レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Rozumiem znaleźć pasazera na drogę.aby zmniejszyć koszta ale wasze stawki są dramatyczne ,nie powinno być ÅŒadnego limitu w ofercie ceny,aplikacj zatrzymała sie chyba z 15 lat temu w czasach. nie t... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Aplikacja jest bardzo przydatna ale jej działanie pozostawia wiele do ÅŒyczenia , widać ÅŒe pomysłodawcy nastawieni są tylko na zysk :(

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

To jakiś smutny ÅŒart ta firma

To jakiś smutny ÅŒart ta firma. Wystawia oferty bez pokrycia. Ludzkie anulują i mają to gdzieś, ÅŒe ktoś musi gdzieś dojechać. Im to rybka. Naprawdę to są jakieś jaja. Jeszcze chcą samo im dowód swój dać, naprawdę inwigilacja pełną gębą. 8 odwołanych przejazdów przez kierowców BlaBlaCar. Według tej śmiesznej aplikacji ci co odwoływali nigdy tego co tej partii nie robili. Wprowadzenie pełnej inwigilacji ( treści tylko akceptowane przez Nubii standardach społecznościowych). Miło tego jakoś formułkę farmazonskiego debila który to ułoÅŒył,a brzmi tak:" dzień dobry, właśnie udało mi się zarezerwować przejazd. chętnie wyruszę z Tobą w podróŌ, Czy moÅŒesz mi wysłać więcej informacji?" A tu zong no jednocześnie informacja, ÅŒe dopóki kierowca nie potwierdzi rezerwacji, to moÅŒna pisać na Berdyczów. Jestem uÅŒytkownikiem tej aplikacja od 2016 roku. Nigdy nie zabiegałem o gwiazdki i takie tam. Naprawdę obecnie to POprawna politycznie poraÅŒka i tyle.

2026幎5月14日

Obecna obsługa fatalna

Obecna obsługa fatalna. Ktoś napisał mi wiadomość i nawet grzecznie nie mogę mu odpisać ÅŒe nie mogę go zabrać, ÅŒeby wiedział na czym stoi. Dostaje 2 propozycje od ludzi np z Warszawy do łodzi i z Łodzi do Wrocławia i teÅŒ nie mogę zabrać 2 osób chociaÅŒ jest to po drodze i w ten sposób mam pełny stan. Miało ułatwiać kontakt i gwarantować tanie przejazdy a obecnie zaleÅŒy im tylko na tym aby oni na tym zarabiali. Przykre

2026幎5月3日
5぀星のうち1の評䟡

Śmieszne stawki, nie opłacalne przejazdy

Prosty przykład: Bolt z jednego końca Krakowa na drugi 30zł. Przejazd dla pasaÅŒera z Krakowa do Gliwic 30zł. Carsharing ja rozumiem, ale bez przesady. Ceny są absurdalne, nie moÅŒna ich ustawić wg siebie tylko jakieś limity. Do tego dochodzi roszczeniowość pasaÅŒerów, dostosowywanie się do konkretnej godziny wyjazdu, Ōądania podwoÅŒenia ludzi pod adresy, odbiory spod adresów. Wszystko za 30 zł?
Korzystałem z tej aplikacji 8 lat temu jak miałem stare VW Polo w gazie i "wypłatę studenta". Wtedy kaÅŒdy grosz się dla mnie liczył. Dzisiaj te ochłapy które blabla umoÅŒliwia dostać za przejazd nie są warte opisanych wyÅŒej kwestii. Ale prowizje dla bla bla to juÅŒ trzeba zapłacić. I nie są to grosze. Ale własnej ceny przejazdu ustawić Ci nie wolno.
Ja ÅŒegnam się z blablacarem na stałe.

2026幎4月11日

Ceny

chyba z 15 lat temu w czasach. nie teraz ,proponuję zmienić,bo nikt teÅŒ za darmo nie jeździ a tu nie chodzi o pasaÅŒera i znajomości,to nie portal randkowy

2026幎3月26日
5぀星のうち3の評䟡

Na początku była to fajna opcja

Na początku była to fajna opcja korzystałem jako pasazer i jako kierowca. Ale po roszczeniowości ludzi stwierdzilem ze nie warto. Przyklad: trasa Wrocław zielona góra...a bedzie problem odbic do Głogowa? Oczywiście wiekszosc pasazerow byla super ale czy warto za 20 zl uzerac sie z reszta? Wyjdzie mi 50 zl wiecej za przejazd nie zbiednieje.

2026幎3月5日

Brak Ochrony dla Kierowcy

PasaÅŒer rezerwuje miejsca w podróŌy ponad 1000km. Nie stawia się w umówionym miejscu oraz nie odbiera telefonu. Obsługa blablacar piszę maila z szablonu i nic z tym dalej nie robi. Jakaś kara dla pasaÅŒera ? Usunięcie go ? Ledwo cofnęli prowizję. Poprosiłem o anulowanie innej prowizji, aby w części wyrównać moją stratę to oczywiście się nie zgodzili. Blablacar nie dba o kierowców, a pasaÅŒer sobie robi co chce bezkarnie. TakÅŒe środkowy palace dla ludzi z firmy blablacat.

