レビュアーのコメントを見てみましょう
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Decathlon: sprzedaż artykułów, ubrań i butów sportowych. Sprzedaż internetowa i Sklep sportowy decathlon.pl
連絡先
Geodezyjna 76, 03-290, Warszawa, ポーランド
- decathlon.pl
Kupując jakiekolwiek buty w tym sklepie…
Kupując jakiekolwiek buty w tym sklepie stacjonarnym, nie łudź się, że dostaniesz nową, nie przymierzaną pare butów w pudełku. Wszystko jest wystawione na półkach odpakowane. Każdy może przymierzać spoconą stopą i chodzić po sklepie. A ceny z kosmosu . Decathlon Koszalin.
Serwis rowerowy
Serwis rowerowy - do tego się odnoszę ... PETARDA... Chłopaki na miarę ZŁOTE RĄCZKI. Na serio, profeska. Jestem bardzo zadowolony. 2 rowery ogarnięte na CITO. Polecam każdemu komu rower odmówi posłuszeństwa lub trzeba go będzie dobrze przejrzeć. Szacunek. Dziękuję. Będę wracać po zakupy, bo jestem bardzo zadowolony.
Bardzo pomocna obsługa (internet)
Bardzo pomocna obsługa (internet). Nie zmieniłam danych i paczka została wysłana na stary, nieaktywny już nr telefonu. Obsługa klienta była bardzo pomocna i szybko rozwiązała mój problem.
Zakupy robiłam już kilka razy, wszystko zawsze zgodnie z opisem.
Decathlon zdziadział do reszty
Decathlon zdziadział do reszty. Zamówień nie można odebrać w sklepie, my benefit nie działa online. Nie warto bo i rzeczy w tym sklepie też dziadostwo!!!
Opole Decathlon- serwis rowerowy
Opole Decathlon- serwis rowerowy
Pan Mateusz mega polecenie !
Błyskawiczna obsługa.
Zamówiłam 11 maja rower dla dziecka z…
Zamówiłam 11 maja rower dla dziecka z dostawą na 13 maja. W dniu ustalonej daty dostawy tj 13 maja otrzymuję informację że przesyłka opóźniona do 3 dni!!! Zamawiam wcześniej po to aby wyszło prawidłowo a nie żeby się martwić i denerwować. Ostatecznie doszło do anulacji zamówienia, które jakby uległo zawieszeniu i nie procesowało się. Strata czasu i mnóstwo nerwów. Szczerze nie polecam sklepu internetowego decathlon
Decathlon i ROMET WSTYD!!!
Kolejny raz probuję zrobić zakup przez Decathlon market i kolejny raz dostaję informację juz po opłaceniu, że sprzedawca zewnętrzny nie ma go na magazynie i mam oczekiwać zwrotu środków. Kpina. Nie polecam.
Niespotykane jest w XXI wieku
Niespotykane jest w XXI wieku, aby sama wysyłka zamówienia trwała 8 dni.
Świetna obsługa młodego 20latka Mieszko…
Świetna obsługa młodego 20latka Mieszko .Dawno z tak miła obsługa nie spotkałam się 😊Polecam Kalisz
Przemiła obsługa ze strony Pana Kamila
Przemiła obsługa ze strony Pana Kamila, profesjonalne wykonanie swojej pracy oraz podejście do klienta, serdecznie polecam .
Polecamy Panią Kingę O.
Polecamy Panią Kingę O., która pomogła z wyborem roweru bardzo miła obsługa z profesjonalnym podejściem do klientów swoją pracę wykonuje na najwyższym poziomie
15 kwietnia 2026 w Decathlon Ustowo…
15 kwietnia 2026 w Decathlon Ustowo Szczecin miałam przyjemność uzyskać pomoc odnośnie wózka do roweru dla dzieci przez pana Wojtka. Niesamowita opieka i pomoc, według mnie ponad przeciętność obsługi klienta. Miły, serdeczny i pomocny człowiek - jestem bardzo wdzięczna za pomoc i wsparcie
Zakup od partnera
Jeżeli chcecie kupić sprzęt sprzedawany przez Decathlon, ujdzie. Ale jeżeli myślicie o kupnie w Decathlon market ze sklepem jako posrednikiem- porzućcie ten pomysł. Sam zakup jeszcze ujdzie, ale reklamacja to masakra i wywalczenie naprawy jest niewykonalne.
