Fantastisk god service og betjening. Har haft min mountainbike til service , udskiftning af nogle eger , gennemgang af gear og justering generelt . Hvilken cykel jeg har fÃ¥et retur. Alt er 100 % iord... ãã£ãšèŠã
Du fÃ¥r desvÊrre kun 4 stjerner idet jeg ikke kunne fÃ¥ fat i dig inden afleveringen af dÊmpere til service. Kunne vÊre fedt at tlf bliver taget. Eller der bliver svaret pÃ¥ bemÊrkninger i booking. E... ãã£ãšèŠã
KÞbte Stort service og pakkelabel til min Fox bagdÊmper. Sendte den afsted og fik den retur fÃ¥ dage efter. Jonas skrev ogsÃ¥ en lille besked med standen pÃ¥ dÊmperen. Super og hurtig service til... ãã£ãšèŠã
BikePro V. Jonas Knudsen Her for du en top professionel og personlig service og vejledning. Om du kommer med en hverdagscykel, MTB. rasercykel eller noget helt andet. Kan Jonas hjÊlpe dig. Jeg kan v... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bikepro tilbyder reperation, service og salg af nye og brugte cykler. Vi forhandler både bÞrnecykler, racercykler, mountainbike og el-cykler.
Snejbjerg Hovedgade 61, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- info@bikepro.dk
- bikepro.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg har sendt 2 forgafler og enâŠ
Jeg har sendt 2 forgafler og en bagdÊmper til service.
Den ene var utÊt inden jeg sendte den og spurgte om den kunne laves, og jeg fik besked på at den bare skulle have et stort service. Har fået alle tilbage, men den der var utÊt er det stadig. Har prÞvet at komme i kontakt med dem, men får ingen svar?
MTB service hos Bikepro
Det udfÞrte arbejde og service i butikken var til 5 stjerner. Den eneste grund til at det bliver 4 stjerner er at det var meget svÊrt at få fat i Bikepro inden besÞget på telefon og mail.
Super tilfreds ð
Bestilt service via hjemmesiden. God pris. Perfekt udfÞrt service, meget tilfreds. Varmeste anbefaling herfra.
Super god og professionel service!
Super god og professionel service!
Jeg fik lavet service på min MTB samt serviceret min fox bagdÊmper. Det tog under 2 timer, og til en super skarp pris. Jeg blev mÞdt af super god og venlig betjening. Jeg er 100% tilfreds og kan kun anbefale Jonas hos Bikepro.
Det er altid en fornÞjelse
Det er altid en fornÞjelse, at bruge Bikepro, super service og professionel hjÊlpðªðªâºïžâºïž
God og venlig betjening
Nemt og god service
Jeg bookede service til sÞnnens cykel via hjemmesiden. Det var nemt. Jonas havde cyklen klar til tiden. God service med sms efter end arbejde.
Super service til en skarp pris
Super service til en skarp pris, de bedste anbefalinger herfra
Super god service og venlig betjening
Super god service og venlig betjening. Min el cykel kÞrer som en drÞm⊠kan anbefale dette vÊrksted
Et perfekt racercykel servicering
Bestillingen var nemt og cyclen var klar inden for en time. Det var helt perfect og Jonas var meget hjÊlpsom og venligt.
hurtig effektiv service til megetâŠ
hurtig effektiv service til meget konkurrencedygtig pris.
kommer helt sikkert tilbage igen en anden gang.
Fleksibel og dygtig
Hurtig, venlig og dygtig service. Meget tilfreds så jeg kommer hele vejen fra Esbjerg
Communication can be better
It was very easy to send the fork and damper, got the service done and sent back by post. Only thing I am missing is communication. I did not get a confirmation email for my order. Nor did I get any information from the mechanic after the service was done: if all was fine, if there were any issues, what should be done for the next service, etc. Now I just hope all is fine...
God service og priser!
God service, fleksibel, gode priser og mega flinkð kan kun anbefale herfra. Har fÃ¥et service det flere gange!
Hurtig service
Hurtig og enkel ekspedition.
Kunne vÊre fint hvis man fik melding om at dÊmpere er modtaget og vi er gået i gang med og en melding om nu er de fÊrdige og klar til blive sendt. Eller bare det sidste.