レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Naturlige resultater udfÞrt at behandlere med blik for et Êstetisk resultat De sidste par Ã¥r er jeg lÞbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere smÃ¥ lÞbende... もっず芋る

Pigerne bag Bloom Copenhagen er uden sammenligning Danmarks bedste til sit hÃ¥ndvÊrk! Du finder ikke stÞrre erfaring under samme tag plus de er begge fantastiske, empatiske piger, som sÊtter en stor Êr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Inden jeg blev anbefalet at lÊgge mit ansigt i Tinas kyndige hÊnder, havde jeg prÞvet at fÃ¥ botox og filler én gang andetsteds. At blive behandlet af Tina er i en liga for sig selv og en verden til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet permanent hÃ¥rfjerning med laser hos Bloom. Det er en fornÞjelse at komme hver gang. Tina formÃ¥r at skabe en tryg og behagelig stemning, er grundig, dygtig og bruger det bedste uds... もっず芋る

䌁業情報

1. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Kosmetisk speciallÊgeklinik i hjertet af Hellerup. Vi har over 18 års erfaring indenfor behandling med botox, filler, sklerosering, cooltech og laser/ipl

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

102件のレビュヌ

En meget varm anbefaling

Et skÞnt sted hvor man bliver tager godt imod og fÞler sig velkommen
Heidi var grundig og forklarede hvad der ville ske.
Jeg havde ret kreppet hud på kinderne, havde ikke drÞmt om et så godt resultat.
Heidi får min allevarmeste anbefaling!

2023幎4月13日
Bloom Copenhagen ロゎ

Bloom Copenhagen からの回答

KÊre Eva.
Tusind tak for din anmeldelse og tak for at dele🀍 vi er sÃ¥ glade for at du har fÞlt dig taget godt imod. Det er absolut en af de vigtigste ting os i klinikken.
TAK!

Tina og Heidi

Et sted med trygge omgivelser hvor man

Et sted med trygge omgivelser hvor man fÞler at man er i gode og profesionelle hÊnder. Tusind tak til Heidi som har givet det bedste resultat pÃ¥ mine lÊber. Jeg kan kun varmt anbefale Bloomcopenhage hvis i vil vÊre i trygge hÊnder og opleve det bedste resultat nogensinde😊🥰

2023幎3月21日

Mit ynglingssted

Mit ynglingssted, mit go to, selvforkÊlelses tempel.
Jeg har siden Bloom Copenhagen åbnede gået regelmÊssigt til Botox behandling hver 2-3 måned, da de som de eneste har lykkedes med at lÊgge mine kraftige panderynker ned.
Da jeg nÊrmer mig de 50 og synes at mine kinder og mit underansigt blev indfaldne, porerstÞrrelsen tydligere og huden lettere kreppet, fik jeg to behandlinger med Skinbooster, for at opnÃ¥ et naturligt look og genskabe et yngre udseende uden brug af filler. Det er blevet SÅ estetisk smukt og naturligt. Det er det look jeg gÃ¥r efter. At se ud som jeg gjorde for 10-15 Ã¥r siden, uden at nogen opdager det. Jeg ser bare ud som om, at jeg er super velplejet, sund, udhvilet og frisk.. Ingen andre forstÃ¥r mig som Heidi gÞr fra Bloom og trygheden og tilliden er halvdelen af behandlingen for mig. Smil Tina Lilly

2022幎8月17日
自発的なレビュヌ

Man kan ikke finde bedre sted

Man kan ikke finde bedre sted. Super professionelt med et fantastisk skÞnt og varmt personale. Man fÞler sig hjemme samt, at man bliver set og hÞrt. Man bliver ikke “overgjort”, Der er en god balance, man gÃ¥r derfra som en bedre udgave af sig selv. Bedste anbefalinger herfra

2022幎9月8日
自発的なレビュヌ

A plastic surgeon sent me to Bloom

I went to Bloom on the recommendation of a plastic surgeon because the hospital could no longer perform procedures I needed. I cannot speak more highly of Tina whose professionalism, knowledge and skill are of the highest order. I have had to have extensive and major work on my face due to an illness. Tina has done fantastic sculpting and I hold her in the highest esteem.

2022幎10月1日

Jeg rejser gerne til Hellerup for Bloom

Jeg rejser gerne til Hellerup for Bloom Copenhagens utrolig gode og varme service. Jeg bliver altid mÞdt af en "hjemlig" fÞlelse og et stort smil, jeg bliver lyttet til og taget godt hånd om, jeg fÞler mig tryg og rolig i deres omgivelser, og sidst men ikke mindst, så har jeg kun vÊret yderst tilfreds med resultaterne. Jeg kan kun anbefale denne klinik!

2022幎4月29日
自発的なレビュヌ

Den bedste behandling og top

Den bedste behandling og top profesionelle

Jeg var meget ked af alle mine karsprÊngninger på mine ben. Så jeg fik derfor udfÞrt sklerosering. En meget nÊnsom behandling, som reducerede sprÊngningerne gevaldigt og jeg har i dag mod på at gå med shorts igen.

Der ud over går jeg fast hver 3 måned og får min bekymringsrynke mellem brynene reduceret med botox. En behandling jeg aldrig troede jeg skulle have, men som i den grad hjÊlper mig af med min hovedpine og gÞr jeg fÞler mig naturligt yngre at se på.

Er så glad for den gode service og meget fine vejledning jeg får hos Bloomcopenhagen. Der ud over fÞles det som en ekstra forkÊlelse at komme der.

Tak for jeres top profesionelle måde at vÊre på. I er så dygtige!

2022幎9月1日

Bloom Copenhagen

Tina Holten og Bloom Copenhagen får mine aller varmeste anbefalinger. Her er du altid i trygge hÊnder og får en nÊrvÊrende vejledning og top professionel behandling.

Karina

2022幎5月4日