Obecna obsÅuga fatalna. KtoÅ napisaÅ mi wiadomoÅÄ i nawet grzecznie nie mogÄ mu odpisaÄ ÅŒe nie mogÄ go zabraÄ, ÅŒeby wiedziaÅ na czym stoi. Dostaje 2 propozycje od ludzi np z Warszawy do Åodzi i z Åodz... ãã£ãšèŠã
Rozumiem znaleÅºÄ pasazera na drogÄ.aby zmniejszyÄ koszta ale wasze stawki sÄ dramatyczne ,nie powinno byÄ ÅŒadnego limitu w ofercie ceny,aplikacj zatrzymaÅa sie chyba z 15 lat temu w czasach. nie t... ãã£ãšèŠã
Aplikacja jest bardzo przydatna ale jej dziaÅanie pozostawia wiele do ÅŒyczenia , widaÄ ÅŒe pomysÅodawcy nastawieni sÄ tylko na zysk :(
To jakiÅ smutny ÅŒart ta firma. Wystawia oferty bez pokrycia. Ludzkie anulujÄ i majÄ to gdzieÅ, ÅŒe ktoÅ musi gdzieÅ dojechaÄ. Im to rybka. NaprawdÄ to sÄ jakieÅ jaja. Jeszcze chcÄ samo im dowód swój da... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NIE POLECAm
NIE POLECAM!
Polityka firmy.Placisz za miejsce a i tak kazdy siada gdzie chce.
Moje miejsce bylo zajete i naturalnie musialam sie upominac ze chce swoje bo za nie zaplacilam!.Kierowcy aroganccy i nieprzyjemni.
Halas na caly autobus bo kierowcy rozmawiali miedzy soba po chorwacku.JÄzyka nie znali mimo ze kurs autobusu to byly Niemcy.Zadnego slowa.Åamany angielski ,nie mozna nic zrozumiec.
Pierwszy i ostatni raz jechalam z tym przewoznikiem.
Monika
Ostatnio blablacar to jakiÅ ÅŒart
Ostatnio blablacar to jakiÅ ÅŒart.
Oferuje moÅŒliwoÅÄ robienia komuÅ taxi za friko, nakÅada jakieÅ Åmieszne limity cenowe dla kierowców. MyÅlÄ, ÅŒe bardzo dobrze jest to opisane, co od dawna inni tutaj piszÄ
: ceny za paliwa z roku na rok rosnÄ
, a ceny dla pasaÅŒerów na bla bla car siÄ nie zmieniajÄ
. Za przejazd ponad 100km jest limit za opÅatÄ rzÄdu max 20 zÅ... To brzmi jak ÅŒart, gdzie firmy autokarowe nie majÄ
juÅŒ takich ograniczeÅ, przez co dochodzi do takich kuriozalnych sytuacji, ÅŒe ludzie majÄ
taniej, ÅŒeby zamówiÄ przejazd czyimÅ prywatnym autem osobowym niÅŒ jakimÅ przewoźnikiem autokarowym, a chyba kaÅŒdy siÄ zgodzi, ÅŒe z oczywistych wzglÄdów raczej powinno byÄ na odwrót xd
Ceny kierowców kosmiczne
Ceny kierowców kosmiczne
Ogólnie apka na poczÄ
tku byÅa super teraz to najwiÄksza poraÅŒka i pasoÅŒyt dla wiÄkszoÅci pseudo kierowców
ZÅe doÅwiadczenia.
Najgorsze co mi siÄ na razie zdarzyÅo z tym serwisem (pomijajÄ
c puste przejazdy) to fakt wystawienia mnie do wiatru jako kierowcy przez dwóch pasaÅŒerów jednoczeÅnie. Zero kontaktu w dniu przejazdu. Jeden byÅ o tyle perfidny, ÅŒe usunÄ
Å siÄ sam z przejazdu i zaÅoÅŒyÅ jakieÅ "zgÅoszenie" w systemie (nie wiem dokÅadnie o co biega).
Poza tym ustalajÄ
maksymalne kwoty ÅŒÄ
daÅ za przejazd, które majÄ
siÄ ni jak do kosztów podróŌy.
Szczególnie, ÅŒe prawie zawsze osoby trzeba odbieraÄ i odstawiaÄ marnujÄ
c czas.
RóŌne wersje lokalizacyjne serwisu ustalajÄ
róŌne limity. Polski jest baaardzo niski.
Automat albo ktoÅ niepotrafiÄ
cy korzystaÄ z tÅumacza decyduje o tym, czy treÅÄ ogÅoszenia moÅŒe zostaÄ upubliczniona, negujÄ
c takÄ
moÅŒliwoÅÄ i bezpodstawnie, jak i bezsensownie argumentujÄ
c podjÄtÄ
decyzjÄ.
Podobnie z komunikacjÄ
przez BlaBlaCar z pasaÅŒerami. System odmawia wysÅania wiadomoÅci i lakonicznym bÅÄdem: "UÅŒyj zrozumiaÅych dla innych sÅów i wyraÅŒeÅ".
OkazaÅo siÄ, ÅŒe chodzi miÄdzy innymi o przekazywanie numerów telefonów. Czasami system moÅŒe uznaÄ, ÅŒe na przykÅad adres jest takim numerem, i nie pozwala przesÅaÄ wiadomoÅci.
Jakkolwiek treÅÄ bÅÄdu jest, jak wyÅŒej napisaÅem, lakoniczna.