KÊre Morten Beck
På Boligadministratorernes vegne skal vi som nyvalgt administrator for den respektive andelsboligforening beklage, at du fÞler dig behandlet så dårligt, at du har fundet denne "anmeldelse" nÞdvendig.
Men at du betvivler vores Êrlighed blandt andet, forekommer os, for at blive i samme begrebsverden, ganske uÊrligt.
Som bekendt vedrÞrer sagen, at en, der bistod jer, ved jeres fraflytning fra din kÊrestes andelsbolig, parkerede en flyttebil på andelsboligforeningens grÊsareal. ChauffÞren blev af foreningens formand bedt om at kÞre vÊk fra grÊsarealet, hvilket ikke blev efterlevet. GrÊsarealet blev skadet som fÞlge af den tunge kÞrsel og parkering bl.a. grundet, at grÊsplÊnen var ret våd, den dag dette skete.
Bestyrelsen anmodede herefter os om at tilbageholde et belÞb for udbedring af det beskadigede grÞnne areal ved fraflytningens afregning. Det er bestyrelsen, der varetager foreningens daglige drift, og vi kan som administrator ikke gÞre andet end at foretage det af bestyrelsen angivne fradrag ved afregningen af din kÊrestes salgsprovenu. Vi har ganske enkelt ikke mandat til andet.
Der blev i fÞrste omgang tilbageholdt 4.000,00 kr. Bestyrelsen tog kontakt til en gartner, som orienterede bestyrelsen om, at der umiddelbart ikke var nogen skade at se, efter grÊsset havde rejst sig igen, men at der desvÊrre på jorden fandtes hjulspor efter flyttebilen, og at hjulsporene ikke ville kunne udligne sig selv. Bestyrelsen anmodede derfor gartneren om, at udbedre skaden, og modtog for det arbejde en faktura på 650,00 kr. plus moms.
Vi udbetalte derfor - straks herefter - forskellen til din kÊreste mellem de tilbageholdte 4.000,00 kr. og udgiften på 650,00 kr. plus moms.
Din vrede over sagens forlÞb bÞr således rettelig rettes mod foreningen, ganske som du i Þvrigt allerede har gjort det. At den giver dig grobund for nÊrvÊrende anmeldelse og endda afslutningsvist giver dig anledning til at bedÞmme hele vores virksomhed som en "uprofessionel samling mennesker" er både urimeligt og urigtigt.
Med beklagelig hilsen
Boligadministratorerne A/S