Naturlige resultater udfÞrt at behandlere med blik for et Êstetisk resultat De sidste par Ã¥r er jeg lÞbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere smÃ¥ lÞbende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Inden jeg blev anbefalet at lÊgge mit ansigt i Tinas kyndige hÊnder, havde jeg prÞvet at fÃ¥ botox og filler én gang andetsteds. At blive behandlet af Tina er i en liga for sig selv og en verden til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et lavet permanent hÃ¥rfjerning med laser hos Bloom. Det er en fornÞjelse at komme hver gang. Tina formÃ¥r at skabe en tryg og behagelig stemning, er grundig, dygtig og bruger det bedste uds... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kosmetisk speciallÊgeklinik i hjertet af Hellerup. Vi har over 18 års erfaring indenfor behandling med botox, filler, sklerosering, cooltech og laser/ipl
Carolinevej 2a, 1 th, 2900, Hellerup, ãã³ããŒã¯
- Info@bloomcopenhagen.dk
- bloomcopenhagen.dk
Meget profesionelle og dygtige
Meget profesionelle og dygtige. Er blevet behandlet af Heidi. FÞler mig meget tryg i hendes stol. Kommer snart igen :)

Super dygtige
Super dygtige, sÞde og professionelle behandlereðð»ð€©. Kan kun varmt anbefale Bloom Copenhagenð

Jeg er imponeret
Jeg er imponeret. Med solid faglighed og god rådgivning rammer de plet. Her får jeg lige prÊcis det touch up der ser naturligt ud og holder lÊnge. Og med de gode rabatter på hårfjerning, er glatte ben blevet julegaven fra mig til mig. Jeg er vild med dem!

Bedste og dygtigste behandlere
SkÞnne omgivelser og mega kompetente behandlere. Heidi er den bedste vejleder og hun ved hvad der er bedst for mig. Dygtig dygtig dygtigð Kommer aldrig til at gÃ¥ hos nogen andre. Bloom kan varmt anbefales

Bloom Copenhagen ããã®åç
Bloom Copenhagen et trygt sted at blive behandlet
Hos Heidi fÃ¥r man verdens bedste og mest professionelle behandling. Og hun er altid sÞd og man fÞler sig tryg i hendes hÊnder. Desuden er Bloom Copenhagen et sted, hvor skÞnhed laves med respekt for det naturlige look ð

Bloom Copenhagen ããã®åç
Man kan ikke fÞle sig mere hjemme ogâŠ
Man kan ikke fÞle sig mere hjemme og tryg end hos Bloom Copenhagens hÊnder<3.
Det allersÞdeste personale, med de allerbedste kompetencer <3.
KAN KUN ANBEFALES <3.

KAN JEG GIVE 10 ð
Hvis jeg kunne, havde jeg givet Bloom +10 stjerner.
Har fået behandling flere steder, men det er slut. Ingen andre end Heidi og Tina får lov at behandle mig igen!
De er top profesionelle og sindssyg dygtige til deres arbejde. Jeg ligner mig selv, bare i en absolut bedre udgave.
TAK!!

Bloom Copenhagen ããã®åç
Jeg fik et fint resultat med Botox
Jeg fik et fint resultat, som folk der kender mig og er vant til at se på mig, sagde "du kan godt trÊkke nogle år fra din alder". Det var et ÞjenbrynlÞft og jeg kan selv se at jeg ser friskere ud. Jeg blev professionelt behandlet i smukke rammer.

KÊmpe anbefaling herfra!
Fantastisk service og meget tryghedsskabende, kÊmpe anbefaling herfra!

Virkelig god og professionelâŠ
Virkelig god og professionel behandling.
Jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele tiden.
Jeg vil varmt anbefale Bloom Copenhagen.

Super kompetent rÃ¥dgivning ogâŠ
Super kompetent rådgivning og behandling. Jeg vil til hver en tid anbefale Bloom Copenhagen.

Bloom Copenhagen ããã®åç
For mig var et besÞg hos en kosmetiskâŠ
For mig var et besÞg hos en kosmetisk speciallÊge klinik en lidt grÊnseoverskridende ting, men omgivelserne og de kompetente sygeplejersker gjorde hele forskellen. Jeg fik en super grundig gennemgang af hvordan behandlingen ville foregå ved forundersÞgelsen, og i det hele taget fÞlte jeg mig i faglig dygtige hÊnder hele vejen.
Kan virkelig anbefale Bloom Copenhagen hvis du som mand Þnsker at blive frisket lidt op

Bloom Copenhagen ããã®åç
SÃ¥ dygtigt personale altid sÞde og manâŠ
Så dygtigt personale altid sÞde og man fÞler sig tryg og i de helt rette hÊnder

Bloom Copenhagen ããã®åç
Uden sammenligning Danmarks bedste!
Pigerne bag Bloom Copenhagen er uden sammenligning Danmarks bedste til sit hÃ¥ndvÊrk! Du finder ikke stÞrre erfaring under samme tag plus de er begge fantastiske, empatiske piger, som sÊtter en stor Êre i deres hÃ¥ndvÊrk. De gÞr dig smukkere! Jeg vil aldrig gÃ¥ et andet sted hen. De bedste anbefalinger herfra ð.

Bloom Copenhagen ããã®åç
Har netop fået lidt botox ml brynene
Har netop fået lidt botox ml brynene, og filler i kindbenene..ser meget friskere ud, og lidt yngre;-) 1000 tak for et flot resultat Heidi Vandborg. Kan kun varmt anbefale jeres klinik!

Bloom Copenhagen ããã®åç
Dejligt oplevelse i trygge rammer
Jeg fik for nyligt lavet botox af Heidi Vandborg hos Bloom Copenhagen og er så glad for resultatet. Jeg ser meget friskere ud end fÞr behandlingen. Det er tydeligt at Heidi går meget op i et naturligt og Êstetisk
resultat der passer til mig og mit ansigt, og det giver en tryghed for mig som kunde. KÊmpe anbefaling herfra.