Jestem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony obsÅugÄ klienta i bardzo szybkim procesem reklamacyjnym. W trzy dni po zgÅoszeniu reklamacji dotyczÄ cej pompy basenu, nowa staÅa juÅŒ przy basenie. Pompa padÅ... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wszystko od momentu zgÅoszenia reklamacji aÅŒ po dostanie paczki od kuriera z nowym silniczkiem przebiegÅo szybko i sprawnie. Odpowiedzi ma emaile byÅy od razu, jestem zadowolona ÅŒe udaÅo siÄ to wszyst... ãã£ãšèŠã
Sprawa awarii pompy basenowej szybko zaÅatwiona online z serwisem. Nowa wysÅana kurierem dotarla na nastÄpny dzieÅ. Szkoda tylko ÅŒe jakoÅÄ tej pompy która ulegÅa awarii byÅa taka sÅaba skoro przestaÅa... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bardzo szybka i profesjonalna obsÅugaâŠ
Bardzo szybka i profesjonalna obsÅuga szybka wysyÅka idealnie jak dla mnie
Reklamacja
Reklamacja zaÅatwiona perfekcyjnie, profesjonalnie i mega szybko.
Polecam produkty tej firmy.
w porzÄ dku chociaÅŒ dÅugo czekaÅem naâŠ
w porzÄ dku chociaÅŒ dÅugo czekaÅem na odpowiedź zwrotnÄ . Preferuje kontakt telefoniczny.
Bardzo szybki kontakt
Bardzo szybki kontakt, dobrze opisane kolejne kroki uÅatwiajÄ ce proces reklamacji. Szybka decyzja i bÅyskawiczna wysyÅka czÄÅci. Jestem pod ogromnym wraÅŒeniem. Profesjonalizm, dbaÅoÅÄ o klienta i wysoka jakoÅÄ usÅug.
Szybko sprawnie i bezproblemowo
Szybko sprawnie i bezproblemowo nastÄ
piÅa wymiana uszkodzonego elementu
Reklamowana
Reklamowana, zepsuta pompa zostaÅa wymieniona na nowÄ
b szybko w ciÄ
gu 4 dni z przesyÅkÄ
. Nowa dziaÅa dobrze.
DziÄkujÄ.
Pozdrawiam
Szybki kontakt
Szybki kontakt. Wszelkie wÄ tpliwoÅci rozwiewane w ekspresowym tempie. Polecam.
ObsÅuga the best of the best
KupiÅem nowe jacuzzi i niestety przeciekÅa pompa. BÅyskawiczna reakcja obsÅugi i pojawiÅa siÄ druga. Niestety teÅŒ ciekÅa. BÅyskawiczna akcja i przyszÅa trzecia pompa, która dziaÅa juÅŒ bez problemów. Niby sporo stresu. Jednak dziÄki obsÅudze BESTWAY czuÅem siÄ komfortowo. Rewelacja. Dobrzy ludzi, we wÅaÅciwym miejscu. Szczerze ich polecam
Dramat.
Dramat.
Pani ktora prowadzila reklamacje, rozbijala wszystko na meile. Zamiast w jednym skrupulatnie wszystko opisac.

Bestway - Customer Service Poland ããã®åç
Reklamacja uznana pomoc sobie bardzoâŠ
Reklamacja uznana pomoc sobie bardzo szybko przebiegÅy formalnoÅci bez jakichkolwiek problemów wysoki poziom obsÅugi klienta
super kontakt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