レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Naturlige resultater udfÞrt at behandlere med blik for et Êstetisk resultat De sidste par Ã¥r er jeg lÞbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere smÃ¥ lÞbende... もっず芋る

Pigerne bag Bloom Copenhagen er uden sammenligning Danmarks bedste til sit hÃ¥ndvÊrk! Du finder ikke stÞrre erfaring under samme tag plus de er begge fantastiske, empatiske piger, som sÊtter en stor Êr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Inden jeg blev anbefalet at lÊgge mit ansigt i Tinas kyndige hÊnder, havde jeg prÞvet at fÃ¥ botox og filler én gang andetsteds. At blive behandlet af Tina er i en liga for sig selv og en verden til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet permanent hÃ¥rfjerning med laser hos Bloom. Det er en fornÞjelse at komme hver gang. Tina formÃ¥r at skabe en tryg og behagelig stemning, er grundig, dygtig og bruger det bedste uds... もっず芋る

䌁業情報

1. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Kosmetisk speciallÊgeklinik i hjertet af Hellerup. Vi har over 18 års erfaring indenfor behandling med botox, filler, sklerosering, cooltech og laser/ipl

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

102件のレビュヌ

Jeg har nu besÞgt Bloom Copenhagen i et

Jeg har nu besÞgt Bloom Copenhagen i et Ã¥r og hvergang jeg kommer, har Heidi Vandborg fuld fokus pÃ¥ mig. De smukke forbedringer klinikken udfÞrer har gjort mig friskere og sundere at se pÃ¥. Jeg kan pÃ¥ varmeste anbefale disse 2 profesionelle sygeplejerskers Êstetiske, Êrlige og ikke mindst dygtige arbejde. Jeg har nu et Beauty budget, for denne luksus vil jeg unde mig selv 💝

2022幎9月15日
自発的なレビュヌ

Super professionel og yderst kompetent

Super professionel og yderst kompetent behandling. Der er afsat god tid og man fÞler sig rigtig godt taget af. Stor anbefaling herfra

2022幎3月31日

KÊre Maria

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er så taknemmelige for, at du vil bruge din tid på at dele din mening om os.

Bloom Copenhagen

Super seriÞs vejledning og rådgivning

Super seriÞs vejledning og rådgivning, man fÞler sig i rigtig gode og kyndige hÊnder. Klar anbefaling !

2022幎3月25日

KÊre Torben.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sÊtter utrolig meget pris på at du vil dele din oplevelse.

Bloom Copenhagen

Mine aller varmeste anbefalinger!

Mine aller varmeste anbefalinger af Bloom Copenhagen. Et sted man fÞler sig i helt trygge yderst kvalificerede hÊnder og samtidig bliver mÞdt varmt velkommen. Den perfekte kombination mellem en personlig og professional oplevelse!

2022幎3月16日

KÊre Maria

super service

Super service og fÞlte mig i helt trygge hÊnder hos Bloom ;)

2022幎3月11日

KÊre Rikke

Tusind tak for din anmeldelse. Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder fÞler sig mÞdt og i trykke hÊnder. Dejligt at vide at det lykkedes.

Bloom Copenhagen

God behandling og kundekontakt. Man fÞler sig tryg når man mÞder frem til behandling eller forsamtale.

2022幎2月27日

KÊre Mille.

De allervarmeste anbefalinger

NÃ¥r jeg har vÊret hos Heidi, gÃ¥r (flyver) jeg ud som en bedre udgave af mig selv. Jeg fÞler mig mÞdt og i bÃ¥de super kompetente og “varme” hÊnder - samtidig er stemningen og humoren med, hvilket jeg sÊtter stor pris pÃ¥. Allervarmeste anbefalinger herfra.

2022幎2月25日

KÊre Pernille

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord.
Det er utroligt vigtigt for os, at hvert besÞg skal vÊre en sÊrlig oplevelse og at vores kunder fÞler nÊrvÊr og fÞler sig trygge hos os. Dejlig at vide det lykkedes.
TAK !

Dbh Tina & Heidi
Bloom Copenhagen

Bedste service og professionel behandling!

Bedste service og professionel behandling - man er i meget trygge hÊnder

2022幎1月28日

KÊre Nicole

Varme anbefalinger herfra

Varme anbefalinger herfra. Hos Bloom mÞder man altid personlig og kyndig vejledning. Altid en god og tryg oplevelse at vÊre til behandling i klinikken. Tina og Heidi holder den perfekte balance mellem den varme personlige vejledning og top professionalisme. Desuden de bedste til at lave smukke naturlige resultater.
Hos Bloom er man i trygge hÊnder.
Tak Heidi for din altid fantastiske måde at vÊre samt behandle på.

2021幎12月16日

KÊre Mette

Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder fÞler sig mÞdt og set i deres behov og Þnsker til behandling. Dejligt at vide at det lykkedes hos dig Mette.

Bloom Copenhagen

super vejledning og service.

2021幎11月17日

KÊre Marie-louise
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så taknemmelige for, at du vil bruge din tid på at dele din mening om os.

Bloom Copenhagen

Dejlige atmosfÊre og gode (effektive)

Dejlige atmosfÊre og gode (effektive) behandlinger. Jeg kan kun anbefale Bloom.

2021幎11月2日

KÊre Marie

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er så taknemmelige for at du vil bruge din tid på at dele din mening om os.

Bloom Copenhagen

De to piger er super sÞde

De to piger er super sÞde, grundige, engageret, dygtige og professionelle. De tager sig god tid og vÊgter personlig betjening og hÞj kvalitet hÞjt. AnbefalelsesvÊrdigt sted, hvor man fÞler sig i kompetente og trygge hÊnder.

2021幎10月29日

KÊre Nanna.

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder fÞler sig mÞdt og i trykke hÊnder. Dejligt at vide at det lykkedes.

Virkelig kompetente

Dejlige rammer, virkelig kompetente og imÞdekommende, kommunikerer Êrligt om muligheder ift. forventninger. Varm anbefaling herfra!

2021幎10月26日

KÊre Diana.

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi sÊtter stor pris på, at du vil dele den.
Vi vÊgter utroligt hÞjt, at vÊre Êrlige omkring både behandlinger og forventninger hertil.

Super sÞde og profesionelle

Super sÞde og profesionelle. Dejlige omgivelser

2021幎10月13日

KÊre Trine

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi sÊtter stor pris på at du vil dele din oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。