Da det ikke er muligt og finde telefonnummer til de enkelte butikker skrev jeg en mail til kundeservice. Da jeg har 30 km til nærmeste butik i Holbæk spurgte jeg ind til om de p.t. sælger Lim... もっと見る
企業が回答しました
Kom som en af de første kunder ind ad døren hos Billigblomst her til morgen kl.8.i Holbæk. Ingen af medarbejderne sagde godmorgen eller smilede,de kigger bare på en. Jeg betalte mine varer,og heller... もっと見る
企業が回答しました
Har besøgt Billigblomst i Randers. Alt alt for stort og med en masse udvedkommende skrammel mellem hinanden. Hvad laver f.eks kufferter i et plantecenter? Man skal i den grad være plantekyndig for at... もっと見る
企業が回答しました
Billigblomst herning I dag søndag de 20 sep 2026 lige over middag , var vi i billigblomst. Og jeg er kørestol bruger og havde svært ved at navigere rundt. Da det var en ny el kørestol. Men her... もっと見る
企業が回答しました
Billigblomst A/S Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 32%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Efter dit svar på min anmeldelse må jeg bare sige at du jo er total arrogant. Bare den måde du vælger at svare en kunde på er jo helt væk. Du ville ikke lade mig tale ud og blev sur fordi du ikke var enig. Hvem er det lige der skal være de. Professionelle? Det var dig der ville ta den over telefon for som du skrev så skulle vi finde en løsning hvilket du på ingen måde kom op med. Istedet for havde du travlt med at tale udenom. Og den måde du kalder mit spørgsmål for en quiz, er jo så barnligt. I gider måske kun tage en henvendelse seriøs hvis i får 1 million for det? Helt ærlig!!! Du siger du har arbejdet med kundeservice i mange år. Trist, for du har godt nok meget at lære endnu.
Yderst dårlig service i Billigblomst Tilst. Efter at have stået i en lang kø, kom vi over til en kasse der ikke virkede efter alle vores varer var bippet ind. Efter flere forsøg på at betale blev vi bedt om at gå om bag i køen ved en anden kasse, hvor køen også var lang. Hvad er det for en service? I andre butikker er der en procedure for sådanne situationer som ikke indebære at folk skal stå i kø to gange. Dybt skuffende.

Billigblomst からの回答
Jeg plejer at ku lide turen derhen i næstved, men efter sidste besøg føler jeg mig sku snydt, og ulovligt behandlet.
Jeg købte 2 kurve for 500kr, konen ku ikk lide farven så leverede dem tilbage igen dagen efter. Jeg måtte så ikk få mine penge igen, men fik et købs bevis på 500kr i form af en lille kvitterings seddel som jeg højst sandsynligt har mistet.
Uden at være helt sikker troede jeg egentlig 14dages returret også galdt hos billigblomst men desværre.

Snydeblomst.
De snyder med priserne. Hver gang man handler har de stjålet penge fra dig. Du betaler 5-10 % mere end de priser de skriver.
De skulle meldes til politiet.

Billigblomst からの回答
Den nye Billigblomst i Fredericia er sørgelig. Første gang jeg var derude købte jeg et bundt Eukalyptus. Da de blev pakket ud, havde de slimede stængler der var halvrådne, det der havde stået i vand. Lige til skraldespanden. Hylden med Blomstertape var tom. En personale sagde, at de nok havde nogen ude på lageret, men hende der havde det job med at fylde op der, var gået hjem - og han gad ikke tjekke på lagret, han ville hellere snakke videre med kassedamen, der ikke havde noget at lave. En uge efter stadig ingen Blomstertape, og jeg spurgte en personale om de mon havde noget på lager, og svarede mig, at når der ikke var noget på hylden, kunne jeg jo se de ikke havde noget. Jeg var efterfølgende derude 3 gange, men stadig ingen blomstertape - så handlede andet sted. I går var jeg så et smut i Billigblomst igen. Jeg ville gerne købe Dadelgrene og Fyr- grene. Dadelgrenene var stablet op udenfor og var nærmest sorte, våde og i en dårlig forfatning. Dem indenfor var også sorte. Jeg ville gerne have friske grønne, så hvorfor er de ikke indpakket. Grene med grønt lå udenfor, og det er fint. Men desværre, det første bundt Fyrgrene jeg tog op, var gammel, mast flad og var begyndt blive gul. Jeg gav op, og kørte et andet sted hen og handlede. Det virker som om der mangler personale. Lignende har jeg aldrig oplevet i Kolding Billigblomst, hvor jeg handlede før. Jeg troede jeg var alene med skuffelsen over Fredericia Billigblomst, men det er jeg ikke. Det er den også ved andre, hvor jeg har fortalt min historie. Derfor skriver jeg her, i håb om det bliver bedre.

