Z automatu zamienili mi produkty bio na nie bio. Zamówienie za ponad 300 zÅ i poprostu nie wyÅapaÅam tego przy odbiorze. Po napisaniu reklamacji otrzymaÅam informacjÄ ÅŒe mogÄ odesÅaÄ produkt (... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
fujam de sumos naturais que podem virâŠ
fujam de sumos naturais que podem vir contaminados com bacterias e larvas.
Zepsute krewetki âŠ
ByÅam bardzo rozczarowana sklepem na Bielanach WrocÅawskich. Mój mÄ ÅŒ i ja zawsze kupowaliÅmy tam krewetki, ale ostatnio poszliÅmy specjalnie po krewetki 25 czerwca po 18:00. KupiliÅmy 1200 gramów i po prostu wyrzuciliÅmy 300.gr. Mieszali ÅwieÅŒe krewetki z zepsutymi, co byÅo koszmarem, zwÅaszcza ÅŒe krewetki nie sÄ tanie.
Manque de caisses ouvertes et queuesâŠ
Manque de caisses ouvertes et queues importantes ce jour ci encore une fois !
Il y a des caisses libre service, mais que 6 caisses avec caissiÚres !
Je vous met 1 étoile sans pouvoir enâŠ
Je vous met 1 étoile sans pouvoir en mettre zéro je suis allée a Auchan du Pradet a 15h30 je pensais être dans un pays comme le senegal de la chaleur qu il faisait dans le magasin je me suis sentie pas trÚs bien a tel point d acheter une boisson sucrée a 70 ans c est honteux de la part de la direction pour tous les gens faisant les courses et notamment les caissiÚres avec l argent qu il vous rentre vous n avez pas honte d agir de la sorte je suis fidÚle a Auchan mais je pense sincÚrement que je vais Aller faire mes courses dans un autre magasin ou je pourrais flâné a ma guise je ne vous recommanderai vraiment pas
KupiÅem sprzÄt elektroniczny
KupiÅem sprzÄt elektroniczny. Na drugi dzieÅ stwierdziÅem, ÅŒe nie dziaÅa. ZaniosÅem fo sklepu. MuszÄ czekaÄ dwa tygodnie na ocenÄ. Miga czerwony led, wiec jest uszkodzenie. Sklep nie chce zamieniÄ mi na peÅnosprawny. RadzÄ z daleka od Auchan
Auchan online.
Zmiana przez Auchan kilku zamówionych i opÅaconych towarów bez naszej akceptacji i wyraźnego poinformowania nas. Po interwencji - propozycja, aby zwróciÄ towary wÅasnym sposobem. Problem w zakupach w Auchan online pojawiÅ siÄ nie pierwszy raz.
To moje drugie zakupy z dostawÄ do domu (Auchan Katowice z dostawÄ do domu-Sosnowiec), jestem zachwycona.
To moje drugie zakupy z dostawÄ do domu. Jestem zachwycona i wdziÄczna. PoniewaÅŒ jestem osobÄ samotnÄ niepeÅnosprawnÄ , to jest to dla mnie wybawienie. ObawiaÅam siÄ po przeczytaniu opinii. Ale zaryzykowaÅam, bo nie miaÅam innego wyjÅcia. I jestem zachwycona. Zakupy wszystkie ÅwieÅŒutkie, zapakowane w osobne reklamówki. A co bardzo waÅŒne i trudno spotykane dzisiaj, PRZESYMPATYCZNI, Å»YCZLIWI I BARDZO POMOCNI PANOWIE Z OBSÅUGI. Zarówno pierwszym razem, jak i dzisiaj zakupy wniesione do mieszkania i jeszcze panowie zaproponowali, ÅŒe wszystko mi rozpakujÄ i uÅoÅŒÄ gdzie wskaÅŒÄ. DosÅownie popÅakaÅam siÄ, bo ciÄÅŒko dzisiaj o tak wspaniaÅych mÅodych ludzi. Auchan, macie wspaniaÅych pracowników. Bardzo dziÄkuje.
Suche pieczywo i zgniÅe warzywa !
Asortyment jest doÅÄ szeroki, jednakÅŒe sklep Auchan Krasne Rzeszów ma znacznie okrojony. Warzywa i owoce czÄsto przyjeÅŒdÅŒajÄ zgnite (!), towar bywa nieÅwieÅŒy a dziÅ dowieziono mi suchy jak kamieÅ chleb zamiast ÅwieÅŒego !!! Czas powiadomiÄ sanepid !
Z automatu zamienili mi produkty bio naâŠ
Z automatu zamienili mi produkty bio na nie bio.
Zamówienie za ponad 300 zÅ i poprostu nie wyÅapaÅam tego przy odbiorze.
Po napisaniu reklamacji otrzymaÅam informacjÄ ÅŒe mogÄ odesÅaÄ produkt ( 2 mroÅŒonki) na wÅasny koszt.
Pierwsze zakupy aby siÄ przekonaÄ jak wypadnÄ
UwaÅŒam ÅŒe to nieuczciwe, i ÅŒe kurier powinien o tym informowaÄ czy klient zgadza siÄ przyjÄ
Ä.
Ja nie polecam.
BÄdÄ c w Warszawie( z NiemiecâŠ
BÄdÄ
c w Warszawie( z Niemiec Zachodnich),postanowiÅem zrobiÄ drobne zakupy w tymÅŒe Markecie i...wszystko...super! Zarówno obsÅuga,jak i duÅŒo cen promocyjnych!
