Fantastisk god service og betjening. Har haft min mountainbike til service , udskiftning af nogle eger , gennemgang af gear og justering generelt . Hvilken cykel jeg har fÃ¥et retur. Alt er 100 % iord... ãã£ãšèŠã
Du fÃ¥r desvÊrre kun 4 stjerner idet jeg ikke kunne fÃ¥ fat i dig inden afleveringen af dÊmpere til service. Kunne vÊre fedt at tlf bliver taget. Eller der bliver svaret pÃ¥ bemÊrkninger i booking. E... ãã£ãšèŠã
KÞbte Stort service og pakkelabel til min Fox bagdÊmper. Sendte den afsted og fik den retur fÃ¥ dage efter. Jonas skrev ogsÃ¥ en lille besked med standen pÃ¥ dÊmperen. Super og hurtig service til... ãã£ãšèŠã
BikePro V. Jonas Knudsen Her for du en top professionel og personlig service og vejledning. Om du kommer med en hverdagscykel, MTB. rasercykel eller noget helt andet. Kan Jonas hjÊlpe dig. Jeg kan v... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bikepro tilbyder reperation, service og salg af nye og brugte cykler. Vi forhandler både bÞrnecykler, racercykler, mountainbike og el-cykler.
Snejbjerg Hovedgade 61, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- info@bikepro.dk
- bikepro.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super service
Super service. Og dejlig let og overskuelig hjemmeside. Sendte bagdÊmper med posten og alt fungerede perfekt
flexible and reliable service
flexible and reliable service, all in all great experience, recommended
God og hurtig service
Godt håndvÊrk på den smidige måde...
Godt håndvÊrk på den smidige måde...
altid upåklageligt arbejde udfÞrt - klart at foretrÊkke til mine MTB gaffel og dÊmperservice
BikePro Verdens bedste cykelvÊrksted
Jeg kan varmt anbefale BikePro.
Som altid super service og venligâŠ
Som altid super service og venlig betjening. Det aftalte var lavet til aftalt pris og tid. Fedt at man selv kan booke hvornår man Þnsker servicen udfÞrt.
Umulig at få fat på butikken
Umulig at få fat på butikken. Jeg har gennem en måned mailet, ringet og skrevet på messenger gentagne gange for at spÞrge om der tilbydes service af Cane creek bagdÊmpere. Jeg er med på at man kan have travlt, men det kan ikke vÊre rigtigt at nye kunder skal ignoreres på denne måde
Nemt at bestille tid og god service
Superfin service
Superfin service.
Gaflerne var serviceret upåklageligt.
Skarp pris.
Der var knas med hjemmesiden så jeg ikke kunne bestille pakkelabel - bikepro sendte bare pakken retur uden beregning, det var bare i orden!
Kan virkelig anbefales.
Hurtig og god service
Kan klart anbefales!
Hurtig og nem bestilling/booking af tid. Venlig ved fremmÞde og godt udfÞrt arbejde. Kan klart anbefales. ð
Super betjening
Super betjening !
SÃ¥ snart min gaffel ankom til Jonas hos Bikepro , blev den serviceret og sendt retur , samme dag ð
Kan varmt anbefales .
Tager hverken telefonen
Tager hverken telefonen, eller svare på mails, når jeg prÞver at tage kontakt til virksomheden.
Jeg har prÞvet i 3 dage nu.
Rigtig god og hurtig service pÃ¥âŠ
Rigtig god og hurtig service på forgaffel og bagdÊmper af Jonas. Også god forudgående email korrespondance. Smart setup med at delene kan sende med GLS tur/retur.
Rigtig god service.
Rigtig god service.
Vil helt bestemt få lavet fremtidige reparationer/service ved ham.
Super service
Fast and professional service. My gears have been adjusted and now they work perfectly. I can only recommend.