Besteonderdelen - Netherlands レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Ging prima produkt prima. Enig punt kritiek verpakking en kosten verzenden en toch wel effe geduurd voor hier was.

5つ星のうち5の評価

Goede producten( ook de juiste !!!) , veel keus , goede prijzen en super verpakt . Levering iets langer dan normaal in Nederland maar dat komt omdat het uit Duitsland verzonden wordt . Ik bestel alti... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Besteonderdelen.nl valt onder Autodoc, zoals heel veel websites. Ze domineren de (consumenten)markt en er is dan ook weinig concurrentie. Op het eerste gezicht valt dit alleen niet zo op. Ik heb ee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Niet goed ! Ik heb duidelijk door gegeven wat voor onderdeel voor de saab 2001 93 aneversery lambdosonde maar gemonteerd maar bleek ver keerde stekker maar heb het gebruikt dus terug sturen is dan m... もっと見る

企業情報

1. 乗り物・運輸

さまざまな外部ソースから提供された情報

Besteonderdelen.nl biedt een breed scala aan van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remschijven, katalysatoren, spiegels of andere onderdelen zoekt, u kunt alles vinden in onze online auto-onderdelen winkel. Door eenvoudig te surfen op het internet, is het vinden van uw benodigde onderdeel nu nog makkelijker. Wij bieden een enorme selectie van onderdelen voor vrijwel alle automerken aan. Of u nu een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault , Honda, of een auto van een zeldzaam merk bezit, wij kunnen u verzekeren dat u bij ons altijd onderdelen voor uw auto kunt kopen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Correcte en snelle evering tegen een…

Correcte en snelle evering tegen een scherpe prijs.

2022年4月27日

Dear Cees,
Thank you for your great and emotional feedback!
We're glad to know that our efforts are noticed. It is extremely important to us.
We look forward to seeing you in our online store.

Your Besteonderdelen Team.

Snel en alles in orde

2022年4月8日

Beste Tomche Velkov,
Reuze bedankt voor uw aandachten en waardering van onze werk.
Wij zijn superblij mee dat je een positieve indruk hebt .
Veel plezier en succes toe gewenst.
Met vriendelijke
Groeten, Besteonderdelen.

Very happy

Very happy, my order was processed quickly same day and shipment arrived in 2 days. I experienced an excellent service at a very good price.

2022年4月6日

Hi Erik !

Please, accept our gratitude for your feedback and attention to our work.
We are happy to know that you have a positive experience of cooperation with us.
We wish you good luck on any road.

5つ星のうち5の評価

Past precies en heel gemakkelijk te…

Past precies en heel gemakkelijk te vervangen

2022年3月31日

Besteonderdelen - Netherlands からの回答

Good afternoon, Gerard Blaauw

Thank you very much for your kind words.
We will continue to delight you with high-quality service.

5つ星のうち3の評価

Onderdeel werkt maar de levertijd viel…

Onderdeel werkt maar de levertijd viel me iets tegen.

2022年3月28日

Dear AdV,
We regret you faced inconveniences.
Please be informed that our quality control team will contact you in order to provide with appropriate solution.

Goed product

Goed product. Snelle levering

2022年3月28日

Goedendag Marko,
Hartelijk dank voor zoeen positieve reactie.
Uiteraard zullen we ons best blijven doen om de kwalitatieve service aan onze klanten te blijven leveren.
AUTODOC Team

Goed geregeld en volgens afspraak

Goed geregeld en volgens afspraak
Vriendelijke mensen ondangs hun drukke werk

2022年3月24日

Dear Gerard de Zeeuw,
Thank you for your kind feedback.
We're really happy to know you're satisfied with our services.

Dear Annemieke,
We are sorry for the inconvenience.
Please note that delivery to the Netherlands may take 3-5 days.
Our quality control manager will contact you in the shortest terms in order to specify the issue and find an appropriate solution.
Your Besteonderdelen Team.