Jestem bardzo zadowolony!
I napewno,bÄdÄ staÅym klientem!
Tylko....za maÅo dogodnych parkingów...dla...inwalidów!
Zakupy online z dostawÄ do domu - Auchan Warszawa Wola
Zakupy online z dostawÄ do domu - Auchan Twój sklep spoÅŒywczy Górczewska 124, 01-460 Warszawa. NaprawdÄ jestem rozczarowana przeterminowane produkty utrudniony kontakt ze sklepem zamiana produktów o ktore nie prosiÅam juÅŒ wolaÅam ÅŒeby ich nie bylo a tak policzyli za to co nie chciaÅam brak profesjonalizmu.
Zamówienie i dostawa Szczecin
Ja zamawiam co tydzieÅ duÅŒe zakupy w Szczecinie i jestem bardzo zadowolony. Zawsze punktualnie, dobrze zapakowane i produkty sÄ dobrej jakoÅci. Dwa razy byÅa sytuacja ÅŒe opakowanie ogórków kiszonych byÅ zniszczony, lub truskawki byÅy otwarte, ale patrzÄ c ile juÅŒ zamówieÅ zrobiÅem to widaÄ ÅŒe jest to maÅe niedopatrzenie. Polecam :)
Odbiór zakupów i 50zÅotych wiÄcej zaâŠ
Odbiór zakupów i 50zÅotych wiÄcej za zakupy?Reklamacja?
MoÅŒesz pisaÄ i tak nikt ci nie odpowie i nie zrekompensuje róŌnicy ( nikt nie chciaÅby kupiÄ zwiÄdÅych ogórków, kapusty pekiÅskiej która waÅŒy ponad 2 kilogramy i jest zwiÄdÅa ( zamawiaÅam do 1 kg) Nigdy nie wiesz co dotrze i w jakim stanie - ODRZADZAM
Pani MartÄ kasjerka super obsÅuga wâŠ
Pani MartÄ kasjerka super obsÅuga w Auchan Trzy Stawy w Katowicach
Ten sklep Auchan w DÄ browie Górniczej wâŠ
Ten sklep Auchan w DÄ
browie Górniczej w C.H.Pogoria to istna kpina i nieporozumienie,na napisaÅem na stronie Auchan opiniÄ bardzo negatywna i juÅŒ w 20-30 zostaÅa usuniÄta.Przydalaby siÄ ogólna niespodziewana kontrola.Ze wzglÄdu na praktyki jakie stosujÄ
,sÄ
poniÅŒej krytyki.ZamknÄ
Ä ten przysÅowiowy bur..l
Oraz pozwalniaÄ jakiÅ procent dosÅownie perfidnych pracowników.Obrzydzenie bierze na myÅl i widok praktyk tam stosowanych przez czÄÅÄ kadry pracowniczej tam zatrudnionej.Å»ycze tym wÅaÅnie osobom samych trudnoÅci w ÅŒyciu, tak jak oni sprawiajÄ
klientom.
Zamawiam zakupy online od 2019 roku,nieâŠ
Zamawiam zakupy online od 2019 roku,nie miaÅam zastrzeÅŒeÅ ,ale jakoÅ tak od roku problem jest z kurierami . Niestety mieszkam na 3 piÄtrze ,zdajÄ sobie sprawÄ ,ÅŒe wnosiÄ zakupy jest ciÄÅŒko .Niektórzy kurierzy sÄ wÅciekli,widzÄ to po ich minach i zachowaniu ,nawet na DzieÅ dobry nie odpowiedzÄ . Dzisiejszy dostawca to sÅowem siÄ do mnie nie odezwaÅ ,tylko pod nosem róŌne niemiÅe okreÅlenia . ZamawiajÄ c zakupy zawsze siÄ stresujÄ bo nie wiem na kogo trafiÄ ,wiÄc chyba pora zmieniÄ sklep.
Niekonsekwentne dziaÅanie.
To juÅŒ nie pierwszy raz kiedy nie realizowane sÄ
godziny dostawy, nie informowany jest klient o wystÄpujÄ
cych trudnoÅciach technicznych opóźniajÄ
cych znacznie termin dostawy ,brak wczeÅniejszej informacji o moÅŒliwoÅci realizacji pozycji zamówienia.
Takim postÄpowaniem i w konsekwencji stosunkiem do klienta nie budujÄ siÄ opinii.
Opóźnienia dostawy, a potem jej anulowanie
ZamówiÅem w ÅrodÄ z dostawÄ na piÄ tek. W piÄ tek co chwilÄ dostawaÅem informacjÄ, ze dostawa zostaÅa opóźniona, a finalnie w sobotÄ z rana przyszedÅ mail, ÅŒe zamówienie anulowali. Szczyt absurdu, ÅŒe nie potrafiÄ logistycznie ogarnÄ Ä zamówieÅ, a tÅumaczÄ siÄ trudnymi warunkami atmosferycznymi, gdzie zamówienie byÅo na terenie trójmiasta, a tylko jednego dnia trochÄ Åniegu popadaÅo.
Stwierdzili, ÅŒe zamiennikiem coli bez kofeiny bÄdzie cola z kofeinÄ . Dobry wybór dla osoby z chorym sercem. W reklamacji powoÅali siÄ na regulamin wiÄc zwyczajnie pokazai klientowi Årodkowy palec.