Billigblomst からの回答
Jeg har lige været en tur i billig blomst i kolding hvor vi hvor vi skulle afh nige bestilte
Hæk planter
Her fik vi hjælp fra Morten super flink og professionel kundeservice Tak til Morten
Personalet opleves at være tilbageholdende og upræcis i deres oplysning om deres politik af returnering og penge retur af varer. Personalet har i høj grad fokus på eget salg fremfor at rådgive mig tydeligt og ærligt og yde en god kundeservice som man bør gøre.
Jeg fortæller et personale at jeg er usikker på om jeg får brugt alle varer jeg har fundet. (8 sæt kantbede til i alt 920. kr.) og som jeg har påtænkt at købe. Jeg spørger ind til om jeg kan få penge retur for varer som ikke er åbnet. Jeg spørger ind til dette, da varerne er pakket i én samlet kasse med 4 sæt i hver, og at jeg er usikker på om jeg får brugt alle fire sæt fra i hvert fald den ene kasse.
Personalet fortæller helt præcist at jeg ikke kan få penge retur for varer som er åbne, men at jeg kan returnere åbnede varer og få en tilgodeseddel. Dette er helt ok for mig.
Jeg spørger herefter ind til min muligheder for returnering af varer og pengene tilbage hvis jeg har en uåbnet varer. Hertil svarer personale at mine uåbnede varer godt kan returneres indenfor 14 dage.
Dagen efter vil jeg returnere og få pengene retur for begge uåbnede kasser med alle 8 sæt. Her bliver jeg tydeligt mødt med at ingen varer kan returneres til pengene retur, og at der er deres politik. Jeg bliver bedt om at se på bonnen, da det jo står skrevet derpå.
Dette er en hel anden oplysning end den jeg fik dagen forinden.
Jeg bliver naturligvis utilfreds, føler mig snydt og fejlinformeret, og får en klar følelse af at personalet bruger en uærlig strategi få at få et salg i hus. Jeg forsøger at gå i dialog med samme personale som jeg talte med dagen forinden. Dette personale er vedholdende i at ingen penge gives retur, og at jeg bare kan læse det på bonnen.
Jeg oplyser at det er svært at læse om reglerne før at man har købt noget, og henviser til at personalet igår fortalte at uåbnede varer kunne returernes, og at åbnede varer kunne returneres og at man kunne få en tilgodeseddel. I den forklaring opfatter jeg en klar forskel. Personalet ved udemærket godt at jeg var ude efter et tydeligt svar på hvorvidt jeg kunne få penge retur for uåbnede varer. Personalet udlader at fortælle mig det - sandsynligvis for at få salget.
Jeg bliver “spist af” med en tilgodeseddel og må forlade butikken. Skuffet og frustreret. Det er første gang jeg har oplevet at blive behandlet på den måde, af en butik som jeg ellers har været glad for at komme i.
Sådan en strategi om at tilbageholde og være utydelig i dialog med kunderne vinder man ikke på - særlig ikke i et lokalsamfund
Var i billigblomst og købte 2 af deres afskårne hortensiaer og de har nu stået i 14 dage og står stadig som nye🫶🫶
De har det flotteste udvalg af afskårne blomster og binder nogle helt enormt flotte buketter som også bare holder ♥️👍
Købte en chilli plante i billigblomst Ålborg. Da vi havde haft den stående i et døgn begyndte det at drysse med noget der lignede pollen. Efter et par dage var det pollen så levende og planten er total befængt med lus😠

Billigblomst からの回答
Har lige været inde i billig blomst plejer få en god service men det var der absolut ikke i dag vi spurgte efter en pros oppe ved kassen da der ikke var pris på varen vi sagde vi ikke skulle have den alligevel hende ved kassen vendte øjne af os og jeg sagde der stod 2 kurve uden pris hun ignorerer mig på alt hvad jeg siger til hende rigtig dårlig kunde behandling og det var i dag kl 09:40 håber i tager det her seriøst.

Holbæk Afdeling.
Har købt nogen af de sundeste flotte planter hos billig Blomst i Holbæk afd. Er fuld tilfreds med kundeservice , de er hjælpsomme og de "voksne " giver god vejledning (skriver de voksne fordi ungarbejder ikke har så meget erfaring endnu) jeg er sprunget ud i planter som jeg aldrig har tænkt på at dyrke før ,med stor succes. (Mest pga prisen hos andre forhandlere) Dog skal i simpelthen gøre noget ved den elendige kaffe man kan købe ;-) den smager af hvad jeg tror min gulvspands vand smager af :-) Holbæk Afdeling er virkelig en god afdeling af billig Blomst , ros til dem alle derude !!!!

