Da det ikke er muligt og finde telefonnummer til de enkelte butikker skrev jeg en mail til kundeservice. Da jeg har 30 km til nærmeste butik i Holbæk spurgte jeg ind til om de p.t. sælger Lim... もっと見る
企業が回答しました
Kom som en af de første kunder ind ad døren hos Billigblomst her til morgen kl.8.i Holbæk. Ingen af medarbejderne sagde godmorgen eller smilede,de kigger bare på en. Jeg betalte mine varer,og heller... もっと見る
企業が回答しました
Har besøgt Billigblomst i Randers. Alt alt for stort og med en masse udvedkommende skrammel mellem hinanden. Hvad laver f.eks kufferter i et plantecenter? Man skal i den grad være plantekyndig for at... もっと見る
企業が回答しました
Billigblomst herning I dag søndag de 20 sep 2026 lige over middag , var vi i billigblomst. Og jeg er kørestol bruger og havde svært ved at navigere rundt. Da det var en ny el kørestol. Men her... もっと見る
企業が回答しました
Billigblomst A/S Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 32%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der er ingen service, de ved intet om planter og er ikke særligt servicemindede men hvis tingene så var billigt ville det være ok, men jeg synes kvaliteten er dårligere end en rigtig planteskole men til samme priser. Navnet Billigblomst er lidt til grin når priserne er så høje, men udvalget er stort ☺️

Billigblomst からの回答
Rigtig dårligt kunde service, man spørger en ansat om noget og hun har så travlt at hun går i mens 😡

Billigblomst からの回答
Køb ikke planter hos billigblomst, hvis du vil, at de skal holde.
Jeg har sidste år købt 2 snebærbuske, 2 kirsebærlaurbær, en rosenspirea, en buskpotentil - alle ser syge og elendige ud nu og vokser ikke og er lige til at grave op og smide ud. Ingen af mine andre planter ser sådan ud, men alt trives fint i min have. Et eller andet er der galt. Er de drevet for hurtigt frem eller har de fået for meget gødning hos Billigblomst? Jeg kan ikke lade være med at tænke i de baner.
Da jeg fortalte om det til min familie og venner , havde alle der også oplevet præcis det samme, og vi er alle enige om, at vi ikke vil handle hos Billigblomst længere.
Vi er skuffede og ærgerlige over at være hoppet på konceptet "billigblomst".

Billigblomst からの回答
1/7-24 været i Billig Blomst Randers. Købte en stor krukke til 249 står ved kassen og kører mit DK. Der opdager jeg at den er fyldt med ridser/skrammer på en af siderne. Jeg ønsker derfor ikke krukke. Kassemedarbejder kontakter en medarbejder over tlf jeg kan få den 30 kr billigere. Dette er jeg ikke interesseret i. Jeg får oplyst jeg ikke kan få pengene retur kun et tilgode bevis. Dette havde ingen interesse, da krukken ikke har været ude af butikken. Hun kontakter igen den ansvarlige. Hun kommer til kassen, der kunne kun udstedes et tilgodebevis, det kunne jeg læse på et opslag på disken. Fair hvis varen havde været ude af butikken. Jeg blev vred og den meget unge pige der skulle være ansvarlig " sagde du skal ikke blive "sur". Nu står jeg med et tilgodebevis. Som jeg aldrig vil få brugt, da jeg er færdig med at handle i Billig Blomst.

Billigblomst からの回答
Jeg elsker normalt Billigblomst. Men er blevet så skuffet.
De har kørt med 50 % rabat i 14 dage og det er så fint for os kunder.
Problemet er bare at butikken i Randers havde sat alle tingene kraftigt op! Var i Århus et par dage tidligere og her passede priserne med tidligere.
Så priserne i Randers var hævet med 50 procent af normalprisen. Ved der er flere der har fundet ud af dette.
Kontakter man billigblomst bliver man slettet fra deres facebook profil.
Øv øv - Det er snyd og en ommer!!

Billigblomst からの回答
Jeg har idag 20/6/24 været i billigblomst Hillerød og blev mødt af et fuld varer hus, med alle de blomster jeg ledte efter, altså stod pænt og ryddeligt. Det ikke sidste gang jeg kommer i Hillerøds billigblomst!

Billigblomst からの回答
Som altid en fornøjelse at komme hos BilligBlomst Holbæk ! Kan helt sikkert anbefales :-)
Var seneste forbi i søndags og fik 12 skønne stauder til ½ pris.

