BOLIA レビュヌ 6,173

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse pÃ¥ Bolia GrÃŒnerlÞkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tÃ¥lmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til Ã¥ hÞre alle mine tanker rundt d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dÃ¥rlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil pÃ¥ det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... もっず芋る

䌁業が回答したした

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi mÃ¥ ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk lÃ¥ne med hjem litt stÞrre fargeprÞve. Bra pristilb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk hjelp og oppfÞlging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjÞp av to sofaer ilÞpet av pÃ¥sken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. アりトドア家具店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. VÃ¥re design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og hÃ¥ndlaget av dyktige mÞbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. TidlÞs design som er skreddersydd for deg og produsert for Ã¥ holde i generasjoner.

圓該䌁業による蚘述

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

6173件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

En utrolig flott person som mÞtte oss i

En utrolig flott person som mÞtte oss i butikken, veiledet oss og var Êrlig på våre spÞrsmål opplevde vi.

2026幎5月27日

Hei Lillian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å hÞre at dere fÞlte dere godt ivaretatt, og at dere opplevde god veiledning i butikken. Takk for at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Fikk veldig god hjelp av den ansatte

Fikk veldig god hjelp av den ansatte. Hun så hva som gikk sammen og hjalp meg basert på bilder jeg hadde tatt av leiligheten. Super!

2026幎6月2日

Hei Ørnulf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å hÞre at du fikk god hjelp og veiledning basert på bildene av leiligheten din. Vi håper du blir veldig fornÞyd med resultatet.

Kyndig og serviceminded ansatt

2026幎6月2日

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det gleder oss å hÞre at du opplevde vår medarbeider som kunnskapsrik og serviceminded. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Problemet er fraktkostnaden

Problemet er fraktkostnaden. Dere har ofte salg, men på forskjellige ting til forskjellige tider, og da spiser fraktkostnadene opp det man sparer på salget. Hvis dere hadde salg på flere ting samtidig, kunne man sendt mange varer i samme sending.

2026幎5月26日

Hei,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi har lÞpende kampanjer på ulike produktgrupper gjennom hele året, men det betyr også at det ikke alltid er mulig å få alle varene man Þnsker på tilbud samtidig.

Vi setter pris på innspillet ditt og tar det med oss videre.

Ønsker deg en fin dag.

Caroline, BOLIA

God service og dyktige ansatte

God service og dyktige ansatte. Vi fikk flere alternativer på både farger og tekstur på det vi Þnsket å handle. Personen som hjalp oss hadde god kunnskap og hjalp oss med gode valg. Veldig fornÞyd.

2026幎5月30日

Hei Wenche,

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du fikk sÃ¥ god veiledning og service i butikken vÃ¥r 🛋 Takk for at du deler erfaringen din.

Ha en fin dag.

Bra oppfÞlging og service

Bra oppfÞlging og service, men problem m betaling via min side /lenke

2026幎5月29日

Hei Heidi,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du fikk god service og oppfÞlging 😊 Jeg beklager for utfordringene du opplevde med betalingen din.

Hyggelig og serviceinnstilt betjening

Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Trivelig omgivelser med flotte utstillinger i butikken

2026幎5月28日

Hei Vivi,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det gleder oss virkelig å hÞre at du har hatt en god opplevelse hos oss, og at både betjeningen og utstillingene levde opp til forventningene dine.

Stay away

Stay away!
KjÞpte Case skoskap på nett, og skulle hente selv på angitt sted. Får etter noen uker sms om at skapet kan hentes. Drar ut til hentested, men der finner de ikke pakken. Kontakter kundeservice på telefon og får beskjed om at vi vil få det levert på dÞren uten ekstra kostnad så fort de får lokalisert skapet/pakken. Deretter skjer det absolutt ingenting. Ingen videre kontakt fra Bolia, ingen skap blir levert, ingen ny dato for levering. Kun helt taust. Elendig brukeropplevelse. Neste skritt får bli refusjon via kredittkort pga svindel.

2026幎5月15日
自発的なレビュヌ

Hei Kine,

Takk for tilbakemeldingen.

Jeg beklager at du ikke har hÞrt noe. Jeg kan se at min kollega er på saken, og du hÞrer fra henne så snart som mulig.

Topp produkter

Topp produkter. God service

2026幎5月25日

Hei Odd Joar,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding .

Det setter vi stor pris på å hÞre og at du deler!

Camilla, BOLIA

Super butikkopplevelse og levering! Kvalitet ikke som forventet

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var ok, men veldig tungvint. Måtte sende Þrten bilder. Men Bolia ordner opp, og jeg får tilsendt nytt trekk.

2026幎4月30日

Hei Tonje,

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å hÞre at du hadde en god opplevelse i butikk og ved levering, og at sofaen ellers falt i smak. Samtidig beklager vi at du opplevde utfordringer med stoffet og at det var feil på det ene trekket.

Vi forstår at reklamasjonsprosessen kan oppleves litt omfattende når det kreves dokumentasjon, men dette er nÞdvendig for at vi skal kunne vurdere saken korrekt og sikre riktig lÞsning.

Vi er likevel glade for at dette nå er lÞst og at du får tilsendt nytt trekk.

Veldig god service

Veldig god service! Og deilig sofa, teppe gir fra seg litt «hår».

2026幎5月13日

Hei Heidi,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å hÞre at du er fornÞyd med både servicen og sofaen .

Når det gjelder teppet, er det helt normalt at noen tepper avgir litt fiber i starten, spesielt når de er nye. Dette vil som regel redusere seg over tid ved vanlig bruk.

God kundeservice uten Ã¥ vÊre

God kundeservice uten å vÊre påtrengende.

2026幎5月17日

Hei Gigi,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å hÞre at du opplevde god kundeservice hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

hyggelig betjening

SvÊrt hyggelig og behjelpelig betjening.

2026幎5月13日

Hei Monica,

Takk for tilbakemeldingen!

Så bra å hÞre at du fikk hyggelig betjening hos oss og at du deler opplevelsen din.

Topp service

Veldig god service, hjelpsomme ansatte, positiv holdning

2026幎5月17日

Hei Terje,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er godt å hÞre at du opplevde god service og hjelpsomme ansatte. Det betyr mye for oss, at du deler det!

Meget hyggelig betjening

Betjening vi fikk idag var meget behagelig og kompetent

2026幎5月16日

Hei Vidar,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å hÞre at du opplevde betjeningen som både behagelig og kompetent. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Enkelt

Enkelt, oversiktlig og raskt

2026幎5月16日

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er godt å hÞre at du opplevde det som enkelt, oversiktlig og raskt. Det betyr mye for oss.

Hyggelig butikk

Hyggelig butikk, god hjelp og hyggelig betjening

2026幎5月9日

Hei Marit,

Takk for tilbakemeldingen din!

Så hyggelig at du liker butikken og fikk god hjelp! Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Supre råd

Supre rÃ¥d, veiledning og oppfÞlging av Rikke pÃ¥ LillestrÞm 😊

2026幎5月14日

Hei Hans,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å hÞre at du fikk gode råd og veiledning av Rikke. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi skal sÞrge for å videreformidle de fine ordene dine!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。