Marketplace - oszustwo
Marketplace - dostawvy prawdopodobnie nie są weryfikowani. Zamowilismy Airtrack za prawie 4000 pln 6 marca. Do dzis czyli 25 kwietnia nie mamy ani produktu ani pieniedzy. Decathlon odsyla do dhl. Dhl nic nie wiem porazka. Nie kupujcie tutaj lub tylko z dostawą i platnoscia w sklepie
Brak kontaktu
Zwrot dostarczony wg. inpost 2 tygodnie temu, a na stronie wciąż wisi "oczekiwanie na produkt". Nie wiem co magazyn zrobił z moim zwrotem, ale teraz musze się wachlować z Decathlon, aby łaskawie otrzymać kasę z powrotem. Bardzo słaby kontakt. Nie spodziewałem się takich rzeczy po tak dużej firmie. Żenada.
Zakup w Decathlon to niestety przykład…
Zakup w Decathlon to niestety przykład tego, jak nie powinna wyglądać obsługa klienta.
Zamówienie złożone i opłacone 6 kwietnia. Status przez kilka dni: „kompletowanie” i „zatwierdzone”, czyli wszystko wyglądało OK. Po czasie nagle zmiana na „brak towaru”, a na koniec mail, że zamówienie jednak nie zostanie zrealizowane, bo „wystąpił błąd”.
Czyli podsumujmy: sklep przyjmuje zamówienie, potwierdza je, trzyma klienta w niepewności przez kilka dni, po czym jednostronnie się z niego wycofuje, zasłaniając się błędem systemu. Zero odpowiedzialności, zero realnego rozwiązania, tylko anulowanie i problem przerzucony na klienta.
W 2026 roku takie praktyki to po prostu słaby standard. Jeśli system pokazuje dostępność i pozwala zapłacić – to sklep powinien brać za to odpowiedzialność, a nie „anulować, bo coś nie zadziałało”.
Zdecydowanie nie polecam – szczególnie jeśli zależy komuś na pewności realizacji zamówienia i poważnym podejściu do klienta.
Ponad tydzień czekania
Nie polecam. Czekałem ponad tydzień na to, aby się dowiedzieć że jednak anulują zamówienie, mimo że zmienili, tego samego dnia co anulowali, status na zatwierdzone, a potem wysłane. Następnie status zamówienia został zmieniony na zwrócone mimo, że nawet nie otrzymałem tego zamówienia więc jak miałem je zwrócić? Oczywiście nie podano przyczyny dlaczego anulowano zamówienie. Pieniądze na szczęście zwrócono tego samego dnia - to jedyny plus. Support oczywiście nie odpisuje.
Bardzo skomplikowana procedura zwrotu…
Bardzo skomplikowana procedura zwrotu do Partnerów. Zamiast dokonać zwrotów intuicyjnie za pomocą kilku kliknięć, trzeba najpierw zapytać czat, jak zwrócić produkt do konkretnego Partnera, później napisać do tego Partnera maila, w końcu odesłać paczkę na własny koszt.
Kody rabatowe nie działają
Firma wszędzie promuje kod -50zł na aplikacji lub -30zł na pierwsze zakupy, ale te kody w ogóle nie działają, tylko tracę czas żeby zamknąć koszyk do odpowiedniej kwoty po czym kod nie działa. Specjalnie też zrobiłem konto, żeby móc użyć kodu w aplikacji więc wyłudzili moje dane osobowe nie dając w zamian obiecanej zniżki.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。