5つ星のうち1の評価

Onbetrouwbare site, voorraad klopt niet

Zustersite van "auto onderdelen24" site klopt niet. Onderdelen zijn niet op voorraad ook al staan ze als zodanig aangegeven. Dus kan het zomaar een week duren voor je je spullen hebt. Ook geen betrouwbare leveringsinformatie. Dus alleen iets kopen als je het niet morgen nodig hebt.

2022年3月20日

Dear Maarten van Gemert,
We are sorry for any inconvenience caused.

Please kindly provide us with more details regarding the issue occurred.

5つ星のうち1の評価

Je wordt door dit bedrijf opgelicht je…

Je wordt door dit bedrijf opgelicht je kunt geen direct contact maken. De bestelling wordt niet geleverd. Ik ga dus ook bij de politie aangifte doen

2022年3月18日

Dear WIllem VanDoornick,
We regret you faced any inconveniences.
Please be informed that our quality control team will contact you in shortest terms in order to specify the issue occurred and help you.

alles was goed!

2022年3月17日

Dear Hermans Jefm
Thank you for your kind feedback.
We're happy to be of a good service for you.

Geerhard Pol

Geerhard Pol, Goede en overzichtelijke site het bestelde onderdeel was correct en past op mijn auto het onderdeel een lambdasonde werkt goed en is weer APK goedgekeurd.
De levertijd was ook goed volgens de opgegeven tijd.
Het enigste min puntje was dat de opgegeven tel.nrs. niet bereikbaar waren maar via de mail verliep de communicatie correct en goed, er werd zelfs aan de hand van het VIN nr. gecontroleerd of het onderdeel op mijn auto paste.
Dus ik ben dik tevreden wel jammer dat het bij sommige klanten niet helemaal goed gaat wat de reden daarvoor dan ook mag zijn.

2022年2月18日

Hello Geerhard,

Thank you for taking the time to write a review. We're thrilled to see you had a positive experience with us.

Alles prima in orde

2022年2月14日

Hello Mic,

We really appreciate you taking the time to leave us a 5 star review, thank you.

Tankdop met sleutels

Snelle levering en een uitstekend product, verzendkosten wel pittig maakt het aantrekkelijk om een echte winkel te bezoeken!

2022年2月11日

Dear Jan,

It's great to know that you were pleased with our service, and we would like to take this opportunity to thank you for taking the time to write a review.

5つ星のうち3の評価

Levering duurde voor mijn telang

Levering duurde voor mijn telang , wist niet dat het uit het buitenland zal komen als ik het had geweten had ik het hier niet besteld.
Want had het artikel met spoed nodig.
Waarom nl achter de website als het niet uit nederland komt.

2022年1月13日

Hi Nel,
We're sorry about that.

Please, note that address information and contact details can be found on our website: https://www.besteonderdelen.nl/over-ons.html
Available goods are dispatched within 1-2 working days from the payment receipt.

If there is anything we can help you with, please feel free to contact us on trust@besteonderdelen.nl. We'll be glad to assist and change your opinion about our service.

Geen contact

Geen contact, geen leveringsupdate niks!
Waardeloos bedrijf!

2022年1月7日

Beste Wesley,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij betreuren ten zeerste dat onze service heeft helaas geen betere indruk achter kunnen laten.

Graag zouden we een alternatieve oplossing willen bieden en hebben uw beoordeling intern doorgezet naar de Kwaliteitscontrole Afdeling zodat er contact met u opgenomen kan worden.

5つ星のうち2の評価

Het lijkt op dropshipping

Het lijkt op dropshipping. Ruitenwisser besteld op 28-12 en werd geleverd op 5-1 omdat de ruitenwisser uit Polen kwam. Ook zat er een doos omheen waar wel 10 ruitenwissers in kunnen. Ik zou het bedrijf niet aanraden als je snelheid gewend bent.

2022年1月5日

Beste Vince,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren ten zeerste dat onze service heeft helaas geen betere indruk bij u achter kunnen laten.

Uw beoordeling is doorgezet naar de Kwaliteitscontrole Afdeling zodat er een alternatieve oplossing geboden kan worden.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。