fra fÞrste henvendelse til levering og returnering. Kan kun anbefales - 60 års reception - her måtte fadÞllet ikke glippe. Tak til Anders for tryg og prof håndtering og vejledning.
Rigtig gos Þl. Fin service og telefonen blev taget ved opringninger. Der var lidt leverings- og afhentningsudfordringer, som blev fint afklaret, men bortset fra det, var det en super oplevelse. Klar... ãã£ãšèŠã
Da min sÞn skulle holde 18 Ã¥rs fÞdselsdag, besluttede han sig i sidste Þjeblik for at han ogsÃ¥ gerne ville have fadÞl - en uge fÞrð³. Men hjÊlp fra BilligfadÞl.dk faldt det hele pÃ¥ plads. Tak for e... ãã£ãšèŠã
En helt perfekt oplevelse. Personlig kontakt et par dage fÞr vores fest for at aftale levering. Levering var til tiden (vi havde et vindue pÃ¥ 30 minutter, da vi skulle vÊre i kirke til dÃ¥b) samt lyn... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Som vores navn antyder, leverer vi fadÞl og udlejning af fadÞlsanlÊg til festlige arrangementer og andre begivenhedsrige lejligheder. Vi fÞrer et bredt sortiment af fadÞlsanlÊg og barer som kan lejes pÃ¥ daglig basis samt adskillige Þl-varianter â herunder kendte mÊrker som Carslberg, Tuborg og Royal Unibrew. Vi tilbyder markedets billigste priser pÃ¥ fadÞl og fadÞlsanlÊg, samt den billigste levering og opsÊtning i hele hovestadsomrÃ¥det.
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- info@billigfadoel.dk
- billigfadoel.dk
super service
Nem bestilling på nettet og telefonisk opfÞlgning inden levering.
PrÊcis levering og afhentning.
Alt ok
PS: kan vi få rosévin på fad nÊste gang?
Rigtig god Þl
Rigtig gos Þl. Fin service og telefonen blev taget ved opringninger.
Der var lidt leverings- og afhentningsudfordringer, som blev fint afklaret, men bortset fra det, var det en super oplevelse. Klar anbefaling herfra, og billigfadÞl.dk har bestemt fået mig som fast kunde
Super service ð vil klart anbefaleâŠ
Super service ð vil klart anbefale billigfadÞl.dk - og vil til hver en tid, bruge jer igen.
Super service hele vejen igennem
Super service hele vejen igennem. De kontaktet en som lovet ang opsÊtningen og var der lige på klokkeslettet.
Grundig gennemgang af anlÊgget så der ikke var nogen tvivl selv efter et par fadÞl :-)
Det hele har spillet 110 % og er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at bruge jer.
Mvh Martin Judge.
Jeg har kun rosende ord...
Jeg har kun rosende ord...
Vi brugte BilligfadÞl.dk i forbindelse med en fÞdselsdag, ved levering blev bar og fadÞlsanlÊg sat om og vi fik en grundig instruktion.
Da vi blev i tvivl om hvorvidt vi havde bestilt nok Þl, fik vi en snak om det og Kim satte 2 xtra fustager af så vi var sikre på der var nok.
Helt igennem venlig, informativ og kundeminded medarbejdere.
Et STORT 5 tal herfra.
perfekt ydelse
perfekt ydelse - både i service og vÊremåde
En fantastisk service og hjÊlpsomhed!
En fantastisk service og hjÊlpsomhed!!
Vi skulle bruge billigfadoel til vores bryllup d. 04.09.21 og servicen har helt fra start til slut vÊret fuldstÊndig fantastisk!! LÊkker Þl i massevis til en pris som alle kan vÊre med på!!
Kh Nana & Lars.
Alt kÞrte efter bogen
Alt kÞrte efter bogen. Nem bestilling, tingene kom til tiden og blev sat op som det skulle. Afhentet igen til aftalt tid og tog overskydende fustager med retur som aftalt. Er en glad og tilfreds kunde som gerne bruger jer igen.
Alt var som det skulle vÊre
Alt var som det skulle vÊre, det virkede, vi havde nok og vi blev behandlet så godt af billigfadÞl.dk
Hilsen Mette, BrÞnshÞj
Super service bÃ¥de ved levering ogâŠ
Super service bÃ¥de ved levering og afhentning... fÃ¥r vi brug for det igen... sÃ¥ ved vi hvor vi fÃ¥ hjÊlp og service ðð
Mega god service hele vejen
Mega god service hele vejen. Venligt og forstående personale i telefonen.
Super professionelle og medgÞrlige i forhold til aftale af tid omkring både levering og afhentning.
Det var rigtig rart og alle aftale blev overholdt perfekt.
LÊkker bar, det hele blev sat op og jeg fik vejledning med håndtering af fustagerne osv.
Alt i alt en rigtig god oplevelse â kÊmpe anbefaling herfra!!
/Signe
Dejlig Þl
Dejlig Þl, dejlig oplevelse !
BilligfadÞl.dk var ekstremt nemme at kommunikere med og jeg kan ikke sÊtte en finger på deres service!
Bedste fadÞl til den bedste pris & så med professionel service!
Nemt at bestille, super service & så smager deres fadÞl fremragende! Dejligt at jeg kunne bestille 50 kg. isterninger samtidig:-)