Billigblomst からの回答
Det er ikke et plantecenter mere, det er en skrammelbutik med dyrt kinabras.
Så nyt navn: Brians billigbras var nok bedre.
Og hvis man kritiserer dem på FB blir man blokeret.

Billigblomst からの回答
Den heldigste dag vi kom forbi Billig Blomst i Hillerød.
Alle de blomster vi skulle bruge var der 50% nedsættelse på. Det vil sige; Vi købte en masse udendørsplanter i rigtig god kvalitet og selvom der ikke havde været 50% havde vi også købt blomster.
Det kan varmt anbefales, at handle her, men hvor var det annonceret henne???

Billigblomst からの回答
Man får hvad man betaler for.. udendørs potter som ikke kan klare vind og vejr med afskalninger allerede efter 1 sæson. Billigblomst beklager ikke at kunne hjælpe uden bon, trods det de ved potterne kun fåes hos dem. Strålende kundeservice, billigblomst samler ihvertfald ikke på stjerner og anmeldelser.

Billigblomst からの回答
Som regel er jeg rigtig glad for at handle i Billigblomst i Århus afdelingen. En masse flotte planter til overkommelige priser. D. 17/5 tog jeg i billigblomst, indkøbte planter og nogle forskellige fletkurve. Fletkurvene så solide nok ud, men var store og høje i størrelsen, så jeg var selvfølgelig opmærksom på, at når der skulle plantes, så skulle der dræn i bunden, og ikke fylde kurven helt op med jord. Her efter beplantning begynder alle tre høje fletkurve at hælde meget til den ene side, og vælter også efter noget tid. Helt tydeligt er det, at kvaliteten af produktet ikke egner sig til den højde, og til den mængde jord kurven kan indeholde. Jeg henvender mig til kundeservice med henblik på en reklamation og med billeder af kurvene. Jeg har desværre smidt min bon ud, men kan påvise en transaktion på bankudtog, at der er brugt et vis antal kr d. 17/5 hos Billigblomst i Århus. Jeg er helt med på, at man som regel skal have en kvittering på det man har købt hvis man vil reklamere. I min optik ville god kundeservice her være, at man anerkender et dårligt produkt, og tilbyder at refundere pengene eller tilbyde et tilgodebevis, og som MINIMUM undskylde for at have solgt et produkt som ikke lever op til den ellers fine standard. Jeg bliver desværre mødt med en mail “Tak for din henvendelse. I tilfælde af reklamation, så skal man bruge bonnen. Du kan prøve at køre forbi afdelingen og se om de vil bytte”. Jeg bor langt væk fra plantecentret, og man kan heller ikke kontakte det respektive plantecenter. Øv for en oplevelse, og jeg tænker jeg besøger vores lokale plantecenter i fremtiden i stedet.

Billigblomst からの回答
Hvis jeg kunne give nul stjerner ville det ske.
Købte Pæoner 2 bundter søndag i jeres butik ved Ålholm Plads.
tirsdag blev de smidt ud da blomster hovederne var sorte og helt indtørret.
Jeg har tidligere været uheldig med køb hos jer og vil nu ikke handle hos jer mere.

Billigblomst からの回答
Hvor er det bare dejligt at Billigblomst har fået en butik tæt på Rådhuspladsen i Aarhus C - så vi der bor i midtbyen ikke har så langt til butikken
- vi var inde i butikken i Aarhus og købte nogle fine efeu til vindueskarmen - til absolut kundevenlig pris
Glæder mig til at se hvad der kommer af vare til bl.a Påske Halloween og Jul i Billigblomst
. . .ikke sidste gang vi handler der

Billigblomst からの回答
Husk at tjekke din bon Skiltningen er utrolig dårlig.
Ved kassen i Hillerød var vi 3 kunder, som blev opkrævet 20 kr for meget for en hortensia. Der stod 49 på skiltet, men den kostede 69. Da vi tog blomsten var der flere andre kunder, som også forsynede sig. Håber de også tjekkede deres bon.
Da jeg tjekkede min bon, havde han scannet en af blomsterne 3 gange. Jeg havde 2 i vognen. Vi var 3 kunder, som forlangte vores penge tilbage, selvom det genererede en lang kø.
En kreativ måde at holde priserne nede på, hvis det lykkes... og det gætter jeg på, at det gør rigtig tit

Ikke eksisterende service
Medarbejderne ved intet om blomster og planter.
Og spør du om noget lyder svaret vi har ikke fagkompetencer så det må du selv undersøge.
Ingen telefonisk kontakt - hvis man ønsker at ringe for at høre om de har en vare på lager . FØR man kører 30 km for at finde en Tom hylde og udsolgte varer.
Købte for 1500kr krukker til at hænge på vægen ( stort skilt frostsikre) god dav man økseskaft alle Frost sprunget i vinter både dem med og uden jord i .