2025幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

Nie pobrałem opłaty od pasaÅŒerów bo nie

Nie pobrałem opłaty od pasaÅŒerów bo nie stawili się jeden z dwoma pasaÅŒerami a drugi pojedynczy a kaŌą mi zapłacić bez potwierdzenia od nich> Chodzi o 1 godz. ja dojechałem do domu po przejechaniu 700 kmm po 8 godz więc jak miałem się zajmować tą sprawą podczas jazdy. Sprawam sprawę do UOIUK-ku takiego badziewia to nie będzie.

2025幎10月25日
5぀星のうち1の評䟡

Nie doszło do przejazdu ale oplate

Nie doszło do przejazdu ale opłatę musiałem uiścić by wystawiać kolejne przejazdy. PasaÅŒer nie przybył a zaplacić musiałem, kompletny brak profesjonalizmu w przygotowaniu aplikacji. Nikogo nie interesowało to ÅŒe przejazd się nie odbył. Komunikacja z nimi to poraÅŒka, obsługa to dno! A ciągle nabywanie by podać dane z dowodu irytujące. DNO!

2025幎9月19日

BLABLACAR TO OSZUSCI!KIEDYS BYLO TANIO SZYBKO I PRYWATNIE

Bla bla car kiedys robił robotę!!! Tanie prywatne przejazdy w miłym towarzystwie i wszystko miało byc tak jak w załoÅŒeniu wlasnie ich oferty. Pozniej pojawiły sie przejazdy autobusowe lub busy gdzie bla bla car udawal ze nie wie o niczym. Po czasie i duzej ilosci skarg zajęli sie tym powierzchownie bo nic z tym nie zrobili poza wrzuceniem jakiejś notki o przejazdach autobusowych gdzie zmieniło to politykę całej firmy i jej załoÅŒenia o przejazdach prywatnych i tanich!!!!! Wiec to juz nie sa tanie prywatne przejazdy gdzie mozna przyspieszyć swoją podróŌ i obniÅŒyć koszty gdyz przykładowo cena podróŌy z gorzowa Wielkopolskiego do Amsterdamu na bla bla car kosztuje 315 złotych a bezpośrednio na stronie Sindbad kosztuje 295zl!!! Jest to do weryfikacji. Wiec uwaÅŒajcie i nie dajcie sie nabrać. Jest duzo innych alternatyw. Nie chce aby usunęli mojego posta wiec jesli ktos chce aby mu podać alternatywy proszę pisac na Email. Robert.ziemba1988 @ op.pl pozdrawiam i ÅŒyczę tyle wyjazdów ile powrotów.

2025幎8月24日
5぀星のうち1の評䟡

MÄ…ÅŒ zarezerwował przejazdz który musiał

MÄ…ÅŒ zarezerwował przejazdz który musiał odwołać ÅŒe względu na inny transport. Płatność była blokiem, który zaakceptowałam. Jakie było moje zdziwiwnie kiedy z mojego konta zniknęło dodatkowo 2 razy po 100 zł. Oszuści i nic więcej a na swoje pieniądze mam czekać 7 dni roboczych.

2025幎7月18日

Bag lost/stolen without help

I left my bag on the bus in trieste, italy. It had $5000 worth of electronics in it. I immediately realized it and rushed back to the station, where the bus had left early from its 20-minute stop. I immediately contacted the company ... and after dozens of emails, tweets, etc., they responded that they would contact their "bus partner" Shortly after they confirmed that their "bus partner"didn't have any lost items to report and it was case closed for them. They refused to help me any further. Then I read reports on Reddit (many, many) where people had traced phones and computers directly to drivers (all contractors). Super shady company with a poor excuse for customer service. I will never use them again and I'm telling everyone about my experience so they don't fall victim too.

2025幎6月29日

Bla bla ogranicza dostęp

Aplikacja za dostęp pociągnęła mi za usługę serwisową 8 PLN do przejazdu nie doszło. Poprzez komunikację mejlową wiadomości na pocztę przychodziły z opóźnieniem . Z waszego powodu braku kontaktu tel. z kierowcą spowodował ÅŒe bardzo ograniczy moje podróŌe w przyszłości. Po wyjściu z aplikacji od nowa logowanie . Kiedyś było jakoś prościej.

2025幎7月3日

Nasi to wieśniaki

Jak jesteś pasaÅŒerem to okej ale jak jesteś kierowcą to masakra. Po tej aplikacji wiem ÅŒe Polscy PasaÅŒerowie to wieśniaki i szkoda naprawdę nerwów. Trzyma 4-5 dni rezerwację a w dzień wyjazdu
 odwołuje i pisze do zarządu wymyślone historie ÅŒe ja jako kierowca za uszami aplikacji kazałem dopłacić za przejazd, tylko po to ÅŒeby wieśniak nie zapłacił ze swojej winy ÅŒe nie moÅŒe pojechać. Po tej aplikacji wiem ÅŒe nasi obywatele to wieśniaki. Nie polecam naprawdę
 to nie jest warte tych pieniędzy. Jeszcze syf potrafią wam pasaÅŒerowie zostawić i się później kłócić ÅŒe to nie oni.

2025幎5月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