Billigblomst からの回答
Vi har tidligere været meget glade for billigblomst, men vores besøg i Holme olstrup d. 20/9 var godt nok skuffende!
Indendørs udvalget var fint, men når man kom ud i gården blev man mødt af mange tomme pladser. De få planter der var, var en stor del af dem uden mærkat (mærkat på tysk, hvis man var heldig!) så man selv måtte gætte sig til hvilke plante det var.
En næsten lige så stor del af planterne var halvdøde, hvilket gjorde gætteriet endnu sværere.

Billigblomst からの回答
Da jeg skulle betale for mine planter ved kassen, opdagede jeg at min mobiltelefon var væk.
Det skal siges, at jeg kiggede på min mobiltelfon cirka 3-5 min inden jeg stod ved kassen.
En venlig medarbejder fra butikken ringede til min telefon, som gik direkte på telefonsvarer. Hvilket bekræftede at den var stjålet.
Jeg kunne derfor ikke betale for mine varer (pga mangel på apple pay).
Nu har jeg hverken mobiltelfon, eller de planter som jeg ønskede mig! :(
Derfor:
Vær ekstra opmærksom på dine værdigenstande når du handler ind i Billigblomst Aarhus!

Billigblomst Herning.
Købte blandselv buket 29.95 x 4 fra jeres kølerum i onsdags 11.9.24
De er til at smide ud nu. Det er virkelig en skuffelse.
I øvrigt blev jeg overvældet af at butikken allerede er fyldt op med kinesisk julepynt nu. Hvor er det en skam!
Det vil jeg ikke køre efter mere.

Billigblomst からの回答
Jeg er godt nok skuffet over jeres håndtering af personaleklager ang langeskov.
Jeres personale har gentagne gange blokeret handicapparkeringspladsen med plantevogne og personalets biler.
Jeg har flere gange pointeret det i butikken og de virker oprigtig talt p*ss* ligeglade. Specielt gartneren med langt mørkt hår, så åbenbart tror det er hendes personlige parkeringsplads.
Da jeg så kontaktede jeres hovedside med fotodokumentation. Så blev jeg blokeret.

Billigblomst からの回答
Var i billigblomst i Kolding i går.
Bruger 379 kr på bl lyng, pynt og snitblomster.
Købte 3 stilke hortensia, der stod 15 kr stk, jeg kom af med 25 kr stk og her knap 20 timer efter er der kun 1 der står pænt, de 2 andre er lige til at smide ud.
Så kan kun fraråde at købe snit blomster samt husk at tjekke jeres bon.
Derudover er skiltet fuldstændig misvisende vedr 8 lyng for 100 kr. Billedet viser alle slags lyng og det er det ikke, lærte jeg så.
Igen pas på hvad du falder for, det bestemt ikke billigt mere.

Billigblomst からの回答
Kan ind indimellem finde noget interessant, men vær på vagt. Nogle gange er planterne udtørrede eller rødderne er druknet, så rigor mortis er indtrådt.
Og så kniber det med prisskiltningen (mangler/forkert), eller pris og pante passer ikke . og i den forbindelse kan det være svært at finde en medarbejder, som kan/vil gøre noget ved det, eller ved nok. Man skal selv være klar over, hvad man ser på.
Kan anbefale at man i den situation lige søger på den eksakte plante -det er ikke altid, de planter, de sælger, er hårdføre i Danmark eller kræver et drivhus.

Billigblomst からの回答
Man får hvad man betaler for. Deres juleting er ved at falde fra hinanden. Julekugler med lim på overalt på den udvendige side af kuglen.
Edit: Den tid det tager at komme ind til jer, og besværet med lange køer i butikken, gør det til en lærdom: Find et andet sted at handle.

Billigblomst からの回答
Normalt er jeg ret tilfreds med billigblomst, men efter min seneste tur er jeg blevet lidt skeptisk.
Tog i billigblomst (Aalborg) for at finde en krukke. Da jeg endelig (efter lang tid) havde fundet den perfekte krukke til min smag- og efter kampen med at få den store og tunge krukke op til kassen, opdagede jeg at den ikke havde prismærke på. Da den stod inde bagved andre krukker til 500 kr. i præcis samme størrelse, antog jeg at den også kostede dette. Medarbejderen ved kassen antog også at den nok kostede 400-500 kr., men var i tvivl - så hun ringede til en anden medarbejder (som ikke engang så, hvilken krukke det handlede om?) sagde at den kostede 1.000 kr., hvilket virker helt absurd ift. at formen var den største forskel fra de andre krukker i samme størrelse til 500 kr. Fik aldrig rigtig en begrundelse omkring, hvorfor den var dyre end de andre. Endte med at tage derfra uden krukken, da den (uden at blive set af medarbejderen i telefonen) endte med at have den dobbelte pris, end de krukker den var omringet af.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。