䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Jeg har meget dårlig erfaring med WA

Jeg har desvÊrre meget dårlig erfaring med WA-administration, som står for driften af den havn, hvor jeg har bådplads i dag.

Der har vÊret gentagne problemer, som bÃ¥de har fÞrt til skade pÃ¥ min bÃ¥d og skabt en halv farlig og usikker situation, nÃ¥r man skal ind og ud af havnen. Det drejer sig om en Ã¥benlys problematik, som WA-administration har vÊret bekendt med i over tre uger – uden at finde en lÞsning.

Det er frustrerende, isÊr når man betaler for en havneplads i den absolut dyre ende. Det burde vÊre en selvfÞlge, at der bliver reageret hurtigt og ansvarligt på tydelige sikkerhedsproblemer. DesvÊrre oplever jeg, at der mangler både forståelse og vilje til at tage hånd om sagen.

Det er ganske enkelt ikke godt nok.

2025幎6月27日

WA er fremragende

WA er fremragende. Styr på tingene, ejerskifterne går som de skal og der er virkelig hurtig respons fra vores dedikerede medarbejder (hun fortjener lÞnforhÞjelse).
GF kÞrer som de skal og der er klart styr på det hele via ProBo hjemmesidesystem som også gÞr at faktura komme ind med dobbelt godkendelse.

2022幎1月27日

Anbefaler klart WA

Vi fik ny administrator i vores andelsforening d. 1. august.
Det er sikkert meget afgÞrende hvem man har og jeg vil ikke nÊvne navne, men...
Vores administrator i WA har vÊret/er mega tjekket med alt, punktlig, grundig, hurtig til at svare, empatisk og altid i godt humÞr.
Vi har lige haft en rigtig mÞj sag i vores forening med en skidt bestyrelse som havde nogle virkelig selviske hensigter.
Det er svÊrt at vÊre formand "mod" rosset og jeg vil lige understrege at der HAR vÊret advokat på sagen og vi har fået medhold. Det er WA en kÊmpe del af.
Vores administrator har vÊret uovertrÊffelig god, fair og sej i denne sag! Og jeg tÊnker at der mÃ¥ vÊre et timeregnskab der er ”gÃ¥et lidt over budget”.
Jeg kan se at WA har fået et par dårlige anmeldelser men jeg synes lige de fortjener en god også.
Vi skifter i hvert fald IKKE administrator efter denne sag og er meget taknemmelige for alt de har gjort.

2021幎11月26日

Fremstår decideret inkompetente

Den andelsforening jeg fraflyttede, ved udgangen af august måned 2020, overgik til WA tidligere på sommeren.
De lagde ud med at glemme at effektuere den nedsÊttelse af andelsafgiften der blev vedtaget. I den efterfÞlgende måned, glemte de så at bagudregulere den manglende nedsÊttelse, således denne fÞrst vil komme i den fÞlgende måned, altså i den 3. måned efter den skulle vÊre gennemfÞrt.

Da mit salg så er gennemfÞrt, en standard overdragelse af en andel, glemmer de at overfÞre provenuet fra salget. Det drejer sig om et betydeligt 7-cifret belÞb.
Jeg må gentagende gange rykke for belÞbet fÞrend jeg får det udbetalt.
Fredag den 17. september 2021 kl 14, får jeg per email besked om at det, i henhold til overdragelsesaftalen, tilbageholdte belÞb vil blive udbetalt, da der ingen indsigelse har vÊret fra den nye andelshaver.
Det belÞb er endnu ikke tilgået min konto her tirsdag den 21. september. Og WA svarer ikke ved henvendelser.

Skulle din andelsforening stå og overveje et nyt administrationsselskab, så vil jeg på det kraftigste anbefale at gå en kÊmpe stor bue udenom WA. Jeg står tilbage med et indtryk af, at der ikke er styr på de mest basale processer.
Jeg bliver i hvert fald bekymret når betydelige kontante belÞb ikke afregnes til tiden og i henhold til de indgåede aftaler.

2021幎9月21日

Byttede min skÞnne 5 vÊr lej til lej i

Byttede min skÞnne 5 vÊr lej til lej i VanlÞse . Der var så skjult smadret vindue svamp i kÞkken og dÞre med hul i. Aldrig har jeg fÞlt mig så dum . Har bedt om få ting lavet intet sker . Jeg prÞver nu komme vÊk herfra igen . Stik kontakter på vej ud af vÊg osv . Klagede over det da det skulle have vÊret lavet af tidligere ejer inden de fra flyttede og den stod Tom de 14 dage den skulle stå . Men intet lavet og nu boet her 2 mdr intet er sket . Skal bare vÊk igen fra det her kan kun gå for langsomt

2021幎6月25日