Hej Karen.
Det var dælme flot, at du sendte os til Kolding og kikke på trompet blomster.
Der var ikke en.
Det var lige en tur på 80 km, men det rager sikkert jer en fjer.
Kunne tyde på, du ikke ved, hvad de forskellige butikker har.
Men en super flot service.
Den passer vist godt til jeres trustpilot.
Niels Jørn.

Billigblomst からの回答
I efteråret 23 købte vi 20 hækplanter bøg 120 cm for at reeplante træer som var beskadiget af dyrevildt. ”Samt andre træer som jeg laver en anmeldelse på I morgen og i overmorgen”
Ingen ! absolut ingen er overlevet her til foråret.
Tænkte det var måske et efteråret var en skidt tid at have plantet dem på ?
købte igen 20 stk hækplanter her i foråret ingen af dem er levende de er totalt tørre
Har adgang til vand resurser ad libitum men nej.
som W.C.Fields sagde omkring Billigblomst
Hvis det ikke lykkes første gang, så prøv igen, og så igen. Og hold så inde, der er jo ingen grund til at optræde som en komplet idiot………
KLOG MAND !

HERNING AFD.
Jeg har købt 4 små krukke træer i juni måned 23, de er totalt gået ud, døde efter vinteren, ingen service der, havde billeder derudefra men ingen bon... Gud hjælpe mig om de overhovedet giver garanti til krukke planter :( købte ferskentræ sidste år, det gik også ud, købte boysentræ - det gik også ud, købte pampas, der aldrig kom frem, der fik jeg dog penge tilbage... Tror i vokser for hurtigt, men glem IKKE servicen, det dør man af...

Billigblomst からの回答
Denne anmeldelse gælder kun butikken i Langeskov.
Jeg har aldrig set så mange døde/hængende planter før, det er tydeligt at se at de ikke har tid til at vande og passe deres planter.
Problemet er at de får alt for mange blomster hjem, der kom 10 nye bure med blomster mens vi var der. Og hele butikken var overfyldt med blomster i forvejen, bare at finde indgangen var svært 😃
Er godt råd, vand og pas jeres blomster, det er ikke noget kønt syn med så mange dårlige planter. Vil kalde det et plantekirkegaard.

Billigblomst からの回答
Reklamerer med en vare, men sælger en anden! At fylde kunden med løgn er simpelthen ikke lovligt!
Billigblomst reklamerede med at de havde krukker af Corten stål til billige penge. Jeg få lånt en trailer og kører 80km t/r for at hente krukkerne.
Krukkerne er pakket ind i filt så det er ikke muligt at se varen inden man køber den.
Jeg køber i alt 8 krukker.
Da jeg kommer hjem viser det sig at krukkerne aldrig har set skyggen af Corten stål! Det er uden tvivl råjern.
Ved kontakten til Billigblomst henviser de til at leverandøren siger det er Corten stål, det kan enhver idiot jo påstå. De sender mig et certifikat på kinesisk! Det er meget lidt troværdigt. Og det ændre ikke det faktum at det er varen ikke. Det har ikke samme farve som Corten stål, derudover ruster de her “rigtigt”. Corten drysser ikke, de her laver ikke andet.
Derudover er krukkerne MEGET gamle, normalt er corten stål almindelig metal/ aluminiumsfarvet og ændre med tiden farve og tekstur. De her er mere endelig rustne, også har man forsøgt at kamuflerer det ved at pakke dem ind i filt!
Jeg er MEGA skuffet over de har ført mig som forbruger bag lyset, det er falsk markedsføring! Det mindste de kan gøre er at tilbyde pengene retur!
Efter konfrontationen har de pænt fjernet opslagene fra Facebook så der ingen dokumentation er for den flaske markedsføring…! Føj det er en ommer!
—————————-
Hvordan tænker i jeg skal komme retur med dem? Leje en trailer igen?
Prisen på at leje en trailer er jo mere end jeg får ved at komme retur?
Og certifikatet er på kinesisk! Meget lidt troværdigt.
Sjovt alle opslag på facebook blev slettet så snart i blev bekendte med at det ikke var Corten.
Prøv evt at spørg en smed 😉
Han vil sige nøjagtigt det samme uanset hvad jeres kinesiske certifikat siger!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。