrigt fÞlte vi os overhovedet ikke trygge ved fremmÞdte bedemand, som ikke formåede at vejlede os.
Vildledende markedsfÞringsplatform
Vildledende markedsfÞringsplatform. De henviser til deres eget firma, Funeo.
Vi ringede for at få anbefalet en bedemand, og de anbefalede Funeo, som vi så selvfÞlgelig kontaktede.
Vi havde verdens dÃ¥rligste oplevelse med dem, hvor der kom en sÃ¥kaldt bedemand ud, der ikke kunne svare pÃ¥ noget. De eneste rÃ¥d, han gav, var, at vi kunne prÞve at kigge lidt pÃ¥ hjemmesiden eller ringe til hovednummeret. Han gik derfra med et "Fortsat god dag". Ãh nej, min bror er lige gÃ¥et bort, det er ikke en god dag?
Konklusion:
1. De er partiske, siden de anbefaler sig selv.
2. Hvis det er samme standarder, de sÊtter til andre forretninger, er deres tests intet vÊrd!
God viden om forholdene omkring et âŠ
God viden om forholdene omkring et dÞdsfald og den fÞlgende bisÊttelse. HÞjt etisk og empatisk neveau i dialogen. Anbefalingen af bedemand ramte plet.
Tak for hjÊlpen
Stor venlig- og hjÊlpsomhed. Blev foreslået den helt rigtige bedemand.
Kompetent hjÊlp ved min kones dÞd og begravelse
Kompetent hjÊlp til at navigere på et område som jeg hverken har lyst eller erfaring til at vÊre i. Ved jeres hjÊlp fandt jeg en god og pris rimelig bedemand og en gravsten til min kone, der svarer til hendes Þnsker, også til en meget rimelig pris.
Det viste sig at vÊre dyrt med en begravelse, men bl.a. med jeres hjÊlp kunne prisen og alt det trÊlse besvÊrlige reduceres i en periode hvor mit overskud bare ikke var der.
Effektivt og hurtigt
Fik anvist en tillidsfuld lokal bedemand.
Fik anvist en tillidsfuld lokal bedemand som sÞrgede for at bisÊttelsen blev en god oplevelse tros den sÞrgelige anledning.
//Niels
rigtig god hjÊlp i en svÊr situation
jeg stod i den situation min mor gik bort . jeg ringede og de fandt to bedemÊnd i Aalborg og valgte den ene da hun lÞd fornuftigt. det var super nemt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã